کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
بستگي داره به جايي كه هستين .من بودم مصاحبه رو ميرفتم حالا نقص مدرك رو بعدش درست ميكردم بازم فكر كنيد

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-21 ساعت 14:33)vahid4573 نوشته:  بستگي داره به جايي كه هستين .من بودم مصاحبه رو ميرفتم حالا نقص مدرك رو بعدش درست ميكردم بازم فكر كنيد

استكهلم هستم،وقتى خودم ميدونم نقص مدرك دارم ،اسپانسر ندارم مديكال هم سه ماه ديگه تمام ميشه،به نظرتون رفتن بيخود نيست؟آفيسر به مغزم شك نميكنه؟نميگه اين كِه ميدونه چرا راه افتاده اومده!!
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
پاسخ
تشکر کنندگان:
شما ده روز دیگه مصاحبه دارین از نظر زمانی فرق خاصی نداره ولی مصاحبه رفتن باعث میشه با یه چیزایی آشنا بشین و شاید تجربه ی به درد بخوری به دست بیارین. یه احتمال دیگه هم اینه که ممکنه وقت مصاحبه رو زودترم بدن و پروسه ی تعیین وقت تو این حالت متفاوت باشه.
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow
شما اولا فرقي كه دارين اينه كه استكهلم هستين مثل ما سفارت هاي اطراف اسير نميشين.مديكال انجام دادين ديگه؟ فقط اسپانسر جور نشده كه جور مي كنين.اتفاق ميفته نقص مدرك مثالا پست به دست طرف نمي رسونه دير ميشه .ولي اگه ap چيزي باشه لااقل شروع ميشه چك شدن.اگه دوستان نظري دارن باز بگن

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-08-21 ساعت 15:00)vahid4573 نوشته:  شما اولا فرقي كه دارين اينه كه استكهلم هستين مثل ما سفارت هاي اطراف اسير نميشين.مديكال انجام دادين ديگه؟ فقط اسپانسر جور نشده كه جور مي كنين.اتفاق ميفته نقص مدرك مثالا پست به دست طرف نمي رسونه دير ميشه .ولي اگه ap چيزي باشه لااقل شروع ميشه چك شدن.اگه دوستان نظري دارن باز بگن

دوست عزيز تقريبا هيچ شانسى نداريم براى اسپانسر،مديكالم هم ٣ ماه ديگه آماده ميشه،قبلا توضيح دادم كِه چرا مديكالم آماده نميشه
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
درسته شرايط كيس ها متفاوت هست

پاسخ
(2015-08-21 ساعت 15:05)Tolu IR نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 15:00)vahid4573 نوشته:  شما اولا فرقي كه دارين اينه كه استكهلم هستين مثل ما سفارت هاي اطراف اسير نميشين.مديكال انجام دادين ديگه؟ فقط اسپانسر جور نشده كه جور مي كنين.اتفاق ميفته نقص مدرك مثالا پست به دست طرف نمي رسونه دير ميشه .ولي اگه ap چيزي باشه لااقل شروع ميشه چك شدن.اگه دوستان نظري دارن باز بگن

دوست عزيز تقريبا هيچ شانسى نداريم براى اسپانسر،مديكالم هم ٣ ماه ديگه آماده ميشه،قبلا توضيح دادم كِه چرا مديكالم آماده نميشه
سپیده جان میتونید ایمیل بزنید و درخواست بدید برای تغییر تاریخ مصاحبه و دلیلم توضیح بدید.با وکیلتون مشورت کنید.چون با پرونده شما اشناست بهتر میتونه شما رو راهنمایی کنه که تو این مقطع برین مصاحبه یا به تعویق بندازید.
پاسخ
(2015-08-21 ساعت 15:13)negin26 نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 15:05)Tolu IR نوشته:  

سپیده جان میتونید ایمیل بزنید و درخواست بدید برای تغییر تاریخ مصاحبه و دلیلم توضیح بدید.با وکیلتون مشورت کنید.چون با پرونده شما اشناست بهتر میتونه شما رو راهنمایی کنه که تو این مقطع برین مصاحبه یا به تعویق بندازید.
عزيز سوال من اينه وقتى تقاضاى تغيير زمان مصاحبه بشم فكر ميكنيد چقدر طول ميكشه تا وقت مجدد بدن؟اتفاقا ما اينجا از طريق اسكايپ با سفارت صحبت ميكنيم خدايى كاستمرسرويسشون عاليه
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: free pigeon ، عدلی
سپیده جان راستش من تجربه کنسل کردن زمان مصاحبه رو نداشتم ولی در همین سایت افرادی بودن که کنسل کردن و 3-4 ماه بعد وقت بهشون دادن البته این برای سفارت های شلوغی مثل سفارت هایی که ایرانی ها میرن هست. شما اگر براتون امکان ارتباط راحت با سفارتتون هست چرا خودتون این مسئله رو باهاشون در میون نمیگذارید اونها بهتر میتونن بهتون جواب بدن که زودترین وقت برای شما چه تاریخی میوفته.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، free pigeon ، shadoow
دوستان لطفا كمكم كنيد
جريان منو همه ميدونيد،اگر من برم براى مصاحبه و فقط نقص مديكال داشته باشم،چون امروز همسرم يكى ديگه رو براى اسپانسر دوم پيدا كرده،اينو همه ميدونيم كِه ميگن پروندت نقص مدرك داره خب بعدش چى ميشه؟؟؟أيا وقتى كاغذهاى مديكالم از دكترم بره براى سفارت من بايد مجدد برم مصاحبه؟يا اينكه با ايميل ميگن ويزاتون حاضره؟؟؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-22 ساعت 01:54)Tolu IR نوشته:  دوستان لطفا كمكم كنيد
جريان منو همه ميدونيد،اگر من برم براى مصاحبه و فقط نقص مديكال داشته باشم،چون امروز همسرم يكى ديگه رو براى اسپانسر دوم پيدا كرده،اينو همه ميدونيم كِه ميگن پروندت نقص مدرك داره خب بعدش چى ميشه؟؟؟أيا وقتى كاغذهاى مديكالم از دكترم بره براى سفارت من بايد مجدد برم مصاحبه؟يا اينكه با ايميل ميگن ويزاتون حاضره؟؟؟
اگه اسپانسر دارین مصاحبه رو حتماً برین. شک نکنین که بهترین کار همینه نه تنها هیچ ضرری توش نیست شاید اتفاقات خوبی هم توش باشه. حتماً مصاحبه رو برین و بگین که اطلاع نداشتین مدیکال چقدر زمان بره
CR1
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، shadoow
(2015-08-22 ساعت 01:59)mobydick نوشته:  
(2015-08-22 ساعت 01:54)Tolu IR نوشته:  دوستان لطفا كمكم كنيد
اگه اسپانسر دارین مصاحبه رو حتماً برین. شک نکنین که بهترین کار همینه نه تنها هیچ ضرری توش نیست شاید اتفاقات خوبی هم توش باشه. حتماً مصاحبه رو برین و بگین که اطلاع نداشتین مدیکال چقدر زمان بره

كسانيكه نقص پرونده ميخورن مجددا ميرن مصاحبه يا وقتى مدارك رو تكميل كردن و فرستادن فقط بهشون اعلام ميشه ويزا آمادست؟اگر بنا باشه همين يكبار باشه مى ارزه ولى اگر اذيت كنن و بخاطر مديكال دوباره برم فكر ميكنم اول پروندمو درست كنم بعد برم،بخدا يه جورى گيجم كِه يادم نمياد ديروز چيكار كردم،كجا بودم
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
قبلش میشه بگین ساکن کجایین؟
CR1
پاسخ
(2015-08-22 ساعت 02:04)mobydick نوشته:  قبلش میشه بگین ساکن کجایین؟

من اسكانديناوى هستم
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستانى كِه نقص مدرك خوردن لطفا بگن مجدد رفتن براى مصاحبه؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ