کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2014-11-24 ساعت 18:06)farnaz.f نوشته:  سلام دوستان
خیلی ناراحتم شوهر منم چک خورد وگفتند اجاره یا قبض ببره با وجودی که من موقع مصاحبه آمریکا بودم.کاش نیومده بودم .به نظرتون
۱.باید بمونم که خروج نداشته باشم یا اجاره نامه یا قبض جور کنم و خودم برگردم دیگه تواین مرحله مشکلی نیست؟ ۲.وقتی کلیر میشوند بازم سوال میپرسند یا فقط نقص مدارک میگیرند؟
۳.دوباره موقع گرفتن ویزا بعد از کلیر شدن باید آمریکا باشم؟
۴.اجاره نامه باید جور کنم یا پرداخت اجاره؟دقیقا چیا؟ نوشته
خیلی ممنونم
دوست عزیز با این وضعیت که پیش اومده شما از آمریکا خارج نشو.احتمال زیاد شما زیاد ایران بودی به این خاطر گیر دادند.قبض الکی هم جور نکن اینها با دروغ بشدت مخالفند.ممکن هست بعضیها دروغ گفته باشند مشکلی هم پیش نیومده باشه ولی ریسک هست.
شما بگو دقیقا نقص مدرک چی بوده تا دوستان کمکتون کنند.اگه فقط اجاره و قبض گفتند منظورشون این مدارک هست یعنی همرو بفرستید نه یک مدرک،اجاره نامه،قبض تلفن،قبض برق،قبض اینترنت،و اینها مدارکی هست که برای محکم کاری همراهتون باشه شامل،عکس با روزنامه محلی که تاریخ روزنامه معلوم باشه،پرینت از حساب بانکی یا کردیت کارت که نشون بده آمریکا هستید و خرید میکنید مالیات میدید،اگه دانشجویید کپی کارت دانشجویی یا پرینت از انتخاب واحد ترم جاری،بیمه نامه ماشین و .....ببینیم دوستان دیگه نظرشون چیست.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Fahes ، farnaz.f ، shandiz
پس چرا من اپرووو نمي شم .حداقل شما پروندتون تكميل شده و منتظر وقت مصاحبه هستيد ولي من ....
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، shandiz ، sepideh jan
دوستان من چجورى ميتونم با ان وى سى تماس بگيرم،يا ايميل بدم؟من دقيقا نميدونم شماره كيسم چنده؟
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-11-25 ساعت 11:42)sepideh IR نوشته:  دوستان من چجورى ميتونم با ان وى سى تماس بگيرم،يا ايميل بدم؟من دقيقا نميدونم شماره كيسم چنده؟

6033340700 شماره تلفنش هست.تا شماره کیس نامبر و اسم و تاریخ تولد خودتون و همسرتون رو نگید جواب نمیدن.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: Fahes ، sepideh IR ، Nightsky007 ، shandiz
salam mikhastam beporsam cheghad tool mikeshe ta ba green cart namzadam ro ke dar otrish hast be amrica biaram? namzadam az tarighe panahandegi alan 6 sale ke otrish ast ama hanuz passporte otrish ro nadarad
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
من همسرم آمریکا بدنیا اومده سیتیزن هست و چند سالی هست ایران زندگی می کنه 3 ساله ازدواج کردیم و در هر دومون درسمون تقریبا تمام شده الان سئوال من اینه که فرم I-130 g-325 پر کردیم و همراه با کپی مدارک خواسته شده رو بفرستیم آیا مبلغ 420 دلاری رو الان باید بفرستیم یا اعلام میشهو به صورت چک باید پرداخت شه یا حواله هم میشه؟بعد خانم من حسابی در آمریکا نداره آیا خواهر خانمم از طرف ما می تونه پولو ار اونجا پرداخت کنه؟یا خیر ؟آیا روشی هست از زریق صرافی پرداخت کنیم؟آیا ترجمه گردش مالی رو الان بفرستیم یا بعدا؟و این چک 420 دلاری رو با توجه به اینکه خانمم از ایران اقدام می کنه به کدام حساب باید پرداخت کنه؟
سئوالام زیاد شد ممنون میشم جواب بدین گیج شدیم؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
سلام دوستان زنگ زدم ان وى سى و روند پروندمو پرسيدم شك شدم تقريبا دهنم خشك شد،گفت شما خيلى وقته فى دولتى رو بصورت اينترنتى پرداخت كردى و ما منتظريم كِه بقيه اسناد رو بفرستيد،يعنى از ماه ٣تا الان كِه٢٨از ماه ١١ هست و من تمام مدارك رو براى وكيل فرستادم همچنان هيچى براى ان وى سى نفرستاده،يعنى ٩ ماه از وقت منو سوزونده،سشنبه همسرم حضورى ميره دفترش،جدا نميدونم توجيح اين وكيل خرفت چيه،تازه همسرم ميگه داد و بيداد نكن لج ميكنه بدتر ميكنه،اينقدر حالم بده كِه نميدونم چى ميبينم چى ميخورم واسم عين شكه،وكيل از دشمن با ما بدتر كرده??
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Fahes ، sepideh jan ، sib 24
با سلام
من همسرم آمریکا بدنیا اومده سیتیزن هست و چند سالی هست ایران زندگی می کنه 3 ساله ازدواج کردیم و در هر دومون درسمون تقریبا تمام شده الان سئوال من اینه که فرم I-130 g-325 پر کردیم و همراه با کپی مدارک خواسته شده رو بفرستیم آیا مبلغ 420 دلاری رو الان باید بفرستیم یا اعلام میشهو به صورت چک باید پرداخت شه یا حواله هم میشه؟بعد خانم من حسابی در آمریکا نداره آیا خواهر خانمم از طرف ما می تونه پولو ار اونجا پرداخت کنه؟یا خیر ؟آیا روشی هست از زریق صرافی پرداخت کنیم؟آیا ترجمه گردش مالی رو الان بفرستیم یا بعدا؟و این چک 420 دلاری رو با توجه به اینکه خانمم از ایران اقدام می کنه به کدام حساب باید پرداخت کنه؟
سئوالام زیاد شد ممنون میشم جواب بدین گیج شدیم؟!!
پاسخ
(2010-01-03 ساعت 22:57)ShoMpeT نوشته:  
(2010-01-03 ساعت 17:55)susan نوشته:  سلام Shy

همسر من یادش رفته بوده به من بگه که عدم سوءپیشینه بگیریم ولی NVC گفته بود در 2 اکتبر مدارکم کامله. حالا مشکلی پیش نمیاد؟و سوال بعد ایا باید برگه ساپورت را با خودم ببرم ایا لازم هست؟ اما شوهرم با ارسال مدارک پست کرده بودها؟چه چیزهایی لازم با خودمون سفارت ببریم؟Rolleyes ممنون میشم راهنماییم کنید

عدم سوئه پیشینه از ایرانی ها نمیخوان. توی خوده سایت سفارت هم نوشته شده.

با سلام
من دیگه کتملا گیج شدم؟!!!
من خانمم سیتیزن هستش 3 ساله ازدواج کردیم ایران زندگی می کنیم و خانمم از 15 سالگی ایران بوده حساب بانکی در آمریکا نداره از اونجا که دانشجوی پزشکی هستش و کاملا سرش شلوغه گفته من پیگیری کنم
میخوام ببینم درست فهمیدم این مدارک همشو یک دفعه با هم بفرستم:
1- حواله 420 دلاری
2-ترجمه عقدنامه
3 فرم I-130
4ترجمه شناسنامه و پاسپورت
5 نشنال سکیوریتی
6 فرم G-325 برای هر دو نفر
7 عکس
تو رو خدا یکی به من بگه هر مرحله چه مدارکی و هزینه های رو دقیق داده و از چه طریقی.
ازبس پاسخ ها فرق داره گیج شدم امیدوارم یکی مرحله مرحله گرفتن ویزای ازدواج و گرین کارت از این طریق رو از ابتدا تا انتها برام توضیح بده
پاسخ
هر مرحله خودشون میگن دقیقا چی می خوان و پول رو هر موقع گفتن واریز کن .لازم نیست حتما از حساب خانمتون باشه . ولی بعد از اینکه اپروو شدین و کیس نامبر گرفتین میگن پول واریز کن (یه 230$ و یه 88$ ) بعدش هم تو سایت ceac باید فرم ها رو پر کنید.
به اینجا مراجعه کنید گروه شما cr1 هست مثل من ولی مدارک شبیه گروه f2a .
http://www.mohajersara.com/thread-2833-p...#pid550186
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، reasonable ، sib 24 ، a6l3i ، sepideh IR ، sepideh jan
[/quote]
با سلام
من خانمم سیتیزن هستش 3 ساله ازدواج..... امیدوارم یکی مرحله مرحله گرفتن ویزای ازدواج و گرین کارت از این طریق رو از ابتدا تا انتها برام توضیح بده
[/quote]

این تاپیک رو با دقت بخونید جواب همه سوال هاتون هست.
http://www.mohajersara.com/thread-5622.html
http://www.mohajersara.com/thread-2914.html
http://www.mohajersara.com/thread-1051.html
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، sepideh IR
(2014-11-28 ساعت 13:43)shayan_yg نوشته:  
(2010-01-03 ساعت 22:57)ShoMpeT نوشته:  [quote='susan' pid='32324' dateline='1262525127']
با سلام
من خانمم سیتیزن هستش 3 ساله ازدواج..... امیدوارم یکی مرحله مرحله گرفتن ویزای ازدواج و گرین کارت از این طریق رو از ابتدا تا انتها برام توضیح بده

این تاپیک رو با دقت بخونید جواب همه سوال هاتون هست.
http://www.mohajersara.com/thread-5622.html
http://www.mohajersara.com/thread-2914.html
http://www.mohajersara.com/thread-1051.html
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، sepideh IR ، shayan_yg
salam khaste nabashid momkene mano rahnamae konid? mikhastam bebibam agar darandrye green cart bekhad kasio az otrish biare usa cheghd tool mikeshe ? az tarighe visaye namzadi ya ezdevaj.
shakhsi ham ke too otrishe hanuz passporte otrish ro nadarad.
mamnun misham agar komak konid
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-11-29 ساعت 09:35)gmaleki1 نوشته:  salam khaste nabashid momkene mano rahnamae konid? mikhastam bebibam agar darandrye green cart bekhad kasio az otrish biare usa cheghd tool mikeshe ? az tarighe visaye namzadi ya ezdevaj.
shakhsi ham ke too otrishe hanuz passporte otrish ro nadarad.
mamnun misham agar komak konid
چون شما سیتیزن نیستید مطمئنا از طریق ویزای نامزدی نمی تونید اقدام کنید و چون طرف مقابل شما پاسپورت اتریشی نداره هنوز ایرانی محصوب میشه.فرقش اینه که ممکنه administrative processingبخوره بعد از مصاحبه.
ویزای ازدواج با گرین کارتی(f2a) بیشتر از 2 سال انگار طول میکشه و خیلی وابسته به ویزا بولتن هست! بچه های این گروه خیلی وقته منتظرن . و اگه فارسی بنویسید خیلی بهتره !Smile
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، shandiz ، sepideh jan
خيلي ممنون از جواب اما كساني كه پناهنده اتريش ميشوند اول يه پاس ميگيرند و اين شخص هم اون رو داره و اگر بشود از طريق ازدواج زودتر انجام بشود ازدواج ميكنيم اما آيا زمانش كمتر نيست نسبت به كسي كه در ايران زندگي ميكند ؟ خيلي ممنونم از كمكتون
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان