کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-08-19 ساعت 14:57)mobydick نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 14:49)عدلی نوشته:  همسر من ستیزن است ما 11 سال ازدواج کردیم فروردین برگشت آمریکاواردیبهشت برای من مدارک رو داده الان ۴ ماه است نمیدونم چقدر طول میکشه ولی امیدوار خدا به همه صبر بده.
من یک ساله خانمم رو ندیدم!! به زبان عامیانه بگم دهنمون سرویس شده! دوری،دلتنگی،تنهایی،دست و پنجه نرم کردن با انواع و اقسام مشکلات ، نگرانی واسه همه چیز و گاهی بحث و جدل های ناخواسته. رابطه ی راه دور مشکلات خاص خودشو داره،تنهایی تو غربت مشکلات خاص خودشو داره،مدیریت زندگی و کار و درآمد تو غربت مشکلات خاص خودشو داره،زن بودن مشکلات خاص خودشو داره و.... راه سخته!! کم و بیش داره ولی واسه همه سخته!
Sad اي داد بيداد، زندگي من كه داره درست حسابي مي پوكهSad

(2015-08-19 ساعت 14:49)عدلی نوشته:  همسر من ستیزن است ما 11 سال ازدواج کردیم فروردین برگشت آمریکاواردیبهشت برای من مدارک رو داده الان ۴ ماه است نمیدونم چقدر طول میکشه ولی امیدوار خدا به همه صبر بده.
من یک ساله خانمم رو ندیدم!! به زبان عامیانه بگم دهنمون سرویس شده! دوری،دلتنگی،تنهایی،دست و پنجه نرم کردن با انواع و اقسام مشکلات ، نگرانی واسه همه چیز و گاهی بحث و جدل های ناخواسته. رابطه ی راه دور مشکلات خاص خودشو داره،تنهایی تو غربت مشکلات خاص خودشو داره،مدیریت زندگی و کار و درآمد تو غربت مشکلات خاص خودشو داره،زن بودن مشکلات خاص خودشو داره و.... راه سخته!! کم و بیش داره ولی واسه همه سخته!

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR ، mobydick ، fahi
دوستان عزيز ما٣ساله ازدواج كرديم و بخاطر ان وى سى قراضه داريم زجر دنيارو ميكشيم،اينقدر پروسه رو طولانى كردن كِه جر و بحثمون اينقدر بالا گرفته كه از روى درماندگى حتى به جدايى فكر كرديم درسته خودمونو جمع و جور ميكنيم و جفتمون ميدونيم اين دعواها بخاطر دوريه،ان وى سى و مراحل مهاجرت روى نرو جفتمون اسكى كرده بخدا پير شديم ،اگر كار يكساله انجام ميشد زندگى آدم جلوتر ميفتاد و اينقدر زير فشار روانى قرار نميگرفت??
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، mobydick ، inanna ، Sam-90 ، Chebyshev ، fahi
رابطه ی راه دور یا به قول فرنگی ها long-distance relationship چیزی نیست که بشه شوخیش گرفت.اگه دو طرف در مورد شرایط و حال و هوا و ویژگی هاش و عواقبش آگاهی نداشته باشن به دردسر میوفتن. موضوع اینه که این نوع رابطه کلاً چیز جدیدی نسبت به رابطه ی حضوریه... یکی از اون درسرهای همیشگیش سوتفاهم هایی هست که توش پیش میاد و بحث و جدل هایی می تونن تبدیل بشن به کبریت به انبار باروت! مثل گلوله ی برف از نوک کوه پایین میان و به بهمن تبدیل میشن. مهمترین کار اینه که آگاه باشی که با چی طرفی. باید مختصات رابطه ی راه دور رو بشناسی تا کمتر آسیب ببینی. چیزی که به شخصه فهمیدم اینه که اگه این دوران درست مدیریت شه و با تمام بالا و پایین ها رابطه آسیب جدی نبینه وقتی دوباره کنار هم باشین همه چیز تغییر میکنه. بهتون قول میدم.
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، amirsalehish ، inanna ، ATYY ، Tolu IR ، Sam-90 ، Chebyshev ، aida123 ، mohammadreza88 ، fahi
عزیزم حال همتون رو درک میکنم , برای هممون سخته این دوران و این نه تقصیر ماست نه تقصیر همسرمون پس سر هر موضوع زیاد به پرو پای هم نپیچین , به هر حال این هم یک مرحله از زندگیمونه که داره به این شکل میگذره .
ما شرایط زندگیمون الان نرمال نیست که انتظار داشته باشیم همه چیز به میل ما پیش بره ( حالا نه که تو زندگی های دیگران که شرایط نرماله ,همیشه همه چیز بر وفق مراده !!! مخصوصا در ایران ! ) بهش مثل یک امتحان نگاه کنید که باید در این مرحله از زندگیمون پاس کنیم , برای قوی تر شدن روحمون , ما در مسیر آسونی قدم نگذاشتیم و نمیدونیم در مهاجرت با چه شرایطی روبه رو خواهیم شد , پس باید قوی تر از قبلمون باشیم , به خاطرخودمون و همسرمون ! به این فکر کنید که این همه راه رو اومدیم و سختی و دوری رو تحمل کردیم , پس به هم رسیدن آخرش قراره شیرین تر هم باشهRolleyesبه همسرتون روحیه بدین , اون هم به هر حال داره اونجا زندگی میکنه و با شرایط اونجا باید تنظیم باشه ,سعی کنید طوری برنامه ریزی کنید که بیشتر با هم وقت بگذرونید که تحمل دلتنگی آسون تر باشه برای هر دوتون و خودتون رو مشغول کارهای مورد علاقتون بکنید که زیاد نخواهید فکر کنید ! میدونم خیلی سخته , ولی شدنیه ! این دوران هر چه قدر هم سخت , بلاخره میگذره و خیلی حیفه به تنهایی منجر بشه , صبور باشید و برای هم عشق بفرستید , آخرش به خیر و خوشی و شادیه Smile Rolleyes
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، mobydick ، Tolu IR ، Sam-90 ، amirsalehish ، Chebyshev ، aida123 ، mohammadreza88 ، tico ، fahi
دوستان تا چه تاریخی باید فرم های مالیاتی 2015 رو هم تهیه کنیم؟
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-08-19 ساعت 23:25)Haghighat نوشته:  دوستان تا چه تاریخی باید فرم های مالیاتی ۲۰۱۵ رو هم تهیه کنیم؟
وقت مصاحبه ت بیوفته بعد از آپریل لازمه
CR1
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، Tolu IR ، Sam-90
(2015-08-19 ساعت 23:28)mobydick نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 23:25)Haghighat نوشته:  دوستان تا چه تاریخی باید فرم های مالیاتی ۲۰۱۵ رو هم تهیه کنیم؟
ممنون دوست عزیز
فقط ممکنه نقص مدرک بزنن یا اینکه روز مصاحبه همراهمون باشه کافیه؟
CR1
پاسخ
سلام به همه دوستان،

من یک هفته پیش فرم DS-261 رو پر کردم و AOS رو هم پرداخت کردم (120 $) و توی سایت نوشته Paid.
حالا نمی دونم چکار باید بکنم. مطابق دستور العمل خود nvc الان من باید فرم DS-260 رو پر کنم. ولی مشکل اینجاست که من Beneficiary ID Number رو ندارم. همراه نامه nvs فقط NVC Case Number و Invoice ID Number اومده و خبری از Beneficiary ID نیست.
در ضمن پرداخت IV Application Processing Fee هم هنوز باز نیست برای پرداخت.

کسی میدونه من الان چه اقدامی باید انجام بدم؟
کسی در مورد Beneficiary ID چیزی میدونه؟ یا اینکه IV Application Processing Fee کی باز میشه؟

مرسی
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
پاسخ
سلام دوستان عزیز من چند روزی که مدارکم تو Nvc کامل شده خواستم بدونم چه مدارکی باید حاظر کنم واسه روز مصاحبه...؟
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، Tolu IR ، عدلی ، shadoow
(2015-08-19 ساعت 23:46)Haghighat نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 23:28)mobydick نوشته:  
ممنون دوست عزیز
فقط ممکنه نقص مدرک بزنن یا اینکه روز مصاحبه همراهمون باشه کافیه؟
نه دیگه وقتی ایمیل تکمیل مدارک اومد معمولاً نقص مدارک نمی زنن ممکنه تو ایمیل دعوت به مصاحبه ذکر شه این مورد . در هر صورت روز مصاحبه باید همراهتون باشه
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، Tolu IR ، tico ، shadoow
سلام دوستان
در مورد فرم DS-260 سوالی داشتم امیدوارم بتونم جواب بگیرم
در مورد سوالی که میپرسه چه شغلی را میخوای در آمریکا انجام بدی چی باید گفت در حالیکه از شرایط شغلی اونجا و چه کاری میتونم پیدا کنم بی اطلاع هستم
ممنونم
پاسخ
(2015-08-20 ساعت 02:02)Chebyshev نوشته:  سلام به همه دوستان،

من یک هفته پیش فرم DS-261 رو پر کردم و AOS رو هم پرداخت کردم (120 $) و توی سایت نوشته Paid.
حالا نمی دونم چکار باید بکنم. مطابق دستور العمل خود nvc الان من باید فرم DS-260 رو پر کنم. ولی مشکل اینجاست که من Beneficiary ID Number رو ندارم. همراه نامه nvs فقط NVC Case Number و Invoice ID Number اومده و خبری از Beneficiary ID نیست.
در ضمن پرداخت IV Application Processing Fee هم هنوز باز نیست برای پرداخت.

کسی میدونه من الان چه اقدامی باید انجام بدم؟
کسی در مورد Beneficiary ID چیزی میدونه؟ یا اینکه IV Application Processing Fee کی باز میشه؟

مرسی

Beneficiary ID معمولا در همون نامه کیس نامبر و اینویس نامبر هست . دوباره با دقت نامه رو نگاه کنید. ولی دوستانی که براشون نفرستادن زنگ زدن و تلفنی اون رو گرفتند. درباره پرداخت دوم هم احازه بدید پرداخت برای شما فعال بشه . یکم صبر کنید اجازه پرداخت دوم رو میدن و بعد از پرداخت دوم شما اجازه دارید DS-260 را هم پر کنید و بفرستید.
نظر من اینه که این فاصله ایی که بین فعال کردن آیکن ها میگذارند یه جور تعیین فاصله زمانی برای جلوگیری از روی هم انباشته شدن پرونده ها برای بررسی هست!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Chebyshev ، Tolu IR ، mobydick
سلام دوستان
من همچنان منتظر پاسخ سوالم هستم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
پاسخ
(2015-08-21 ساعت 03:57)کوچه نوشته:  سلام دوستان
من همچنان منتظر پاسخ سوالم هستم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

من بر اساس مدرک تحصیلیم و شغلی که در ایران دارم که مرتبط با مدرک تحصیلیم هست همون رو جواب دادم.
خیلی از دوستان هم هستند که قصد دارن در آمریکا تغییر گرایش بدن و شغل های دیگه ایی را داشته باشند ولی فعلا در فرم ها شغلی را بزنید که در آن سوابق کاری یا تحصیلی دارید. این معقول تر هست فارغ از اینکه آیا یه همچین شغلی رو در آمریکا بدست می آورید یا خیر!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، tico
دوستان لطفا اگر كسى ميتونه منو راهنمايى كنه
ما تا اين لحظه نتونستيم دومين اسپانسر رو پيدا كنيم،دكتر هم گفته نوامبر بهت نوبت ويزيت ميديم يعنى نقص مدارك دارم دونسته،بنابراين ميخوام نوبت مصاحبمو تغيير بدم آيا كسى ميدونه وقتى اين نوبت رو كنسل كنم چقدر طول ميكشه كِه نوبت مجدد مصاحبه بدن؟؟؟؟؟؟؟؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
پاسخ