کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
هورااااااااااااااااا ویزا رو گرفتم یه ضرب، 18 نوامبر مصاحبه داشتم، سفرنامه تو راهه، ایشالا همتون به زودی به پایان این راه طولانی برسین با یه ویزای یه ضرب خوشکل.
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، ATYY ، saeed_anes ، mamar61 ، shadoow ، khmp ، sib 24 ، Fahes ، sepideh IR ، sepideh jan ، شهلا 1346
(2014-11-21 ساعت 15:02)نرگس نمیر نوشته:  هورااااااااااااااااا ویزا رو گرفتم یه ضرب، 18 نوامبر مصاحبه داشتم، سفرنامه تو راهه، ایشالا همتون به زودی به پایان این راه طولانی برسین با یه ویزای یه ضرب خوشکل.
تبريك ميگم.چند وقته اقدام كردين؟چه قدر طول كشيد تا وقت مصاحبه دادن؟ويزاي ازدواج بود يا نامزدي؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، sepideh jan
(2014-11-21 ساعت 15:19)hoorshid نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 15:02)نرگس نمیر نوشته:  هورااااااااااااااااا ویزا رو گرفتم یه ضرب، 18 نوامبر مصاحبه داشتم، سفرنامه تو راهه، ایشالا همتون به زودی به پایان این راه طولانی برسین با یه ویزای یه ضرب خوشکل.
تبريك ميگم.چند وقته اقدام كردين؟چه قدر طول كشيد تا وقت مصاحبه دادن؟ويزاي ازدواج بود يا نامزدي؟

ممنونم، ایشالا به زودی واسه همه منتظران مهاجرسرا.Rolleyes

ارسال مدارک : 13Aug 2013
اپروو : 2014 3march
کیس نامبر : 1may
پرداخت 88$ : 5may
پرداخت 230$ : 7may
چک لیست اول : 25 june
چک لیست دوم : 21 july
چک لیست سوم : 15 sep
نامه تکمیل مدارک : 3 oct
نامه دعوت به مصاحبه : oct 9
تاریخ مصاحبه: 18 نوامبر
دریافت ویزا : 20 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، Haghighat ، sepideh IR
(2014-11-21 ساعت 16:34)نرگس نمیر نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 15:19)hoorshid نوشته:  

ممنونم، ایشالا به زودی واسه همه منتظران مهاجرسرا.Rolleyes

ارسال مدارک : 13Aug 2013
اپروو : 2014 3march
کیس نامبر : 1may
پرداخت 88$ : 5may
پرداخت 230$ : 7may
چک لیست اول : 25 june
چک لیست دوم : 21 july
چک لیست سوم : 15 sep
نامه تکمیل مدارک : 3 oct
نامه دعوت به مصاحبه : oct 9
تاریخ مصاحبه: 18 نوامبر
دریافت ویزا : 20 نوامبر
من هنوز نرفتم عید میرم ولی گرین کارت دارم و باید برای نامزدم اقدام کنم متاسفانه اونم سربازه تا دوسال لنگمون روی هواست??
پاسخ
تشکر کنندگان: شهلا 1346 ، shadoow ، sepideh IR
دوستان عزيزم يك راهنمايي در خصوص اقدامات بعد از دريافت كيس نامبر مي خواستم: اول اينكه اين نامه درخواست مدارك و مراجعه به سايت nvc براي فرمهاي انلاين براي من و همسرم او مده، أيا هر دو ما بايد فرم بر كنيم يا فقط همسرم از امريكا بايد أقدام كند؟ دوم اينكه مداركي كه خواستند بايد post شوند ؟ لطفا هر اطلاعاتي كه كمكم كنه ممنون ميشم در اختيارم بكذاريد، در ضمن كيس من ازدواج با سيتيزن هست ، بي نهايت ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، sepideh jan
من یه سوال برام پیش اومده لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
من عید میرم آمریکا و گرین کارتمو میگیرم نامزدم سربازه فعلا اگر بیام ایران عقد کنیم شامل گرین کارت میشه یا همون پروسه ویزای ازدواج میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2014-11-23 ساعت 00:59)hoorshid نوشته:  من یه سوال برام پیش اومده لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
من عید میرم آمریکا و گرین کارتمو میگیرم نامزدم سربازه فعلا اگر بیام ایران عقد کنیم شامل گرین کارت میشه یا همون پروسه ویزای ازدواج میشه؟

شما قبل از رفتنتون هم میتونید عقد کنید بعدش صبر کنید سربازیشون تموم شد مدارک رو ترجمه کنید بفرستید.سوالتون رو دقیق تر بگید شمامل گرین کارتی یا پروسه ازدواجی منظورتون چیه؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
آخه نمیخوام الان عقد کنم تا گرین کارتمو نگرفتم.منظورم اینه که وقتی من گرین کارت داشته باشم عقد کنم همسرم شامل نمیشه؟حتما باید ویزای ازدواج بفرستم؟
پاسخ
(2014-11-23 ساعت 01:29)hoorshid نوشته:  آخه نمیخوام الان عقد کنم تا گرین کارتمو نگرفتم.منظورم اینه که وقتی من گرین کارت داشته باشم عقد کنم همسرم شامل نمیشه؟حتما باید ویزای ازدواج بفرستم؟
شما دیگه پروست تموم شده و باید برای نامزدت اقدام کنی و چون گرین کارت داری باید حتما ازدواج کنی پس بهتره قبل از رفتنت عقد کنید بعد بری امریکا براش اقدام کنی. چون عقد باید حتما حضوری باشه و شما نمیتونی غیابی با ایشون عقد کنی.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، Nightsky007 ، roeentan
نه نمیخوام غیابی عقد کنم میام ایران عقد میکنم ولی الان شرایطم جوریه که تا نرم نمیتونم عقد کنم بعد از گرفتن گرین کارت میخوایم عقد کنیم و چون تازه سرباز شده 2 سال طول میکشه و پاسپورت نداره ترجیحا مسخوایم سریع ترین راه رو انتخاب کنیم برای اقدام کردن.
پاسخ
(2014-11-23 ساعت 02:08)hoorshid نوشته:  نه نمیخوام غیابی عقد کنم میام ایران عقد میکنم ولی الان شرایطم جوریه که تا نرم نمیتونم عقد کنم بعد از گرفتن گرین کارت میخوایم عقد کنیم و چون تازه سرباز شده 2 سال طول میکشه و پاسپورت نداره ترجیحا مسخوایم سریع ترین راه رو انتخاب کنیم برای اقدام کردن.
شما اگه واقعا میخوای باهاش ازدواج کنی و ببریش بهتره قبل از اومدنت به امریکا عقد کنی تا بلافاصله بعد از ورودت بیوفتی دنبال کاراش. اینجوری تا اون سربازیش را تموم میکنه پروسه شما هم جلو میره و به نتیجه میرسه. همونطور که گفتم راه دیگه ای وجود نداره مگه اینکه ایشوت لاتاری برنده بشن.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh IR ، roeentan
(2014-11-23 ساعت 01:29)hoorshid نوشته:  آخه نمیخوام الان عقد کنم تا گرین کارتمو نگرفتم.منظورم اینه که وقتی من گرین کارت داشته باشم عقد کنم همسرم شامل نمیشه؟حتما باید ویزای ازدواج بفرستم؟
شما چه عقد بکنید چه نکنید تاثیری در روند گرفتن گرین کارت شما نداره.اگه الان عقد نمیکنی پس صبر کن نامزدتون سربازیش تموم بشه پاسپورت و کارت پایان خدمتش رو بگیره.بعدش عقد کن و تمام مدارک رو بفرست.کپی پاسپورت و کارت پایان خدمت جزء سری اول مدارک هست .از الانم نمیتونی براش اقدام کنی چاره ای جز صبر نیست تا سربازیشون تمام بشه.
راه دیگه هم هست صبر کنی سیتیزن شدی با ویزای نامزدی بیاریش.یا بقول دوستمون با لاتاری بیاد اگه برنده شد.ما هایی که اینجا میبینی همه مسیرهای مختلف رو پرسیدیم من خودم بشخصه اداره مهاجرت حضوری رفتم و گفتند تا ازدواج نکنی نمیتونی اقدام کنی.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shandiz
(2014-11-23 ساعت 13:00)sib 24 نوشته:  
شما چه عقد بکنید چه نکنید تاثیری در روند گرفتن گرین کارت شما نداره.اگه الان عقد نمیکنی پس صبر کن نامزدتون سربازیش تموم بشه پاسپورت و کارت پایان خدمتش رو بگیره.بعدش عقد کن و تمام مدارک رو بفرست.کپی پاسپورت و کارت پایان خدمت جزء سری اول مدارک هست .از الانم نمیتونی براش اقدام کنی چاره ای جز صبر نیست تا سربازیشون تمام بشه.
راه دیگه هم هست صبر کنی سیتیزن شدی با ویزای نامزدی بیاریش.یا بقول دوستمون با لاتاری بیاد اگه برنده شد.ما هایی که اینجا میبینی همه مسیرهای مختلف رو پرسیدیم من خودم بشخصه اداره مهاجرت حضوری رفتم و گفتند تا ازدواج نکنی نمیتونی اقدام کنی.

اونوقت من اگر از آمریکا خارج نشم تا چند وقت بعد پاسپورت میگیرم تا ویزای نامزدی بفرستم؟یا اگر خارج شم چه قدر بعد پاسپورت میگیرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shandiz
(2014-11-23 ساعت 13:37)hoorshid نوشته:  
(2014-11-23 ساعت 13:00)sib 24 نوشته:  

اونوقت من اگر از آمریکا خارج نشم تا چند وقت بعد پاسپورت میگیرم تا ویزای نامزدی بفرستم؟یا اگر خارج شم چه قدر بعد پاسپورت میگیرم؟
۵سال دیگه پاسپورت میگیرید که ۳۰ ماهش باید آمريکا باشید.
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، sepideh jan ، shandiz
(2014-10-23 ساعت 02:00)atessafg نوشته:  
(2014-10-22 ساعت 07:45)togetherr نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 21:47)shahram1987 نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 13:33)atessafg نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 13:14)togetherr نوشته:  سلام دوست عزیز ، شما این همه وکیل تو دستتون دارین و جواب پست من درمانده را ندادین ؟ Sad میتونم ازتون خواهش بکنم اگر وکیل مناسبی را میشناسین به من معرفی بکنین ؟؟؟؟منتظر جوابتون هستمااااا!خیلی ممنونم

دوست عزیز

باید عرض کنم که من این اطلاعات رو از ارسال ایمیل به چند وکیل در آمریکا که اسمشون رو در اینترنت پیدا کرده بودم و میدونستم وکیل مهاجرت هستند دیروز گرفتم و واقعا تیری بود در تاریکی چون فکر نمیکردم که کسی جواب بده و من جوابهای اونارو که در رابطه با سوال اون دوست دیگر بود ارسال کردم.خود من بشخصه هیچ وکیل مهاجرت خوبی نمیشناسم که بتونم شما رو بهش ارجاع کنم فقط اینکه بدونید پروسه مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج یکی از ساده ترین پروه سهاست و من از یک مشاور مهاجرتی در ایران هم سوال کردم ایشون گفت که واقعا نیازی به گرفتن وکیل نیست و خودمون هم میتونیم اقدام کنیم. اون شرکت حتی اعلام کرد پروسه های مهاجرتی ازدواج رو نمیگیرند. آیا شما واقعا شرایط خاصی دارید که احتیاج به وکیل دارید ؟

دوستان عزیز من باتوجه به اینکه چند ماه دیگه راهیم و فقط میتونم عقد کنم و برم و تحقیقاتی که کردم و مشورت با 2 وکیل فهمیدم که من میتونم وارد آمریکا شم گرین کارتمو بگیرم و به محض اینکه سر کار ی برم و اولین مالیاتمو بدم میتونم همسرم را بوسیله ویزای توریستی به پیش خودم بیارم و تا صدور گرین کارت ایشون پیش من میمونن.

سلام دوست عزیز
من با چندتا وکیل تماس گرفتم ، هنوز سلام نگفته میگه هزینه واریز کن ، اصلا من می خوام بدونم شرایط کاریشون چطوره ،اما تا می گی سلام میگه پول مشاوره بده ، من کلی سوال دارم ، پس اینطوری از کی بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما این وکیلایی که گفتین باهاشون صحبت کردین و جواب دادن رو میشه اسمشون رو بگین که باشون تماس بگیرم؟ ممنون میشم

سلام دوست عزیز

به این لینک سری بزنید »
http://www.iranianlawyer.org/practice_ar...ation-usa/
سلام دوست عزیز،یکی از آشنایان ما خودشو با ویزای توریستی به آمریکا رسوند و بعد با شوهرش که سیتیزن اونجا بود ازدواج کرد.و بعد کاراشونو انجام دادن و بعد از سه سال هم سیتیزن میشه.ولی جوری رفت که انگار شوهرشوو اصلا نمیشناسه!اینو برای راهنمایی دوستی که این سواو کرده بود نوشتم.امیدوارم دیر نباشه جوابم.به امی موفقیت برای تک تک دوستان.
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره