کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
دوستان از بين شما كسي بوده كه يكسري اطلاعات را بعد از نامه ي كامپليت به ان وي سي فرستاده باشه؟
وقتي كسي كامپليت ميشه مدارك به سفارت فرستاده ميشن؟ يعني ما بعد از اون به ان وي سي كاري نداريم؟
به جزء اين بولتن اخر كه ميبينم به بعضي از دوستان وقت مساحبه ندادند معمولاً چقدر طول كشيد تا نامه مصاحبتون اومد؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، reasonable
(2015-09-05 ساعت 17:59)Sam-90 نوشته:  دوستان از بين شما كسي بوده كه يكسري اطلاعات را بعد از نامه ي كامپليت به ان وي سي فرستاده باشه؟
وقتي كسي كامپليت ميشه مدارك به سفارت فرستاده ميشن؟ يعني ما بعد از اون به ان وي سي كاري نداريم؟
به جزء اين بولتن اخر كه ميبينم به بعضي از دوستان وقت مساحبه ندادند معمولاً چقدر طول كشيد تا نامه مصاحبتون اومد؟
ممنون

ما مدارکمون ناقص بود. یهو nvc نامه زد که همینجوری پرونده اتون رو می فرستیم به سفارت برای مصاحبه. مدارک تکمیلی رو با خودتون ببرین مصاحبه، دیگه به ما نفرستید. بعد این ایمیلشون، دو ماه بعد ایمیل وقت مصاحبه امون اومد.
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، tico ، Tolu IR ، Sam-90 ، reasonable
(2015-09-05 ساعت 17:59)Sam-90 نوشته:  دوستان از بين شما كسي بوده كه يكسري اطلاعات را بعد از نامه ي كامپليت به ان وي سي فرستاده باشه؟
ممنون
اگه اشتباه نکنم یکی از بچه ها هم بود بعد از نامه کامپلیت بازم از nvc واسش نامه اومد و دوباره یه سری چیز فرستاد برای همون nvc.
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در          صبح میشه این شب          صبر داشته باش
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، tico ، Tolu IR ، reasonable
اره دوستان از من هم يكسري اطلاعات خواسته بودند كه داشتم تدارك ميديدم، پنج روز بعد نامه كامپليت اومد. متاسفانه براي وكيلم مشكلي پيش اومده فعلاً نمي شه باهاش تماس داشته باشم سوال كنم، حالا همه مدارك و نگه داشتم ببينم چي پيش مياد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sib 24
(2015-09-07 ساعت 09:13)Sam-90 نوشته:  اره دوستان از من هم يكسري اطلاعات خواسته بودند كه داشتم تدارك ميديدم، پنج روز بعد نامه كامپليت اومد. متاسفانه براي وكيلم مشكلي پيش اومده فعلاً نمي شه باهاش تماس داشته باشم سوال كنم، حالا همه مدارك و نگه داشتم ببينم چي پيش مياد.

معلوم نیست چه خبره ولی nvc تازگی پرونده رو زود رد میکنه مرحله سفارت. برای پرونده پدر و مادر من و همینطور پرونده همسر من، یعنی برای هر 3 پرونده این اتفاق افتاد که پرونده ناقص بود ولی nvc ایمیل زد میفرستیم سفارت و مدارک تکمیلی رو با خودتون ببرید سفارت. نمیدونم علتش چیه که تازگی ها این کار رو میکنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Tolu IR ، Sam-90 ، aida123 ، amirsalehish ، shadoow ، inanna ، reasonable ، tico ، fahi
یک جا سایت کلا را نوشته بودند که میشه باهشون جت کرد اما پیداش نمیکنم کسی سراغ نداره. دنبال وکیل برای جرایم رانندگی میگردم.
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR
ovvo.com فکر کنم

(2015-09-09 ساعت 06:55)شهلا 1346 نوشته:  یک جا سایت وکلا را نوشته بودند که میشه باهشون جت کرد اما پیداش نمیکنم کسی سراغ نداره. دنبال وکیل برای جرایم رانندگی میگردم.
case:I 130 F2A   WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $     4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $  22  AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May  مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May  تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May  دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور  و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
دوستان آنکارا آپدیت شد ولی هنوز وقت های جدید رواعلام نکرده فقط مال ماه قبل رو از جدول حذف کرده ! crossing fingers Rolleyes ایشالا خبر های خوب بشنویم Shy
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، Tolu IR ، mohammadlove ، sib 24 ، fahi ، mobydick
(2015-09-09 ساعت 18:47)inanna نوشته:  دوستان آنکارا آپدیت شد ولی هنوز وقت های جدید رواعلام نکرده فقط مال ماه قبل رو از جدول حذف کرده ! crossing fingers Rolleyes ایشالا خبر های خوب بشنویم Shy

ميشه لينكشو بذاريد؟

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، fahi
(2015-09-09 ساعت 19:26)hamidoo_b نوشته:  
(2015-09-09 ساعت 18:47)inanna نوشته:  دوستان آنکارا آپدیت شد ولی هنوز وقت های جدید رواعلام نکرده فقط مال ماه قبل رو از جدول حذف کرده ! crossing fingers Rolleyes ایشالا خبر های خوب بشنویم Shy

ميشه لينكشو بذاريد؟

بله حتما Shy
http://turkey.usembassy.gov/interview_sc...-list.html
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، Tolu IR ، amirsalehish ، shadoow ، reasonable ، tico ، fahi ، mobydick
سلام دوستان
روز مصاحبه موقع تحویل مدارک درخواستی در نامه سفارت به باجه مربوطه که قبل از مصاحبه مدارک رو اول میگیره آیا اصل و ترجمه مدارکو باید باهم تحویل داد یا فقط برگه ترجمه را و اصل را هنگام مصاحبه به افیسر؟ ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، tico ، fahi ، mobydick
خودش اونجا ميگه هر چي ميخواد.هم اصل هم ترجمه همه مدارك گرفت داخل اتاق كانسولر بر گردوند

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، inanna ، shadoow ، sib 24 ، fahi ، mobydick
دوستان شما بعد از كارنت شدن، از سفارت نامه دريافت كرديد كه مدارك شما دستشون رسيده؟ اگه اره بعد از چند روز؟ و چگونه بهتون اطلاع دادن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، mobydick
سلام،
دوستان، به نظر شما حضور همسرم (سیتیزن آمریکا) در روز مصاحبه در سفارت مفیده و کمک میکنه یا تاثیری نداره؟
مرسی
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، tico ، Tolu IR ، mobydick
(2015-09-11 ساعت 03:25)Chebyshev نوشته:  سلام،
دوستان، به نظر شما حضور همسرم (سیتیزن آمریکا) در روز مصاحبه در سفارت مفیده و کمک میکنه یا تاثیری نداره؟
مرسی

اتفاقا برعکس دوست عزیز، حضور ایشون در روز مصاحبه در سفارت می تونه اثر منفی هم داشته باشه!
توصیه شده که سیتزن در روز مصاحبه در آم ریکا حضور داشته باشه برای قانع کردن آفیسر برای دادن ویزای یک ضرب!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، Chebyshev ، sib 24 ، tico ، Tolu IR ، fahi ، mobydick

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان