موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من آنكارا هستم براي كاراي پزشكيم هيچ عكسي هم از شما براي كاراي پزشكي از شما نمي خوان. با وبكم ازتون عكس ميگيرن. فقط ميخواستم يك چيزي را در مورد دكتر اونگان بگم كه ايشون يك فرد كلاهبردار و شياد هستش . با سرنگ مخصوص انسولين به شما يعني واكسن ميزنه اي كاش حداقل آب مقطر به ادم ميزد دلمون نمي سوخت باور كنيد من با چشماي خودم ديدم كه سرنگ خالي را كرد توي دستم اونم پشت بازوم و شصتشم گذاشته بود روي سرنگ كه نبينم خاليه بخدا به ثانيه هم نشد گفت تمام سر سوزن را ميكنه تو دستت فقط . آخه اين مردك چي در مورد ما ايرانيها فكر كرده ما كه از پشت كوه نيومديدم نميدونم چجوري ميشه در موردش شكايت كرد و دستشو رو كرد در ضمن چند صد دلار هم بخاطر سرنگ خالي ازت پول ميگيره من كه تصميم دارم توي سفارت در مورد اين كارش صحبت كنم هر چي ميخواد بشه. چون اونجا بودن كساني كه با من هم عقيده بودن و از دستش شاكي بودن. دوستان پس مراقب باشيد رو دست از اين مرتيكه شياد نخوريد من كه حسابي داغم از دستش واسه پولش نيستاااا . واسه اينه كه ايرانيها را ساده فرض كرده و داره از اين موقعيت كه بچه ها ميخوان برن آمريكا و استرس دارن داره سو استفاده ميكنه.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-25 ساعت 13:28)Haghighat نوشته: (2015-05-25 ساعت 12:26)sib 24 نوشته: (2015-05-25 ساعت 09:44)پري57 نوشته: سلام دوستان
ممنون ميشم كه راهنمايي كنين
من همسرم سيتيزن هستن و ازدواج كرديم و الان ايران زندگي ميكنيم.
۱- اگر براي ويزاي مهاجرتي اقدام كنيم حدودا چقدر زمان ميبره؟
۲- از زماني كه برم بايد چه مدت براي سيتيزن شدن اونجا بمونم؟ (سه سال؟)
۳- اگر الان و پيش از اقدام براي ويزاي مهاجرتي، درخواست ويزاي توريستي بدم مشكلي ايجاد ميكنه؟
۴- چون همسرم سيتيزن هست اگر اينجا زندگي كنيم و بچهدار شيم بچه سيتيزن به حساب مياد يا بايد اونجا متولد بشه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين.
۱:معلوم نیست بستگی به پرونده داره برای همسر سیتیزن کمتر از ۸ ماه نیست در حال حاضر و بالاترش با خداست
۲: بله
۳: خیر بشرطی که قبل از اقدام برای اقامت دائم باشه
۴: نمیدونم. فقط میدونم ولی مطمئن نیستم باید وآرد آمریکا بشه بچه و از طریق پدرش درخواست پاسپورت آمریکای برای بچه بشه.
در جواب سوال ۴ باید بگم فرزند زیر ۲ سال فرد سیتیزن میتونه پاسپورت آمریکایی بگیره به شرط آنکه شخص سیتیزن ۵ سال یا بیشتر سیتزن بوده باشه!
در جای دیگه ایی از همین سایت دوستان نوشته بودند که اگر موقع گرفتن ویزا و پرواز به سمت آمریکا شخص دارای فرزند شده باشه در صورتی که زیر ۲ سال باشه میتونه با خودش ببره بدون ویزا برای کودک!و اونجا براش درخواست پاسپورت کنه ولی این مورد رو من رفرنسی براش ندیدم اگه کسی رفرنسی داره یا تجربه ایی داره بگذاره لطفا.
دوستان عزیز وقتی از طریق ازدواج بعد از 3 سال میتونید سیتیزن شد ایا میدونید چند ماه باید اقامت داشت اخه کسانی که بعد از 5 سال میتونن سیتیزن بشن باید 30 ماه در انجا اقامت داشته باشند قبلا از توجه شما سپاسگذارم.
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
ارسال مدارک به nvcژانویه 2015
تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015
سفارت: ابوظبی
مصاحبه 16 دسامبر
ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
كسيكه با گرين كارتي ازدواج ميكنه هم بعد از ٣ سال سيتيزن ميشه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سپيده جان حتمان اين كار را خواهم كرد و ميگم بهشون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-26 ساعت 22:04)Sam-90 نوشته: كسيكه با گرين كارتي ازدواج ميكنه هم بعد از ٣ سال سيتيزن ميشه؟
با سلام دوست عزیز متاسفانه فقط کسانی که با سیتیزن ازدواج میکنند بعد از 3 سال میتوانند تقاضای citizenship کنند.در زیر ادرس سایت را که دران این قانون را نوشته برایتان میگذارم.
http://www.uscitizenship.info/ins-citize...ocess.html
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
مصاحبه 16 دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-26 ساعت 18:37)barfi1 نوشته: (2015-05-25 ساعت 13:28)Haghighat نوشته: (2015-05-25 ساعت 12:26)sib 24 نوشته: (2015-05-25 ساعت 09:44)پري57 نوشته: سلام دوستان
۳- اگر الان و پيش از اقدام براي ويزاي مهاجرتي، درخواست ويزاي توريستي بدم مشكلي ايجاد ميكنه؟
۴- چون همسرم سيتيزن هست اگر اينجا زندگي كنيم و بچهدار شيم بچه سيتيزن به حساب مياد يا بايد اونجا متولد بشه؟
۱:معلوم نیست بستگی به پرونده داره برای همسر سیتیزن کمتر از ۸ ماه نیست در حال حاضر و بالاترش با خداست
۴: نمیدونم. فقط میدونم ولی مطمئن نیستم باید وآرد آمریکا بشه بچه و از طریق پدرش درخواست پاسپورت آمریکای برای بچه بشه.
در جواب سوال ۴ باید بگم فرزند زیر ۲ سال فرد سیتیزن میتونه پاسپورت آمریکایی بگیره به شرط آنکه شخص سیتیزن ۵ سال یا بیشتر سیتزن بوده باشه!
در جای دیگه ایی از همین سایت دوستان نوشته بودند که اگر موقع گرفتن ویزا و پرواز به سمت آمریکا شخص دارای فرزند شده باشه در صورتی که زیر ۲ سال باشه میتونه با خودش ببره بدون ویزا برای کودک!و اونجا براش درخواست پاسپورت کنه ولی این مورد رو من رفرنسی براش ندیدم اگه کسی رفرنسی داره یا تجربه ایی داره بگذاره لطفا.
دوستان عزیز وقتی از طریق ازدواج بعد از ۳ سال میتونید سیتیزن شد ایا میدونید چند ماه باید اقامت داشت اخه کسانی که بعد از ۵ سال میتونن سیتیزن بشن باید 30 ماه در انجا اقامت داشته باشند قبلا از توجه شما سپاسگذارم.
دوستان عزیز بلاخره جواب را در سایت اداره مهاجرت پیدا کردم وقتی 2سال و 9 ماه از دریافت گرین کارتتان گذشت میتوانید برای سیتیزن اقدام کنید وباید 18 ماه از این 3 سال را در امریکا اقامت کرده باشید.
Have you been physically present in the U.S. for at least 18 of the last 36 months? Explain This
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
مصاحبه 16 دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-25 ساعت 13:28)Haghighat نوشته: (2015-05-25 ساعت 12:26)sib 24 نوشته: (2015-05-25 ساعت 09:44)پري57 نوشته: سلام دوستان
سلام دوست محترم درمورد سوال4 اگر همسرتان مدارکی داشته باشد که ثابت کند 5 سال در امریکا زندگی کرده بچه شما از سفارت سوییس در تهران میتواند پاس امریکایی خود را بگیرد مثلا اگر انجا کار کرده اند سالهایی که مالیات داده اند مدرک است ویا اگر تحصیل کرده اند. ما متاسفانه این مدارک را نداشتیم و نشد .دوستم همسرش مدارک لازم را داشتند بعد از تولد هر دو فرزندشان در تهران پاس انها را گرفتندبدون اینکه به امریکا بروند. من چون چند سال پیش دنبال اینکار بودم دقیق سایر مدارک یادم نیست فکر کنم ارایه فیش گاز یا برق و تلفن هم اگر به نامشان بوده و باز ثابت میکند ایشان 5 سال اقامت داشته اند هم مورد قبول است به سفارت سوییس بخش حافظ منافع امریکا مراجعه کنید خیلی خوب راهنمایی میکنند.موفق باشید
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
مصاحبه 16 دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-27 ساعت 15:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-27 ساعت 16:13 توسط AliShafiee.)
با سلام
1- در فرم I-130 بخش B2 , C2 آیا میتوانم ادرس ایران را که در حال حاضر به همراه همسرم زندگی میکنم بنویسم ؟
2- در فرم I-130 باید جوابها را در کامپیوتر تایپ کرد و پرینت گرفت و امضا کرد ؟ به دلیل آنکه بعضی از اطلاعات در کادر مربوطه جا نمیگیرد آیا میتوان فرم خالی را پرینت کرد و سپس با خودکار مشکی آن را پر کرد؟ در ضمن نمیخواهم فرم اضافی پیوست فرم اصلی کنم که اطلاعات اضافی را در آن بنویسم.
3- در بخش 14 ای فرم DATE AND PLACE OF ADMISSION FOR OR ADJUSTMENT TO LAWFUL PERMANENT RESIDENCE AND CLASS OF ADMISSION برای جواب آیا باید تاریخ روی گرین کارتRESIDENCE SINCE و CATEGORY روی آن را بنویسیم؟ یا تاریخ دیگری مورد نظر است و در ضمن برای محل آن (PLACE) کدام محل مورد نظر میباشد؟
با تشکر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-27 ساعت 15:57)AliShafiee نوشته: با سلام
۱- در فرم I-130 بخش B2 , C2 آیا میتوانم ادرس ایران را که در حال حاضر به همراه همسرم زندگی میکنم بنویسم ؟
۲- در فرم I-130 باید جوابها را در کامپیوتر تایپ کرد و پرینت گرفت و امضا کرد ؟ به دلیل آنکه بعضی از اطلاعات در کادر مربوطه جا نمیگیرد آیا میتوان فرم خالی را پرینت کرد و سپس با خودکار مشکی آن را پر کرد؟ در ضمن نمیخواهم فرم اضافی پیوست فرم اصلی کنم که اطلاعات اضافی را در آن بنویسم.
۳- در بخش 14 ای فرم DATE AND PLACE OF ADMISSION FOR OR ADJUSTMENT TO LAWFUL PERMANENT RESIDENCE AND CLASS OF ADMISSION برای جواب آیا باید تاریخ روی گرین کارتRESIDENCE SINCE و CATEGORY روی آن را بنویسیم؟ یا تاریخ دیگری مورد نظر است و در ضمن برای محل آن (PLACE) کدام محل مورد نظر میباشد؟
با تشکر
2.بله میتونید تا اونجایی که جا داره با کامپیوتر بنویسید بقیشو پرینت کنین با خودکار مشکی اضافه کنید
3.بله- همون فرودگاهی که وارد شدین
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016