کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2014-10-25 ساعت 15:15)mamar61 نوشته:  
(2014-10-25 ساعت 14:45)مریم فتوحی نوشته:  
(2014-10-25 ساعت 14:11)mamar61 نوشته:  کار دولتی نداشتم و هیچ توضیحی نداد یه خانم تپلی ایرانی اول مدارک رو گرفت و بعد رفتم تو یه اتاقی یه آقای آمریکایی فکر کنم بود که می تونست فارسی حرف بزنه ولی برگه ی آبی رو آماده گذاشته بود روی مدارکم !خودم هم کاملا گیجم و هیچ نظری ندارم که چرا ندادن! گفت از 3 ماهه دیگه سایتو چک کن

مریم جون خیلی ناراحت شدم...عکس های دونفره هم برده بودین؟؟ آخه بعد اینهمه وقت که منتظر هستید چرا سه ماه؟؟ اصن نمیدونم چی بگم.منم دو هفته دیگه مصاحبه دارم.باورم نمیشه دوباره بخوان بگن سه ماه بعد...
آره عزیزم همه چیز برده بودم ! نگران نباش ، اصلا معلوم نیست کارشون .امیدت به خدا باشه .بودن کسایی که ویزا گرفتن و ایرانی بودن . به امید ویزای یک ضرب با امید و با روحیه باش .
مرسی عزیزم.فعلا که خیلی نگران شدم.تا خدا چی بخواد.مرسی از انرژیت.امیدوارم شما هم زودتر از سه ماه کلیر بشی ..به امید خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، Fahes ، sepideh jan
(2014-10-25 ساعت 15:15)mamar61 نوشته:  
(2014-10-25 ساعت 14:45)مریم فتوحی نوشته:  
(2014-10-25 ساعت 14:11)mamar61 نوشته:  کار دولتی نداشتم و هیچ توضیحی نداد یه خانم تپلی ایرانی اول مدارک رو گرفت و بعد رفتم تو یه اتاقی یه آقای آمریکایی فکر کنم بود که می تونست فارسی حرف بزنه ولی برگه ی آبی رو آماده گذاشته بود روی مدارکم !خودم هم کاملا گیجم و هیچ نظری ندارم که چرا ندادن! گفت از 3 ماهه دیگه سایتو چک کن

مریم جون خیلی ناراحت شدم...عکس های دونفره هم برده بودین؟؟ آخه بعد اینهمه وقت که منتظر هستید چرا سه ماه؟؟ اصن نمیدونم چی بگم.منم دو هفته دیگه مصاحبه دارم.باورم نمیشه دوباره بخوان بگن سه ماه بعد...
آره عزیزم همه چیز برده بودم ! نگران نباش ، اصلا معلوم نیست کارشون .امیدت به خدا باشه .بودن کسایی که ویزا گرفتن و ایرانی بودن . به امید ویزای یک ضرب با امید و با روحیه باش .
متاسفام مریم جون، کاش خودشون میفهمیدن چقد سخته این دوری و بلاتکلیفی، به امید خدا ایشالا به زودی کلیر میشین، منم 3 هفته دیگه مصاحبه دارم و همه مدارکم آماده کردم اما بازم آدم این چیزا رو که میشنوه استرس میگیره. یعنی هیچ توضیحی بهت ندادن که چرا؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، Fahes ، sib 24 ، sepideh jan
(2014-10-24 ساعت 17:22)sib 24 نوشته:  
(2014-10-24 ساعت 11:11)hoorshid نوشته:  سلام من كيس لاتاري بودم و هفته پيش ويزامو گرفتم تا 13 آپريل فرصت دارم وارد خاك آمريكا بشم اما نامزدم سربازه و 2 سال ديگه سربازيش تموم ميشه ميخوام بدونم با گرين كارت ميتونم اقدامي كنم بعد از 2 سال بتونه توي 3 4 ماه بعد بياد؟
سلام دوست عزیز.شما ۲سال دیگه که سر بازیشون تموم شد ازدواج میکنی بعدش اقدام میکنی ۲سال بعدش همسرتون پیشتون هست.۴سال دیگه
وای یعنی من 4سال باید صبر کنمSad من یه سوال دیگم دارم ولی نمیدونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه!من اگه 2 سال از آمریکا نرم بیرون سییزن شیپمو میگیرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-25 ساعت 22:47)hoorshid نوشته:  
(2014-10-24 ساعت 11:11)hoorshid نوشته:  سلام من كيس لاتاري بودم و هفته پيش ويزامو گرفتم تا 13 آپريل فرصت دارم وارد خاك آمريكا بشم اما نامزدم سربازه و 2 سال ديگه سربازيش تموم ميشه ميخوام بدونم با گرين كارت ميتونم اقدامي كنم بعد از 2 سال بتونه توي 3 4 ماه بعد بياد؟
سلام دوست عزیز.شما ۲سال دیگه که سر بازیشون تموم شد ازدواج میکنی بعدش اقدام میکنی ۲سال بعدش همسرتون پیشتون هست.۴سال دیگه
وای یعنی من 4سال باید صبر کنمSad من یه سوال دیگم دارم ولی نمیدونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه!من اگه 2 سال از آمریکا نرم بیرون سییزن شیپمو میگیرم؟
ببین چیزی که تا الان دیدیم و شنیدیم و نمونش خودمون هستیم پرونده های ازدواجی با فرد گرین کارتی زیر ۱ سال و نیم نبوده از شروع پرونده تا دریآفت ویزا.نه شما ۵سال دیگه سیتیزن هستید.تو این ۵ سال باید ۳۰ ماه بوده باشید در آمریکا.شما ۴ سال و ۹ ماه دیگه میتونید اپلای کنید و اگه همه چیز درست باشه تا ۶ماه بعد سیتیزن هستید.تا اتمام سربازی همسرتون کار ی نمیتونید انجام بدید چون پاسپورت ندارند.و کپی پاسپورت جزئ اولین سری مدارک هست.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen1984 ، shandiz ، a6l3i ، Fahes
سلام .اگه میشه کمکم کنید.
من گرین کارت دارم و برای همسرم اقدام کردم تمامی مبالغ رو پرداخت کردم 3بار چک لیست خوردم و بعد بهمون پیغام دادن که 60 روز بهشون زمان بدیم.یک نامه درب منزل همسرم اومده که آدرس سفارت رو داده و فته آدرس پستی شما آپدیت شد اما تاریخی برای مصاحبه نزده.خواستم ببینم که این چیه و چقدر تا مصاحبه زمان هست.
با تشکر
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-10-25 ساعت 22:47)hoorshid نوشته:  
سلام هورشید جان/سفارت شما ابوظبی بود که هفته پیش گرفتی؟؟ آخه یکی از بچه های ازدواجی هفته پیش مصاحبه داشت ولی ویزا بهش ندادن..خواستم بدونم آفیسر شما خانم بود یا آقا؟؟ منم هفته دیگه مصاحبه دارم خیلی نگران شدم.مرسی از جوابت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz
سلام دوستان، من فرم 864 جوینت اسپانسر را باید ببرم سفارت ولی به دستم نرسیده، چکار میکنند؟ ممکنه بگند دوباره بیا مصاحبه؟ یا میگند وقتی برای ویزا اومدی بیار؟ کسی تجربه ای نداره؟
البته فرم مالیات و w2 را دارم
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-10-27 ساعت 20:58)saeed_anes نوشته:  سلام دوستان، من فرم 864 جوینت اسپانسر را باید ببرم سفارت ولی به دستم نرسیده، چکار میکنند؟ ممکنه بگند دوباره بیا مصاحبه؟ یا میگند وقتی برای ویزا اومدی بیار؟ کسی تجربه ای نداره؟

اگه ایشالا یکضرب بگیرید که میگند بیار تا ویزا بگیری اگه هم خدا ناکرده یکضرب نشه میگن وقتی اسمت امد بیار با خودت در هر 2 صورت مصاحبه با شما انجام میشه و این مورد جزو کسری مدارک محسوب میشه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، sib 24 ، مریم فتوحی
(2014-10-27 ساعت 21:37)shandiz نوشته:  
(2014-10-27 ساعت 20:58)saeed_anes نوشته:  سلام دوستان، من فرم 864 جوینت اسپانسر را باید ببرم سفارت ولی به دستم نرسیده، چکار میکنند؟ ممکنه بگند دوباره بیا مصاحبه؟ یا میگند وقتی برای ویزا اومدی بیار؟ کسی تجربه ای نداره؟

اگه ایشالا یکضرب بگیرید که میگند بیار تا ویزا بگیری اگه هم خدا ناکرده یکضرب نشه میگن وقتی اسمت امد بیار با خودت در هر 2 صورت مصاحبه با شما انجام میشه و این مورد جزو کسری مدارک محسوب میشه

یک ضرب که از محالاته، با شغل دولتی و سربازی و . . . یه کلیرانس درست و حسابی میخورم، یه بار میخواستم برای کنگره برم برگه آبی را گرفتم و گفتند سایت را چک کن، ما هم سه سال چک کردیم و آخرش هم ویزا ندادند.
به هر حال ممنون از راهنمایی، خیالم خیلی راحت تر شد
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sib 24
ببین چیزی که تا الان دیدیم و شنیدیم و نمونش خودمون هستیم پرونده های ازدواجی با فرد گرین کارتی زیر ۱ سال و نیم نبوده از شروع پرونده تا دریآفت ویزا.نه شما ۵سال دیگه سیتیزن هستید.تو این ۵ سال باید ۳۰ ماه بوده باشید در آمریکا.شما ۴ سال و ۹ ماه دیگه میتونید اپلای کنید و اگه همه چیز درست باشه تا ۶ماه بعد سیتیزن هستید.تا اتمام سربازی همسرتون کار ی نمیتونید انجام بدید چون پاسپورت ندارند.و کپی پاسپورت جزئ اولین سری مدارک هست.
[/quote]

شوهرشون میتونند با وثیقه گذاشتن باسبورت بگیرند من بسرم 23 ساله بود و ترم اخر دانشگاه برای سفر انکار 15 میلیون وثیقه گذاشتم باسبورت گرفتیم و سفر هم نیامد . شاید بتونید برای سفر زیارتی مثل سوریه و کربلا تور ثبت نام کنید و درخواست باسبورت کنید و اصلا سفر نکنند . بهتر از نظام وظیفه ببرسید
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: مریم فتوحی
به سربازها یی که در حال خدمت هستند 99% اجازه خروج نمیدهند(دانشجوها میتونن اگه برنگردن 15 میلیونو بر میدارن )
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shadoow ، مریم فتوحی ، a6l3i
سلام به همه دوستان قدیمی و جدید.دوستانی که دنبال وکیل هستید،کیس های خانوادگی معمولا احتیاج به وکیل ندارن.البته سوالاتی همیشه وجود داره که پیشنهاد میکنم به این سایتی که میگم برید و سوالاتونو مطرح کنید،در عرض 24 ساعت بهترین وکلای امریکایی در هر زمینه ای مجانی جوابتون میدن.
Www.avvo.com
موفق باشید
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: رخشانه ، shadoow ، shandiz ، kollok ، sib 24 ، ATYY ، Fahes ، شهلا 1346 ، free pigeon ، Nightsky007
(2014-10-29 ساعت 16:05)فاطمه نوری نوشته:  سلام به همه دوستان قدیمی و جدید.دوستانی که دنبال وکیل هستید،کیس های خانوادگی معمولا احتیاج به وکیل ندارن.البته سوالاتی همیشه وجود داره که پیشنهاد میکنم به این سایتی که میگم برید و سوالاتونو مطرح کنید،در عرض 24 ساعت بهترین وکلای آمریکایی در هر زمینه ای مجانی جوابتون میدن.
Www.avvo.com
موفق باشید

سلام فاطمه جون، اين آدرس كه باز نمي شه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2014-10-29 ساعت 23:09)Fahes نوشته:  
(2014-10-29 ساعت 16:05)فاطمه نوری نوشته:  سلام به همه دوستان قدیمی و جدید.دوستانی که دنبال وکیل هستید،کیس های خانوادگی معمولا احتیاج به وکیل ندارن.البته سوالاتی همیشه وجود داره که پیشنهاد میکنم به این سایتی که میگم برید و سوالاتونو مطرح کنید،در عرض 24 ساعت بهترین وکلای آمریکایی در هر زمینه ای مجانی جوابتون میدن.
Www.avvo.com
موفق باشید

سلام فاطمه جون، اين آدرس كه باز نمي شه.

سلام،بعد از اینکه ادرس تایپ کردم اسلش و دو نقطه خودش گذاشته.ادرس دقیق اینه:
www.avvo.com
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Fahes ، Nightsky007 ، a6l3i ، Mahshah
سلام دوستان ، من ایروان هستم و دارم سفرنامه خیلی مختصرم را مینویسم، خواستید بخونید، یه سری تغییرات در کارای اداری مدیکال شده بود که نوشتم
http://www.mohajersara.com/thread-5066-p...#pid561008

البته ادامه داره و به روز میشه
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sib 24 ، Fahes ، free pigeon ، sepideh jan ، a6l3i

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان