کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-05-27 ساعت 20:36)sib 24 نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 22:04)Sam-90 نوشته:  كسيكه با گرين كارتي ازدواج ميكنه هم بعد از ٣ سال سيتيزن ميشه؟

خیر.بعد ۵سال.فقط همسر سیتیزن بعد از ۳سال

سه سال بعد از گرفتن گرين كارت موقت يا بعد از گرفتن گرين كارت ١٠ ساله؟
كتگورى : CR1
ارسال به USCIS: اكتبر ٢٠١٤
RFE : آپريل ٢٠١٥
اپرو : مى ٢٠١٥
كامپليت NVC : اكتبر ٢٠١٥
تاريخ مصاحبه : ژانويه ٢٠١٦
محل مصاحبه : ابوظبى

ceac updates : 14 jan , 20 jan (email) , 21 jan , 25 jan , 28 jan , 10 apr (email) , 18 jul (email) , 19 jul , 1 Agu OR

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Sam-90
دوستان این pdf کاملترین منبع برای سیتیزن شدنه و هیچ ابهامی توش نداره.

برای همسر سیتیزن 3 سال هست و در این لینک توضیحات کاملش موجوده
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Haghighat ، barfi1 ، sepideh IR ، Sam-90
سلام دوستان،نامزد من در مهرماه 94 سیتیزن خواهند شد، به نظرتون با ویزای کی 3 اقدام کنیم یا نامزدی یا ازدواجی ؟اگه الان اقدام کنبم با گرین کارت بعد اینکه ایشون سیتیزن شدند پروسه کوتاهتر خواهد شد ؟راهنمایی کنید لطفا چون میخواهیم زودتر پیش هم باشیم.
Cr1
ارسال مدارك: 19jan 2016
اپروو: 27May 2016
دريافت كيس نامبر:26June 2016
نامه تكميل مدارك:02Aug 2016
مصاحبه: 27Sep2016-ارمنستان
Ap!
Update:27sep,29sep,3oct
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Sam-90 ، fahi
(2015-05-27 ساعت 16:19)aida123 نوشته:  
(2015-05-27 ساعت 15:57)AliShafiee نوشته:  با سلام
۱- در فرم I-130 بخش B2 , C2 آیا میتوانم ادرس ایران را که در حال حاضر به همراه همسرم زندگی میکنم بنویسم ؟
۲- در فرم I-130 باید جوابها را در کامپیوتر تایپ کرد و پرینت گرفت و امضا کرد ؟ به دلیل آنکه بعضی از اطلاعات در کادر مربوطه جا نمیگیرد آیا میتوان فرم خالی را پرینت کرد و سپس با خودکار مشکی آن را پر کرد؟ در ضمن نمیخواهم فرم اضافی پیوست فرم اصلی کنم که اطلاعات اضافی را در آن بنویسم.
۳- در بخش 14 ای فرم DATE AND PLACE OF ADMISSION FOR OR ADJUSTMENT TO LAWFUL PERMANENT RESIDENCE AND CLASS OF ADMISSION برای جواب آیا باید تاریخ روی گرین کارتRESIDENCE SINCE و CATEGORY روی آن را بنویسیم؟ یا تاریخ دیگری مورد نظر است و در ضمن برای محل آن (PLACE) کدام محل مورد نظر میباشد؟
با تشکر
۱- در فرم I-130 بخش B2 , C2 آیا میتوانم ادرس ایران را که در حال حاضر به همراه همسرم زندگی میکنم بنویسم ؟

۲.بله میتونید تا اونجایی که جا داره با کامپیوتر بنویسید بقیشو پرینت کنین با خودکار مشکی اضافه کنید
۳.بله- همون فرودگاهی که وارد شدین
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
دوستاي خوبم سلام من هم مصاحبه را قبول شدم و ويزاي يك ضرب گرفتم. مصاحبه راحت تر از اون چيزيه كه فكرشو بكنيد . يك سوال من از كجا ميتونم پاسپورتم را پيگيري بكنم كه در چه مرحله اي هستش ؟ ميشه يكي لطف بكنه لينك اون قسمت را به من بده
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، aida123 ، Sam-90 ، sepideh IR ، sib 24 ، fahi ، مهتاب.م ، inanna ، vania77 ، a6l3i ، mohammadreza88
(2015-05-28 ساعت 15:11)siavash_vafa نوشته:  دوستاي خوبم سلام من هم مصاحبه را قبول شدم و ويزاي يك ضرب گرفتم. مصاحبه راحت تر از اون چيزيه كه فكرشو بكنيد . يك سوال من از كجا ميتونم پاسپورتم را پيگيري بكنم كه در چه مرحله اي هستش ؟ ميشه يكي لطف بكنه لينك اون قسمت را به من بده
تبریک میگم امیدوارم موفق باشید.

(2015-05-28 ساعت 14:11)AliShafiee نوشته:  
(2015-05-27 ساعت 16:19)aida123 نوشته:  
(2015-05-27 ساعت 15:57)AliShafiee نوشته:  با سلام
۲- در فرم I-130 باید جوابها را در کامپیوتر تایپ کرد و پرینت گرفت و امضا کرد ؟ به دلیل آنکه بعضی از اطلاعات در کادر مربوطه جا نمیگیرد آیا میتوان فرم خالی را پرینت کرد و سپس با خودکار مشکی آن را پر کرد؟ در ضمن نمیخواهم فرم اضافی پیوست فرم اصلی کنم که اطلاعات اضافی را در آن بنویسم.
۳- در بخش 14 ای فرم DATE AND PLACE OF ADMISSION FOR OR ADJUSTMENT TO LAWFUL PERMANENT RESIDENCE AND CLASS OF ADMISSION برای جواب آیا باید تاریخ روی گرین کارتRESIDENCE SINCE و CATEGORY روی آن را بنویسیم؟ یا تاریخ دیگری مورد نظر است و در ضمن برای محل آن (PLACE) کدام محل مورد نظر میباشد؟
با تشکر

۲.بله میتونید تا اونجایی که جا داره با کامپیوتر بنویسید بقیشو پرینت کنین با خودکار مشکی اضافه کنید
۳.بله- همون فرودگاهی که وارد شدین
با سلام
۲- در فرم I-130 باید جوابها را در کامپیوتر تایپ کرد و پرینت گرفت و امضا کرد ؟ به دلیل آنکه بعضی از اطلاعات در کادر مربوطه جا نمیگیرد آیا میتوان فرم خالی را پرینت کرد و سپس کل فرم را با خودکار مشکی پر کرد؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، sepideh IR
(2015-05-28 ساعت 15:11)siavash_vafa نوشته:  دوستاي خوبم سلام من هم مصاحبه را قبول شدم و ويزاي يك ضرب گرفتم. مصاحبه راحت تر از اون چيزيه كه فكرشو بكنيد . يك سوال من از كجا ميتونم پاسپورتم را پيگيري بكنم كه در چه مرحله اي هستش ؟ ميشه يكي لطف بكنه لينك اون قسمت را به من بده

سلام
تبریک میگم خیلی خوشحال شدم
ممنون میشم بگین که سربازی و شغل دولتی داشتین یا نه؟ جوابتون کمک کننده س
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
تو این سایت اگه کیستون ایشود و بعد ردی بشه ینی پاستون آماده س

سلام

سلام

سلام
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، siavash_vafa ، Sam-90 ، sepideh IR ، fahi
ممنونم از پاسختون . من سربازي معافيت گرفتم و شغل دولتي هم نداشتم
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، sepideh IR ، sib 24 ، fahi
(2015-05-28 ساعت 17:21)siavash_vafa نوشته:  ممنونم از پاسختون . من سربازي معافيت گرفتم و شغل دولتي هم نداشتم
هرچند که قابل پیشبینی بود ولی بازم ممنون :-) ماهایی که سربازی رفتیم دور از جون به جز عملگی چیزی یاد نگرفتیم! اینا فکر کردن بعد از سربازی مردای ایرانی تبدیل میشن به 007 یا مثلاً ژان کلود وندام تو فیلم سرباز جهانی!! و باید اف بی آی حتماً صحت این موضوع رو بررسی کنه!!!
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، sepideh IR ، sib 24 ، fahi
(2015-05-28 ساعت 17:21)siavash_vafa نوشته:  ممنونم از پاسختون . من سربازي معافيت گرفتم و شغل دولتي هم نداشتم

تبريك ميگم بهتون خيلي خوشحال شدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi ، tico
سلام دوست ممنون میشم اگه راهنماییم کنید،
ویزای کی 3 کسی تجربه ای داشته ؟اگه ممکنه راهنماییم کنید.شرایطش رو میدونم اما اینکه کسی اقدام کرده و متیجش چی شده اطلاعانی ندارم.
Cr1
ارسال مدارك: 19jan 2016
اپروو: 27May 2016
دريافت كيس نامبر:26June 2016
نامه تكميل مدارك:02Aug 2016
مصاحبه: 27Sep2016-ارمنستان
Ap!
Update:27sep,29sep,3oct
پاسخ
با سلام
دوستان عزیز یه سوال داشتم. کیس من ازدواج با سیتیزن هست.
آیا در مرحله اول که ارسال مدارک به uscis هست، باید ترجمه کارت ملی هم بفرستیم یا نه؟ و همینطور پاسپورت آمریکایی یا ایرانی همسرم؟ کدوم؟
میشه از شما دوستان که حتما این مراحل رو طی کردید بپرسم دقیقا چه مدارکی باید ضمیمه فرم I,130 کنیم
ممنون ازتون
پاسخ

سلام.خیلی تبریک میگم بهتون.Big Grinهروقت که حوصله داشتید سفرنامتون رو بنویسید و خلاصه ای از پروندتون که از کی شروع شد و همسرتون گریت کارت دارن یا سیتیزن هستند تا بقیه دوستان از تجربتون استفاده کنند.بازهم تبریک.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi ، Sam-90
(2015-05-28 ساعت 18:50)Sam-90 نوشته:  

مبارك باشه سياوش جان خيلي خوشحال شدم خدا رو شكر من هر چي سعيدكردم توي پيام خصوصي نتونستم برات چيزي بفرستم به هر ترتيب برات اروزي موفقيت دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Sam-90 ، tico
(2015-05-29 ساعت 00:34)maryampourjafari نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 18:50)Sam-90 نوشته:  

مبارك باشه سياوش جان خيلي خوشحال شدم خدا رو شكر من هر چي سعي كردم توي پيام خصوصي نتونستم برات چيزي بفرستم به هر ترتيب برات اروزي موفقيت دارم

يعني حتما كسي كه سربازي رفته FBI چك مي خوره حتما؟؟؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi ، Sam-90 ، tico

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان