کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-07-29 ساعت 22:38)barfi1 نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 11:33)mohammadreza88 نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 17:14)barfi1 نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 15:55)sepideh IR نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 12:30)negin26 نوشته:  سلام. نه سپیده جان.مدارک شما یک بار بررسی و تکمیل شده که نامه بدستتون رسیده.مدت زمان رسیدن نامه مصاحبه اگر کارنت باشین قاعدتا باید زود باشه.برای خود من به فاصله یک هفته از نامه کامپلیت اومد.هنوز هم کارنت نشده بودم...

نگين جان ميتونى داستان كارنت رو به من توضيح بدى؟من نميدونم جريانش چيه

سپیده عزیزم کارنت شدن مربوط به گروه ازدواج با سیتیزن نمیشود در مورد اشخاصی است که همسرانشان دارای گرین کارت هستند.در مورد نقص مدرک بعد از نامه تکمیل مدارک تا انجایی که من شرح حال دوستان را خواندم چیزی ندیدم . من نامه تکمیل مدارکم را 18 مارچ ۲۰۱۵ گرفتم تقریبا ۴ ماه پیش هنوز برای مصاحبه دعوت نشدم البته امیدوارم خبر دریافت نامه شما را به زودی بشنویم چرا که شروع پرونده شما خیلی زودتر از من بوده . موفق باشید.

یک سوال برای من پیش اومد. مگر غیر از این هست که کیس سیتیزن در صورت تکمیل شدن پرونده بدون وقفه میره سفارت؟؟
پس چرا برای شما اینقدر طولانی شده؟؟

دوست عزیز همانطور که دیگران بارها گفته اند همیشه برای همه شرایط یکسان پیش نمیرود اکثر هم گروهی های من cr بعداز نامه تکمیل بین ۲ تا ۳ ماه نامه مصاحبه گرفته اند اما بوذه اند افرادی که طولانی تر در انتظار مانده اند خدا میداند که ما تا کی باید منتظر بمانیم !!!!
ممنون، ایشالا که برای شما هم بزودی نامه مصاحبه بیاد و ویزا یک ضرب بگیرید.
من چون همسرم تا 6 ماه دیگه سیتیزن میشه و چون تا اون زمان من هنوز کارنت نشدم فکر کردم اگر پرونده رو تغییر بدم به سیتیزنی نیاز به منتظر بودن برای ویزا بولتن نیستش ولی گویا با این تفاسیر تغییری ایجاد نمیشه.
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در          صبح میشه این شب          صبر داشته باش
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، barfi1 ، sib 24
(2015-07-30 ساعت 10:57)mohammadreza88 نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 17:14)barfi1 نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 15:55)sepideh IR نوشته:  نگين جان ميتونى داستان كارنت رو به من توضيح بدى؟من نميدونم جريانش چيه

سپیده عزیزم کارنت شدن مربوط به گروه ازدواج با سیتیزن نمیشود در مورد اشخاصی است که همسرانشان دارای گرین کارت هستند.در مورد نقص مدرک بعد از نامه تکمیل مدارک تا انجایی که من شرح حال دوستان را خواندم چیزی ندیدم . من نامه تکمیل مدارکم را 18 مارچ ۲۰۱۵ گرفتم تقریبا ۴ ماه پیش هنوز برای مصاحبه دعوت نشدم البته امیدوارم خبر دریافت نامه شما را به زودی بشنویم چرا که شروع پرونده شما خیلی زودتر از من بوده . موفق باشید.

یک سوال برای من پیش اومد. مگر غیر از این هست که کیس سیتیزن در صورت تکمیل شدن پرونده بدون وقفه میره سفارت؟؟

دوست عزیز همانطور که دیگران بارها گفته اند همیشه برای همه شرایط یکسان پیش نمیرود اکثر هم گروهی های من cr بعداز نامه تکمیل بین ۲ تا ۳ ماه نامه مصاحبه گرفته اند اما بوذه اند افرادی که طولانی تر در انتظار مانده اند خدا میداند که ما تا کی باید منتظر بمانیم !!!!
من چون همسرم تا ۶ ماه دیگه سیتیزن میشه و چون تا اون زمان من هنوز کارنت نشدم فکر کردم اگر پرونده رو تغییر بدم به سیتیزنی نیاز به منتظر بودن برای ویزا بولتن نیستش ولی گویا با این تفاسیر تغییری ایجاد نمیشه.
دوست عزيز يعنى تا ٦ ماه ديگه چهارسال و نه ماهشون پر ميشه؟كِه اقدام كنن براى كارهاى سيتيزنيشون؟
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mobydick
(2015-07-30 ساعت 11:35)sepideh IR نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 10:57)mohammadreza88 نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 17:14)barfi1 نوشته:  سپیده عزیزم کارنت شدن مربوط به گروه ازدواج با سیتیزن نمیشود در مورد اشخاصی است که همسرانشان دارای گرین کارت هستند.در مورد نقص مدرک بعد از نامه تکمیل مدارک تا انجایی که من شرح حال دوستان را خواندم چیزی ندیدم . من نامه تکمیل مدارکم را 18 مارچ ۲۰۱۵ گرفتم تقریبا ۴ ماه پیش هنوز برای مصاحبه دعوت نشدم البته امیدوارم خبر دریافت نامه شما را به زودی بشنویم چرا که شروع پرونده شما خیلی زودتر از من بوده . موفق باشید.

من چون همسرم تا ۶ ماه دیگه سیتیزن میشه و چون تا اون زمان من هنوز کارنت نشدم فکر کردم اگر پرونده رو تغییر بدم به سیتیزنی نیاز به منتظر بودن برای ویزا بولتن نیستش ولی گویا با این تفاسیر تغییری ایجاد نمیشه.
دوست عزيز يعنى تا ٦ ماه ديگه چهارسال و نه ماهشون پر ميشه؟كِه اقدام كنن براى كارهاى سيتيزنيشون؟
نه، ارسال کرده به تازگی و طبق سایت USCIS تو اون منطقه 5 ماه این پروسه طول میکشه، از اونجایی که بهشون اعتماد نداریم گفتم 6 ماه Smile
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در          صبح میشه این شب          صبر داشته باش
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، barfi1 ، mobydick ، tico
(2015-05-12 ساعت 19:24)mobydick نوشته:  اینو میدونستم که rfe های nvc اساساً متحیر کننده س ولی انتظار نداشتم متحیر کننده ترین نوعش نصیب ما بشه! گواهی عدم سوءپیشینه از پلیس ترکیه خواستن! خدای من... اونم در مورد منی که دورترین جایی که رفتم سفر زیارتی-سیاحتی به شابدولعظیم بوده !!! ترکیه کجا بوده؟! از بدو تولدم پامو از مرز سرزمین پر گهرِ گل و بلبلم بیرون نذاشتم چه برسه به اینکه بیشتر از شیش ماه ترکیه زندگی کرده باشم!! با nvc تماس گرفتیم. گفت که اگه معتقدین ارور بوده یه نامه ی رسمی بفرستین. با وکیل تماس گرفتیم یه نامه و ایمیل رسمی نوشت و فرم ds-260 رو هم ضمیمه کرد. تا ببینیم چی میشه... واقعاً مسخره س!!!

خب حدود دو ماه و نیم پیش بود که این rfe محیرالعقول! واسه ما ارسال شد. تا چند روز تو شوک بودیم تا تونستیم خودمون و فکرامون رو جمع و جور کنیم و بهترین تصمیم رو بگیریم. اول از همه با وکیلمون مشورت کردیم(که انصافاً نقش مثبت وکیل رو اینجور جاها میشه فهمید ینی جایی که پرونده به یه پیچ پیش بینی نشده میرسه و هیچکس به اندازه ی یه آدم کاربلد که ابزارهای لازم رو هم داره نمیتونه کمک کننده باشه) با توجه به ماوقع مشخص بود که ایراد از nvc بوده که پلیس سرتیفیکیت خواسته چون با توجه به شرایط من و قوانین مهاجرت من ملزم نبودم این مدرک رو ارائه بدم.
خب ما دو راه داشتیم یک اینکه بی توجه به حق و حقوقمون و قوانین بریم دنبال پلیس سرتیفیکیت که ممکن بود هفته ها گرفتنش طول بکشه و تازه بعد از گرفتنش باید ارسال میشد به nvc و به عنوان یه مدرک جدید معطلی خاص خودش رو داشت. راه دوم این بود که ما یه نامه ی رسمی به نگارش و امضای وکیلمون+ فرم مجدد ds-260 رو ارسال کنیم با این محتوا که درخواست شما اشتباه بوده و پرونده ی ما کامله! و ما راه دوم.رو انتخاب کردیم و خوشبختانه نتیجه گرفتیم! امروز پرونده مون تکمیل شد و ما تونستیم هفته ها و شاید ماه ها صرفه جویی کنیم و فقط زمانی بابت ارسال مدرک جدید معطل شدیم.
اینکه ما عادت کردیم در مقابل سیستمی که اتوریته داره همیشه تمکین کنیم و هرچیزی رو حتی برخلاف قانون و حق و حقوقمون بپذیریم چیزیه که باید تفییر کنه!
پ.ن:روزی که پست بالا رو گذاشتم یکی از دوستان یه شوخی بیجا در موردش کرد که هنوز بابتش تأسف می خورم.تأسف به خاطر پایین بودن سطح درک بعضی از آدما.... فهم این موضوع سخت نیست که با کسی که ماشینش رو دزدیدن در مورد ماشینش شوخی نکنید! حداقل تا اینکه چند روز ازش بگذره و طرف از شوک و ناراحتی دربیاد!
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، tico ، Haghighat ، free pigeon
پرونده ی لعنتی تکمیل شد و من خوشحالم. به امید خبرای خوب واسه همه
CR1
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadreza88 ، tico ، Haghighat ، free pigeon ، sib 24
(2015-07-31 ساعت 22:25)mobydick نوشته:  پرونده ی لعنتی تکمیل شد و من خوشحالم. به امید خبرای خوب واسه همه

به سلامتي مبارك باشه، از وقتي مدارك را فرستاديد تا تكميل پرونده چقدر زمان برد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mobydick
مرسی... تو امضام تمام تاریخ ها به طور دقیق هست.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sib 24
سلام،
الان حدود 2 ماه از تاریخ اپروو گذشته و ما هنوز هیچ نامه ای از NVC دریافت نکردیم!
دوستان به نظر شما این وضعیت عادی هست ؟
از دوستان کسی تجربه مشابهی داره؟

مرسی
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-01 ساعت 04:35)Chebyshev نوشته:  سلام،
الان حدود ۲ ماه از تاریخ اپروو گذشته و ما هنوز هیچ نامه ای از NVC دریافت نکردیم!
دوستان به نظر شما این وضعیت عادی هست ؟
از دوستان کسی تجربه مشابهی داره؟

مرسی
تماس بگیرین باهاشون حتماً و تا جواب قانع کننده نگرفتین دست برندارین. اگه تا حالا ایمیل ندادن بهترین کار همینه. تو روند مهاجرت وضعیت عادی نداریم کلاً !! فقط به خصوص تو این مرحله ارتباط تلفنی و ایمیلی شماست که تکلیفتون رو مشخص میکنه.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Chebyshev
امضا منو بخونید. من برداخت 120 دلار را انجام دادم . باید منتظر انجام بروسه برداشت از حساب باشم و بعد 350 دلار را برداخت کنم یا اول فرم 260 را بر کنم.
case:I 130 F2A   WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $     4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $  22  AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May  مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May  تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May  دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور  و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
يكي إز دوستان سفارت ارمنستان مصاحبه داشتند جند روز قبل ... اكر اشتباه نكنم با نام كاربري عتيق.... ميشه لطفا سفرنامه خودتون رو دب اختيار ما بكذاريد ... من هفته اينده مصاحبه دارم ارمنستان ... با تشكر
پاسخ
تشکر کنندگان: tico
(2015-08-02 ساعت 14:14)Mahbah نوشته:  يكي إز دوستان سفارت ارمنستان مصاحبه داشتندایوای روز قبل ... اكر اشتباه نكنم با نام كاربري عتيق.... ميشه لطفا سفرنامه خودتون رو دب اختيار ما بكذاريد ... من هفته اينده مصاحبه دارم ارمنستان ... با تشكر
دوستانی که ارمنستان مصاحبه دارن خواهشا سفرنامه بنویسن که کمک حال هممون بشه سفرنامه ارمنستان خیلی کمه توی تایپیک سفرنامه ها. دوست خوبم شما هم هفته آینده که مصاحبه تموم شد وویزای یکظرب رو گرفتی سفرنامتو بنویس
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Mahbah ، shadoow ، sib 24
دوستاي گلم سلام به همتون امروز از ارمنستان اومدم جاي همه گيتون خالي بود سفر ١٠ روزه ي ما با پرواز آسمان شروع شد و بر خلاف عقيده خيلي ها كه مي گفتن خوب نيس تا نشستيم و غذا خورديم رسيديم ايروان تاكسي گرفتيم و رفتيم هتل. كاريه هم نرخ دارن ٦٠٠٠درام اما من چونه زدم ٤٥٠٠ دادم..
روز مديكال هم خيلي راحت بود با دكتر أنوش وقت داشتم خيلي خوب و خوش برخورد مداركي كه برده بودم رو گرفت و آزمايش ها رو دادم و ٢روز بعد جواب رو گرفتم..
روز مصاحبه هم زودتر رفتم و پليس هاي ارمني واقعا مهربون و خوش برخورد هستن كيف و موبايل و وسائل غير ضروري و از من گرفتن و من رفتم تو سالم نشستم تا به نوبت توي اتاقك ها صدا مي كردن
رفتم و مداركم رو گرفتن و گفتن منتظر باش واسه مصاحبه..
بعد از ١٠ دقيقه توي اتاق شماره ١١ صدام كردن ..
آفيسر فوق العاده آرام و خوش برخورد بود.مصاحبه من ٣٥ دقيقه طول كشيد .. با توجه به شرايط شوهرم و زندگيمون سوال هاي خيلي ساده اي پرسيد و هيچ چيز خاصي نپرسيد كه بگم غير عادي بود..
بهم تبريك گفت و ٢روز بعد رفتم و ويزام رو گرفتم...
توي هتلي كه بودم و آدم هايي كه تو شهر و روز مصاحبه ديدم همه ويزا گرفته بودن ..
مطمئن باشين اگر پرونده ي بي عيب و نقصي داشته باشين و مدارك تون كامل باشه بي برو برگرد ويزا ميگيريد.
متأسفانه دوستامون تو مهاجرسرا كه ويزا نميگيره دليلش رو نمي نويسن كه بقيه از تجربياتشون استفاده كنن و بي خودي استرس نگيرن..
بچه ها اگه سؤالي دارين خوشحال ميشم كمكي كنم..

عقيق
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، shadoow ، Sam-90 ، inanna ، amirsalehish ، ATYY ، mohammadreza88 ، Mahbah ، sib 24 ، fahi ، oct 31
(2015-08-03 ساعت 13:56)عقيق نوشته:  دوستاي گلم سلام به همتون امروز از ارمنستان اومدم جاي همه گيتون خالي بود سفر ١٠ روزه ي ما با پرواز آسمان شروع شد و بر خلاف عقيده خيلي ها كه مي گفتن خوب نيس تا نشستيم و غذا خورديم رسيديم ايروان تاكسي گرفتيم و رفتيم هتل. كاريه هم نرخ دارن ٦٠٠٠درام اما من چونه زدم ٤٥٠٠ دادم..
روز مديكال هم خيلي راحت بود با دكتر أنوش وقت داشتم خيلي خوب و خوش برخورد مداركي كه برده بودم رو گرفت و آزمايش ها رو دادم و ٢روز بعد جواب رو گرفتم..
روز مصاحبه هم زودتر رفتم و پليس هاي ارمني واقعا مهربون و خوش برخورد هستن كيف و موبايل و وسائل غير ضروري و از من گرفتن و من رفتم تو سالم نشستم تا به نوبت توي اتاقك ها صدا مي كردن
رفتم و مداركم رو گرفتن و گفتن منتظر باش واسه مصاحبه..
بعد از ١٠ دقيقه توي اتاق شماره ١١ صدام كردن ..
آفيسر فوق العاده آرام و خوش برخورد بود.مصاحبه من ٣٥ دقيقه طول كشيد .. با توجه به شرايط شوهرم و زندگيمون سوال هاي خيلي ساده اي پرسيد و هيچ چيز خاصي نپرسيد كه بگم غير عادي بود..
بهم تبريك گفت و ٢روز بعد رفتم و ويزام رو گرفتم...
توي هتلي كه بودم و آدم هايي كه تو شهر و روز مصاحبه ديدم همه ويزا گرفته بودن ..
مطمئن باشين اگر پرونده ي بي عيب و نقصي داشته باشين و مدارك تون كامل باشه بي برو برگرد ويزا ميگيريد.
متأسفانه دوستامون تو مهاجرسرا كه ويزا نميگيره دليلش رو نمي نويسن كه بقيه از تجربياتشون استفاده كنن و بي خودي استرس نگيرن..
بچه ها اگه سؤالي دارين خوشحال ميشم كمكي كنم..

عقيق
تبریک میگم عقیق جان...خبر خیلی خوبی بود.انشالا در بقیه مراحل زندگیتون هم پیروز باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، shadoow ، Sam-90 ، inanna ، sib 24
مبارك باشه خيلي خبر خوبي بود سوالاي افيسر چي بود ممنونم

پاسخ
تشکر کنندگان: inanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان