(2015-03-29 ساعت 21:44)فاطمه نوری نوشته: بچه ها بچه ها یه سوال سریع دارم.
فرم i 864 با خودکار چه رنگی باید امضا شه ؟
آیا امضا فرم i 864 میشه اسکن باشه؟
مدارک اسپانسری غیر از این فرم و w2 و فرم 1040 دیگه چی بود؟
سلام
خودکار آبی،اسکن قبول نمی کنن باید پست کنین، همونا کافیه
سلام.
دوستان اگه اطلاع ندارین لطفا جواب ندین و بقیه رو توی درسر نندازین. توی فرم I-864
صفحه 2 قسمت چطور فرم را پر کنید نوشته که باید با خودکار سیاه پر بشه!!
Type or print legibly in Black ink.
بازم ببخشید.
موفق باشید.
دوستان تو رو خدا جواب منو بدین
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر 2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015
ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵
سلام
سلام.
دوستان اگه اطلاع ندارین لطفا جواب ندین و بقیه رو توی درسر نندازین. توی فرم I-864
بازم ببخشید.
موفق باشید.
مطمئنید مشکی؟؟؟ در مورد امضاء! منم به شک انداختین
ولی دو مورد بعدی رو مطئنم
در ضمن بهتره از لحن مناسب تری استفاده کنید. همه ی ما اینجا هستیم تا بهم کنیم!
سلام
سلام.
بازم ببخشید.
موفق باشید.
لطفا فرم ضمیمه را مطالعه فرمایید. صفحه 2.
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
(2015-03-30 ساعت 00:12)love story نوشته: سلام
سلام.
بازم ببخشید.
موفق باشید.
تو این لینک هم یه نفر مورد مشابه داشته و پرسیده و جواب ها هم قابل مشاهده س...ولی اکثرا اشاره کردن مشکلی براشون پیش نیومده ولی بهتره ریسک نکنن.
بله درسته خودکار باید مشکی باشهhttp://www.avvo.com/legal-answers/affida...66620.html.
(2015-03-30 ساعت 00:27)Chebyshev نوشته: سلام.
بازم ببخشید.
موفق باشید.
تو این لینک هم یه نفر مورد مشابه داشته و پرسیده و جواب ها هم قابل مشاهده س...ولی اکثرا اشاره کردن مشکلی براشون پیش نیومده ولی بهتره ریسک نکنن.
بله درسته خودکار باید مشکی باشهhttp://www.avvo.com/legal-answers/affida...66620.html.
The FORM I 864 should be signed in black ink.
However, if the document is signed in blue ink, it is still valid.
این جواب یه وکیل مهاجرت حرفه ایه ، بقیه هم همچین نظری داشتن!!!!
(2015-03-30 ساعت 00:32)sepideh jan نوشته: دوستان تو رو خدا جواب منو بدین
The FORM I 864 should be signed in black ink.
However, if the document is signed in blue ink, it is still valid.
این جواب یه وکیل مهاجرت حرفه ایه ، بقیه هم همچین نظری داشتن!!!!
ممنون از همه دوستان که جواب دادن.یه سوال دیگه هم داشتم.تو فرم زده تاریخ انقضاش تا آخر مارچ 2015 هست.من اگه پر کنم الان مشکل نداره؟و اینکه از کجا میتونم مطمین شم اسپانسرم درآمدش کافیه یا نه؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماه
سلام به همه دوستان
1- لطفا کسانی که امضاء ندارین ، امضاء بزارین تا دوستان دیگه بهتر باهاتون آشنا بشن و ببینن کارتون توی چه مرحله ای هست.
2- لطفاً برای پاسخ دادن اینقدر پست همدیگرو تکرار نکنین، اگه اینکار رو بلد نیستین لطفا از توی دستورالعمل های مهاجرسرا بخونین.
3- من هم موافق هستم که اگر دوستان در مورد موضوعی اطلاع کافی ندارن راهنمایی اشتباه نکنن ولی حتی اون راهنمائی هر چند اشتباه با نیت خیر و برای کمک بوده و جای تشکر و قدردانی داره. پس بهتره که به هم احترام بزاریم و در کمال ادب و احترام با همدیگه تبادل اطلاعات داشته باشیم. از اینکه قوانین مهاجرسرا رو رعایت میکنین و به همدیگه احترام میزارین صمیمانه به نوبه خودم از همتون تشکر میکنم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
(2015-03-30 ساعت 09:56)فاطمه نوری نوشته: ممنون از همه دوستان که جواب دادن.یه سوال دیگه هم داشتم.تو فرم زده تاریخ انقضاش تا آخر مارچ 2015 هست.من اگه پر کنم الان مشکل نداره؟و اینکه از کجا میتونم مطمین شم اسپانسرم درآمدش کافیه یا نه؟
سلام دوست عزیز
من مدارکمو هفته پیش ارسال کردم
برای من هم این سوال پیش اومده بود که تاریخ فرم داره تموم میشه، مشکل پیش میاد یا نه!
همینجا مطرح کردم ولی چون فکر میکنم کسی با این مشکل روبرو نشده بود کسی جواب نداد.
زنگ زدم به ان وی سی گفتن تا قبل از تموم شدن تاریخ بفرست چون فرم جدید هنوز آماده نشده و ممکنه یکی دو هفته طول بکشه که ریلیز شه، در ضمن مارچ که تموم شه شما باید 1040 برای 2014 رو هم بدید بهشون که اون هم تا اواسط اپریل طول میکشه که حاضر شه.
فقط توصیه میکنم که دیر ارسال کردن و کامل ارسال کردن بهتر از زود و ناقص هست.
زیر صفحات فرمتون 03/22/13 نوشته شده باشه.
برای اینکه بدونید درآمد اسپانسر کافی هست فرم I-864p رو ببینید. در این فرم household size همون عددیه که تو فرم i-864 در پارت 5 شماره 8 ذکر شده و درآمد باید از 125% خط فقر یعنی ستون سمت راست بیشتر باشه.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه
سلام بچه ها سال نو مبارک برای من یه نامه اومده که نمیدونم مثل آتی وطناز جان سرویس سنترم عوض شده یا نه لطفا راهنماییم کنید
this notice is to advise you of action taken on this case. the official notice has been mailed according to the mailing preferences noted on the form G-28,notice of entry of appearance as attorney or accredited representative. Any relevant documentation was mailed according to the specified mailing preferences.
this is to advise you that in order to speed up processing we have transferred the above case to the following USCIS office for processing
california service center,2ndflr,24000 avila road,laguna nigunel
that office will notify you of the decision made on the application or petition
(2015-03-31 ساعت 14:51)tico نوشته: سلام بچه ها سال نو مبارک برای من یه نامه اومده که نمیدونم مثل آتی وطناز جان سرویس سنترم عوض شده یا نه لطفا راهنماییم کنید
this notice is to advise you of action taken on this case. the official notice has been mailed according to the mailing preferences noted on the form G-28,notice of entry of appearance as attorney or accredited representative. Any relevant documentation was mailed according to the specified mailing preferences.
this is to advise you that in order to speed up processing we have transferred the above case to the following USCIS office for processing
california service center,2ndflr,24000 avila road,laguna nigunel
that office will notify you of the decision made on the application or petition
بله عوض شده . اميدوارم زودتر اپرووووووو بشيم . فكر كنم ورمانتي ها ركورد اپرووو شدن رو تو مهاجر سرا شكستن
دوستان لطفا راهنمایی کنند اگر کسی که در آمریکا گرین کارت دار و بخواهد از اروپا هم با خانمی ازدواج کند باز همون روند حدودا 5 ساله را مثل ایران باید طی کند؟