موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 11:23)oct 31 نوشته: امضا منو بخونید. من برداخت 120 دلار را انجام دادم . باید منتظر انجام بروسه برداشت از حساب باشم و بعد 350 دلار را برداخت کنم یا اول فرم 260 را بر کنم.
شما می تونی اول پرداخت ها رو انجام بدی و بعد فرم ها رو بفرستی.
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به عقیق عزیز به امید روزای خوب و خوش در کنار همسرتون....
CR1
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 13:56)عقيق نوشته: دوستاي گلم سلام
عقيق
عقیق جان خیلی خوشحال شدیم تبریک دوست عزیز.میشه لطف کنی بطور خلاصه سوالاتی که ازت پرسید رو بگی؟کدوم کتگوری بودی؟شغل؟سربازی؟
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي از همه دوستان اميدوارم كه همتون اين مرحله از زندگي رو به خوبي پشت سر بگذارين كه وقتي آفيسر اكي رو ميده احساس مي كنين بزرگترين برد زندگيتونه..
كتگوري من cr1 بود،ازون جايي كه خانوم هستم سربازي هم نداشتم،سوال ها درباره تاريخ ازدواج،طريقه آشنايي،شغل همسر،اينكه الان كجاس،تاريخ خروجش از ايران،چرا ازدواج كرديم،جاهايي كه همسر زندگي مي كرد و اينكه خودم كار دولتي داشتم يا نه،خانواده همسرم كجا هستن و خيلي سوال هاي پيش پا افتاده..
واقعا هيچي نبود كه بگم سخت بود و سوال عجيبي بود!
عكس ها و ايميل هامو بردم
ازم پرسيدن از چه طريقي و چند بار در روز با هم صحبت مي كنيم و همين....
عقيق
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 20:41)parsush نوشته: (2015-07-31 ساعت 22:21)mobydick نوشته: (2015-05-12 ساعت 19:24)mobydick نوشته:
خب ما دو راه داشتیم یک اینکه بی توجه به حق و حقوقمون و قوانین بریم دنبال پلیس سرتیفیکیت که ممکن بود هفته ها گرفتنش طول بکشه و تازه بعد از گرفتنش باید ارسال میشد به nvc و به عنوان یه مدرک جدید معطلی خاص خودش رو داشت. راه دوم این بود که ما یه نامه ی رسمی به نگارش و امضای وکیلمون+ فرم مجدد ds-260 رو ارسال کنیم با این محتوا که درخواست شما اشتباه بوده و پرونده ی ما کامله! و ما راه دوم.رو انتخاب کردیم و خوشبختانه نتیجه گرفتیم! امروز پرونده مون تکمیل شد و ما تونستیم هفته ها و شاید ماه ها صرفه جویی کنیم و فقط زمانی بابت ارسال مدرک جدید معطل شدیم.
برای ما هم همین مورد پیش اومده یعنی از همسرم پلیس چک ابوظبی خواستن برای سفارت??� هفته دیگه مصاحبه داره و به ما گفتن هیچ کاری نکنین فقط برین سفارت و اونجا بهشون بگیم ولی من استرس دارم گفتم از شما بپرسم نامه که دادین به کجا دادین و فرمتش چجوری بود??� هر چند الان برای نامه دادن دیره.
Sib24
دقیقاً مشکل شما رو داشت که وقتی رفتن سفارت برطرف شد. نگران نباشین هیچ مشکلی پیش نمیاد. تمرکزتون رو بقیه مسائل باشه. در این مورد فقط به آفیر توضیح بدین که تا حالا امارات نبودین و به اطلاعات فرم ds-260 اشاره کنین
CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من تز حند سال پیش عضو این گروه بودم بنا به دلایلی که من نمی حواستم برم آمریکا شوهرم اومد ایران 5 ساله رندگی می کنیم من بیماری ابسنس دارم یعنی یک لحطه زمان برام وا می سته و بعدش هیچیحی یاردم نمی مونه البته ایناا رو بعد از اینکه مدارکمو شوهرم واسشو ن داده بود بیمار شدم حالا اونا خبر ندارن واسه همین من نمی او نم تنها باشم و شو هرم بره آمرکا البته قبل مریضیم 7 ماه رفت که واسم اقدام کنه اونا هم می ددونن ما ایران هستیم شوهرم اینجاست البته یه پسر 4 ساله هم دارم حالا القصه بابای من 2 ماه پیش عمرشو داد به شما دیگه وابستگی ندارم می حوام ارم سریع تر چون بابای همسرم سرطان روده گرفته وضعیتشون وخیم از طرففی من نمی تونم تنها با پسرم که سیتیرن هم هست تنها بمونم حاتی رانندگی هم نمی تونم کنم..مه مدارکم کامل اسپانسرئئ اپرو هم شدم..الان په را هی پیشنهاد می کنین که زود بتونم برم
اولین اقدام:اول دی
اپرو: اول فروردین
کیس نامبر:9اردیبهشت
نوع ویزا:ir1 ( ازدواجی با سیتی زن)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-05 ساعت 01:38)haanvari@yahoo.com نوشته: دوستان سلام من تز حند سال پیش عضو این گروه بودم بنا به دلایلی که من نمی حواستم برم آمریکا شوهرم اومد ایران ۵ ساله رندگی می کنیم من بیماری ابسنس دارم یعنی یک لحطه زمان برام وا می سته و بعدش هیچیحی یاردم نمی مونه البته ایناا رو بعد از اینکه مدارکمو شوهرم واسشو ن داده بود بیمار شدم حالا اونا خبر ندارن واسه همین من نمی او نم تنها باشم و شو هرم بره آمرکا البته قبل مریضیم ۷ ماه رفت که واسم اقدام کنه اونا هم می ددونن ما ایران هستیم شوهرم اینجاست البته یه پسر ۴ ساله هم دارم حالا القصه بابای من ۲ ماه پیش عمرشو داد به شما دیگه وابستگی ندارم می حوام ارم سریع تر چون بابای همسرم سرطان روده گرفته وضعیتشون وخیم از طرففی من نمی تونم تنها با پسرم که سیتیرن هم هست تنها بمونم حاتی رانندگی هم نمی تونم کنم..مه مدارکم کامل اسپانسرئئ اپرو هم شدم..الان په را هی پیشنهاد می کنین که زود بتونم برم
با امیدواری و آرزوی سلامتی شما و همسرتون... تا جایی که می دونم اگه شرایط عکس باشه قانون یه تسهیلاتی رو در نظر گرفته. ینی فرد ساکن آمریکا دیس ابلتی داشته باشه و نیاز به مراقب و مراقبت.
تو همچین فروم هایی به جز مسائل عمومی چیز خاصی پیدا نمی کنید.بهترین کار مشاوره گرفتن از یه وکیل حاذقه. حتی اگه هزینه بر باشه می ارزه.
CR1
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، بعد از گذشت ٦ماه از ارسال فرم هاي اوليه امروز ميلي با اين مضمون از uscis دريافت كردم :
Today, USCIS published updates to the following forms:
I-864, Affidavit of Support Under Section 213A of the Act,
I-864A, Contract Between Sponsor and Household Member
I-864EZ, Affidavit of Support Under Section 213A of the Act
I-864W, Intending Immigrant's Affidavit of Support Exemption
Each updated form is a new edition dated 07/02/15.
Correction: In an email issued earlier today, we stated that starting 09/06/15, USCIS will only accept the 07/02/15 editions, and until that date, we would continue to accept the 03/22/13 editions of the forms listed above. In fact, we will continue to accept the 03/22/13 editions until 10/05/15. Starting 10/06/15, USCIS will only accept the 07/02/15 editions.
ميشه لطفا راهنمايي كنين ، خيلي ممنون ميشم
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون ميشم منو راهنمايي كنين
همسر من سيتيزن هستن و اومدن ايران و 6 ماهه كه ما ازدواج كرديم و اينجا زندگي ميكنيم و تا زماني كه كار من درست بشه هم اينجا ميمونيم.
داريم مدارك رو كامل ميكنيم براي ارسال و چون همسرم ايران هست مجبوريم كه از برادرش بخايم اسپانسر ما بشن.
دوستان نوشته بودن كه سيتيزن بايد اثبات كنه كه در امريكا زندگي ميكنه و قبض اب و برق و عكس با روزنامه محلي و ..... آيا اين مدارك در همه حال لازمه؟ ايا اينكه ما ايران زندگي ميكنيم ممكنه باعث بشه كه به من ويزا ندن؟
لطف ميكنين بهم توضيح بدين؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام در حدود ١ سال طول ميكشه چون سيتيزن هستن ولي نزديك مصاحبه حتما ايشون برگردن ساكن اونجا باشن كه شما ميرين مصاحبه ميگين كه مي خواين به همسرتون ملحق بشين.مدارك لازمه .ايشون چند ماه زودتر بره مشكلي نيست شما با گرين كارت وارد ميشين
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
اين ايميلي كه من دريافت كردم فكر كنم ربطي به كيس من نداره و همچنان بايد منتظر باشيم درسته!؟
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...