کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-05-28 ساعت 21:10)sib 24 نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 15:11)siavash_vafa نوشته:  دوستاي خوبم سلام من هم مصاحبه را قبول شدم و ويزاي يك ضرب گرفتم. مصاحبه راحت تر از اون چيزيه كه فكرشو بكنيد . يك سوال من از كجا ميتونم پاسپورتم را پيگيري بكنم كه در چه مرحله اي هستش ؟ ميشه يكي لطف بكنه لينك اون قسمت را به من بده

سلام.خیلی تبریک میگم بهتون.Big Grinهروقت که حوصله داشتید سفرنامتون رو بنویسید و خلاصه ای از پروندتون که از کی شروع شد و همسرتون گریت کارت دارن یا سیتیزن هستند تا بقیه دوستان از تجربتون استفاده کنند.بازهم تبریک.
ممنونم سيب عزيز. حتما اين كار را خواهم كرد . من هنوز آنكارا هستم و وقتي بيام ايران سفرنامه را مينويسم . . همسرم سيتيزن هستن .و كل پروسه من يك سال طول كشيد البته يك بار چك ليست خوردم كه اگر اين طور نشده بود زودتر انجام شده بود
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، sib 24 ، fahi ، tico ، sepideh IR
دوستان من هنوز آنكارا هستم . روز پنج شنبه مصاحبه را قبول شدم. ولي چرا هنوز در سايت سيس هيچ خبري نييييييسسسستت؟؟ ايميلي هم هنوز برام نيومده براي باركد پست. توي سايت از همون روز در حالت AP بوده تا الان. والا اين كار ويزا هم سر تا پا استرسهههههههههههه
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، Sam-90 ، tico ، sib 24 ، sepideh IR
سلام دوستان عزيز لطفا سوالات منو جواب بدين
۱- در فرم I-130 بخش B2 , C2 آیا میتوانم ادرس ایران را که در حال حاضر به همراه همسرم زندگی میکنم بنویسم ؟. ۲- در فرم I-130 باید جوابها را در کامپیوتر تایپ کرد و پرینت گرفت و امضا کرد ؟ به دلیل آنکه بعضی از اطلاعات در کادر مربوطه جا نمیگیرد آیا میتوان فرم خالی را پرینت کرد و سپس کل فرم را با خودکار مشکی پر کرد؟
۳- در بخش 14 ای فرم DATE AND PLACE OF ADMISSION FOR OR ADJUSTMENT TO LAWFUL PERMANENT RESIDENCE AND CLASS OF ADMISSION برای جواب آیا باید تاریخ روی گرین کارتRESIDENCE SINCE و CATEGORY روی آن را بنویسیم؟ یا تاریخ دیگری مورد نظر است و در ضمن برای محل آن (PLACE) کدام محل مورد نظر میباشد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
سلام دوستان.روی برگه آبی که تو سفارت به همسرم دادند بجای گروه F2A نوشته F21.یعنی چی F21?میدونید؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، sepideh IR ، fahi
(2015-06-04 ساعت 00:21)sib 24 نوشته:  سلام دوستان.روی برگه آبی که تو سفارت به همسرم دادند بجای گروه F2A نوشته F21.یعنی چی F21?میدونید؟

واسه من زده fx . اصلا یه وضعیBig Grin
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، fahi ، Sam-90
سلام دوستان
من چندتا سوال دارم اگه دوستان تجربه ایی دارن ممنون میشم منو راهنمایی کنن:
1- الان 2 ماه از اپروو من می گذره و از کیس نامبر خبری نیست! من وکیل داشتم و کارام از طریق وکیل پیش میره ولی خودم خیلی به کار وکیل نظارت میکردم که یه وقت کم کاری نکنه! از اینجا به بعدش رو واقعا نمیدونم چطوری کنترل کنم. مثلا بعد از اپروو باید وکیلم بهشون زنگ بزنه و دویاره ایمیل خودشو بده که نامه نگاریها انجام بشه و یا خودشون ایمیل وکیل رو دارن؟یعنی منظورم اینه که از وکیلم بخوام که بهشون زنگ بزنه و باقی قضایا..... یا نه؟ من یک ماه پیش به NVC ایمیل زدم ولی هنوز جواب من رو ندادن!

2- سوال دومم اینه که بعد از فرستادن مدارک در هر دو مرحله ، اگه نقص مدرک نخورم چند وقت بعدش نامه مصاحبه میاد؟
3- اگر شخصی زمان مصاحبه باردار باشه چه اتفاقی میفته و جه تاثیری میتونه در روند پروسه اش داشته باشه؟ خوب طبیعی است که نمیتونه مدیکال رو انجام بده ! باهاش چه برخوردی انجام میدن؟ کسی تجربه مشابه ایی داشته؟
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، tico
(2015-06-04 ساعت 11:39)Haghighat نوشته:  سلام دوستان
۱- الان ۲ ماه از اپروو من می گذره و از کیس نامبر خبری نیست! من وکیل داشتم و کارام از طریق وکیل پیش میره ولی خودم خیلی به کار وکیل نظارت میکردم که یه وقت کم کاری نکنه! از اینجا به بعدش رو واقعا نمیدونم چطوری کنترل کنم. مثلا بعد از اپروو باید وکیلم بهشون زنگ بزنه و دویاره ایمیل خودشو بده که نامه نگاریها انجام بشه و یا خودشون ایمیل وکیل رو دارن؟یعنی منظورم اینه که از وکیلم بخوام که بهشون زنگ بزنه و باقی قضایا..... یا نه؟ من یک ماه پیش به NVC ایمیل زدم ولی هنوز جواب من رو ندادن!

۲- سوال دومم اینه که بعد از فرستادن مدارک در هر دو مرحله ، اگه نقص مدرک نخورم چند وقت بعدش نامه مصاحبه میاد؟
۳- اگر شخصی زمان مصاحبه باردار باشه چه اتفاقی میفته و جه تاثیری میتونه در روند پروسه اش داشته باشه؟ خوب طبیعی است که نمیتونه مدیکال رو انجام بده ! باهاش چه برخوردی انجام میدن؟ کسی تجربه مشابه ایی داشته؟
شما بعد از اینکه اپروو شدین و از اونجایی که اگه اشتباه نکنم ازدواج با سیتیزن هستید کیس نامبرتون باید بین 1 تا 2 ماه بیاد.ایمیل فایده نداره .حتما بهشون زنگ بزنید.یا خوتون یا وکیل
اگه مدارک کامل باشه بستگی به سفارت داره که سرش شلوغ باشه یا نه که اینم بین 1 تا 3 ماه زمان متغیره
کلا هیچ زمانبندی خاصی نداره
راجع به سوال سومتون نمیدونم
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، sepideh IR ، tico ، Haghighat
(2015-06-04 ساعت 11:39)Haghighat نوشته:  سلام دوستان
۱- الان ۲ ماه از اپروو من می گذره و از کیس نامبر خبری نیست! من وکیل داشتم و کارام از طریق وکیل پیش میره ولی خودم خیلی به کار وکیل نظارت میکردم که یه وقت کم کاری نکنه! از اینجا به بعدش رو واقعا نمیدونم چطوری کنترل کنم. مثلا بعد از اپروو باید وکیلم بهشون زنگ بزنه و دویاره ایمیل خودشو بده که نامه نگاریها انجام بشه و یا خودشون ایمیل وکیل رو دارن؟یعنی منظورم اینه که از وکیلم بخوام که بهشون زنگ بزنه و باقی قضایا..... یا نه؟ من یک ماه پیش به NVC ایمیل زدم ولی هنوز جواب من رو ندادن!

۲- سوال دومم اینه که بعد از فرستادن مدارک در هر دو مرحله ، اگه نقص مدرک نخورم چند وقت بعدش نامه مصاحبه میاد؟
۳- اگر شخصی زمان مصاحبه باردار باشه چه اتفاقی میفته و جه تاثیری میتونه در روند پروسه اش داشته باشه؟ خوب طبیعی است که نمیتونه مدیکال رو انجام بده ! باهاش چه برخوردی انجام میدن؟ کسی تجربه مشابه ایی داشته؟

دوست عزيز تا انجايي كه من ميدانم چون شما نمي توانيد xray انجام بدهيد ازمايشات موكول ميشه به بعد از زايمان شما براي طلاعات دقيقتر با ايميل يا تلفن مديكال سفارت تماس بگيريد انها كامل و دقيق جواب ميدهند.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، fahi ، sepideh IR ، tico ، Haghighat
سوال:
آخر معلوم نشد ویزای نامزدی و ازدواج، هر کدومشون به طور متوسط (تقریبی) چقدر طول میکشه تا داده بشن؟(خصوصا اگر طرفت سیتیزن باشه، خودت شغل دولتی نداشته باشی و معاف شده باشی)
No one dies a virgin, life f#cks us all...
پاسخ
(2015-06-06 ساعت 01:02)dadgw نوشته:  سوال:
آخر معلوم نشد ویزای نامزدی و ازدواج، هر کدومشون به طور متوسط (تقریبی) چقدر طول میکشه تا داده بشن؟(خصوصا اگر طرفت سیتیزن باشه، خودت شغل دولتی نداشته باشی و معاف شده باشی)

واقعا معلوم نمیشه.کسیکه معاف باشه با شغل دولتی احتمال یکضرب ویزا گرفتنش یکمی هست حدود ۱۰،۲۰ درصد ولی خیلی نباید امید داشته باشه.تو همین مهاجرسرا داریم کسیکه ویزای نامزدی بوده ۲سال فقط fbi check طول کشیده و شخصی دیگه ویزای نامزدی بوده کل پروسه ۶ماه.یا کسی همسرش گرین کارت داشته ۱سال و نیم طول کشیده یکی مثل همسر من فقط ۱سال و نیم منتظر بودیم نوبت مصاحبه بگیریم.شما به زمانش فکر نکن سعی کن تو تمام مدارک صادق باشی و مدارک رو کامل بدون نقص بفرستی بقیش دیگه دسته شما نیست.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، sepideh IR ، tico ، barfi1
ممنون از پاسختون
حرفتون درسته و واقعا دست ما نیست، ولی بالاخره اگه حد و حدود تقریبیشو بدونیم یه برنامه ریزی هایی میشه کرد!
پاسخ
(2015-06-06 ساعت 03:37)dadgw نوشته:  ممنون از پاسختون
حرفتون درسته و واقعا دست ما نیست، ولی بالاخره اگه حد و حدود تقریبیشو بدونیم یه برنامه ریزی هایی میشه کرد!

خواهش میکنم.مشکل اینجاست وقتی قدم تو این راه میگذاریم نمیتونیم برنامه ریزی کنیم تا وقتیکه ویزا بگیریم
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، sepideh IR ، barfi1
حالا این تن بمیره میتونی یه رقمی به صورت فرضی(شایدم تخیلی Smile) بگی، با توجه به کسایی که دیدی شرایطشون مثل من بودن!(معاف، کار غیر دولتی، خانم مسن تر از خودم)
پاسخ
(2015-06-06 ساعت 04:45)dadgw نوشته:  حالا این تن بمیره میتونی یه رقمی به صورت فرضی(شایدم تخیلی Smile) بگی، با توجه به کسایی که دیدی شرایطشون مثل من بودن!(معاف، کار غیر دولتی، خانم مسن تر از خودم)

دقیق بگو ازدواج یا نامزدی با سیتیزن یا گرین کارتی.
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، fahi ، tico ، sepideh IR
با سلام و احترام ؛ همسر بنده سیتیزن امریکاست ؛ ما مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده مهاجرت از طریق ازدواج را تکمیل کردیم و فقط در یک مورد برای ما ابهام ایجاد شده است و آن اینکه مبلغ 420 دلار را که همراه مدارک باید به uscis بفرستیم میخواهیم مانی اوردر کنیم ... از شما کارشناسان محترم تقاضای راهنمایی جهت مانی اوردر را دارم که به چه مشخصاتی باشد ؟؟ ممنون از راهنمایی تان (جهت ایالت کالیفرنیا )
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان