موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممونم از پاسختون.اما دوستان با ویزای k3 اقدام نکردند.شرایط این ویزا فرق میکنه واسه همون سوال کردم.این نوع ویزا سریعتر جواب میده ظاهرا ولی تو امریکا دریافت گرین کارت طول میکشه.کمتر کسی بااین ویزا اقدام کرده.منم کمی ترس دارم ازینکه سراغ این ویزا برم یا نه
Cr1
ارسال مدارك: 19jan 2016
اپروو: 27May 2016
دريافت كيس نامبر:26June 2016
نامه تكميل مدارك:02Aug 2016
مصاحبه: 27Sep2016-ارمنستان
Ap!
Update:27sep,29sep,3oct
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال داشتم در رابطه با افرادی که از تاریخ ازدواجشون چند ماه گذشته آیا باید در همین ابتدا به همراه فرم I-130 باید فرم I-751 را پر کرده و بفرستیم یا میشود بعد از اتمام پروسه و ورود به آمریکا این کار را انجام داد ؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در بالای فرم G325-A نوشته EXPIRES : 02/28/2015 یعنی این فرم منقضی شده یا ارسال آن مشکلی ندارد ؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان يه سوال دارم من لاتارى ٢٠١٦ برنده شدم و فرم DS-260م رو هم single پر كردم
اما قصدم اين بود كه انشاالله بعد از اينكه گرين كارت گرفتم ازدواج كنم و با همسرم برم
پروسه خيلى طولانى ميشه؟ نميخوايم هم كه زياد طول بكشه! من چى كار كنم بهتره؟ قبل از فرماي سرى دومم ازدواج كنيم خيلي بهتره؟ آخه الآنم نميخوايم انقد عجله اى ازدواج كنيم... و نميخوامم مدت زيادى بدون همسرم اونجا باشم
چيكار كنم دوستان؟
شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07
رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام ؛ همسر بنده سیتیزن آمریکاست ؛ ما مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده مهاجرت از طریق ازدواج را تکمیل کردیم و فقط در یک مورد برای ما ابهام ایجاد شده است و آن اینکه مبلغ 420 دلار را که همراه مدارک باید به uscis بفرستیم میخواهیم مانی اوردر کنیم ... از شما کارشناسان محترم تقاضای راهنمایی جهت مانی اوردر را دارم که به چه مشخصاتی باشد ؟؟ ممنون از راهنمایی تان (جهت ایالت کالیفرنیا )---لطفا جواب بدید مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان
من شهرزاد هستم 25 ساله از اصفهان.
شوهر بنده برنده لاتاری 2014 بودند و فرم های ثیتنامشون را قبل از متاهل بودن پر کردند. 4ماه از ازدواج ما و 2ماه از رفتن ایشون میگذرد. خدارو شکر شرایطشون مساعد هست . گیریین کارت را هم در یافت کردند و مشغول به کار هستند. چندتا سوال از خدمتتون داشتم
1/مدت زمان درست شدن ویزای ازدواج بنده و ملخق شدنم به ایشون چقدر طول میکشه؟
2/طی تحقیقاتی متوجه شدم که قبل از اقدام ایشون برای ویزای ازدواج بنده میتوانم توسط ویزای توریستی به مدت 6ماه پیش ایشون باشم و برگردم که به محض گرفتن ویزای توریستی ایشون میتوانند برای ویزای ازدواج بنده اقدام کنند به نظر شما این روند چقدر میتونه درست باشه؟ وایا در صورت درست بودن و قابل انجام بودن این کار راهی برای تمدید ویزای توریستی هست؟
3/ وایا همچین اقدامی برای تقاضای ویزای ازدواج مشکلی ایجاد خواهد کرد یا خیر؟ یعنی به محض گرفتن ویزای توریستی ایشون می توانند برای ویزای ازدواج بنده اقدام کنند یا باید مدت زمان ویزای توریستی تمام شود تا برای ویزای ازدواج اقدام کنند؟
4/ به نظر شما بهترین و راحترین راه برای رسیدن به هم چه راهی هست لطفا راهنمایی بفرمایید؟