کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
ضمن تبريك به دوستاني كه طي روزهاي اخير ويزا كرفتند ، ميخواستم بدونم حداكثر زمان بين نامه تكميل مدارك و نامه إعلام زمان مصاحبه جقدر هست؟ كيس من cr1 هست و هفته قبل نامه تكميل مداركمون اومد . أيا إز طريق سفارت ميشه فهميد ؟ سفارت ما ارمنستان هست . با تشكر بسيار
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، tico
سلام

من تقریبا یک ساله که آمریکا هستم. SSN و GC دارم. الان میخوام پاس سفید بگیرم، برم ایران، ازدواج کنم و همسرم رو بیارم پیش خودم. میدونید از لحاظ زمانی چقدر طول میکشه؟
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، tico
(2015-05-31 ساعت 16:09)negarbahrami نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 14:19)sib 24 نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 12:18)negarbahrami نوشته:  سلام
من چند وقتی هست مدارک خودم و شوهرم رو فرستادم مبلغ چک هم از حسابم کسر شده ولی هنوز هیچ خبری نیست تقریبی ۲ هفته هم بیشتر شده، این قضیه طبیعیه ؟

سلام
من چند وقتی هست مدارک خودم و شوهرم رو فرستادم مبلغ چک هم از حسابم کسر شده ولی هنوز هیچ خبری نیست تقریبی ۲ هفته هم بیشتر شده، این قضیه طبیعیه ؟

بله طبیعیه

ممنونم - سقفی هم براش هست ؟ میشه حدس زد کی دریافت مدارک رو OK میدن ؟
[/quote]
بستگی داره که مدرک کامل باشه یا نقصی داشته باشه.مدارک شمارو دریافت کردند چون ۴۲۰ دلار کسر شده از حساب.باید منتظر باشید یا نامه اپروو میزنن یا نقص مدرک..سقف در اداره مهاجرت وجود نداره
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi ، tico
(2015-05-30 ساعت 20:32)mobydick نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 20:30)AliShafiee نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 19:56)mobydick نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 19:52)AliShafiee نوشته:  
(2015-05-29 ساعت 20:02)maryampourjafari نوشته:  بچه ها سلام
من يه سوال دارم حتما كساني كه سربازي رفتن FBI چك مي خورن؟
ما كه مداركي واسه سربازي نفرستاديم از كجا متوجه ميشن اصلا معافييته يا سربازي انجام شده؟

اصلا اينطوري نيست من سربازي نرفتم FBI چك خوردم كه كاملا فرماليته بود فقط دفعه بعد پاسپورتم را بردم و چند روز برام فرستادن هتل ٠
چی اصلاً اینجوری نیست؟! ینی سربازی رفته باشی ممکنه چک نخوری؟! غیرممکنه...

من خودم سربازي نرفتم FBI چك خوردم ولي دوستم سربازي رفته بود و همسرش براي آنها اقدام كرده بود و يك ضرب ويزا گرفتن سفارت آنكارا بودن مثل من.
این دوست شما که سربازی رفته و چک نخورده اسمش باید تو گینس ثبت شه!
دوست عزيز صبر كن حالا شايد ما هم دو هفته ديگه رفتيم يه ضرب ويزا دادن اون موقع زحمت گينس رو بكشTongue

(2015-05-30 ساعت 19:52)AliShafiee نوشته:  
(2015-05-29 ساعت 20:02)maryampourjafari نوشته:  بچه ها سلام
من يه سوال دارم حتما كساني كه سربازي رفتن FBI چك مي خورن؟
ما كه مداركي واسه سربازي نفرستاديم از كجا متوجه ميشن اصلا معافييته يا سربازي انجام شده؟

اصلا اينطوري نيست من سربازي نرفتم FBI چك خوردم كه كاملا فرماليته بود فقط دفعه بعد پاسپورتم را بردم و چند روز برام فرستادن هتل ٠

من خودم سربازي نرفتم FBI چك خوردم ولي دوستم سربازي رفته بود و همسرش براي آنها اقدام كرده بود و يك ضرب ويزا گرفتن سفارت آنكارا بودن مثل من.
دوست عزيز صبر كن حالا شايد ما هم دو هفته ديگه رفتيم يه ضرب ويزا دادن اون موقع زحمت گينس رو بكشTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، fahi ، tico
(2015-06-01 ساعت 00:41)maryampourjafari نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 19:52)AliShafiee نوشته:  اصلا اينطوري نيست من سربازي نرفتم FBI چك خوردم كه كاملا فرماليته بود فقط دفعه بعد پاسپورتم را بردم و چند روز برام فرستادن هتل ٠

(2015-05-30 ساعت 19:52)AliShafiee نوشته:  اصلا اينطوري نيست من سربازي نرفتم FBI چك خوردم كه كاملا فرماليته بود فقط دفعه بعد پاسپورتم را بردم و چند روز برام فرستادن هتل ٠

خدا کنه... امیدوارم روزی برسه که این مسائل دیگه ملاک نباشه
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Sam-90 ، sepideh IR ، fahi ، tico
(2015-05-29 ساعت 23:07)آینا نوشته:  دوستان من از طریق سرچ فهمیدم چه مدارکی باید بفرستیم uscis, ولی مشکلی که داریم اینه که، همسرم که داره برای من اقدام میکنه کارت ملیش گم شده، به نظرتون اگه همراه سایر مدارک نفرستیمش نقص مدارک می خوریم؟

سلام .. من تچربه ی شخصیم رو بهتون میگم فقط، من ترجمه ی کارت ملی هامون رو نفرستادم برای USCIS ، نقص مدارک هم نخوردیم و تایید شدیم. الانم مدارک رو فرستادن NVC و از NVC هم نامه ی اپرومون رسیده به محل زندکی همسرم در ایران ...
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، آینا ، tico ، fahi
(2015-05-31 ساعت 22:56)Doogh نوشته:  سلام

من تقریبا یک ساله که آمریکا هستم. SSN و GC دارم. الان میخوام پاس سفید بگیرم، برم ایران، ازدواج کنم و همسرم رو بیارم پیش خودم. میدونید از لحاظ زمانی چقدر طول میکشه؟

من هم پاس سفید گرفتم آمدم ایران و دارم همین کار را میکنم و جاهای مختلف گشتم و در مجموع این پروسه بین 7 الی 22 ماه طول میکشه که بستگی به شانس و کامل بودن مدارک دارد.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، tico ، fahi
خیلی خیلی ممنونم از دوستانی که پاسخ دادن،
یه سوال دیگه ما از ازدواجمون شش سال میگذره، آیا برای اثبات رابطمون باید مدارک خاصی بفرستیم؟
یا چون زمان نسبتا طولانی گذشته خیلی ضروری نیست؟
همچنین پاس آمریکایی همسرم کپی برابر اصل می خواد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
۱- در فرم I-130 بخش B2 , C2 آیا میتوانم ادرس ایران را که در حال حاضر به همراه همسرم زندگی میکنم بنویسم ؟. ۲- در فرم I-130 باید جوابها را در کامپیوتر تایپ کرد و پرینت گرفت و امضا کرد ؟ به دلیل آنکه بعضی از اطلاعات در کادر مربوطه جا نمیگیرد آیا میتوان فرم خالی را پرینت کرد و سپس کل فرم را با خودکار مشکی پر کرد؟
۳- در بخش 14 ای فرم DATE AND PLACE OF ADMISSION FOR OR ADJUSTMENT TO LAWFUL PERMANENT RESIDENCE AND CLASS OF ADMISSION برای جواب آیا باید تاریخ روی گرین کارتRESIDENCE SINCE و CATEGORY روی آن را بنویسیم؟ یا تاریخ دیگری مورد نظر است و در ضمن برای محل آن (PLACE) کدام محل مورد نظر میباشد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
تیکو عزیز مگه پرداخت اول رو انجام دادید؟ تو نامه ای که برای ما آمده حرفی از اسپانسر زده نشده، فعلا 120 $ رو خواستند ،مدارک من و مدارکی مبنی بر اقامت درخواست کننده در آم ر ی ک ا
[/quote]
طناز جان برای کیس ما هم دوتا پرداختا باز شد هم اسپانسر وبطور کل مدارکی که باید بفرستم nvc علتشم معلومه چون ویزا بولتن به تاریخ پرونده ما نزدیک شده (در امضائ گذاشتم)برای همین سریعتر انجام شده .هر موقع که ویزا بولتن نزدیک به pd شما بشه چون می خوان تاریخ مصاحبه به شما بدن کارها سریعتر از زمان معمول انجام میشه.
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: aida123 ، hamidoo_b ، Sam-90 ، sepideh IR ، fahi ، ATYY
(2015-06-01 ساعت 09:20)AliShafiee نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 22:56)Doogh نوشته:  سلام

من هم پاس سفید گرفتم آمدم ایران و دارم همین کار را میکنم و جاهای مختلف گشتم و در مجموع این پروسه بین ۷ الی 22 ماه طول میکشه که بستگی به شانس و کامل بودن مدارک دارد.

زودتر از 18 ماه حتی فکرش رو هم نکنید ا...
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، tico ، hamidoo_b ، Sam-90 ، barfi1 ، sepideh IR ، fahi
کلا دوستان تو این پروسه صبر داشته باشید و روی زمانها فقط حدث بزنید چون ۱۰۰ درصد نیست مثلا همسر من کل پروسه از شروع تا تکمیل مدرک ۵ماه و نیم شد که باورش برای خیلی ها سخت هست که همسر گرین کارتی زود تکمیل شده ولی بجاش ۱سال و نیم منتظر وقت مصاحبه بودیم که قبل از پرونده ما هرکسی رو میدیدم نهایت ۲ تا ۳ ماه بعد از تکمیل مدارک وقت مصاحبست ولی ما به بدشانسی عقبگرد ویزابولتن خوردیم واینهمه مدت در انتظار بسر بردیم.از صمیم قلب میخوام کار همه شما عزیزان زودتر درست بشه و زوده زود ویزا بگیرید.سر به سر هم کمتر بگذارید چون دور هستید دلتنگیها زیاد هست و هر جرقه ای خدای نکرده منجر به جدایی میشه.باعشق این دوران رو تحمل کنید میدونم سخته مخصوصا کسانیکه در کنار هم نیستن از هر طرف فشار هست دلتنگی،جامعه،..به روزهای خوب باهم بودن فکر کنید تا این دوران سپری بشه و لبخند بر لبهای همگی شما دوستان در کنار عشقتون جاری باشه.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، hamidoo_b ، Sam-90 ، mohammadreza88 ، aida123 ، barfi1 ، mobydick ، sepideh IR ، fahi ، شهلا 1346 ، cpd ، mahyar66 ، ATYY ، valencia
(2015-06-01 ساعت 09:56)آینا نوشته:  خیلی خیلی ممنونم از دوستانی که پاسخ دادن،
یه سوال دیگه ما از ازدواجمون شش سال میگذره، آیا برای اثبات رابطمون باید مدارک خاصی بفرستیم؟
یا چون زمان نسبتا طولانی گذشته خیلی ضروری نیست؟
همچنین پاس آمریکایی همسرم کپی برابر اصل می خواد؟
دوست عزیز ما برای اثبات رابطه مدرکی نفرستادیم و ایرادی نگرفتند برای پاسپورت فقط کپی فرستادیم ایرادی نگرفتند الان پرونده در nvc تکمیل شده و منتظر وقت مصاحبه هستیم.موفق باشید.
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
ارسال مدارک به nvcژانویه 2015
تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015
سفارت: ابوظبی
مصاحبه 16 دسامبر
ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ)
پاسخ
تشکر کنندگان: mobydick ، Sam-90 ، sepideh IR ، fahi ، آینا
۱- در فرم I-130 بخش B2 , C2 آیا میتوانم ادرس ایران را که در حال حاضر به همراه همسرم زندگی میکنم بنویسم ؟. ۲- در فرم I-130 باید جوابها را در کامپیوتر تایپ کرد و پرینت گرفت و امضا کرد ؟ به دلیل آنکه بعضی از اطلاعات در کادر مربوطه جا نمیگیرد آیا میتوان فرم خالی را پرینت کرد و سپس کل فرم را با خودکار مشکی پر کرد؟
۳- در بخش 14 ای فرم DATE AND PLACE OF ADMISSION FOR OR ADJUSTMENT TO LAWFUL PERMANENT RESIDENCE AND CLASS OF ADMISSION برای جواب آیا باید تاریخ روی گرین کارتRESIDENCE SINCE و CATEGORY روی آن را بنویسیم؟ یا تاریخ دیگری مورد نظر است و در ضمن برای محل آن (PLACE) کدام محل مورد نظر میباشد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2015-05-31 ساعت 17:20)طناز12 نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 09:38)tico نوشته:  ممنونم از پاسختون . من سربازي معافيت گرفتم و شغل دولتي هم نداشتم

سیاوش جان خیلی خوشحالم بابت ویزا وایشالا که موفق باشی یه سوال ازت دارم دوست عزیز درمورد معافیتت سوالم پرسید که چرا معاف شدی؟
Tico عزیز نامه مصاحبه برای شما نیومده با توجه به این که این ماه کارنت میشین?
[/quote]
دوست عزیز من هنوز درگیر اسپانسرو پرداختام هنوز مدارکو به nvc نفرستادم ببینم میشه تکمیل مدارک در nvc انجام نشه ولی وقت مصاحبه بدن یا لازم وملزومن؟
[/quote]

تیکو عزیز مگه پرداخت اول رو انجام دادید؟ تو نامه ای که برای ما آمده حرفی از اسپانسر زده نشده، فعلا 120 $ رو خواستند ،مدارک من و مدارکی مبنی بر اقامت درخواست کننده در آم ر ی ک ا
[/quote]
ممنونم طناز جان . اميدوارم همه بچه ها به زودي تمام كارشون حل بشه. بله طناز جان سوال كردن و من هم جواب دادم
تيكو جان شما هم بايد مداركت تكميل بشه تا وقت مصاحبه بهت بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، tico ، free pigeon ، sepideh IR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان