کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-02-08 ساعت 12:31)Haghighat نوشته:  
(2015-02-08 ساعت 01:24)siavash_vafa نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز.. من هم وقتی اسم این وکیلا میاد داغ دلم تازه میشه . من هم از دستشون میناااااااا لللممم . من زود اپروو شدم در عرض 2 ماه اما بخاطر اشتباه وکیلم چک لیست خوردم از ویزا سنتر . حالا دوباره مدارکی را که خواسته بودن ویکل گفته کامل فرستادم خدا عالمه که این کار را دوباره درست انجام داده یا نه . فعلا که این وکیل داره تلافی زود اپروو شدن منو در میاره . امیدوارم که همه دوستان هر چه زودتر کارشون درست بشه

میشه بپرسم کدام سنتر بودید و ویزای شما ازدواجی بود یا نامزدی؟ اینو واسه این میپرسم چون اپروو شما خیلی زودد انجام شده
نگران نباشید با پیگیری های خودتون همه چیز درست انجام میشه.
سرویس سنتر من نبراسکا بود... کیس من هم ازدواجی هست
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، shadoow ، fahi ، sepideh IR ، barfi1
سلام من از ویزاری لاتاری شدم میخام این ویزا رو امتحان کنم ولی چندتا سوال دارم پاسخ بدید ممنون میشم؟
۱.اگر من بخام با یک سیتی زن امریکای دز خاک امریکا ازدواج کنم چجوریه آیا باید بیارمش ایران یعنی یکی از سفارت های امریکا تو ابوظبی یا ترکیه یا اینکه ن تو خود امریکا این کار انجام میشه بدون نیاز به اینا ؟
۲.چقدر طول میکشه که بعد ازدواج بتونم کار خونه ماشین حساب بانکی بگیریم؟یعنی باید دوسال صبر کنم یا اینکه ن زدوتر؟
۳.اگه بخام بعد از گرفتن گرین کارت بعد از ازدواج طلاق بدم گرین کارتم باطل میشه ؟باید برگردم به کشورم یا ن؟
۴.وجود فرزند قبل ازدواج و نامزدی باعث میشه که بهم گرین کارت بدن مثلا من با سیتی زن امریکای دوست شدم و باردار شده این باعث میشه بهم گرین کارت تعلق بگیره ممنون میشم جواب بدید
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
سلام دوستان
سوالی داشتم که ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید:
من از طریق وکیل اقدام کردم و هنوز دز مراحل اولیه کار هستم. میخواستم بدونم بعد از اپروو چه فرم ها و مدارکی رو من باید تهیه کنم و چه فرم ها و یا مدارکی رو وکیلم باید تهیه کنه؟ در واقع تا اونجا که میشه میخوام کارام رو خودم انجام بدم و دست وکیل نسپرم چونکه وکیل بنده کار 1 روزه رو 3 ماه طولش میده! میخوام بدونم مثلا در پرکردن فرم ها که آنلاین هست خودم میتونم این کارو از ایران انجام بدم و بفرستم؟. این قابل قبول هست برای اونها؟ ویا مثلا پرداخت های آنلاین رو میتونم به کسی در آمریکا بسپرم که برام انجام بده ؟ یا اینکه مجبورم همه رو وکیل برام انجام بده؟!):
ممنون میشم که منو راهنمایی کنید.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، siavash_vafa ، sepideh IR
(2015-01-15 ساعت 05:33)love story نوشته:  
(2015-01-15 ساعت 05:20)sib 24 نوشته:  
(2015-01-15 ساعت 05:14)love story نوشته:  
(2015-01-15 ساعت 05:03)sib 24 نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 23:56)a6l3i نوشته:  ...البته همونطور که مطلع اید ، اعتبار ترجمه ها و عکس پرسنلی شش ماه هست ، درحالیکه اپروو شدن کیس در USCIS معمولا بیشتر از شش ماه زمان میبره. در نتیجه برای NVC همه مدارک باید مجدد ترجمه بشن.

دوست عزیز اپروو شدن زمان خاصی نداره.۲۰ روزه هم داشتیم که اپروو شده بالای ۱سال هم داشتیم تو همین مهاجرسرا.مدارک همسر من بعد از اپروو شدن uscis برگردوند بهم بجز چک پول،حساب بانکی مشترک ،عکس پرسونلی و فرمهای که پر کردم.فقط اینهارو نگه داشتند مابقی ترجمه هارو برام پست کردند.نمیدونم برای همه بر میگردونند یا نه.
درسته زمانش که کیس بای کیس متغیره... ولی چیزی که برام جالب بود اینه که ما یک سری از مدارک رو به uscis موقع تشکیل پرونده میدیم و بعد از اپروو شدن پرونده ی ما میره به nvc و طبیعتا دیگه نباید همون مدارک رو دوباره بفرستیم!
درست هست حرف شما.ولی مسئله اینجاست که uscis و nvc تبادل اطلاعات نمیکنند اول uscis میگه من بررسی میکنم اگه همه چیز درست بود حالا نوبت nvc.باز نوبت مصاحبه بشه سفارت میگه تا اصل مدارک رو نبینم قبول ندارم.نمیدونم یا مارو فیلم کردن یا واقعا اینجوری هستند.Big Grin
اون که آره کلا حق دارن به هر چیزی گیر بدن [emoji4] ... موقع مصاحبه که باید اصل و ترجمه ی مدارک اولیه +مدارک مربوط به مالیات +مدارک اثبات رابطه همراه باشه.تازه اینا رو تو حالت نرمال میخوان و ممکنه هر درخواست دیگه ای داشته باشن
دوستان عزیز برای اینجور چیزها استرس نداشته باشین،نامه مصاحبه که یبیاد معلوم میشه چه مدارکی میخوان.هر کیسی با کیس دیگه متفاوته،هر کیسی اثبات رابطه نمیخواد و هر مدرکیم شاید اصلشو نخوان.موفق باشین
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، free pigeon ، shadoow ، fahi ، siavash_vafa ، barfi1 ، love story
(2015-02-12 ساعت 22:29)QTM نوشته:  سلام من از ویزاری لاتاری شدم میخام این ویزا رو امتحان کنم ولی چندتا سوال دارم پاسخ بدید ممنون میشم؟
۱.اگر من بخام با یک سیتی زن آمریکای دز خاک آمریکا ازدواج کنم چجوریه آیا باید بیارمش ایران یعنی یکی از سفارت های آمریکا تو ابوظبی یا ترکیه یا اینکه ن تو خود آمریکا این کار انجام میشه بدون نیاز به اینا ؟
۲.چقدر طول میکشه که بعد ازدواج بتونم کار خونه ماشین حساب بانکی بگیریم؟یعنی باید دوسال صبر کنم یا اینکه ن زدوتر؟
۳.اگه بخام بعد از گرفتن گرین کارت بعد از ازدواج طلاق بدم گرین کارتم باطل میشه ؟باید برگردم به کشورم یا ن؟
۴.وجود فرزند قبل ازدواج و نامزدی باعث میشه که بهم گرین کارت بدن مثلا من با سیتی زن آمریکای دوست شدم و باردار شده این باعث میشه بهم گرین کارت تعلق بگیره ممنون میشم جواب بدید

سلام
راستش سوالات شما گیج کننده س برام و من حتی نمیتونم مطمئن بشم که کیس شما چیه! ولی به طور اجمالی جوابتون رو میدم.
1. شما اگه با یه سیتیزن آمریکایی تو خاک امریکا ازدواج کنید آمریکا ازدواج شما رو قبول داره ولی ایران نه! باید تو دفتر حافظ منافع ایران یا خود ایران ازدواج ایرانی تون ثبت بشه .... ولی آمریکا و اداره مهاجرت آمریکا و هرقسمت از کار شما که به اونا مربوطه اوکیه.
2. در مورد مدت زمانی که طول میکشه تا شما کار،خونه، ماشین و اینارو تو آمریکا به دست بیارین با توجه به اطلاعاتی که در مورد خودتون ندادین! نمیشه چیزی گفت چون کاملا نسبیه... کار رو مثلا از بدو ورود با کارهای سطح پایین و شش ماه تا یک سال واسه کار مرتبط با رشته ی تحصیلی و تخصص، ماشین درب و داغون از بدو ورود و حدودا یک یا دو سال تا مدل قابل قبول خونه اجاره ای بدو ورود حداقل 5 سال خرید... اونجا اگه واسه خرید پول ببرید که اوکیه اما اگه از جیب خودتون بخواین خرج کنین باید کردیت بسازین که معمولا بسته به چیزی که می خواین در آینده بخرین باید صبر کنین و خرید های کوچیک تر رو با موفقیت انجام بدین
3.بعد از طلاق مهاجرت به شما گیر میده و باید ثابت کنید که طلاقتون اجباری بوده ینی نتونستین زندگی دو نفره رو تحمل کنین! باید ثابت کنین طلاقتون قابل توجیه بوده و اجتناب ناپذیر که البته اثباتش کار راحتی نیست.... قانع نشن مهاجر غیر قانونی هستین اونجا!
4. با صراحت کامل میگم و اطمینان صد درصدی ، اگه با ده تا سیتیزن آمریکایی هم بخوابین و از هر کدوم ده تا بچه داشته باشین بازم به این دلایل به شما گرین کارت نمیدن!
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، mani_badb0y ، QTM ، siavash_vafa ، barfi1 ، sepideh IR
یه پست میذارین و سوالایی می پرسین که واسه جواب دادن بهشون باید مثلاً کل قانون اساسی آمریکا رو اینجا کپی پیست کنیم :-) خودتون یکم وقت بذارین مطالعه کنین و سوالاتم دسته بندی و خلاصه کنین بابا...
همینجوری صفر کیلومتر سوال پرسیدن معمولا به جواب درست و.حسابی منتهی نمیشه ینی یه جاهایی واقعا نمیشه که بشه! :-)
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، mani_badb0y ، inanna ، siavash_vafa ، barfi1 ، hamidoo_b ، sepideh IR
(2015-02-13 ساعت 19:41)Haghighat نوشته:  سلام دوستان
من از طریق وکیل اقدام کردم و هنوز دز مراحل اولیه کار هستم. میخواستم بدونم بعد از اپروو چه فرم ها و مدارکی رو من باید تهیه کنم و چه فرم ها و یا مدارکی رو وکیلم باید تهیه کنه؟ در واقع تا اونجا که میشه میخوام کارام رو خودم انجام بدم و دست وکیل نسپرم چونکه وکیل بنده کار 1 روزه رو 3 ماه طولش میده! میخوام بدونم مثلا در پرکردن فرم ها که آنلاین هست خودم میتونم این کارو از ایران انجام بدم و بفرستم؟. این قابل قبول هست برای اونها؟ ویا مثلا پرداخت های آنلاین رو میتونم به کسی در آمریکا بسپرم که برام انجام بده ؟ یا اینکه مجبورم همه رو وکیل برام انجام بده؟!):
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟! ):
ببینید بزارید واضح تر سوالمو بپرسم: من میدونم بعد از اپروو به غیر از مدارکی که باید خودم تهیه کنم مثل ترجمه عقدنامه و شناسنامه و کارت ملی و.. یه فرم D-260 و I864 که همسرم باید پر کنه و البته یکی هم کواسپانسر..... حالا سوال من اینه که:
1- خودم میتونم اینارو آنلاین و از ایران پر کنم و برای nvc بفرستم یا اینکه حتما باید وکیلم این کارو بکنه و از ادرس وکیل پست بشه؟
2- پرداخت های آنلاین چه طور؟ شخص دیگری میتونه از آمریکا انجام بده یا اینکه باید اون رو هم حتما وکیل انجام بده؟
دوستانی که از طریق وکیل انجام دادن شاید بهتر بتونن منو راهنمایی کنن... لطفا......
وکیل گرفتیم کارمون راحت تر بشه پیچیده تر شده!):
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa
(2015-02-14 ساعت 15:17)Haghighat نوشته:  
ببینید بزارید واضح تر سوالمو بپرسم: من میدونم بعد از اپروو به غیر از مدارکی که باید خودم تهیه کنم مثل ترجمه عقدنامه و شناسنامه و کارت ملی و.. یه فرم D-260 و I864 که همسرم باید پر کنه و البته یکی هم کواسپانسر..... حالا سوال من اینه که:
1- خودم میتونم اینارو آنلاین و از ایران پر کنم و برای nvc بفرستم یا اینکه حتما باید وکیلم این کارو بکنه و از ادرس وکیل پست بشه؟
2- پرداخت های آنلاین چه طور؟ شخص دیگری میتونه از آمریکا انجام بده یا اینکه باید اون رو هم حتما وکیل انجام بده؟
دوستانی که از طریق وکیل انجام دادن شاید بهتر بتونن منو راهنمایی کنن... لطفا......

سلام
چه در مورد فرم های آنلاین و چه در مورد فرم های کاغذی یا مدارک شما می تونید همه رو از ایران پر و ارسال کنید.
پرداخت های الکترونیک هم هر کسی تو آمریکا می تونه انجام بده
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، siavash_vafa
(2015-02-14 ساعت 17:49)love story نوشته:  
(2015-02-14 ساعت 15:17)Haghighat نوشته:  

سلام
چه در مورد فرم های آنلاین و چه در مورد فرم های کاغذی یا مدارک شما می تونید همه رو از ایران پر و ارسال کنید.
پرداخت های الکترونیک هم هر کسی تو آمریکا می تونه انجام بده
ممنون دوست عزیز که پاسخ دادید. مشکل من اینه که الان وکیل دارم و قاعدتا باید تمام این کارهارو وکیل انجام بده و مدارک قبلی هم یعنی فرم 130 رو هم از ادرس وکیل به اداره مهاجرت پست شده و رسیدنامبرم هم به وکیلم پست شده اما وکیلم تمام کارهارو با تاخیر انجام میده !!حالا اگه من این فرم های بعدی رو از آدرس خودم پست کنم یا آنلاین از ایران پر کنم اداره مهاجرت این مدارک رو می پذیره یا چون وکیلم اینهارو انجام نداده اداره مهاجرت اون رو قبول نمیکنه؟ یا مثلا مشکلی در روند کارام پیش بیارن!!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa ، love story ، sepideh IR
نه از هر جا ارسال بشه مشکلی نیست... چه آنلاین و چه پستی.
ولی با وکیل حتماً هماهنگ باشین که دوباره کاری یا کم کاری نشه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، free pigeon ، siavash_vafa ، barfi1 ، sepideh IR
دوستان یه سوال اعتبار کارت ملی فاکتور مهمیه واسه ترجمه?لازمه اگه اعتبارش تموم شد برم دنبالش?مرسی که همیشه جواب میدید
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa ، sepideh IR
(2015-02-15 ساعت 01:44)negin26 نوشته:  دوستان یه سوال اعتبار کارت ملی فاکتور مهمیه واسه ترجمه?لازمه اگه اعتبارش تموم شد برم دنبالش?مرسی که همیشه جواب میدید
نمی دونم شما بودین یا نه ولی قبلاً هم نوشته بودم فکر کنم.... اعتبار کارت ملی همه مون تموم شده ولی اوکیه. ثبت احوال هیچ فراخوانی نداده واسه تمدید و اداره های دولتی خودمون همین کارت ها رو قبول دارن و ایضاً ادارات هر کشور خارجی دیگه ای.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، free pigeon ، siavash_vafa ، sepideh IR
سلام
از دوستان یک سوال داشتم . برای ویزای ازدواجی ، موقع فابل کردن فرم I-130 آیا چیزی به اسم cover letter روی مدارکتون گذاشتید؟ من چندجا خوندم که cover letter باید نوشت اما اصلا نمیدونم آیا لازم هست و کسی این کار را انجام داده؟اگر لازم هست، هدفش چی هست و چکونه باید تنظیم و نوشته بشه؟
ممنونم از کمکتون
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa ، sepideh IR
(2015-02-15 ساعت 04:16)helloo نوشته:  سلام
از دوستان یک سوال داشتم . برای ویزای ازدواجی ، موقع فابل کردن فرم I-130 آیا چیزی به اسم cover letter روی مدارکتون گذاشتید؟ من چندجا خوندم که cover letter باید نوشت اما اصلا نمیدونم آیا لازم هست و کسی این کار را انجام داده؟اگر لازم هست، هدفش چی هست و چکونه باید تنظیم و نوشته بشه؟
ممنونم از کمکتون

الان نمیخواد.موقع فرستادن مدارک سری دوم یعنی nvc باید کاورشیت داشته باشید.موقعی که پولهارو پرداخت میکنید آخرین صفحه میتونید کاور شیت بگیرید.نگران نباشید همرو مرحله به مرحله معلوم هست.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، siavash_vafa ، barfi1 ، sepideh IR
یه توصیه ی خیلی خیلی مفید دارم به دوستان... اگه اسمارت فون دارین اپلیکیشن tapatalk رو از گوگل پلی، بازار یا اپ استور دانلود کنید. تو این اپ خیلی راحت میشه فروم گردی تون. فروم مورد نظر مثلا مهاجرسرا رو اضافه و یک بار برای همیشه تو فروم لاگین می کنین کافیه تاپیک های مهم رو سابسکرایب کنید و از اون به بعد هر پستی که اضافه میشه تو تاپیک نوتیفیکیشن دریافت می کنین و همیشه آنلاین هستین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadreza88 ، shadoow ، romance33 ، sib 24 ، siavash_vafa ، a6l3i ، مینز ، barfi1 ، sepideh IR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان