کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
بچه ها من كيسم اپروو شده حالا چقد ديگه بايد منتظر بشينم مراحل بعديش چيه؟!

منو كه يادتونه؟! شوهرم سيتيزن ١٠ ماه طول كشيد تا اپروو شدم حالا مراحل بعديش چيه؟! بچه ها من بايد چيكار كنم چقد ديگه بايد صبر كنم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-09-01 ساعت 11:36)nazila joon نوشته:  بچه ها من كيسم اپروو شده حالا چقد ديگه بايد منتظر بشينم مراحل بعديش چيه؟!

منو كه يادتونه؟! شوهرم سيتيزن ١٠ ماه طول كشيد تا اپروو شدم حالا مراحل بعديش چيه؟! بچه ها من بايد چيكار كنم چقد ديگه بايد صبر كنم

حدودا یک ماه طول میکشه براتون ایمیا میاد که پروندتون رفته ان وی سی و شماره کیس نامبر بهتون اعلام میشه و مرحله بعدی هم پرداخت ها هستش
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، inanna ، tico
(2015-08-31 ساعت 02:43)Tolu IR نوشته:  دوستان هزينه ويزا چقدره؟آيا بايد دعوت نامه به مصاحبه رو پرينت كنم؟

اگر درست فهميده باشم امروز مصاحبه دارين!
بيصبرانه منتظر خبر خوش هستيم!Tongue
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، fahi ، Tolu IR ، inanna ، tico
با سلام از اونجايى كِه سفرنامه من نه ابوظبى بود و نه آنكارا همينجا مينويسم،١١:٣٠رسيدم استكهلم و تا ٦ صبح توى فرودگاه موندم و با تاكسى جلوى سفارت پياده شدم و كارهاى كنترل بدنى براى ورود انجام شد با اينكه ٨:٣٠نوبتم بود١٠از من مصاحبه گرفتن پرسيدم مترجم كجاست گفتن نداريم(بااينكه من رزرو كرده بودم)و ميتونى نوبتتو كنسل كنى و يك موقع ديگه بياى كِه گفتم شما مثبت بديد يا منفى من نوبتم رو كنسل نميكنم چون خطا از من نبوده،گفت مدارك كوااسپانسر رو بديد،پاسپورت،مدارك اثبات رابطه،خلاصه با هزارتا دنگ وفنگ از يك زن ايرانى كِه اومده بود براى پدرش ويزا بگيره خواستم مترجمم بشه،خانومه گفت بايد كلى فرم پر كنى تا بپذيرن،باآفيسر كِه يك پسر جوان بود صحبت كردم بلافاصله اُكى داد خبرى از قسم نبود،بلافاصله اثر انگشت و سؤالها اينهابودند:
كجا،كى،چجورى با همسرت آشنا شدى؟
شغل همسرت چيه؟
ميخواى بعد از ورود درس بخونى ياكاركنى؟
چند ساله ازدواج كرديد؟
شغلت در ايران چه بوده؟
شوهرت چجورى رفته امريكا؟
تو چجورى رفتى اروپا؟
كيست در اروپا در يك جمله چى بوده؟
چند بار شما و همسرت همديگرو در اين سه سال ملاقات كرديد؟
چجورى با همسرت ارتباط بر قرار ميكنى؟منم گفتم اسكايپ
خانوادت كجا هستن؟تا حالا كجاها به جز ايران زندگى كردى؟
تاحالا چندبار تقاضاى ويزاى امريكارو كردى؟
همسرت آخرين بار كى اومده ديدنت؟
آيا شما يا همسرتون ازدواج ديگه ايى داشتيد؟
فرزند داريد؟
كارتون در حال حاضر چيه؟
در انتها گفت شما نقص مدرك ميگيريد،يكى اينكه مدارك اصلى كوااسپانسر رو بياريد چون من كپى برده بودم،دوم مدارك بيشتر براى تداوم ازدواجتون ارائه بديد،شناسنامه بياريد،جالبه اصلا راجع به مديكال نپرسيد،پايان مصاحبه،منم تشكر كردم و اومدم بيرون و با تاكسى رفتم يك رستوران ايرانى و بعد با تاكسى رفتم فرودگاه اورلاندا و باز گشت به خانه با دلى شكسته?????
امروز چهارنفر ايرانى بوديم و بقيه سوئدى،يك پيرمرد٧٨ساله ويزا شد كِه پدر مترجم من بود،يك دختر جوان نقص مدرك گرفت مثل من،يك خانواده با يك عالمه ساپورت مالى،شغل معتبر،كلى مهر اروپا در پاسپورت و يك خروار دليل متاسفانه از ويزاى توريستى منفى گرفتند و خيلى داغون بودند
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
پاسخ
تشکر کنندگان: Chebyshev ، fahi ، mobydick ، shandiz ، inanna ، shadoow ، tico ، reasonable
سلام

منظورتون sponsor houshold's size هستش؟
ما خودمون هم یک کم مشکل داشتم توی این قسمت. همسرم این فرم رو پر کرد و فرم رو طوری پر کردیم که houshold size بشه 2 نفر.(البته کیس با کیس فرق میکنه. ما دو نفریم)
ایتم 1 بخش 5 هست یک. (از بخش 3 میاد این عدد)
ایتم 2 بخش 5 که خود اسپانسر هست میشه یک.
ایتم 3 بخش 5 رو علی رغم اینکه ازدواج کردیم نوشتیم صفر. چون فعلا با هم زندگی نمی کنیم و در دو کشور جدا هستیم، در ضمن پایین همون بخش 5 نوشته اعضای household رو دوبار نشمارین.

من مطمئن نیستم اینطوری که ما پر کردیم درست باشه. ولی با کمی سرچ به این نتیجه رسیدیم که این معقول ترین نتیجه هست.

امیدوارم که به سوالتون پاسخ داده باشم. دوستان دیگه هم نظرشون رو بفرمایین خیلی خوبه و میشه به یک جمع بندی رسید.

(2015-09-01 ساعت 04:22)Sam-90 نوشته:  دوستان كسي مي تواند در مورد فرم i-864a پارت ۵ راهنماييم كنه كه چجوري بايد تكميلش كرد؟
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.

خیلی ممنونم از به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون. نگران نباشین. انشالله کارتون خیلی زود درست میشه و به همسرتون می پیوندید.

راستی می دونید چرا ازتون شناسنامه خواست؟ ازتون اصل شناسنامه رو خواست یا ترجمه؟
اسم همسرتون توی شناسنامتون هست یا اینکه سوئد ازدواج کردین و نیازی به اون نبود؟

ممنونم

(2015-09-01 ساعت 18:58)Tolu IR نوشته:  با سلام از اونجايى كِه سفرنامه من نه ابوظبى بود و نه آنكارا همينجا مينويسم،١١:٣٠رسيدم استكهلم و تا ٦ صبح توى فرودگاه موندم و با تاكسى جلوى سفارت پياده شدم و كارهاى كنترل بدنى براى ورود انجام شد با اينكه ٨:٣٠نوبتم بود١٠از من مصاحبه گرفتن پرسيدم مترجم كجاست گفتن نداريم(بااينكه من رزرو كرده بودم)و ميتونى نوبتتو كنسل كنى و يك موقع ديگه بياى كِه گفتم شما مثبت بديد يا منفى من نوبتم رو كنسل نميكنم چون خطا از من نبوده،گفت مدارك كوااسپانسر رو بديد،پاسپورت،مدارك اثبات رابطه،خلاصه با هزارتا دنگ وفنگ از يك زن ايرانى كِه اومده بود براى پدرش ويزا بگيره خواستم مترجمم بشه،خانومه گفت بايد كلى فرم پر كنى تا بپذيرن،باآفيسر كِه يك پسر جوان بود صحبت كردم بلافاصله اُكى داد خبرى از قسم نبود،بلافاصله اثر انگشت و سؤالها اينهابودند:
شغل همسرت چيه؟
چند ساله ازدواج كرديد؟
شغلت در ايران چه بوده؟
شوهرت چجورى رفته امريكا؟
تو چجورى رفتى اروپا؟
فرزند داريد؟
كارتون در حال حاضر چيه؟
در انتها گفت شما نقص مدرك ميگيريد،يكى اينكه مدارك اصلى كوااسپانسر رو بياريد چون من كپى برده بودم،دوم مدارك بيشتر براى تداوم ازدواجتون ارائه بديد،شناسنامه بياريد،جالبه اصلا راجع به مديكال نپرسيد،پايان مصاحبه،منم تشكر كردم و اومدم بيرون و با تاكسى رفتم يك رستوران ايرانى و بعد با تاكسى رفتم فرودگاه اورلاندا و باز گشت به خانه با دلى شكسته?????
امروز چهارنفر ايرانى بوديم و بقيه سوئدى،يك پيرمرد٧٨ساله ويزا شد كِه پدر مترجم من بود،يك دختر جوان نقص مدرك گرفت مثل من،يك خانواده با يك عالمه ساپورت مالى،شغل معتبر،كلى مهر اروپا در پاسپورت و يك خروار دليل متاسفانه از ويزاى توريستى منفى گرفتند و خيلى داغون بودند
CR1
سفارت در اروپا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، inanna ، tico
(2015-09-01 ساعت 18:58)Tolu IR نوشته:  با سلام از اونجايى كِه سفرنامه من نه ابوظبى بود و نه آنكارا همينجا مينويسم،١١:٣٠رسيدم استكهلم و تا ٦ صبح توى فرودگاه موندم و با تاكسى جلوى سفارت پياده شدم و كارهاى كنترل بدنى براى ورود انجام شد با اينكه ٨:٣٠نوبتم بود١٠از من مصاحبه گرفتن پرسيدم مترجم كجاست گفتن نداريم(بااينكه من رزرو كرده بودم)و ميتونى نوبتتو كنسل كنى و يك موقع ديگه بياى كِه گفتم شما مثبت بديد يا منفى من نوبتم رو كنسل نميكنم چون خطا از من نبوده،گفت مدارك كوااسپانسر رو بديد،پاسپورت،مدارك اثبات رابطه،خلاصه با هزارتا دنگ وفنگ از يك زن ايرانى كِه اومده بود براى پدرش ويزا بگيره خواستم مترجمم بشه،خانومه گفت بايد كلى فرم پر كنى تا بپذيرن،باآفيسر كِه يك پسر جوان بود صحبت كردم بلافاصله اُكى داد خبرى از قسم نبود،بلافاصله اثر انگشت و سؤالها اينهابودند:
شغل همسرت چيه؟
چند ساله ازدواج كرديد؟
شغلت در ايران چه بوده؟
شوهرت چجورى رفته امريكا؟
تو چجورى رفتى اروپا؟
فرزند داريد؟
كارتون در حال حاضر چيه؟
در انتها گفت شما نقص مدرك ميگيريد،يكى اينكه مدارك اصلى كوااسپانسر رو بياريد چون من كپى برده بودم،دوم مدارك بيشتر براى تداوم ازدواجتون ارائه بديد،شناسنامه بياريد،جالبه اصلا راجع به مديكال نپرسيد،پايان مصاحبه،منم تشكر كردم و اومدم بيرون و با تاكسى رفتم يك رستوران ايرانى و بعد با تاكسى رفتم فرودگاه اورلاندا و باز گشت به خانه با دلى شكسته[CRYING FACE][DISAPPOINTED FACE][PENSIVE FACE][PENSIVE FACE][DISAPPOINTED FACE]
متأسفم که کسری مدارک خوردین و امیدوارم هرچه زودتر با دست پر برگردین
وقت بعدی کی شد؟
به نظرم کار خوبی کردین رفتین مصاحبه
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، inanna ، shadoow ، tico
(2015-09-01 ساعت 19:23)Chebyshev نوشته:  سلام.

خیلی ممنونم از به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون. نگران نباشین. انشالله کارتون خیلی زود درست میشه و به همسرتون می پیوندید.

راستی می دونید چرا ازتون شناسنامه خواست؟ ازتون اصل شناسنامه رو خواست یا ترجمه؟
اسم همسرتون توی شناسنامتون هست یا اینکه سوئد ازدواج کردین و نیازی به اون نبود؟

ممنونم

شغل همسرت چيه؟
چند ساله ازدواج كرديد؟
شغلت در ايران چه بوده؟
شوهرت چجورى رفته امريكا؟
تو چجورى رفتى اروپا؟
فرزند داريد؟
كارتون در حال حاضر چيه؟

فقط شناسنامه منو ميخوان،فقط براى ثابت كردن هويتم
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Chebyshev ، tico ، reasonable
(2015-09-01 ساعت 19:04)Chebyshev نوشته:  سلام

ما خودمون هم یک کم مشکل داشتم توی این قسمت. همسرم این فرم رو پر کرد و فرم رو طوری پر کردیم که houshold size بشه ۲ نفر.(البته کیس با کیس فرق میکنه. ما دو نفریم)
ایتم ۱ بخش ۵ هست یک. (از بخش ۳ میاد این عدد)
ایتم ۲ بخش ۵ که خود اسپانسر هست میشه یک.
ایتم ۳ بخش ۵ رو علی رغم اینکه ازدواج کردیم نوشتیم صفر. چون فعلا با هم زندگی نمی کنیم و در دو کشور جدا هستیم، در ضمن پایین همون بخش ۵ نوشته اعضای household رو دوبار نشمارین.

من مطمئن نیستم اینطوری که ما پر کردیم درست باشه. ولی با کمی سرچ به این نتیجه رسیدیم که این معقول ترین نتیجه هست.

امیدوارم که به سوالتون پاسخ داده باشم. دوستان دیگه هم نظرشون رو بفرمایین خیلی خوبه و میشه به یک جمع بندی رسید.

(2015-09-01 ساعت 04:22)Sam-90 نوشته:  دوستان كسي مي تواند در مورد فرم i-864a پارت ۵ راهنماييم كنه كه چجوري بايد تكميلش كرد؟

دوست عزيز ممنون از راهنماييت ولي من متوجه نشدم، ممكنه دوباره توضيح بدهيد؟
Part 5. Sponsor's Promise, Statement, Contact Information, Certification, and Signature
NOTE: Read the information on penalties in the Penalties section of the Form I-864A Instructions before completing this part.
I, THE SPONSOR,

(Print Name) ,
in consideration of the household member's promise to support the following intending immigrant(s) and to be jointly and severally liable for any obligations I incur under the affidavit of support, promise to complete and file an affidavit of support on behalf of the following named intending immigrant(s).

(Indicate Number)
Intending Immigrant Number 1:
Name
1.a. Family Name (Last Name)
1.b. Given Name (First Name)

1.c. Middle Name 2. Date of Birth
(mm/dd/yyyy) 3. A-Number (if any)
► A-
4. U.S. Social Security Number (if any)

5. USCIS ELIS Account Number (if any) ►

ما خودمون هم یک کم مشکل داشتم توی این قسمت. همسرم این فرم رو پر کرد و فرم رو طوری پر کردیم که houshold size بشه ۲ نفر.(البته کیس با کیس فرق میکنه. ما دو نفریم)
ایتم ۳ بخش ۵ رو علی رغم اینکه ازدواج کردیم نوشتیم صفر. چون فعلا با هم زندگی نمی کنیم و در دو کشور جدا هستیم، در ضمن پایین همون بخش ۵ نوشته اعضای household رو دوبار نشمارین.

Part 5. Sponsor's Promise, Statement, Contact Information, Certification, and Signature
NOTE: Read the information on penalties in the Penalties section of the Form I-864A Instructions before completing this part.
I, THE SPONSOR,

(Print Name) ,
in consideration of the household member's promise to support the following intending immigrant(s) and to be jointly and severally liable for any obligations I incur under the affidavit of support, promise to complete and file an affidavit of support on behalf of the following named intending immigrant(s).

(Indicate Number)
Intending Immigrant Number 1:
Name
1.a. Family Name (Last Name)
1.b. Given Name (First Name)

1.c. Middle Name 2. Date of Birth
(mm/dd/yyyy) 3. A-Number (if any)
► A-
4. U.S. Social Security Number (if any)

5. USCIS ELIS Account Number (if any) ►
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، tico
سلام تبریک میگم حتما کارتون درست میشه مرسی که سفر نامتون رو گذاشتین.
کیس  ir1
درخواست   اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94  _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc   -فبریه 26-2016

90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا   یه ضرب   چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه

.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
پاسخ
تشکر کنندگان:
به ما گفتن تا 4 هفته دیگه تماس بگیرین تا به nvc بره ما اریبهشت مدارک دادیم همسرم سانفرانسیسکو است و داره میره رود ایلند. نمیدونم چقدر طول میکشه نگرانم اپرو و nvc هستم این انتظار خیلی سخت. همه فکر میکنن همسر ستیزن باید بتونه زود بره . واقعا چرا نمیزارن بریم آنجا مراحل رو طی کنیم. پس چه گونه میشنویم بعضی افراد میرن سفارت برای همسرشان ویزا میرن حداقل 3 موردش میشناسم. یکی چند هفته پیش از آنکارا که 3 ماه ازدواج کردن.
کیس  ir1
درخواست   اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94  _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc   -فبریه 26-2016

90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا   یه ضرب   چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه

.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR ، Chebyshev ، tico
سلام.

در قست print name نام و نام خانوادگی اسپانسر باید نوشته بشه.
در قسمت indicate number تعداد کل افرادی که قراره مهاجرت کنند (اسپانسر بهشون تعلق بگیره) می نویسید.
در قسمتهای intending immigrant umber 1 تا intending immigrant umber 5 مشخصات افرادی که قراره مهاجرت کنن می نویسید. اگه قراره فقط یک نفر مهاجرت کنه فقط مشخصات همون یک نفر رو در intending immigrant umber 1 بنویسید. و اگر بیشتره ، مشخصاتشون رو در قسمتهای تعیین شده وارد کنید.

قسمت های بعدی پارت 5:
Family Name (Last Name : نام خانوادگی مهاجر
Given Name : اسم شخص مهاجر.
Middle Name: نام وسط.
Date of Birth: تاریخ تولد مهاجر. از چپ به راست ماه . روز. سال.
A-Number: راستش نمی دونم چی هست.
U.S. Social Security Number: شماره سوشیال سیکوریتی در آمریکا (اگه شامل میشه)

(2015-09-02 ساعت 05:31)Sam-90 نوشته:  

سلام

Part ۵. Sponsor's Promise, Statement, Contact Information, Certification, and Signature
I, THE SPONSOR,

(Print Name) ,

(Indicate Number)
Intending Immigrant Number ۱:
Name
۱.a. Family Name (Last Name)
۱.b. Given Name (First Name)

۱.c. Middle Name ۲. Date of Birth
(mm/dd/yyyy) ۳. A-Number (if any)
► A-
۴. U.S. Social Security Number (if any)

۵. USCIS ELIS Account Number (if any) ►
[/quote]
CR1
سفارت در اروپا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR ، Sam-90
Tolu IR عزیز ممنون براب سفرنامه. ایشالا ویزا رو به زودی میگیرید.
فقط یه سوال : شما انگلیسی بلد نیستید؟؟ پس چجوری میخواید تشریف ببرید امریکا؟ خدا صبرتون بده چون امریکایی های بیچاره زبون ما رو بلد نیستن!
ضمنا شما این همه مطالب مهاجرسرا رو خوندید، اما این همه نقص خوردید؟
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Chebyshev
Tolu IR عزیز ممنون براب سفرنامه. ایشالا ویزا رو به زودی میگیرید.
فقط یه سوال : شما انگلیسی بلد نیستید؟؟ پس چجوری میخواید تشریف ببرید آمریکا؟ خدا صبرتون بده چون آمریکایی های بیچاره زبون ما رو بلد نیستن!
[/quote]
طبیعتاً من وکیل وصی کسی نیستم. ولی در مورد زبان شما هرچقدرم تو ایران استاد باشین وقتی میرین اونجا هاج و واج می مونین! حتی یه مکالمه ی تلفنی ساده هم عذاب آوره اما با یه استعداد متوسط ظرف 6 ماه یا بیشتر وقتی در ارتباط با محیط قرار می گیری راه میوفتی. اما بحث مصاحبه قضیه ش فرق داره تو شرایط استرس زا اگه مجبور نباشی هیچی راحت تر حرف زدن به زبون مادری نیست!
در مورد نقص مدارک هم اگه شما یا هرکس دیگه ای کل این تاپیک که نه کل سایت رو هم شخم بزنی وکیلم داشته باشی بازم ممکنه نقص مدارک بخوری! تا تو شرایطش قرار نگیری نمی دونی با چی طرفی... انواع نقص مدارک اح م قانه و غیر احم قانه ممکنه گریبان گیرت بشه . البته ممکنم هست کل مراحل رو.مثل آب خوردن طی کنی ولی امکانش خیلی خیلی کمه.
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، inanna ، Chebyshev ، vania77 ، armehraboon ، Sam-90 ، mohammadlove ، mohammadreza88 ، tico
(2015-09-02 ساعت 20:31)mohammadlove نوشته:  Tolu IR عزیز ممنون براب سفرنامه. ایشالا ویزا رو به زودی میگیرید.
فقط یه سوال : شما انگلیسی بلد نیستید؟؟ پس چجوری میخواید تشریف ببرید آمریکا؟ خدا صبرتون بده چون آمریکایی های بیچاره زبون ما رو بلد نیستن!

نه عزيز،من زبان اين كشورى كِه توش هستم رو ميدونم،ولى سرويس سفارت امريكا در استكهلم بينهايت داغون بود،اول اينكه جواب تلفن هرگز نميدن،دوم اسكايپشون كار ميكنه ولى جوابهايى كِه ميدن و راهنمايى ميكنن كاملا بى اعتباره،سوم اينكه انگارى باجه كوپن فروشى بود مصاحبه پشت يه گيشه كوچولو و ايستاده انجام شد و ٧دقيقه طول كشيد،به همه ميگفتن زود باشيد يا ما ديگه حرفى نداريم بزنيم از همه بدتر داخل سالن انتظار رفتارشون بود كاملا تحت كنترل انگارى مردم اونجا بنابوده به سفارت حمله كنن البته چون اينجا همه چى آرومه به نظرم رفتارشون داغون بود،خانمى كِه منفى گرفه بود گفت من از اول به همسرم گفتم اين سفارت نريم ولى گوش نكرد
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ