موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-12 ساعت 22:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-12 ساعت 22:30 توسط QTM.)
سلام من از ویزاری لاتاری شدم میخام این ویزا رو امتحان کنم ولی چندتا سوال دارم پاسخ بدید ممنون میشم؟
۱.اگر من بخام با یک سیتی زن امریکای دز خاک امریکا ازدواج کنم چجوریه آیا باید بیارمش ایران یعنی یکی از سفارت های امریکا تو ابوظبی یا ترکیه یا اینکه ن تو خود امریکا این کار انجام میشه بدون نیاز به اینا ؟
۲.چقدر طول میکشه که بعد ازدواج بتونم کار خونه ماشین حساب بانکی بگیریم؟یعنی باید دوسال صبر کنم یا اینکه ن زدوتر؟
۳.اگه بخام بعد از گرفتن گرین کارت بعد از ازدواج طلاق بدم گرین کارتم باطل میشه ؟باید برگردم به کشورم یا ن؟
۴.وجود فرزند قبل ازدواج و نامزدی باعث میشه که بهم گرین کارت بدن مثلا من با سیتی زن امریکای دوست شدم و باردار شده این باعث میشه بهم گرین کارت تعلق بگیره ممنون میشم جواب بدید
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان
سوالی داشتم که ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید:
من از طریق وکیل اقدام کردم و هنوز دز مراحل اولیه کار هستم. میخواستم بدونم بعد از اپروو چه فرم ها و مدارکی رو من باید تهیه کنم و چه فرم ها و یا مدارکی رو وکیلم باید تهیه کنه؟ در واقع تا اونجا که میشه میخوام کارام رو خودم انجام بدم و دست وکیل نسپرم چونکه وکیل بنده کار 1 روزه رو 3 ماه طولش میده! میخوام بدونم مثلا در پرکردن فرم ها که آنلاین هست خودم میتونم این کارو از ایران انجام بدم و بفرستم؟. این قابل قبول هست برای اونها؟ ویا مثلا پرداخت های آنلاین رو میتونم به کسی در آمریکا بسپرم که برام انجام بده ؟ یا اینکه مجبورم همه رو وکیل برام انجام بده؟!):
ممنون میشم که منو راهنمایی کنید.
CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه پست میذارین و سوالایی می پرسین که واسه جواب دادن بهشون باید مثلاً کل قانون اساسی آمریکا رو اینجا کپی پیست کنیم :-) خودتون یکم وقت بذارین مطالعه کنین و سوالاتم دسته بندی و خلاصه کنین بابا...
همینجوری صفر کیلومتر سوال پرسیدن معمولا به جواب درست و.حسابی منتهی نمیشه ینی یه جاهایی واقعا نمیشه که بشه! :-)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نه از هر جا ارسال بشه مشکلی نیست... چه آنلاین و چه پستی.
ولی با وکیل حتماً هماهنگ باشین که دوباره کاری یا کم کاری نشه!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال اعتبار کارت ملی فاکتور مهمیه واسه ترجمه?لازمه اگه اعتبارش تموم شد برم دنبالش?مرسی که همیشه جواب میدید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-15 ساعت 04:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-15 ساعت 04:17 توسط helloo.)
سلام
از دوستان یک سوال داشتم . برای ویزای ازدواجی ، موقع فابل کردن فرم I-130 آیا چیزی به اسم cover letter روی مدارکتون گذاشتید؟ من چندجا خوندم که cover letter باید نوشت اما اصلا نمیدونم آیا لازم هست و کسی این کار را انجام داده؟اگر لازم هست، هدفش چی هست و چکونه باید تنظیم و نوشته بشه؟
ممنونم از کمکتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-15 ساعت 05:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-15 ساعت 05:14 توسط love story.)
یه توصیه ی خیلی خیلی مفید دارم به دوستان... اگه اسمارت فون دارین اپلیکیشن tapatalk رو از گوگل پلی، بازار یا اپ استور دانلود کنید. تو این اپ خیلی راحت میشه فروم گردی تون. فروم مورد نظر مثلا مهاجرسرا رو اضافه و یک بار برای همیشه تو فروم لاگین می کنین کافیه تاپیک های مهم رو سابسکرایب کنید و از اون به بعد هر پستی که اضافه میشه تو تاپیک نوتیفیکیشن دریافت می کنین و همیشه آنلاین هستین.