کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-02-19 ساعت 17:01)love story نوشته:  
(2015-02-19 ساعت 12:31)fahi نوشته:  سلام دوستاي خوبم. من هم خيلي خوشحالم. به من هم براي پرداخت ها خبر دادن بعد از ١١ ماه.
فقط چند تا سوال داشتم.
١) اول بايد ١٢٠$ را پرداخت كنيم سپس فرم ds-260 را پر كنيم يا فرقي نمي كنه؟
٢) هر دو تا پرداخت يعني ١٢٠ و ٣٢٥$ را بايد همزمان پرداخت كنيم؟
آخه شوهرم - ايشون گرين كارت دارن- هر دو تا مبلغ واريز كرده و هنوز هم فرم را پر نكرديم.
٣) راستي مدارك حساب مشترك و عكس هاي دو نفري را بايد در اين مرحله براي nvc بفرستيم يا براي مصاحبه بايد با خودم ببرم؟
خيلي ممنون ميشم جواب بدين.
2013 pd: 19 dec, تاريخ approved: 19 march 2014
سلام
امیدوارم خبرای خوب بعدی رو خیلی زود از شما بشنویم. من یه سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین. از تاریخ اپروو تا باز شدن پرداخت ها برای شما 11 ماه گذشته! می تونم دلیلش رو بپرسم ؟

سلام دوست عزيز، گرين كارت ها نزديك كارنت شدنشون اجازه پرداخت مبالغ رو دارن.
كتگوري:f2a
تاريخ pd مدارك: dec 19 -2013
تاريخ اپروو: march 19 -2014
تاريخ دريافت كيس نامبر: may 2014
تاريخ دريافت اينويس نامبر: feb 17 -2015
تاريخ ارسال مدارك به nvc ا: march 18 -2015
تاريخ تكميل پرونده: april 20 -2015
تاريخ مصاحبه: sep 10 -2015
تاريخ ويزا:2015- 17 sep
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa ، sepideh IR
(2015-02-19 ساعت 17:35)fahi نوشته:  
(2015-02-19 ساعت 17:01)love story نوشته:  
(2015-02-19 ساعت 12:31)fahi نوشته:  سلام دوستاي خوبم. من هم خيلي خوشحالم. به من هم براي پرداخت ها خبر دادن بعد از ١١ ماه.
فقط چند تا سوال داشتم.
١) اول بايد ١٢٠$ را پرداخت كنيم سپس فرم ds-260 را پر كنيم يا فرقي نمي كنه؟
٢) هر دو تا پرداخت يعني ١٢٠ و ٣٢٥$ را بايد همزمان پرداخت كنيم؟
آخه شوهرم - ايشون گرين كارت دارن- هر دو تا مبلغ واريز كرده و هنوز هم فرم را پر نكرديم.
٣) راستي مدارك حساب مشترك و عكس هاي دو نفري را بايد در اين مرحله براي nvc بفرستيم يا براي مصاحبه بايد با خودم ببرم؟
2013 pd: 19 dec, تاريخ approved: 19 march 2014
سلام
امیدوارم خبرای خوب بعدی رو خیلی زود از شما بشنویم. من یه سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین. از تاریخ اپروو تا باز شدن پرداخت ها برای شما 11 ماه گذشته! می تونم دلیلش رو بپرسم ؟

سلام دوست عزيز، گرين كارت ها نزديك كارنت شدنشون اجازه پرداخت مبالغ رو دارن.
آها... متأسفانه اطلاعات نداشتم در این مورد. مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa ، sepideh IR
(2015-02-19 ساعت 00:10)barfi1 نوشته:  
(2015-02-18 ساعت 04:27)Bahmah نوشته:  
(2015-02-17 ساعت 00:13)barfi1 نوشته:  
(2015-02-15 ساعت 19:40)Bahmah نوشته:  دوستان عزيزم سلام
كيس من cr1 هست و الان در مرحله إرسال مدارك براي nvc هستيم ، مي خواستم بدونم فرم DS260 رو همسرم در امريكا به صورت انلاين بر ميكنه أيا لازمه در مدارك إرسالي كبي أون رو بذاره؟ اين فرم فقط براي من كه متقاضي ويزا هستم بايد بر بشه؟ أيا ترجمه مدارك باز هم لازمه بفرستم ؟ اكر لازمه جه سر ويس يستي بهتره؟ بي نهايت ممنونم
دوست عزیز من هم در مرحله ارسال مدارک برای nvc هستم 2 ماه قبل مدارک را با tnt فرستادم 2 روزه رسید.امروز زنگ زدم گفتند تا اطلاع ثانوی به مقصد آمریکا قبول نمیکنیم.زنگ زدم dhl گفتند به مقصد آمریکا با مسئولیت خودتان میفرستیم شاید مدت زمان زیادی در گمرک آمریکا بماند یا حتی توقیف شود پیشنهاد کرد به مقصد اروپا برای اشنایی بفرستم ایشان از انجا به آمریکا پست کنند.
امروز با وکیلم در میان گذاشتم tpg را پیشنهاد داد گفت به امارات میبرند واز انجا با مبدا امارات بسته را ارسال میکنند.ببینم فردا tpg چه میگوید.
خيلي ممنون از اطلاعات مفيدي كه در اختيار من كذاشتيد . فقط مي خواستم بدونم Nvc از شما خواسته ترجمه مدارك رو مجدد بفرستيد يا خودتون براي اطمينان مي فرستيد ؟ من تو سايتش ديدم فقط به بردن مدارك موقع مصاحبه إشاره كرده. با سباس
دوست عزیز فتوکپی مدارک را nvc خواسته البته فقط با ترجمه یعنی مهرمترجم کافی تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه نمیخواد این مدارک هستند
1. Passport Photographs from applicant and family members
2. Photocopy of Valid Passport’s Biographic Data page
3. Birth Certificate (along with English Translation) for all applicants and accompanying family members
4. Court and Prison Records (anyone who has been arrested)
5. Deportation Documentation (if any)
6. Marriage Certificates (along with English Translation)
7. Marriage Termination Documentation (Divorce Certificate and or Death Certificate if widowed) (along with English Translation)
8. Military Records (who ever served in the Military)
9. Police Certificate(s) from the countries that you have lived for more than six (6) months. (anyone over the age of 16 years old)
این هم سایتش
http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html

برای مصاحبه باید اصل مدارک را ببریم.
فکر کنم این مدارک در امضائ دوست خوبمان سیب هم ذکر شده.
خيلي خيلي ممنون از شما و دوست خوبم با نام كاربري سيب
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa ، sepideh IR ، barfi1
دوستان ما police certificate لازمه بفرستيم براي nvc. تو مداركي كه خواسته اين هم هست !!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، siavash_vafa
سلام،
من کیسم ازدواج با سیتیزن هست. مدارک رو توی نوامبر 2014 فرستادیم. کانفرمیشن اوایل دسامبر اومد. همون موقع با اپراتور uscis تلفنی صحبت کردم و گفتش اواسط آپریل 2015 نتایج اپروال میاد. حالا امروز زنگ زدم uscis برای فالوآپ، گفتش هیج چیز معلوم نیست. و گفتش اونا تازه دارن کیس های june سال (2014) رو بررسی میکن و احتمالا حالا حالا باید منتظر بمونم. در ضمن کیس سنتر من هم تگزاس هست.

از دوستان کسی شرایطی مثل من داره ؟ یا نظری دارین که آیا واقعا اپروال اینقدر طول میکشه؟

من چند تا تاپیک قبلی رو داشتم میخوندم و دیدم یکی دقیقا هم زمان با من اقدام کرد (نوامبر 2014) و آخر دسامبر هم اپرو شد...کیس سنترش هم تگزاس باید باشه چون از نبراسکا اقدام کرده بود.
مرسی
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، siavash_vafa
(2015-02-19 ساعت 18:27)Bahmah نوشته:  دوستان ما police certificate لازمه بفرستيم براي nvc. تو مداركي كه خواسته اين هم هست !!!!!

فقط برای کسانی میخوان که بیشتر از ۶ماه خارج از ایران ساکن بودند

(2015-02-19 ساعت 18:32)Chebyshev نوشته:  سلام،
من کیسم ازدواج با سیتیزن هست. مدارک رو توی نوامبر 2014 فرستادیم. کانفرمیشن اوایل دسامبر اومد. همون موقع با اپراتور uscis تلفنی صحبت کردم و گفتش اواسط آپریل 2015 نتایج اپروال میاد. حالا امروز زنگ زدم uscis برای فالوآپ، گفتش هیج چیز معلوم نیست. و گفتش اونا تازه دارن کیس های june سال (2014) رو بررسی میکن و احتمالا حالا حالا باید منتظر بمونم. در ضمن کیس سنتر من هم تگزاس هست.

از دوستان کسی شرایطی مثل من داره ؟ یا نظری دارین که آیا واقعا اپروال اینقدر طول میکشه؟

من چند تا تاپیک قبلی رو داشتم میخوندم و دیدم یکی دقیقا هم زمان با من اقدام کرد (نوامبر 2014) و آخر دسامبر هم اپرو شد...کیس سنترش هم تگزاس باید باشه چون از نبراسکا اقدام کرده بود.
مرسی

وضعیت همه پرونده ها همینطور هست.تا یکی دوماه دیگه همه چیز بحالت نرمال بر میگرده.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، siavash_vafa ، Bahmah ، Nightsky007 ، barfi1
سلام دوستان عزيز. مدارك حساب مشترك و عكس هاي دو نفري را بايد در اين مرحله براي nvc بفرستيم يا براي مصاحبه بايد با خودم ببرم؟
كتگوري:f2a
تاريخ pd مدارك: dec 19 -2013
تاريخ اپروو: march 19 -2014
تاريخ دريافت كيس نامبر: may 2014
تاريخ دريافت اينويس نامبر: feb 17 -2015
تاريخ ارسال مدارك به nvc ا: march 18 -2015
تاريخ تكميل پرونده: april 20 -2015
تاريخ مصاحبه: sep 10 -2015
تاريخ ويزا:2015- 17 sep
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، siavash_vafa ، Nightsky007 ، hamidoo_b
(2015-02-19 ساعت 18:27)Bahmah نوشته:  دوستان ما police certificate لازمه بفرستيم براي nvc. تو مداركي كه خواسته اين هم هست !!!!!
نه دوست عزیز
از کشور ما نمی خوان!
اگرم بیشتر از شیش ماه خارج از کشور بودی از پلیس همون کشور باید بگیری
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa ، Bahmah ، sepideh IR ، sib 24
(2015-02-19 ساعت 18:47)sib 24 نوشته:  

فقط برای کسانی میخوان که بیشتر از ۶ماه خارج از ایران ساکن بودند

(2015-02-19 ساعت 18:32)Chebyshev نوشته:  سلام،

مرسی

وضعیت همه پرونده ها همینطور هست.تا یکی دوماه دیگه همه چیز بحالت نرمال بر میگرده.
ما سپتامبر رسید مدارکمون اومد و دو هفته پیش rfe خوردیم... تو سایت نوشته حداکثر تا ایپرل کیس آپدیت میشه یا ممکنه بازم چیزی بخوایم!
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa ، shadoow ، sepideh IR ، Nightsky007
دوستان سلام..
من آخرين مداركم رو براي سفارت فرستادم،و بايد منتظر روز مصاحبه باشم..
سؤالي كه برام پيش اومده اينه كه تاريخ مصاحبه رو فقط از طريق ايميل خبر ميدن؟!؟
توي سايت و با كيس نامبر نميشه رفت و چك كرد؟
لطفا اگر كسي ميدونه بهم بگه ممنون

عقيق
پاسخ
تشکر کنندگان: free pigeon ، hamidoo_b ، sepideh IR ، fahi ، Nightsky007 ، siavash_vafa ، barfi1
داستان چیه؟ چند روزه تو سایت میخواهیم بیایم یه ارورمیده!! my BB
شما هم همین مشکل رو دارید؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Nightsky007
(2015-02-23 ساعت 22:43)hamidoo_b نوشته:  داستان چیه؟ چند روزه تو سایت میخواهیم بیایم یه ارورمیده!! my BB
شما هم همین مشکل رو دارید؟
گاهی اوقات پیش میاد.... مشکل از فرستنده س [emoji6]
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، hamidoo_b ، Nightsky007 ، siavash_vafa
بچه ها كسي جواب سؤال من و نداره!!!

عقيق
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Nightsky007
یک مشکل که الان متوجهش شدم اینه که I-864 تاریخ انقضاش 31 مارچه! تا اون موقع 1040 برای 2014 هم نمیاد! تکلیف چیه؟! اگر الان بخواهیم مدارک رو تکمیل کنیم نقص نخوره بهمون! یا وقتی که میخواد بررسی بشه 31 مارچ گذشته باشه فرم اکسپایر! بشه!!!
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi ، Nightsky007 ، siavash_vafa
اپروو! خدای من... خیلی الکی سایت رو چک کردم[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji179] [emoji179] [emoji179] [emoji179]
دیروز چک کردم هیچ خبری نبود!
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان