کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-01-29 ساعت 16:34)tico نوشته:  
(2015-01-29 ساعت 12:15)sib 24 نوشته:  
(2015-01-29 ساعت 11:12)tico نوشته:  سلام دوستان عزیز کتگوری من f2a هست و ورمونت سرویس هستم رسید نامبرم 20اکتبر 2013 ولی هنوز اپروو نشدم جالب اینجاست دوستان بودن در اینجا که رسید نامبرشون از من جلوتر بوده ولی اپروو شدن به نظر شما من باید زنگ بزنم بهUSCIS چکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم چون شرایط خوبی ندارم مرسی
بله هرچه سریعتر باهاشون تماس بگیرید.ما یکماه قبل شما اپلای کردیم و یکساله پروندمون تکمیله منتظر مصاحبه ایم تلفن بزنید بهشون ایمیل هم بزنید.
دوست عزیز احتمالا شما شامل تاریخ ویزا بولتن که تا 8sep بود شدید ما بعد 8sep فرستادیم که نزدیک 10 ماه به عقب برگشت درست میگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا که سرکاریم دیگه داریم بیخیال میشیم

ما ۹ سپتامبر پروندمون شروع شد.عقبگرد بما هم خورد چون فقط ویزابولتن ۱روز جلو میرفت ۱۰ ماه پیش همسرم مصاحبه رفته بود.عقبگردش بیشتر از یکسال بود حدودا یکسال و چهار ماه عقب رفت .Sad
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، sepideh IR
سلام . وقت شما بخیر.

دوستان من چند وقتی هست که نامزد کردم. نامزد من لاتاری برده و اواخر اسفند ماه میره ایروان در ارمنستان برای اولین مصاحبه و ارائه مدارک. ایشون توی فرم ثبت نام لاتاری خودش رو مجرد معرفی کرده.
میخواستم ببینم میشه وقتی نامزدم ویزای آمریکا رو گرفت و از ارمنستان برگشت ما عقد کنیم و ایشون برای بار اول بره آمریکا گرين کارت رو بگیره و از همونجا برای گرین کارت من هم اقدام کنه؟؟

و سوال دوم هم اینکه آیا منع قانونی برای ازدواج ما در اون زمان وجود داره یا مصلحت کار و یا روند گرفتن گرین کارت نامزدم اینجور اقتضا میکنه؟؟ آیا باید وقتی از اولین سفر آمریکا برگشت عقد کنیم و از طریق اینترنت اعلام ازدواج کنیم یا باید برای بار دوم بره آمریکا و حضوری برای من اقدام کنه؟؟

و سوال سوم هم اینکه وقتی ایشون گرين کارت رو گرفت و اون موقع بخواد پاس سفید بگیره و بیاد ایران تا زمانیکه کار من درست بشه و با هم برگردیم آمریکا آیا باید مالیات به دولت آمریکا پرداخت کنه؟؟

سپاسگزارم از وقتی که میذارید. Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2015-01-30 ساعت 12:34)علی راد نوشته:  سلام . وقت شما بخیر.

دوستان من چند وقتی هست که نامزد کردم. نامزد من لاتاری برده و اواخر اسفند ماه میره ایروان در ارمنستان برای اولین مصاحبه و ارائه مدارک. ایشون توی فرم ثبت نام لاتاری خودش رو مجرد معرفی کرده.
میخواستم ببینم میشه وقتی نامزدم ویزای آمریکا رو گرفت و از ارمنستان برگشت ما عقد کنیم و ایشون برای بار اول بره آمریکا گرين کارت رو بگیره و از همونجا برای گرین کارت من هم اقدام کنه؟؟

و سوال دوم هم اینکه آیا منع قانونی برای ازدواج ما در اون زمان وجود داره یا مصلحت کار و یا روند گرفتن گرین کارت نامزدم اینجور اقتضا میکنه؟؟ آیا باید وقتی از اولین سفر آمریکا برگشت عقد کنیم و از طریق اینترنت اعلام ازدواج کنیم یا باید برای بار دوم بره آمریکا و حضوری برای من اقدام کنه؟؟

و سوال سوم هم اینکه وقتی ایشون گرين کارت رو گرفت و اون موقع بخواد پاس سفید بگیره و بیاد ایران تا زمانیکه کار من درست بشه و با هم برگردیم آمریکا آیا باید مالیات به دولت آمریکا پرداخت کنه؟؟

دوست عزیز امیدوارم دیر نشده باشه ولی شما هرچه سریع عقدکنید و اطلاع بدید بهشون باهم مصاحبه برید به جفتتون ویزا میدن فقط عجله کنید..اشتباه ما رو نکنید تو پروسه پرونده های ازدواج بیوفتید
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
(2015-01-30 ساعت 14:47)sib 24 نوشته:  

دوست عزیز امیدوارم دیر نشده باشه ولی شما هرچه سریع عقدکنید و اطلاع بدید بهشون باهم مصاحبه برید به جفتتون ویزا میدن فقط عجله کنید..اشتباه ما رو نکنید تو پروسه پرونده های ازدواج بیوفتید
نه عزیزم اینکار رو نکنید!
اگر قبل مصاحبه و ویزا کیس شما تغییر کنه این یعنی ریست پرونده توسط کی سی سی!
شما اگر قبل از ارسال فرم عقد میکردین یه چیزی ولی فعلا دست نگهدارین تا ایشون گرین کارت رو بگیره!
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، romance33
تو همین مهاجرسرا بخونید کلی کیس هست که قبل مصاحبه ازدواج کردند و ویزا هم گرفتند.بیشترشونم بعد از ارسال تمامی مدارک بوده.
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، a6l3i ، sepideh jan
(2015-01-30 ساعت 15:54)رضا2015 نوشته:  
(2015-01-30 ساعت 14:47)sib 24 نوشته:  

نه عزیزم اینکار رو نکنید!
اگر قبل مصاحبه و ویزا کیس شما تغییر کنه این یعنی ریست پرونده توسط کی سی سی!
شما اگر قبل از ارسال فرم عقد میکردین یه چیزی ولی فعلا دست نگهدارین تا ایشون گرین کارت رو بگیره!
نظر من هم اینکه سریع عقد کنید و مدارک همسرتون را بفرستید تا قبل مصاحبه میتونید ولی بعد از مصاحبه شما گرین کارت میگیرید باید بیایید امریکا و براش اپلای کنید و اسپانسر هم لازم دارید . حتی اگر وقت کم دارید زمان مصاحبه را عقب بندازید .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، a6l3i ، mani_badb0y ، sepideh jan
سلام بر همه دوستان قدیم و جدید.من خیلی وقت نیومدم اینجا.چه خبرا؟کیا رفتن مصاحبه؟خبر جدیدی نیست؟Big Grin
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi ، sib 24 ، vania77 ، a6l3i
بچه ها کسی می دونه الان با این زمانی که مونده تا کارنت شدنمون، قبلش دعوت به سفارت خواهیم شد؟ یا بعد اینکه کارنت شدیم تازه باید منتظر شیم ایمیل بیاد برای وقت سفارت؟Cool
F2A
PD: 17Jul 2014
اپروو: 11Dec 2014
کیس نامبر (ابوظبی):13Feb 2015
مصاحبه:.2016 Feb 1 نتیجه AP
دوخطی:13 سپتامبر   OR: اکتبر 19
کلیر: 20 اکتبر Big Grin
آنهايی که می‌روند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین می‌شوند. یک هفته مانده می‌گریند و یک روز مانده به این فکر می‌کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود.و آنهايی که می‌مانند، می‌مانند تا شاید وطن را جایی برای ماندن کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shadoow
سلام دوستان ، ممنون می شوم اگر کسی وکیل خوبی را برای ویزای ازدواج می شناسد به من معرفی کند. من و همسرم می خواهیم برای ویزای ازدواج اقدام کنیم اما یک وکیل خوب و زبده و منصف می خواهیم. منتظر پیام شما دوستان هستیم.
پاسخ
سلام دوستان من کیسسم f2A بود تقریبا 8 ما پیش رفتم ابوظبی و مصاحبه کردم ومدارکم رو تحویل دادم ویه برگه آبی گرفتم و قرار شد سایت و چک کنم که
(administrative processing) یا همون AP اوکی شد و کلیر شدم و گفتند بیا واسه گرفتن ویزا . اما چون ویزا بولتین عقب گرد کرده بود نشد برم . 6 ماهی گذشت تا اینکه تو ویزا بولتین اعلام کردن اونایی که تا پانزده آپریل 2013 اقدام کردند( البته کیسf2a) میتونن بیان و ژانویه 2015 پروندشون بررسی میشه منم 20 jan رفتم ابوظبی و چون پزشکی وقتش تموم شده بود یه جدید انجام دادم و 3 شنبه رفتم سفارت و پاسمو گرفت و گفتن 2 شنبه بیا ....اما وقتی 2 شنبه رفتم ویزایی در کار نبود و گفتند ماه بعد بیا عین جمله ای که به من گفتن ( you are not current for this month ,you are current for Feb) منم برای Feb با پیکاپر های ویزا پاسمو فرستادم سفارت ابوظبی اما باز ندادن و به پیکاپر گفتن که کیس من کلا باطل شده و باید مجددا از اول اقدام کنی ، سوالم اینه که تا حالا همچین موردی کسی دیده و باید چیکار کنم وقتی هم که در سایت check your immigrant case status وضیعت ام رو چک میکنم نوشته

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
حالا باید حرف سایت رو گوش کنم یا پیکاپر ویزا رو؟ ، آخه ایشون میگه سایت هم سر کاریه ، اگر کسی میدونه راهنمایی کنه اگر نه یک وکیل خوب معرفی کنید ممنون میشم. یه جورایی بین زمین و هوا بلاتکلیف ام. ممنون میشم اگر کمکم کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi
(2015-02-05 ساعت 15:21)mahnorani نوشته:  سلام دوستان من کیسسم f2A بود تقریبا 8 ما پیش رفتم ابوظبی و مصاحبه کردم ومدارکم رو تحویل دادم ویه برگه آبی گرفتم و قرار شد سایت و چک کنم که
(administrative processing) یا همون AP اوکی شد و کلیر شدم و گفتند بیا واسه گرفتن ویزا . اما چون ویزا بولتین عقب گرد کرده بود نشد برم . 6 ماهی گذشت تا اینکه تو ویزا بولتین اعلام کردن اونایی که تا پانزده آپریل 2013 اقدام کردند( البته کیسf2a) میتونن بیان و ژانویه 2015 پروندشون بررسی میشه منم 20 jan رفتم ابوظبی و چون پزشکی وقتش تموم شده بود یه جدید انجام دادم و 3 شنبه رفتم سفارت و پاسمو گرفت و گفتن 2 شنبه بیا ....اما وقتی 2 شنبه رفتم ویزایی در کار نبود و گفتند ماه بعد بیا عین جمله ای که به من گفتن ( you are not current for this month ,you are current for Feb) منم برای Feb با پیکاپر های ویزا پاسمو فرستادم سفارت ابوظبی اما باز ندادن و به پیکاپر گفتن که کیس من کلا باطل شده و باید مجددا از اول اقدام کنی ، سوالم اینه که تا حالا همچین موردی کسی دیده و باید چیکار کنم وقتی هم که در سایت check your immigrant case status وضیعت ام رو چک میکنم نوشته

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
حالا باید حرف سایت رو گوش کنم یا پیکاپر ویزا رو؟ ، آخه ایشون میگه سایت هم سر کاریه ، اگر کسی میدونه راهنمایی کنه اگر نه یک وکیل خوب معرفی کنید ممنون میشم. یه جورایی بین زمین و هوا بلاتکلیف ام. ممنون میشم اگر کمکم کنید.

سلام دوست عزیز.واقعا ناراحت شدم.خیلی وقتها سیستم اداری گیجی دارند..شما با nvc تلفنی تماس بگیر و بگو.به خود سفارت هم ایمیل بزن کمتر از ۳روز جواب میدن..
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi ، a6l3i
(2015-02-03 ساعت 16:08)فاطمه نوری نوشته:  سلام بر همه دوستان قدیم و جدید.من خیلی وقت نیومدم اینجا.چه خبرا؟کیا رفتن مصاحبه؟خبر جدیدی نیست؟Big Grin

سلام دوست قدیمی.ما که ۱سال شد منتظر وقت مصاحبه هستیم.خبری نیست.خیلی از دوستان جدید هستند.خیلی ها ویزا گرفتند.خیلی ها هم منتظر هستند کلیر بشند.شما چه خبر از پروندتون نوبت مصاحبت شد؟
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، mani_badb0y ، fahi
Smile 
(2015-02-05 ساعت 09:46)mulan1979 نوشته:  سلام دوستان ، ممنون می شوم اگر کسی وکیل خوبی را برای ویزای ازدواج می شناسد به من معرفی کند. من و همسرم می خواهیم برای ویزای ازدواج اقدام کنیم اما یک وکیل خوب و زبده و منصف می خواهیم. منتظر پیام شما دوستان هستیم.

سلام.امیدوارم موفق باشین.اگر ویرجینیا یا واشنگتن باشین من میتونم بهتون معرفی کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi
این rfe که قبل از اپروو خوردیم خیلی از نظر روحی اذیتمون کرد.... وکیلمون یکی از فرم های اصلی رو نفرستاده بود! توصیه می کنم از همون شروع کار تا انتها وکیلتون رو به حال خودش واگذار نکنید و مشخصا کار ها رو ازش بخواین که انجام بده و زیر نظر داشته باشینش! امیدوارم دیگه کسری مدارک نخوریم و اپروو شیم...
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، sepideh IR ، siavash_vafa
خلاصه به امید وکیل بیکار نشینین! خودتون باید اطلاعات کامل و آپدیت شده داشته باشین...
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، sepideh IR ، siavash_vafa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان