کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2014-10-21 ساعت 01:05)tenardie2bai نوشته:  
(2014-10-21 ساعت 00:13)shahram1987 نوشته:  دوست عزیز لطفا اگر بیشتر میتونید برام توضیح بدین.آخه من از وکیل که پرسیدم گفت مشکلی برای همسرتون نداره که شما گرین کارتی هستید.لطفا در مورد ازدواجی که گفتین یکم توضیح میدین.ممنونم

پروسه ازدواج تو ايالت هاى مختلف مدت زمانش فرق ميكنه ، فكر كنم تو كاليفرنيا ٥ تا ٦ ماه طول ميكشه اما تو لاس وگاس اين مدت زمان تا نيمساعت و حتى كمتر هم هست و براى ثبت ازدواج بخصوص در شرايطى كه سرعت در انجام اين گونه امور (بخصوص ويزاى توريستى كه اعتبارش معمولا شش ماهست ) مهمه و بهترين گزينه ميتونه باشه

تجربه دوستان ميگه كه زمان مصاحبه افسر مربوطه اگه بدونه كه شما متقاضى ويزاى توريستى هستى و در عين حال همسر يا پدر و مادر گرين كارتى داريد سخت ويزا صادر ميكنه

ممنون.اگر جسارت نباشه منو اینطوری هم راهنمایی کنید که بهترین و سریعترین روش برای اینکه همسرم رو بیارم پیش خودم چیه؟ آیا قبل اومدنم عقد کنم خوبه؟ یا هرچی... متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2014-10-21 ساعت 01:10)shahram1987 نوشته:  ممنون.اگر جسارت نباشه منو اینطوری هم راهنمایی کنید که بهترین و سریعترین روش برای اینکه همسرم رو بیارم پیش خودم چیه؟ آیا قبل اومدنم عقد کنم خوبه؟ یا هرچی... متشکرم

والا بستگی داره ... من هم مثل شما دنبال سریعترین راهم ...و فکر کنم گرفتن ویزای توریستی و ثبت ازدواج در امریکا (لاس وگاس که سریعترین ازدواج رو داره) بهترین راه باشه البته بستگی مستقیم به این داره که از نظر قوانین امریکا این اجازه به شخص دارای ویزای توریستی داده بشه و اجازه موندن و پیگیری مراحل بعدی رو در داخل امریکا به زوجین بده یا که نه
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

پاسخ
(2014-10-20 ساعت 23:20)shandiz نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 19:32)togetherr نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 18:28)shandiz نوشته:  لازم نیست همسر شما تو ام ر ی کا باشن و کافیه که موقعه فرم پر کردن i130 باشن یعنی فرمهای اولیه اونم برای سهولت در کارتون و گر نه حتی شما میتونید در هر جا که هستید این فرمو پر کنید و بفرستید و لازم نیست در خاک ام ری کا باشن همسر شما حتی میتونید شخص ثالثی برای شما در خاک ام ر یکا این فرمو پر کنه ولی 1 من به شخصه این کار به کسی نمیسپارم 2 همسرتون اگه اونجا باشن کار کنند شرایط بهتری به وجود میاد مثل سرعت در کارتون و برای اسپانسر به مشکل نمیخورید و یه پیش زمینهای از ورود به امر ی کا دارید بازم این نظر شخصی منه و این اطلاعاتی که از همین سایت به دست اوردم

سلام
مرسی از وقتی که گذاشتید
در مورد اسپانسر ، آیا حتما بایستی همسرم اسپانسر بشه یا اینکه از دوستان که نسبت فامیلی ندارن ولی از اوضاع مالی خوبی برخوردار هستند هم میتونند اسپانسر یشن؟
ممنونم
هر کسی میتونه اسپانسر شما بشه هر کسی که حقوق یا دارامدش بتونه شما رو ساپورت کنه
http://www.mohajersara.com/attachment.php?aid=3261

سلام
ممنونم دوست عزیز از اینکه با حوصله و دقت پاسخگو هستید و یاری می کنید.
پاسخ
(2014-10-18 ساعت 13:46)shandiz نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 00:21)saeed_anes نوشته:  سلام، دوستانی که مصاحبه ازدواجی رفتند یه کم در مورد عکسها توضیح بدند. چند تا عکس ببریم کافیه؟ عکسا چجوری باشه؟

5* 5 (6 عدد برای سفارت )6*4 (6 عدد برای nmc )البته nmc از من 5*5 گرفت ولی بعضی وقتا میگن 4*6
من از هر کدومش 12 بردم
سلام،شاندیز جان 5*5 همون 3*4 و 6*4 همون پاسپورتیه؟
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، shandiz
(2014-10-21 ساعت 23:54)sepideh jan نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 13:46)shandiz نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 00:21)saeed_anes نوشته:  سلام، دوستانی که مصاحبه ازدواجی رفتند یه کم در مورد عکسها توضیح بدند. چند تا عکس ببریم کافیه؟ عکسا چجوری باشه؟

5* 5 (6 عدد برای سفارت )6*4 (6 عدد برای nmc )البته nmc از من 5*5 گرفت ولی بعضی وقتا میگن 4*6
من از هر کدومش 12 بردم
سلام،شاندیز جان 5*5 همون 3*4 و 6*4 همون پاسپورتیه؟
سلام
5*5 یا (2*2 اینچ) برای سفارت ام ری کا هست و سفارت از شما میگیره و مخصوص ویزاتونه
6*4 که عکسی که موقعه پاسپورت گرفتن از شما میگیرند تو ایران
4*3 هم که برای کارای اداری خودمونه تو ایران
من این تعدادی که نوشتم برای محکم کاریه اگر نه سفارت از من عکس نگرفت و همون عکسایی که من nvc فرستاده بودم گفت کافی هست ولی 3 nmc تا عکس میخواد که الان شنیدم شده 5 تا
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، sepideh jan
(2014-10-20 ساعت 21:47)shahram1987 نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 13:33)atessafg نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 13:14)togetherr نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 11:44)atessafg نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 03:30)tenardie2bai نوشته:  دوستان منتظر سلام .. براى من سوالى پيش اومده كه هر چى گشتم تو پست هاى قديمى دوستان البته حداقل تو اين صد و خورده ايى صفحه كه خوندم اشاره مستقيم بهش نشده بود ... اين بود كه مزاحمتون شدم

سوال من اينه كه اگه يكى از طرفين داراى گرين كارد و ساكن امريكا باشه آيا طرف ديگه ميتونه با ويزاى توريستى خودشو بهش برسونه و تو امريكا ازدواجشون رو به ثبت برسونن ؟ ويزاى دانشجويى و كاريو ميدونم كه ميشه تبديل كرد اما وضعيت ويزاى توريستى رو نميدونم ... آيا بعد از ثبت ازدواج شخص بايد از امريكا خارج بشه يا كه نه ميشه مراحل بعدى رو در خاك امريكا پيگيرى كرد ؟

ممنون ميشم اگه راهنمايى كنيد

دوست عزیز سلام

من هم اتفاقا این سوال برام پیش اومده بود و سوال کردم از وکیل و سوال من دقیقا این بود : اگر قبل از اقدام قانونی همسرم از آمریکا من از طریق ویزای توریستی وارد بشم و اونجا ازدواجمون ثبت بشه و بعد ما با مدارک ازدواج در آمریکا اقدام کنیم بدون اینکه عقدنامه ازدوا ج در ایران فرستاده بشه چه اتفاقی میفته ؟ ایشون گفت که این اگر مشخص بشه که تاریخ عقد در ایران قبل از تاریخ عقد در آمریکا بوده و شما با هدف ازدواج ویزای توریستی گرفتید و اومدید آمریکا میتونه دروغ یا عدم اظهار حقایق تلقی بشه... اما اگر بتونید با ویزای توریستی وارد آمریکا شید و اونجا ازدواجتون ثبت بشه میشه adjustment f status گرفت که فکر کنم در این صورت باید تمام حقایق رو در مصاحبه ویزای توریستی عنوان کرد. انوقت گرفتن اون ویزا سخت میشه. اما وکیل دیگه ای به من گفت بودن اشخاصی که حتی با کیس ازدواج ویزای توریستی هم گرفتند ..
حالا خود من در رابطه با خودم میخوام بپرسم از دوستان که آیا اگر من به عنوان ساکن کانادا ویزای توریستی بگیرم برم آمریکا و با همین عنوان ازدواجم ا همسرم رو اونجا به ثبت برسونم آیا واقعا UCIS از ما عقدنامه ایرانی میخواد یا نه ؟ چون اکر نخواد که بنظر هیچ مشکلی نباید باشه !
میشه کسی راهنمایی کنه لطفا ؟

سلام دوست عزیز ، شما این همه وکیل تو دستتون دارین و جواب پست من درمانده را ندادین ؟ Sad میتونم ازتون خواهش بکنم اگر وکیل مناسبی را میشناسین به من معرفی بکنین ؟؟؟؟منتظر جوابتون هستمااااا!خیلی ممنونم

دوست عزیز

باید عرض کنم که من این اطلاعات رو از ارسال ایمیل به چند وکیل در آمریکا که اسمشون رو در اینترنت پیدا کرده بودم و میدونستم وکیل مهاجرت هستند دیروز گرفتم و واقعا تیری بود در تاریکی چون فکر نمیکردم که کسی جواب بده و من جوابهای اونارو که در رابطه با سوال اون دوست دیگر بود ارسال کردم.خود من بشخصه هیچ وکیل مهاجرت خوبی نمیشناسم که بتونم شما رو بهش ارجاع کنم فقط اینکه بدونید پروسه مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج یکی از ساده ترین پروه سهاست و من از یک مشاور مهاجرتی در ایران هم سوال کردم ایشون گفت که واقعا نیازی به گرفتن وکیل نیست و خودمون هم میتونیم اقدام کنیم. اون شرکت حتی اعلام کرد پروسه های مهاجرتی ازدواج رو نمیگیرند. آیا شما واقعا شرایط خاصی دارید که احتیاج به وکیل دارید ؟

دوستان عزیز من باتوجه به اینکه چند ماه دیگه راهیم و فقط میتونم عقد کنم و برم و تحقیقاتی که کردم و مشورت با 2 وکیل فهمیدم که من میتونم وارد آمریکا شم گرین کارتمو بگیرم و به محض اینکه سر کار ی برم و اولین مالیاتمو بدم میتونم همسرم را بوسیله ویزای توریستی به پیش خودم بیارم و تا صدور گرین کارت ایشون پیش من میمونن.

سلام دوست عزیز
من با چندتا وکیل تماس گرفتم ، هنوز سلام نگفته میگه هزینه واریز کن ، اصلا من می خوام بدونم شرایط کاریشون چطوره ،اما تا می گی سلام میگه پول مشاوره بده ، من کلی سوال دارم ، پس اینطوری از کی بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما این وکیلایی که گفتین باهاشون صحبت کردین و جواب دادن رو میشه اسمشون رو بگین که باشون تماس بگیرم؟ ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: SARA_USA
(2014-10-22 ساعت 07:45)togetherr نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 21:47)shahram1987 نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 13:33)atessafg نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 13:14)togetherr نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 11:44)atessafg نوشته:  دوست عزیز سلام

من هم اتفاقا این سوال برام پیش اومده بود و سوال کردم از وکیل و سوال من دقیقا این بود : اگر قبل از اقدام قانونی همسرم از آمریکا من از طریق ویزای توریستی وارد بشم و اونجا ازدواجمون ثبت بشه و بعد ما با مدارک ازدواج در آمریکا اقدام کنیم بدون اینکه عقدنامه ازدوا ج در ایران فرستاده بشه چه اتفاقی میفته ؟ ایشون گفت که این اگر مشخص بشه که تاریخ عقد در ایران قبل از تاریخ عقد در آمریکا بوده و شما با هدف ازدواج ویزای توریستی گرفتید و اومدید آمریکا میتونه دروغ یا عدم اظهار حقایق تلقی بشه... اما اگر بتونید با ویزای توریستی وارد آمریکا شید و اونجا ازدواجتون ثبت بشه میشه adjustment f status گرفت که فکر کنم در این صورت باید تمام حقایق رو در مصاحبه ویزای توریستی عنوان کرد. انوقت گرفتن اون ویزا سخت میشه. اما وکیل دیگه ای به من گفت بودن اشخاصی که حتی با کیس ازدواج ویزای توریستی هم گرفتند ..
حالا خود من در رابطه با خودم میخوام بپرسم از دوستان که آیا اگر من به عنوان ساکن کانادا ویزای توریستی بگیرم برم آمریکا و با همین عنوان ازدواجم ا همسرم رو اونجا به ثبت برسونم آیا واقعا UCIS از ما عقدنامه ایرانی میخواد یا نه ؟ چون اکر نخواد که بنظر هیچ مشکلی نباید باشه !
میشه کسی راهنمایی کنه لطفا ؟

سلام دوست عزیز ، شما این همه وکیل تو دستتون دارین و جواب پست من درمانده را ندادین ؟ Sad میتونم ازتون خواهش بکنم اگر وکیل مناسبی را میشناسین به من معرفی بکنین ؟؟؟؟منتظر جوابتون هستمااااا!خیلی ممنونم

دوست عزیز

باید عرض کنم که من این اطلاعات رو از ارسال ایمیل به چند وکیل در آمریکا که اسمشون رو در اینترنت پیدا کرده بودم و میدونستم وکیل مهاجرت هستند دیروز گرفتم و واقعا تیری بود در تاریکی چون فکر نمیکردم که کسی جواب بده و من جوابهای اونارو که در رابطه با سوال اون دوست دیگر بود ارسال کردم.خود من بشخصه هیچ وکیل مهاجرت خوبی نمیشناسم که بتونم شما رو بهش ارجاع کنم فقط اینکه بدونید پروسه مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج یکی از ساده ترین پروه سهاست و من از یک مشاور مهاجرتی در ایران هم سوال کردم ایشون گفت که واقعا نیازی به گرفتن وکیل نیست و خودمون هم میتونیم اقدام کنیم. اون شرکت حتی اعلام کرد پروسه های مهاجرتی ازدواج رو نمیگیرند. آیا شما واقعا شرایط خاصی دارید که احتیاج به وکیل دارید ؟

دوستان عزیز من باتوجه به اینکه چند ماه دیگه راهیم و فقط میتونم عقد کنم و برم و تحقیقاتی که کردم و مشورت با 2 وکیل فهمیدم که من میتونم وارد آمریکا شم گرین کارتمو بگیرم و به محض اینکه سر کار ی برم و اولین مالیاتمو بدم میتونم همسرم را بوسیله ویزای توریستی به پیش خودم بیارم و تا صدور گرین کارت ایشون پیش من میمونن.

سلام دوست عزیز
من با چندتا وکیل تماس گرفتم ، هنوز سلام نگفته میگه هزینه واریز کن ، اصلا من می خوام بدونم شرایط کاریشون چطوره ،اما تا می گی سلام میگه پول مشاوره بده ، من کلی سوال دارم ، پس اینطوری از کی بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما این وکیلایی که گفتین باهاشون صحبت کردین و جواب دادن رو میشه اسمشون رو بگین که باشون تماس بگیرم؟ ممنون میشم

سلام دوست عزیز

به این لینک سری بزنید »
http://www.iranianlawyer.org/practice_ar...ation-usa/
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان

میشه لطفا راهنمایی کنین در کدوم فرم هست که ویزا آفیس رو میشه انتخاب کرد ؟ i-130 یا فرم اداره nvc?

خواهشن راهنماییم کنین.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-23 ساعت 02:02)atessafg نوشته:  دوستان

میشه لطفا راهنمایی کنین در کدوم فرم هست که ویزا آفیس رو میشه انتخاب کرد ؟ i-130 یا فرم اداره nvc?

خواهشن راهنماییم کنین.
ممنون

سلام دوست عزیز اگر منظورتون مکان مصاحبه ست اینو خود nvc مشخص میکنه و به شما از طریق ایمیل و نامه اعلام میکنه
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan
سلام به همه دوستان عزیز.. من هم کیس نامبرم را دریافت کردم . البته یک هفته هستش که کیس نامبرم اومده و وکیلم اصلا به ما خبری نداده و هیچ اقدامی هم هنوز نکرده.. و دیروز با تماس با nvc خودمون فهمیدیم . عجبم از دسته این وکیل. حالا بگذریم.. کیس نامبر من با ANK شروع میشه یعنی الان میشه فهمید کدوم سفارت باید برم ؟؟ این یعنی آنکارا ؟؟ در ضمن Invoice ID Number چی هست ؟ و کی میدن اینو ؟ سپاسگذار میشم به سوالاتم پاسخ بدید
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، shandiz ، sepideh jan ، a6l3i ، sib 24 ، Fahes
(2014-10-23 ساعت 02:41)mani_badb0y نوشته:  

خواهشن راهنماییم کنین.
ممنون

سلام دوست عزیز اگر منظورتون مکان مصاحبه ست اینو خود nvc مشخص میکنه و به شما از طریق ایمیل و نامه اعلام میکنه

ممنونم از پاسختون. بله منظورم مكان مصاحبه هست ولي از چند وكيل پرسيدم و همه گفتند ميتونم ويزا آفيس كانادارو انتخاب كنم. حالا ميخوام بپرسم چطوري ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، shandiz ، siavash_vafa
(2014-10-23 ساعت 14:49)siavash_vafa نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز.. من هم کیس نامبرم را دریافت کردم . البته یک هفته هستش که کیس نامبرم اومده و وکیلم اصلا به ما خبری نداده و هیچ اقدامی هم هنوز نکرده.. و دیروز با تماس با nvc خودمون فهمیدیم . عجبم از دسته این وکیل. حالا بگذریم.. کیس نامبر من با ANK شروع میشه یعنی الان میشه فهمید کدوم سفارت باید برم ؟؟ این یعنی آنکارا ؟؟ در ضمن Invoice ID Number چی هست ؟ و کی میدن اینو ؟ سپاسگذار میشم به سوالاتم پاسخ بدید
تبرک میگم بهتون به امید ویزای یک ضرب
ank بله انکارا هست . invoice number برای این هست که بتونید پرداختهای nvc رو انجام بدید (مثل شناسه پرداخت قبضهای خودمونه) برای منو که 1 هفته بعد از کیس نامبر دادن و به صورت ایمیل میاد براتون
موفق باشید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، sepideh jan ، a6l3i ، sib 24 ، siavash_vafa

خواهشن راهنماییم کنین.
ممنون

سلام
اگر منظورتون از ویزا افیس ، محل مصاحبه هست ، در فرم i130 در قسمت 22 امکان پذیره (عکسش رو اتچ کردم)
اما همونطور که توصیح داده ، تضمینی وجود نداره که مصاحبه حتما اونجا باشه.

-->
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shandiz ، siavash_vafa ، شهلا 1346
(2014-08-28 ساعت 16:01)sepideh jan نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:29)NazilaTaba نوشته:  سلام به همگی
من citizen هستم و برای همسرم تقاضای گرین کارت کردم و تمام مدارک را فرستادم و منتظر complete شدن هستیم. ایا جایی هست در سایت که بتونم status چک کنم؟
چقدر طول می کشه کامل شیم و چقدر طول می کشه مصاحبه بگیریم؟
مرسی از همگی
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
سلام،اگر مدارکتون را بهinsفرستادین به شما یک کانفرمیشن نامبر میدن که شما از طریق اون شماره میتونین به سایت:www.ins.gov برین و کیستون را چک کنین.با آرزوی موفقیتShy

ممنون . میشه بگین ins چیه؟ سایتش هم کار نمیکنه. من به nvc فرستادم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان عزیز. من میخوام با اخذ ویزای ازدواج به امریکا بروم. لطفا اگه کسی از هزینه وکیل در امریکا اطلاع داره بهم بگه ممنون میشم
باتشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان