کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
سلام بچه ها. ما در پروسهٔ پر کردن فرم‌ها هستیم که همسرم در هفتهٔ آینده بره آمریکا و مدارک را پست کنه. چند تا سوال برامون پیش اومده که ممنون میشم جوابمو بدید.

فرمi130

۱. قسمت ۷ شامل اسم مستعار می‌شه؟ آخه خانوم من که از طریقه لاتاری گرین کارد گرفته زمان تکمیل فرم‌ها اسم مستعاره خودشو نوشته. سوال اینجاست که این قسمت مخصوص مایدن نام هست یا اینکه اسم مستعار هم شاملش میشه.

۲. با توجه به اینکه خانومم این فرم را برای من پر میکنه در قسمت ۱۷ رابطه می‌شه wife؟

فرم g 325a

۱. در هر دو قسمت محل اقامت در ۵ ساله قبل و کار در ۵ سال قبل برای همسرم جا نمی‌شود. آیا درست است که در سلول اول بنویسیم continuation sheet و بعد هر ۲ جدول را در یک کاغذ A4 همراه با اسم هر آیتم و امضا و تاریخ منگنه کنیم به فرم اصلی‌؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
ببخشید من بابا و مامانم فوت شدن. در فرم g325 a شهر و کشور محل اقامت را چی‌ بزنم؟

من می‌خوام محل اقامت قبل از مرگ را بزنم بعد جلوی هر کدام بنویسم he is dead now she is dead now. درسته؟
پاسخ
سلام دوستان

آیا ویزایی که بعد از مصاحبه صادر میشه مدت داره؟ یعنی باید ظرف مدت محدودی وارد امریکا شد؟

ممنون
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
پاسخ
جواب آقا یا خانم lottery
روحشان شاد
فقط بنویسید deceased کفایت میکند
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، lottory
(2014-09-12 ساعت 17:22)mamar61 نوشته:  سلام بالاخره مدارکم تکمیل شد و جالب اینکه تو ایمیله تکمیل مدارک ، نوبت مصاحبه هم بهم دادن!! برای 40 روز دیگه Smile

هوراااااااااااااااااااااااااااااا مریم جونم کلی تبریک میگم خیلییییییییییییی خوشحال شدم بعد از اومدنم به امریکا وقت نشد بیام اینجا الان اومدم یهو خبر خوبتو دیدم کلی خوشحال شدم.برو ویزا خوشکلرو بگیر و خیلی زود به اون چیزهایی که دوست داری برسCool
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sib 24 ، mamar61 ، lottory ، sepideh jan
(2014-09-17 ساعت 02:39)a6l3i نوشته:  سلام دوستان

آیا ویزایی که بعد از مصاحبه صادر میشه مدت داره؟ یعنی باید ظرف مدت محدودی وارد آمریکا شد؟

ممنون
بله دوست عزیز 6 ماه فرصت دارید وارد خاک امریکا بشوید
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sib 24 ، sepideh jan ، a6l3i
(2014-09-17 ساعت 02:37)lottory نوشته:  ببخشید من بابا و مامانم فوت شدن. در فرم g325 a شهر و کشور محل اقامت را چی‌ بزنم؟

من می‌خوام محل اقامت قبل از مرگ را بزنم بعد جلوی هر کدام بنویسم he is dead now she is dead now. درسته؟

خدارحمتشون کنه.تو Google براتون search کردم تو قسمت شهر و کشور اقامت فقط بنویسید ==>
deceased
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، lottory ، sepideh jan
(2014-09-17 ساعت 02:39)a6l3i نوشته:  سلام دوستان

آیا ویزایی که بعد از مصاحبه صادر میشه مدت داره؟ یعنی باید ظرف مدت محدودی وارد آمریکا شد؟

ممنون

سلام بستگی به تاریخ مدیکالتون داره مثلا (اگه 3 ماه کلیرنس بخورید وقتی برای صدور ویزا میرید ویزا 3 ماهه به شما میدن ) چون مدیکال 6 ماه اعتبار داره و (میتونید اگه ویزای 6 ماه میخواین بعد از کلیر شدن دباره مدیکال بدید و ویزای 6 ماهه بگیرید)
امیدوارم یکضربی بشید و ویزای 6 ماهرو بگیرید و این مشکلات جانبی رو نداشته باشید
اینم دستور عمل خود سایت ابوظبی
Important note for all Immigrant Visa applicants: Due to changes in the regulations regarding medical clearances, medical checks are now valid for only 6 months. The 6 month validity is from the date of the exam until the date of entry to the United States. Thus, even if an applicant has had a medical check in the last 6 months, unless they plan to actually travel and enter the United States before the end of that 6 month period, they will need a NEW medical check. This should be completed at the same medical facility in the UAE where the first check was completed. Every visa applicant must complete the exam, not just the principal applicant.
موفق باشید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، lottory ، a6l3i
(2014-09-17 ساعت 05:54)behi.v نوشته:  
(2014-09-12 ساعت 17:22)mamar61 نوشته:  سلام بالاخره مدارکم تکمیل شد و جالب اینکه تو ایمیله تکمیل مدارک ، نوبت مصاحبه هم بهم دادن!! برای 40 روز دیگه Smile

هوراااااااااااااااااااااااااااااا مریم جونم کلی تبریک میگم خیلییییییییییییی خوشحال شدم بعد از اومدنم به آمریکا وقت نشد بیام اینجا الان اومدم یهو خبر خوبتو دیدم کلی خوشحال شدم.برو ویزا خوشکلرو بگیر و خیلی زود به اون چیزهایی که دوست داری برسCool
مرسییییییییییی خیلی ممنون عزیزم . آره نبودی خیلی وقته !!!خوش می گذره؟؟؟ دعا کن برام که یه ضرب بگیرم ! سر بزن اینجاا
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، behi.v
دوستان واقعا عدم سوء پیشینه لازم نیست برا مصاحبه؟؟ نرم دنبالش؟ از کسی نخواستن؟
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sepideh jan
(2014-09-17 ساعت 10:11)mamar61 نوشته:  دوستان واقعا عدم سوء پیشینه لازم نیست برا مصاحبه؟؟ نرم دنبالش؟ از کسی نخواستن؟

مریم جان نیازی نیست از من هم نخواستن فقط یک هزینه اضافه کردم و پول ترجمه دادم .
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، sib 24 ، shandiz
(2014-09-16 ساعت 12:11)sepideh jan نوشته:  
(2014-09-13 ساعت 11:12)مریم فتوحی نوشته:  marmarمبارک باشه.حتما بهمون بگین مراحل چطور بود.منم الان 14 ماهه منتظرم.

مریم جان امضاتونو بذارین،تا هم بقیه بتونن از تجربه هاتون استفاده و هم راهنماییتون کنن عزیزم،ممنونShy
ببخشید ولی من هنوز نمیدونم کجا باید امضاء بذارم..یعنی هنوز کاملا آشنا نیستم با روال اینجا Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sepideh jan
دوستان کسی با ویزای K3 آشنا هست؟ چرا کسی برای این نوع ویزا اقدام نمی کنه که زودتر بره پیش همسرش و همه فقط میرن سراغ IR1؟ آیا دلیل خاصی داره؟
توی سایت نوشته این ویزا برای همسران شهروندان آمریکایی و به خاطر کوتاه شدن زمان دوری همسران و این که از غم فراق و دوری دق نکنن و اینا گذاشته شده
http://travel.state.gov/content/visas/en...tizen.html
می بخشید سوالم رو اینجا پرسیدم ، تاپیک مربوطه خیلی سوت و کور بود
IR1
Sent: 09 December  2016
NOA1: 22 December 2016
Nebraska service center
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
سلام دوستان يه سوْال من براى همسرم اقدام كردم گرين كارتى هستم از اپريل 2014 از uscis اپرو شده ولى هنوز از nvc شماره كيس نگرفته شما دوستان قديمى با تجربه ميدونيد علت چيه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، Fahes ، Nightsky007
(2014-09-21 ساعت 10:55)رخشانه نوشته:  دوستان کسی با ویزای K3 آشنا هست؟ چرا کسی برای این نوع ویزا اقدام نمی کنه که زودتر بره پیش همسرش و همه فقط میرن سراغ IR1؟ آیا دلیل خاصی داره؟
توی سایت نوشته این ویزا برای همسران شهروندان آمریکایی و به خاطر کوتاه شدن زمان دوری همسران و این که از غم فراق و دوری دق نکنن و اینا گذاشته شده
http://travel.state.gov/content/visas/en...tizen.html
می بخشید سوالم رو اینجا پرسیدم ، تاپیک مربوطه خیلی سوت و کور بود

سلام. من فقط تو اروپائیها این نوع ویزا را دیدم. شایدم دلیلش اینه که باید کشورمحل عقد و کشورکنسولی حتما یکی باشه... ظاهرا برای ایرانیا جواب نمیده. تو همون لینک شما شرایطش آمده ولی بهتره با اداره مهاجرت مکاتبه کنیدببینید فرضا برای کنسول آنکارا یا ابوظبی میشه برای کی تری فایل کنید.
It should be noted that under U.S. immigration law, a foreign citizen who marries a U.S. citizen outside the U.S. must apply for the K-3 visa in the country where the marriage took place.
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، رخشانه ، sepideh jan ، Nightsky007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان