کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
سلام به دوستان عزیز
من تازه می خوام پروسه ویزای ازدواچ رو شروع کنم و خیلی قسمتهای فرم ها خیلی واضح نیست ، می خواستم از راهنماییتون استفاده کنم.سوالهام به شرح زیر هست :
1- به هنگام فایل کردن فرمI-130 و G-325A ترجمه کارت پایان خدمت و کارت ملی باید ارايه شود؟
2- من ازدواجم در خارج ار ایران ثبت شده و ثبت ایرانی نشده است ،در نتیجه ازدواج در صفحه دوم شناسنامه من قید نشده است ، آیا برای ترجمه شناسنامه که به هنگام فایل کردن فرمI-130 باید تحویل داده شود ، ترجمه صفحه اول کافی است یا اینکه کل صفحات شناسنامه باید ترجمه شود(قسمت مشخصات همسر شناسنامه من خالی است)
3- به همراه فرمI-130 برای اثبات ازدواجتون به جز عکس و مدارک مشترکتون ، آیا نامه شهادت و گواهی از اعضای خانواده و دوستان نزدیک مبنی بر شناخت شما و گواهی کزدن ازدواجتون را هم ضمیمه کردید یا همچین چیزی لازم نیست؟
ممنون از راهنمایی و وقتتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-06 ساعت 11:09)negin26 نوشته:  
(2015-02-05 ساعت 09:46)mulan1979 نوشته:  سلام دوستان ، ممنون می شوم اگر کسی وکیل خوبی را برای ویزای ازدواج می شناسد به من معرفی کند. من و همسرم می خواهیم برای ویزای ازدواج اقدام کنیم اما یک وکیل خوب و زبده و منصف می خواهیم. منتظر پیام شما دوستان هستیم.

سلام.امیدوارم موفق باشین.اگر ویرجینیا یا واشنگتن باشین من میتونم بهتون معرفی کنم.

من یکی در اوکلاهاما سیتی میشناسم
F2A
PD: 17Jul 2014
اپروو: 11Dec 2014
کیس نامبر (ابوظبی):13Feb 2015
مصاحبه:.2016 Feb 1 نتیجه AP
دوخطی:13 سپتامبر   OR: اکتبر 19
کلیر: 20 اکتبر Big Grin
آنهايی که می‌روند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین می‌شوند. یک هفته مانده می‌گریند و یک روز مانده به این فکر می‌کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود.و آنهايی که می‌مانند، می‌مانند تا شاید وطن را جایی برای ماندن کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، siavash_vafa
(2015-02-06 ساعت 18:03)love story نوشته:  خلاصه به امید وکیل بیکار نشینین! خودتون باید اطلاعات کامل و آپدیت شده داشته باشین...

الان زندگى مارو وكيل عوضى معلق نگه داشته با كم كارى و بى دقتى و زبان نفهمى،وقتى هم براش توضيح ميديم كارت ناقص بوده بدتر كارو ميپيچونه،چى بگم?
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa
مگه وكيل چي كار كرده؟
وكيلتون ايرانيه؟!؟

عقيق
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2015-02-07 ساعت 13:36)sepideh IR نوشته:  
(2015-02-06 ساعت 18:03)love story نوشته:  خلاصه به امید وکیل بیکار نشینین! خودتون باید اطلاعات کامل و آپدیت شده داشته باشین...

الان زندگى مارو وكيل عوضى معلق نگه داشته با كم كارى و بى دقتى و زبان نفهمى،وقتى هم براش توضيح ميديم كارت ناقص بوده بدتر كارو ميپيچونه،چى بگم[DISAPPOINTED FACE]
آره دیگه.... عملا زیر بار کم کاری هاشون نمیرن! ما اوایل کار اعتماد کردیم و همه چیزو کامل سپردیم به امان وکیل! ولی اگه خودمون اطلاعات کامل داشتیم و نظارت می کردیم قطعا نتیجه بهتر بود. به همین خاطر توصیه می کنم که همه تو هر مرحله ای که هستن اطلاعات کامل داشته باشن و به وکیل دستور بدن و نظارت کنن!
یه مثل هست که وکیل ها معلوم نیست با خودشون چند چندن :-)
پس اطلاعات کامل ، نظارت و کنترل مهمه
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، siavash_vafa ، sepideh IR ، فری خانم
من هم وكيل كارامو انجام ميده..
البته هر ١-٢ ماه زنگ ميزنيم براي پي گيري..

عقيق
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa ، sepideh IR
(2015-02-07 ساعت 13:51)عقيق نوشته:  من هم وكيل كارامو انجام ميده..
البته هر ١-٢ ماه زنگ ميزنيم براي پي گيري..

عقيق
خوب کاری می کنین... متاسفانه ما ایرانی ها معمولا بعضی جاها یه متانت و نجابت بیش از حد داریم که به ضررمون تموم میشه و مثلا یادمون میره که ما وکیل رو استخدام کردیم و باید ازش گزارش بخوایم و محترمانه بازخواستش کنیم! البته محترمانه و در کمال آرامش مطرح کردن هر موضوعی نتیجه بخش تره حتی در مورد بازخواست...
پاسخ
كارتون تو چه مرحله اي هست؟
وقت مصاحبه گرفتين؟

عقيق
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2015-02-07 ساعت 14:01)عقيق نوشته:  كارتون تو چه مرحله اي هست؟
وقت مصاحبه گرفتين؟

عقيق
نه وقت مصاحبه که زوده حالا... cr1 هستیم و هفته ی پیش بعد از پنج ماه و نیم ایمیل کسری مدارک به دستمون رسید! که معلوم شد وکیل محترم فرم جی_325 رو نفرستاده! ما هم تکمیل کردیم و منظر جوابیم
پاسخ
من هم از این وکلا دل خوشی ندارم و از قبلش هم خیلی اعتمادی نداشتم بهشون. ولی بنا به دلایلی مجبور بودیم وکیل بگیریم. یه وکیل به راحتی میتونه پروسه شمارو یک سال یا بیشتر به تاخیر بندازه. مثلا وکیل ما از همون ابتدا مدارک ما رو از زمانی که ما تهیه کردیم و به دستش رسوندیم بیخودی و بدون دلیل 3 ماه بعد به اداره مهاجرت پست کرد. تازه اگه تلفن های هر ماهه ما نبود که ازش میپرسیدیم "پس این رسید مدارک ما چرا نمیاد؟ "معلوم نبود که کی تصمیم میگیره که مدارک مارو پست کنه. من از الان نگران باقی مراحل کارم. خودم رو برای 2 سال پروسه آماده کردم با این وکیل حالا حالاها داستان داریم.
به هر حال تنها کاری که میشه کرد اینه که خودتون مراقب اوضاع باشید و مدام با وکیلتون در ارتباط باشید و البته بهتره سعی کنید همه چیز رو در آرامش جلو ببرید ولی از سوال کردن راجع به فایلتون از وکیل خسته نشید و مدام ازش سوال کنید.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa ، sepideh IR ، shadoow
عزيزان كل پروسه كيس ازدواج اگه مدارك بدون هيچ مشكل و كسري باشه در نهايت ١سال تموم ميشه

عقيق
پاسخ
باید بدونیم تو هر مرحله چه مدارکی باید ارائه بدیم، چه اطلاعاتی‌ و چه زمانی و به کجا باید ارسال بشه...و از وکیل بخوایم که به موقع همه رو کامل انجام بده و مدام کنترلش کنیم. و طبیعتا از پرسیدن سوالاتی که در حیطه ی کاری وکلا نیست هم خودداری کنیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، siavash_vafa ، barfi1
(2015-02-07 ساعت 14:18)عقيق نوشته:  عزيزان كل پروسه كيس ازدواج اگه مدارك بدون هيچ مشكل و كسري باشه در نهايت ١سال تموم ميشه

عقيق

منظورم از تاخیر "یکساله یا بیشتر" مضاف بر اون یک ساله معمول پروسه هست در واقع میخواستم بگم ممکنه پروسه یک ساله شما 2 سال یا بیشتر طول بکشه!
CR1
پاسخ
(2015-02-07 ساعت 14:22)Haghighat نوشته:  
(2015-02-07 ساعت 14:18)عقيق نوشته:  عزيزان كل پروسه كيس ازدواج اگه مدارك بدون هيچ مشكل و كسري باشه در نهايت ١سال تموم ميشه

عقيق

منظورم از تاخیر "یکساله یا بیشتر" مضاف بر اون یک ساله معمول پروسه هست در واقع میخواستم بگم ممکنه پروسه یک ساله شما 2 سال یا بیشتر طول بکشه!
درسته اگه تصمیم به برنامه ریزی داشته باشیم باید بین حالت ایده آل 1 ساله و بد بینانه ی بیش تر از دو سال رو در نظر بگیریم.
پاسخ
من خودم رو 16 ماه حساب باز کردم... البته اگه عملکرد وکیل پیش بینی ها رو بازم تغییر نده!
چون خوشبختانه ما مشکل اسپانسر و تکس و دامیسایل که مبتلا به بعضی از کیس هاست رو نداریم
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان