کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
از دوستانی که در این جا جواب سوال منو ندادن و آخرسر مجبور شدم در پیام خصوصی از دیگران راهنمایی بخوام کمال تشکر را دارم!نمیدونم چراا دوستایی که این همه مدت همدیگرو میشناسیم اینقدر سرد و بی احساس شدن و وقتی من از مصاحبه اومدمو و مشکل نقص مدرکمو گفتم فقط دنبال این بودن که ببینن مدارک چی خواستن !یادمه زمانیکه دوستانی مثل عمو سعید و محبت و .. در مهاجرسرا بودت اینجا رنگ و بوی دیگه ای داشت! از دوستان عزیزم شاندیز و کمالی متشکرم.البته شاید هم من چون اعصابم یعد مصاحبه ضعیف شده زیاد دل نازک شدم،نمیدونم ....
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: love story ، sepideh IR ، Sam-90 ، fahi ، barfi1 ، Nightsky007
متاسفانه جو اونقدر منفیه که آدم کلا ترجیح میده ساکت باشه!!! حق میدم به کسانی که ناراحتن،مضطربن و... ما همه مون روزای سختی داشتیم و داریم. به جز انواع و اقسام دردسر ها با ادارات مهاجرت و استرس های گوناگون خیلی هامون از همسرامون دوریم و مشکلات مدیریت رابطه ی راه دورم داریم...
ولی بازم دلیل نمیشه که به کسی بی احترامی کنیم!
این نوع رفتارها ثمری نداره جز دلسرد کردن دیگران...
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، inanna ، sepideh IR ، aida123 ، Sam-90 ، Nightsky007
(2015-04-04 ساعت 03:50)sepideh jan نوشته:  از دوستانی که در این جا جواب سوال منو ندادن و آخرسر مجبور شدم در پیام خصوصی از دیگران راهنمایی بخوام کمال تشکر را دارم!نمیدونم چراا دوستایی که این همه مدت همدیگرو میشناسیم اینقدر سرد و بی احساس شدن و وقتی من از مصاحبه اومدمو و مشکل نقص مدرکمو گفتم فقط دنبال این بودن که ببینن مدارک چی خواستن !یادمه زمانیکه دوستانی مثل عمو سعید و محبت و .. در مهاجرسرا بودت اینجا رنگ و بوی دیگه ای داشت! از دوستان عزیزم شاندیز و کمالی متشکرم.البته شاید هم من چون اعصابم یعد مصاحبه ضعیف شده زیاد دل نازک شدم،نمیدونم ....

بدنبال کسانی باشید که مصاحبه رفتند همون سفارتی که شما بودید.کسانی که مثل همسرمن ودیگردوستانی که مصاحبه نرفتند کمکی نمیتونند بشما بکنند.من و یکی دوتا از دوستان دیگه از شما علت نقص مدرک رو پرسیدیم که به مشکل شما بر نخوریم.آدم رو دلسرد میکنید.ایشالا ویزاتون روزودتر یگیرید.تو مهاجرسرا هرروز عضو جدید میاد و میپرسه 2 ماهه عقد کردیم حالا چه مدارکی آماده کنم وبا اینکه سوال تکراریه هرروزه بازهم دوستان جوابگو هستند.کسی جواب نمیده حتما نمیدونه یا مطمئن نیست که راهنمایی غلط کنه
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، aida123 ، Sam-90 ، barfi1 ، love story ، a6l3i ، Nightsky007
دوست عزيز من با نظر سيب ٢٤ موافق هستم،يكى اينكه افراد جديد به خودشون زحمت نميدن بقيه صفحات رو بخونن و جواب سوالشون رو بگيرن،سريع سوال تكراريشونو مطرح ميكنن و مينويسن فورى لطفا جواب بديد ولى دريغ از وقت گذاشتن و خوندن،دوم اينكه شايد جواب سوال رو بقيه أعضاء نميدونن،مثلا خود من از تاريخ امضام مشخصه خيلى وقته در يك مرحله متوقف شدم،و اصلا به اون مراحل نرسيدم كِه تجربه داشته باشم كِه بخوام كمك كنم،بعضيها هم وقتى بخوان جواب بدن ياد پروسه پرونده خودشون ميفتن و استرس ميگيرن يا عصبى تر ميشن،البته اين نظر بندست فكر نميكنم كسى جواب سوال رو بدونه و كوتاهى كنه?
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، aida123 ، Sam-90 ، love story ، a6l3i ، Nightsky007
من جواب سوالمو بالاخره میگرفتم،به دلداریو همراهی نیاز داشتم فقط همین،بعدشم اصلا قصد بحث و توهین به کسی نداشتم و فقط دلخور بودم.اتفاقا همین حسی که میگین و دلسردی هست منم این حسو داشتم که اینو گفتم،در ضمن بنده عضو جدید نیستم و از اول پروسم اینجا بودم.اتفاقا خیلی پستهارو گشتم تا جواب سوالمو پیدا کنم ولی نکردم و پرسیدم.تا حدودی جواب سوالمو میدونستم ولی شک داشتم.منظورم این یود که کلا جو غیر صمیمی شده و نظرمو گفتم،نباید اینو هر کسی به خودش بگیره.
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، sepideh IR ، love story ، sib 24 ، a6l3i ، barfi1
دوستان برای مصاحبه لازمه مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم ترجمه شه یا فقط لیسانس کافیه؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2015-04-04 ساعت 14:45)فاطمه نوری نوشته:  دوستان برای مصاحبه لازمه مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم ترجمه شه یا فقط لیسانس کافیه؟
سلام
مدارکی که شما ملزم هستین با خودتون ببرین معمولاً تو ایمیل دعوت به مصاحبه گفته میشه...
من با اطمینان بالایی میگم که همراه داشتن هیچ نوع مدرک تحصیلی در زمان مصاحبه لازم نیست. خیالتون راحت باشه
اینو با توجه به تجربه ی بچه های مهاجر سرایی و سایر فروم های مهاجرتی فارسی زبان و انگلیسی زبان و همینطور دیدن چند نمونه نامه ی دعوت به مصاحبه میگم.
پاسخ
تشکر کنندگان: فاطمه نوری ، fahi ، sib 24 ، sepideh jan ، barfi1
سلام دوستان خانم من که گرین کارت داره مدارک رو 29 آگوست 2014 فرستاده و شماره دریافت و ایمیل و نامه دریافت هم اومده ولی تا امروز که 4 آپریل 2015 هست خبری از اپروو نشده تا الان 7 ماه و چند روز شده به نظرتون چرا؟ موردهایی که اینجا میخونم انقدر طول نکشیده تا اپروو!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: طناز12 ، Nightsky007
(2015-04-04 ساعت 16:23)behrouzi نوشته:  سلام دوستان خانم من که گرین کارت داره مدارک رو 29 آگوست 2014 فرستاده و شماره دریافت و ایمیل و نامه دریافت هم اومده ولی تا امروز که 4 آپریل 2015 هست خبری از اپروو نشده تا الان 7 ماه و چند روز شده به نظرتون چرا؟ موردهایی که اینجا میخونم انقدر طول نکشیده تا اپروو!!!
نگران نباشین... چرا بین 5 تا 7 ماه الآن طبیعیه و بیشتر یا کمتر از این زمان هم ممکنه. بهتره یه تماس با uscis بگیرین،به تازگی خوب جواب میدن...
و در مورد اپروو هم وقتی بیاد، هم نامه میدن هم ایمیل و هم خود سایت اعلام میکنه! ینی خیلی رسمی باهاش برخورد میکنن و شما رو مطلع می کنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: طناز12 ، ATYY ، lottory ، sib 24 ، Nightsky007 ، sepideh IR ، sepideh jan ، a6l3i ، barfi1
(2015-04-04 ساعت 16:23)behrouzi نوشته:  سلام دوستان خانم من که گرین کارت داره مدارک رو 29 آگوست 2014 فرستاده و شماره دریافت و ایمیل و نامه دریافت هم اومده ولی تا امروز که 4 آپریل 2015 هست خبری از اپروو نشده تا الان 7 ماه و چند روز شده به نظرتون چرا؟ موردهایی که اینجا میخونم انقدر طول نکشیده تا اپروو!!!

دوست عزیز !
اگه به تاپیک " ازدواج با کسی که گرین کارت داره" سر بزنید و امضا ها رو بخونید، می بیند که متاسفانه تا یک سال عادیه
F2A /ANK2015
ورمونت سرویس # کالیفرنیا سرویس
رسید نامبر :  31 مارچ 2014    
اپروو :   22 آپریل 2015
مصاحبه:  19 ژانویه 2016
دریافت ویزا:  8 مارچ 2016

یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان: love story ، ATYY ، behrouzi ، lottory ، sib 24 ، Nightsky007 ، sepideh IR ، sepideh jan ، a6l3i
(2015-04-04 ساعت 16:28)love story نوشته:  
نگران نباشین... چرا بین 5 تا 7 ماه الآن طبیعیه و بیشتر یا کمتر از این زمان هم ممکنه. بهتره یه تماس با uscis بگیرین،به تازگی خوب جواب میدن...
و در مورد اپروو هم وقتی بیاد، هم نامه میدن هم ایمیل و هم خود سایت اعلام میکنه! ینی خیلی رسمی باهاش برخورد میکنن و شما رو مطلع می کنن.
چند بار تماس گرفتیم گفته مشکلی نیست و در حال بررسیه زمانشم معلوم نیست اما من نگرانیم اینه که بعد از این همه ماه بگن نقص مدارک. میخوام بدونم اگه نقص مدارک باشه زودتر از اینا میگفتن؟؟؟ (آخه ترجمه کارت پایان خدمت و کپی پاسپورت رو میدونم نفرستادم که امروز تو این سایت متوجه شدم باید میفرستادیم )
http://www.mohajersara.com/thread-2833-p...#pid550186
پاسخ
تشکر کنندگان: lottory ، Nightsky007 ، sib 24 ، sepideh IR ، sepideh jan ، hamidoo_b
(2015-04-04 ساعت 17:21)behrouzi نوشته:  
چند بار تماس گرفتیم گفته مشکلی نیست و در حال بررسیه زمانشم معلوم نیست اما من نگرانیم اینه که بعد از این همه ماه بگن نقص مدارک. میخوام بدونم اگه نقص مدارک باشه زودتر از اینا میگفتن؟؟؟ (آخه ترجمه کارت پایان خدمت و کپی پاسپورت رو میدونم نفرستادم که امروز تو این سایت متوجه شدم باید میفرستادیم )
اینو مد نظر داشته باشین که تا نگن نقص مدارک خوردین و rfe اعلام نشه اصلا نباید چیزی براشون بفرستین اگه مطمئن هستین مدارکتون کامل نیست باید منتظر یه rfe به احتمال زیاد باشین ولی نگران نباشین ما دو هفته بعد از rfe اپروو شدیم... چند وقتی هست که بررسی rfe سرعتش بیشتر شده.
اینم بگم که هیچ چیز قطعی نیست من کیس سراغ داشتم که کم و کسری بیشتر از اینا داشته و اپروو شده! بهترین کار همون انتظاره الآن...
پاسخ
تشکر کنندگان: lottory ، Nightsky007 ، sib 24 ، sepideh IR ، sepideh jan ، a6l3i ، barfi1
(2015-04-04 ساعت 17:39)love story نوشته:  
اینو مد نظر داشته باشین که تا نگن نقص مدارک خوردین و rfe اعلام نشه اصلا نباید چیزی براشون بفرستین اگه مطمئن هستین مدارکتون کامل نیست باید منتظر یه rfe به احتمال زیاد باشین ولی نگران نباشین ما دو هفته بعد از rfe اپروو شدیم... چند وقتی هست که بررسی rfe سرعتش بیشتر شده.
اینم بگم که هیچ چیز قطعی نیست من کیس سراغ داشتم که کم و کسری بیشتر از اینا داشته و اپروو شده! بهترین کار همون انتظاره الآن...
ممنون از راهنمایی و جملات امیدوار کننده (مثل: دو هفته بعد از rfe )
یه سوال دیگه خانم بنده در این مدت انتظار، باید آمریکا بمونه یا میتونه بیاد ایران و آدرسش رو به ایران تغییر بده؟ مثلا شش ماه ایران بمونه مشکلی پیش نمیاد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، sepideh IR
(2015-04-04 ساعت 18:31)behrouzi نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 17:39)love story نوشته:  
ممنون از راهنمایی و جملات امیدوار کننده (مثل: دو هفته بعد از rfe )
یه سوال دیگه خانم بنده در این مدت انتظار، باید آمریکا بمونه یا میتونه بیاد ایران و آدرسش رو به ایران تغییر بده؟ مثلا شش ماه ایران بمونه مشکلی پیش نمیاد؟
شما روز مصاحبه باید مدارکی مربوط به دامیسایل رو نشون بدین ینی ثابت کنید که قصد قطعی دارین که اونجا سکونت داشته باشین اگه روز مصاحبه خانمتون اونجا باشن که ثابت کردنش سخت نیست وگرنه باید مدارکی مثل اجاره خونه،نامه از محل کار همسر و... رو ارائه بدین .
مسئله ی بعدی مکاتبات ادارات مهاجرت هست که معمولا تو مرحله ی nvc با ایمیل انجام میشه و بعید میدونم دادن آدرس ایران مشکلی پیش بیاره... توصیه ی کلی هم صداقته... چون به قول معروف راستی آزمایی میکنن شمارو[emoji6]
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، sib 24 ، sepideh IR ، sepideh jan ، behrouzi ، a6l3i
سلام به همه دوستان عزیز... من چند تا سوال پرسیده بودم که یکی از دوستان لطف کردن و جواب دادن ولی برای من جوابشون کامل نبود میشه لطفا سوالهای منو کامل پاسخ بدید
1. من در ماه می وقت مصاحبه دارم در ترکیه .. من اگر بخوام منزل اقوامم باشم میتونم ادرس پستی منزل اقوامم را بدم برای دریافت مدارک و ویزا ؟؟؟ یا اینکه حتما باید یک اداره پست را از قبل تعیین کرده باشیم ؟؟؟ این جریان PTT گیج کرده منو والا . میشه همون موقع تو سفارت آدرس پستی بهشون داد؟؟ یا خودشون همونجا یک دفتر پست را انتخاب میکنن برای تحویل مدارک؟؟ یا اینکه از قبل باید فرم PTT را اماده داشته باشی ؟؟ اگه باید از قبل فرم را آماده کرده باشم میشه لطفا سایتش را بدید
2. حتما باید از قبل برای انجام کارهای مدیکال وقت بگیریم از دکتر ؟؟ یا اینکه چند روز قبل از مصاحبه میتونم خودم برم مطب دکتر و کارهای مدیکالم را انجام بدم ؟ با سپاس فراوان از همه دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، sepideh IR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان