کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-05-25 ساعت 12:38)mobydick نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 12:31)sib 24 نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 12:25)mobydick نوشته:  [quote='sib 24' pid='616057' dateline='1432540251']
سلام دوستان. ۲تا سوال دارم
۱: برای عکسهای کلینیک پزشکی عکس ۵ در ۵ باشه یا ۳ در ۴؟هیچی راجع به اندازش نگفتند.
۲:کسیکه عینکی هست یعنی عینک طبی مرتب استفاده میکنه عکسهای سفارت و کلینیک پزشکی رو باید بدون عینک بده یا با عینک؟

ممنون.آخه کلینیک قید کرده ۵ قطعه سفارت ۲ قطعه عکس همراه داشته باشید

آها درست میگین اصلاً حواسم نبود که پروسه تو ابوظبی متفاوته ... با عرض معذرت
تو سفرنامه های ابوظبی باید اطلاعات خوبی باشه. راستش بعید میدونم به جز پنج در پنج سایز دیگه ای رو بخوان . من نشنیدم و ندیدم جایی به سایز دیگه ای اشاره بشه
5 تا 5 در 5.لازم نیست که عینک بزنید.برای سفارت هم 2 تا کافیه.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، fahi ، shadoow ، hamidoo_b
سلام دوستان من آنكارا هستم براي كاراي پزشكيم هيچ عكسي هم از شما براي كاراي پزشكي از شما نمي خوان. با وبكم ازتون عكس ميگيرن. فقط ميخواستم يك چيزي را در مورد دكتر اونگان بگم كه ايشون يك فرد كلاهبردار و شياد هستش . با سرنگ مخصوص انسولين به شما يعني واكسن ميزنه اي كاش حداقل آب مقطر به ادم ميزد دلمون نمي سوخت باور كنيد من با چشماي خودم ديدم كه سرنگ خالي را كرد توي دستم اونم پشت بازوم و شصتشم گذاشته بود روي سرنگ كه نبينم خاليه بخدا به ثانيه هم نشد گفت تمام سر سوزن را ميكنه تو دستت فقط . آخه اين مردك چي در مورد ما ايرانيها فكر كرده ما كه از پشت كوه نيومديدم نميدونم چجوري ميشه در موردش شكايت كرد و دستشو رو كرد در ضمن چند صد دلار هم بخاطر سرنگ خالي ازت پول ميگيره من كه تصميم دارم توي سفارت در مورد اين كارش صحبت كنم هر چي ميخواد بشه. چون اونجا بودن كساني كه با من هم عقيده بودن و از دستش شاكي بودن. دوستان پس مراقب باشيد رو دست از اين مرتيكه شياد نخوريد من كه حسابي داغم از دستش واسه پولش نيستاااا . واسه اينه كه ايرانيها را ساده فرض كرده و داره از اين موقعيت كه بچه ها ميخوان برن آمريكا و استرس دارن داره سو استفاده ميكنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، sepideh IR ، a6l3i ، hamidoo_b ، sib 24 ، fahi ، shadoow
(2015-05-26 ساعت 13:11)siavash_vafa نوشته:  سلام دوستان من آنكارا هستم براي كاراي پزشكيم هيچ عكسي هم از شما براي كاراي پزشكي از شما نمي خوان. با وبكم ازتون عكس ميگيرن. فقط ميخواستم يك چيزي را در مورد دكتر اونگان بگم كه ايشون يك فرد كلاهبردار و شياد هستش . با سرنگ مخصوص انسولين به شما يعني واكسن ميزنه اي كاش حداقل آب مقطر به ادم ميزد دلمون نمي سوخت باور كنيد من با چشماي خودم ديدم كه سرنگ خالي را كرد توي دستم اونم پشت بازوم و شصتشم گذاشته بود روي سرنگ كه نبينم خاليه بخدا به ثانيه هم نشد گفت تمام سر سوزن را ميكنه تو دستت فقط . آخه اين مردك چي در مورد ما ايرانيها فكر كرده ما كه از پشت كوه نيومديدم نميدونم چجوري ميشه در موردش شكايت كرد و دستشو رو كرد در ضمن چند صد دلار هم بخاطر سرنگ خالي ازت پول ميگيره من كه تصميم دارم توي سفارت در مورد اين كارش صحبت كنم هر چي ميخواد بشه. چون اونجا بودن كساني كه با من هم عقيده بودن و از دستش شاكي بودن. دوستان پس مراقب باشيد رو دست از اين مرتيكه شياد نخوريد من كه حسابي داغم از دستش واسه پولش نيستاااا . واسه اينه كه ايرانيها را ساده فرض كرده و داره از اين موقعيت كه بچه ها ميخوان برن آمريكا و استرس دارن داره سو استفاده ميكنه.

اريپورت بده به سفارت كار بسيار خوبيه،چون سفارت رسيدگى ميكنه و اسمشو از توى ليست درمانگاه معتمد براى واكسيناسيون مهاجر براى امريكا خارج ميكنه.
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، hamidoo_b ، sib 24 ، fahi ، tico
(2015-05-26 ساعت 13:11)siavash_vafa نوشته:  سلام دوستان من آنكارا هستم براي كاراي پزشكيم هيچ عكسي هم از شما براي كاراي پزشكي از شما نمي خوان. با وبكم ازتون عكس ميگيرن. فقط ميخواستم يك چيزي را در مورد دكتر اونگان بگم كه ايشون يك فرد كلاهبردار و شياد هستش . با سرنگ مخصوص انسولين به شما يعني واكسن ميزنه اي كاش حداقل آب مقطر به ادم ميزد دلمون نمي سوخت باور كنيد من با چشماي خودم ديدم كه سرنگ خالي را كرد توي دستم اونم پشت بازوم و شصتشم گذاشته بود روي سرنگ كه نبينم خاليه بخدا به ثانيه هم نشد گفت تمام سر سوزن را ميكنه تو دستت فقط . آخه اين مردك چي در مورد ما ايرانيها فكر كرده ما كه از پشت كوه نيومديدم نميدونم چجوري ميشه در موردش شكايت كرد و دستشو رو كرد در ضمن چند صد دلار هم بخاطر سرنگ خالي ازت پول ميگيره من كه تصميم دارم توي سفارت در مورد اين كارش صحبت كنم هر چي ميخواد بشه. چون اونجا بودن كساني كه با من هم عقيده بودن و از دستش شاكي بودن. دوستان پس مراقب باشيد رو دست از اين مرتيكه شياد نخوريد من كه حسابي داغم از دستش واسه پولش نيستاااا . واسه اينه كه ايرانيها را ساده فرض كرده و داره از اين موقعيت كه بچه ها ميخوان برن آمريكا و استرس دارن داره سو استفاده ميكنه.

دوست عزيز من هم شك كردم و اين فكر مثل خوره افتاده بود به جونم انقدر سريع كار مي كنه كه ادم بهش مشكوك ميشه ولي وقتي بچه ام وا بردم ( البته اونو پيش خانمش بردم) تمام شك و شبحه ام تمام شد اونا دستشون سريع هست، در ضمن تمام اون كلينيك بصورت انلاين زير نظر سفارت هست و انها نمي توانند كوچك ترين خطايي داشته باشند.
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، sepideh IR ، sib 24 ، fahi ، a6l3i
(2015-05-25 ساعت 13:28)Haghighat نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 12:26)sib 24 نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 09:44)پري57 نوشته:  سلام دوستان
ممنون ميشم كه راهنمايي كنين
من همسرم سيتيزن هستن و ازدواج كرديم و الان ايران زندگي ميكنيم.
۱- اگر براي ويزاي مهاجرتي اقدام كنيم حدودا چقدر زمان مي‌بره؟
۲- از زماني كه برم بايد چه مدت براي سيتيزن شدن اونجا بمونم؟ (سه سال؟)
۳- اگر الان و پيش از اقدام براي ويزاي مهاجرتي، درخواست ويزاي توريستي بدم مشكلي ايجاد ميكنه؟
۴- چون همسرم سيتيزن هست اگر اينجا زندگي كنيم و بچه‌دار شيم بچه سيتيزن به حساب مياد يا بايد اونجا متولد بشه؟

ممنون ميشم راهنمايي كنين.

۱:معلوم نیست بستگی به پرونده داره برای همسر سیتیزن کمتر از ۸ ماه نیست در حال حاضر و بالاترش با خداست
۲: بله
۳: خیر بشرطی که قبل از اقدام برای اقامت دائم باشه
۴: نمیدونم. فقط میدونم ولی مطمئن نیستم باید وآرد آمریکا بشه بچه و از طریق پدرش درخواست پاسپورت آمریکای برای بچه بشه.
در جواب سوال ۴ باید بگم فرزند زیر ۲ سال فرد سیتیزن میتونه پاسپورت آمریکایی بگیره به شرط آنکه شخص سیتیزن ۵ سال یا بیشتر سیتزن بوده باشه!
در جای دیگه ایی از همین سایت دوستان نوشته بودند که اگر موقع گرفتن ویزا و پرواز به سمت آمریکا شخص دارای فرزند شده باشه در صورتی که زیر ۲ سال باشه میتونه با خودش ببره بدون ویزا برای کودک!و اونجا براش درخواست پاسپورت کنه ولی این مورد رو من رفرنسی براش ندیدم اگه کسی رفرنسی داره یا تجربه ایی داره بگذاره لطفا.
دوستان عزیز وقتی از طریق ازدواج بعد از 3 سال میتونید سیتیزن شد ایا میدونید چند ماه باید اقامت داشت اخه کسانی که بعد از 5 سال میتونن سیتیزن بشن باید 30 ماه در انجا اقامت داشته باشند قبلا از توجه شما سپاسگذارم.
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
ارسال مدارک به nvcژانویه 2015
تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015
سفارت: ابوظبی
مصاحبه 16 دسامبر
ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ)
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Sam-90
كسيكه با گرين كارتي ازدواج ميكنه هم بعد از ٣ سال سيتيزن ميشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi
(2015-05-26 ساعت 18:04)Sam-90 نوشته:  

دوست عزيز من هم شك كردم و اين فكر مثل خوره افتاده بود به جونم انقدر سريع كار مي كنه كه ادم بهش مشكوك ميشه ولي وقتي بچه ام وا بردم ( البته اونو پيش خانمش بردم) تمام شك و شبحه ام تمام شد اونا دستشون سريع هست، در ضمن تمام اون كلينيك بصورت انلاين زير نظر سفارت هست و انها نمي توانند كوچك ترين خطايي داشته باشند.
اتفاقا دوست عزيز من به دوربين ها هم توجه كردم توي اتاق دكتر دوربيني نيست پس هر كاري ميتونه بكنه در ضمن به من دو تا واكسن يعني زد بعد كه رفتم جواب را گرفتم توي ليست و در تاريخ اون روز واسه من 3 تا زده بودن اينم جاي سوال نداره ؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، a6l3i
سپيده جان حتمان اين كار را خواهم كرد و ميگم بهشون
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، shadoow ، tico
(2015-05-26 ساعت 22:04)Sam-90 نوشته:  كسيكه با گرين كارتي ازدواج ميكنه هم بعد از ٣ سال سيتيزن ميشه؟
با سلام دوست عزیز متاسفانه فقط کسانی که با سیتیزن ازدواج میکنند بعد از 3 سال میتوانند تقاضای citizenship کنند.در زیر ادرس سایت را که دران این قانون را نوشته برایتان میگذارم.
http://www.uscitizenship.info/ins-citize...ocess.html
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
مصاحبه 16 دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: پري57 ، a6l3i ، sib 24 ، fahi
(2015-05-26 ساعت 18:37)barfi1 نوشته:  
۳- اگر الان و پيش از اقدام براي ويزاي مهاجرتي، درخواست ويزاي توريستي بدم مشكلي ايجاد ميكنه؟
۴- چون همسرم سيتيزن هست اگر اينجا زندگي كنيم و بچه‌دار شيم بچه سيتيزن به حساب مياد يا بايد اونجا متولد بشه؟

۱:معلوم نیست بستگی به پرونده داره برای همسر سیتیزن کمتر از ۸ ماه نیست در حال حاضر و بالاترش با خداست
۴: نمیدونم. فقط میدونم ولی مطمئن نیستم باید وآرد آمریکا بشه بچه و از طریق پدرش درخواست پاسپورت آمریکای برای بچه بشه.
در جواب سوال ۴ باید بگم فرزند زیر ۲ سال فرد سیتیزن میتونه پاسپورت آمریکایی بگیره به شرط آنکه شخص سیتیزن ۵ سال یا بیشتر سیتزن بوده باشه!
در جای دیگه ایی از همین سایت دوستان نوشته بودند که اگر موقع گرفتن ویزا و پرواز به سمت آمریکا شخص دارای فرزند شده باشه در صورتی که زیر ۲ سال باشه میتونه با خودش ببره بدون ویزا برای کودک!و اونجا براش درخواست پاسپورت کنه ولی این مورد رو من رفرنسی براش ندیدم اگه کسی رفرنسی داره یا تجربه ایی داره بگذاره لطفا.
دوستان عزیز وقتی از طریق ازدواج بعد از ۳ سال میتونید سیتیزن شد ایا میدونید چند ماه باید اقامت داشت اخه کسانی که بعد از ۵ سال میتونن سیتیزن بشن باید 30 ماه در انجا اقامت داشته باشند قبلا از توجه شما سپاسگذارم.

دوستان عزیز بلاخره جواب را در سایت اداره مهاجرت پیدا کردم وقتی 2سال و 9 ماه از دریافت گرین کارتتان گذشت میتوانید برای سیتیزن اقدام کنید وباید 18 ماه از این 3 سال را در امریکا اقامت کرده باشید.
Have you been physically present in the U.S. for at least 18 of the last 36 months? Explain This
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
مصاحبه 16 دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: پري57 ، Sam-90 ، a6l3i ، sepideh IR ، fahi ، sib 24 ، NAzeez

سلام دوست محترم درمورد سوال4 اگر همسرتان مدارکی داشته باشد که ثابت کند 5 سال در امریکا زندگی کرده بچه شما از سفارت سوییس در تهران میتواند پاس امریکایی خود را بگیرد مثلا اگر انجا کار کرده اند سالهایی که مالیات داده اند مدرک است ویا اگر تحصیل کرده اند. ما متاسفانه این مدارک را نداشتیم و نشد .دوستم همسرش مدارک لازم را داشتند بعد از تولد هر دو فرزندشان در تهران پاس انها را گرفتندبدون اینکه به امریکا بروند. من چون چند سال پیش دنبال اینکار بودم دقیق سایر مدارک یادم نیست فکر کنم ارایه فیش گاز یا برق و تلفن هم اگر به نامشان بوده و باز ثابت میکند ایشان 5 سال اقامت داشته اند هم مورد قبول است به سفارت سوییس بخش حافظ منافع امریکا مراجعه کنید خیلی خوب راهنمایی میکنند.موفق باشید
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
مصاحبه 16 دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: پري57 ، Sam-90 ، sepideh IR ، fahi ، Haghighat ، sib 24
(2015-05-27 ساعت 14:59)barfi1 نوشته:  

سلام دوست محترم درمورد سوال۴ اگر همسرتان مدارکی داشته باشد که ثابت کند ۵ سال در آمریکا زندگی کرده بچه شما از سفارت سوییس در تهران میتواند پاس آمریکایی خود را بگیرد مثلا اگر انجا کار کرده اند سالهایی که مالیات داده اند مدرک است ویا اگر تحصیل کرده اند. ما متاسفانه این مدارک را نداشتیم و نشد .دوستم همسرش مدارک لازم را داشتند بعد از تولد هر دو فرزندشان در تهران پاس انها را گرفتندبدون اینکه به آمریکا بروند. من چون چند سال پیش دنبال اینکار بودم دقیق سایر مدارک یادم نیست فکر کنم ارایه فیش گاز یا برق و تلفن هم اگر به نامشان بوده و باز ثابت میکند ایشان ۵ سال اقامت داشته اند هم مورد قبول است به سفارت سوییس بخش حافظ منافع آمریکا مراجعه کنید خیلی خوب راهنمایی میکنند.موفق باشید

خيلي خيلي از راهنماييتون ممنونم. واقعا كمك كردين. ايشالا كه هميشه و هر جاي دنيا هستين شاد و سلامت باشين. خيلي فكرمو راحت كردين.

(2015-05-27 ساعت 14:42)barfi1 نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 18:37)barfi1 نوشته:  

دوستان عزیز وقتی از طریق ازدواج بعد از ۳ سال میتونید سیتیزن شد ایا میدونید چند ماه باید اقامت داشت اخه کسانی که بعد از ۵ سال میتونن سیتیزن بشن باید 30 ماه در انجا اقامت داشته باشند قبلا از توجه شما سپاسگذارم.

دوستان عزیز بلاخره جواب را در سایت اداره مهاجرت پیدا کردم وقتی ۲سال و ۹ ماه از دریافت گرین کارتتان گذشت میتوانید برای سیتیزن اقدام کنید وباید 18 ماه از این ۳ سال را در آمریکا اقامت کرده باشید.
Have you been physically present in the U.S. for at least 18 of the last 36 months? Explain This

مرسي دوست عزيز
در مورد مدت زمان دقيقا دنبال اين جواب بودم كه شما راهنمايي كامل كردين. مرسي
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، sepideh IR ، barfi1 ، fahi
با سلام
1- در فرم I-130 بخش B2 , C2 آیا میتوانم ادرس ایران را که در حال حاضر به همراه همسرم زندگی میکنم بنویسم ؟
2- در فرم I-130 باید جوابها را در کامپیوتر تایپ کرد و پرینت گرفت و امضا کرد ؟ به دلیل آنکه بعضی از اطلاعات در کادر مربوطه جا نمیگیرد آیا میتوان فرم خالی را پرینت کرد و سپس با خودکار مشکی آن را پر کرد؟ در ضمن نمیخواهم فرم اضافی پیوست فرم اصلی کنم که اطلاعات اضافی را در آن بنویسم.
3- در بخش 14 ای فرم DATE AND PLACE OF ADMISSION FOR OR ADJUSTMENT TO LAWFUL PERMANENT RESIDENCE AND CLASS OF ADMISSION برای جواب آیا باید تاریخ روی گرین کارتRESIDENCE SINCE و CATEGORY روی آن را بنویسیم؟ یا تاریخ دیگری مورد نظر است و در ضمن برای محل آن (PLACE) کدام محل مورد نظر میباشد؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2015-05-27 ساعت 15:57)AliShafiee نوشته:  با سلام
۱- در فرم I-130 بخش B2 , C2 آیا میتوانم ادرس ایران را که در حال حاضر به همراه همسرم زندگی میکنم بنویسم ؟
۲- در فرم I-130 باید جوابها را در کامپیوتر تایپ کرد و پرینت گرفت و امضا کرد ؟ به دلیل آنکه بعضی از اطلاعات در کادر مربوطه جا نمیگیرد آیا میتوان فرم خالی را پرینت کرد و سپس با خودکار مشکی آن را پر کرد؟ در ضمن نمیخواهم فرم اضافی پیوست فرم اصلی کنم که اطلاعات اضافی را در آن بنویسم.
۳- در بخش 14 ای فرم DATE AND PLACE OF ADMISSION FOR OR ADJUSTMENT TO LAWFUL PERMANENT RESIDENCE AND CLASS OF ADMISSION برای جواب آیا باید تاریخ روی گرین کارتRESIDENCE SINCE و CATEGORY روی آن را بنویسیم؟ یا تاریخ دیگری مورد نظر است و در ضمن برای محل آن (PLACE) کدام محل مورد نظر میباشد؟
با تشکر

2.بله میتونید تا اونجایی که جا داره با کامپیوتر بنویسید بقیشو پرینت کنین با خودکار مشکی اضافه کنید
3.بله- همون فرودگاهی که وارد شدین
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، sepideh IR ، sib 24 ، barfi1 ، hamidoo_b ، AliShafiee
(2015-05-26 ساعت 22:04)Sam-90 نوشته:  كسيكه با گرين كارتي ازدواج ميكنه هم بعد از ٣ سال سيتيزن ميشه؟

خیر.بعد ۵سال.فقط همسر سیتیزن بعد از ۳سال
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، Sam-90 ، aida123 ، fahi ، sepideh IR ، a6l3i

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان