موضوعها: 0
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
ممنون دوستان که جواب دادید.
پس ربطی به سفارت نداره؟ هر سفارتی باشه خودشون وقت رو تعیین میکنن؟
دوست عزیز inanna شما اینطور که امضائتون نشون میده هنوز به مصاحبه دعوت نشدید. من شنیده بودم یک ماه بعد از تکمیل پرونده نامه مصاحبه میادکه معمولا یک ماه بعدش تقریبا تاریخ مصاحبه هستش پس چطور برای شما هنوز نیامده؟!
CR1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-20 ساعت 19:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-20 ساعت 19:31 توسط mobydick.)
(2015-09-20 ساعت 16:34)Haghighat نوشته: ممنون دوستان که جواب دادید.
دوست عزیز inanna شما اینطور که امضائتون نشون میده هنوز به مصاحبه دعوت نشدید. من شنیده بودم یک ماه بعد از تکمیل پرونده نامه مصاحبه میادکه معمولا یک ماه بعدش تقریبا تاریخ مصاحبه هستش پس چطور برای شما هنوز نیامده؟!
تعیین وقت مصاحبه ی ویزاهای ازدواجی در تمام سفارت ها به عهده ی خود سفارته ما کاری به جر انتظار نباید انجام بدیم!
از کامپلیت تا تعیین وقت بین 1تا2 ماه نرماله ولی با توجه به شلوغی سفارت و شرایطی که ان وی سی تو چند ماه اخیر داشت ممکنه خیلی بیشتر طول بکشه. ما تو هفته ی هفتم به سر می بریم!
تعیین وقت مصاحبه ی ویزاهای ازدواجی در تمام سفارت ها به عهده ی خود سفارته ما کاری به جر انتظار نباید انجام بدیم!
از کامپلیت تا تعیین وقت بین 1تا2 ماه نرماله ولی با توجه به شلوغی سفارت و شرایطی که ان وی سی تو چند ماه اخیر داشت ممکنه خیلی بیشتر طول بکشه. ما تو هفته ی هفتم به سر می بریم!
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من تازه اینجا عضو شدم و شروع به خوندن تمام پستها از اول کردم و رسیدم صفحه 77 . ولی یک سوال مهم دارم که پیشاپیش اگر تکراری هست عذر خواهی میکنم.
کیس ازدواجی من در مرحله پرداخت 120 دلار هست و من باید مدارک خودم رو هم برای IV جمع آوری و به زودی ارسال کنم. مشکل پاسپورت من هست که 9 ماه بیشتر اعتبار نداره و الان هم همسرم آمریکا هست و برای اینکه گذرنامه من تجدید بشه به اجازه محضری ایشون احتیاج دارم. ایا میشه من الان با همین پاس مدارک مرحله قبل از مصاحبه رو ارسال کنم و سپس تا زمانی که NVC اعلام کنه مدارک کامل هست یا نه برم و پاسپورتم رو عوض کنم ؟ و با پاسپورت جدید برم مصاحبه ؟ ( همسرم در این فاصله حتما به ایران سفر خواهد داشت ) آیا در زمان مصاحبه به پاسپورت جدید من ایراد نمیگیرن ؟ یا الان که میخوام بفرستم ایراد نمیگیرن که چیزی به تاریخ اعتبارش نمونده ؟
سپاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-20 ساعت 22:14)atessa نوشته: دوستان سلام
من تازه اینجا عضو شدم و شروع به خوندن تمام پستها از اول کردم و رسیدم صفحه 77 . ولی یک سوال مهم دارم که پیشاپیش اگر تکراری هست عذر خواهی میکنم.
کیس ازدواجی من در مرحله پرداخت 120 دلار هست و من باید مدارک خودم رو هم برای IV جمع آوری و به زودی ارسال کنم. مشکل پاسپورت من هست که ۹ ماه بیشتر اعتبار نداره و الان هم همسرم آمریکا هست و برای اینکه گذرنامه من تجدید بشه به اجازه محضری ایشون احتیاج دارم. ایا میشه من الان با همین پاس مدارک مرحله قبل از مصاحبه رو ارسال کنم و سپس تا زمانی که NVC اعلام کنه مدارک کامل هست یا نه برم و پاسپورتم رو عوض کنم ؟ و با پاسپورت جدید برم مصاحبه ؟ ( همسرم در این فاصله حتما به ایران سفر خواهد داشت ) آیا در زمان مصاحبه به پاسپورت جدید من ایراد نمیگیرن ؟ یا الان که میخوام بفرستم ایراد نمیگیرن که چیزی به تاریخ اعتبارش نمونده ؟
سپاس
سلام
تو همین صفحه یا صفحه ***ازدواج با کسی که گرین کارت دارد*** یکی از خانم ها همین مشکل رو داشتند و باید حتما پاس جدید می گرفتند. ولی گویا راهی پیدا کرده بودند که بدون حضور همسر هم پاس جدید بگیرند. اگر بگردید احتمالا پیدا میکنید.
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-21 ساعت 21:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-21 ساعت 22:59 توسط Sam-90.)
دوست عزيز سر هر قضيه حساس نباشيد شما پاست ٩ ماه اعتبار داره همين جوري بايد بري التماس كني و ١٠٠ تا دليل بياري تا برات عوضش كنن، شما ميتوني فرمتون و تكميل كني و بفرستي و بعد در وقت مصاحبه قبل از اينكه قسم بخوريد كپي قديم و پاس جديد را كه برده ايد نشون مي دهيد و اونا هم ١٠٠٪ ميبينند كه چونكه پاس قبلي اعتبار نداشته و شما مجبور بوديد كه پاس جديد بگيريد.
همچنين شما ميتونيد رنگ بزنيد ان وي سي و در اين مورد سوال كنيد و خودتان را از بلاتكليفي نجات دهيد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز sam-90
بسيار از پاسختون سپاس گذارم همين كارو ميكنم
گرچه با ان وي سي هم تماس گرفتم نيم ساعت هم پشت خط موندم ولي كسي جواب نداد.
باز هم سپاس از راهنماييتون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-21 ساعت 22:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-21 ساعت 22:04 توسط mobydick.)
(2015-09-21 ساعت 21:46)atessafg نوشته: دوست عزيز sam-90
بهتون اطمینان میدم که جیزی که نگرانش هستین اصلاً مهم نیست همین که پاسپورت اصل باشه و قابل استعلام کافیه. یکم بیشتر رو هوش آفیسرهای سفارت و ان وی سی حساب کنید و شک نکنید که اونا در جریان هستن که پاسپورت ها اعتبار دارن و ممکنه در طی پروسه کسی مجبور به تمدیدش بشه! تو هر مرحله ای که بودید پاسپورت فعلی و قانونی خودتون رو ارائه بدین و نگران چیزی نباشین.
در مورد تماس با ان وی سی هم بالای 45 دقیقه باید صبر کنید تا به اوپراتور وصل شه
بهتون اطمینان میدم که جیزی که نگرانش هستین اصلاً مهم نیست همین که پاسپورت اصل باشه و قابل استعلام کافیه. یکم بیشتر رو هوش آفیسرهای سفارت و ان وی سی حساب کنید و شک نکنید که اونا در جریان هستن که پاسپورت ها اعتبار دارن و ممکنه در طی پروسه کسی مجبور به تمدیدش بشه! تو هر مرحله ای که بودید پاسپورت فعلی و قانونی خودتون رو ارائه بدین و نگران چیزی نباشین.
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز mobydick
بسيا سپاس از راهنماييتون ، همين كارو ميكنم .
يك سوال سريع : آيا بايد فرمi -864 را پر كنيم يا فرم i-864EZ؟
ميدونم دومي كوتاهتر از اولي هست ولي من اسپانسرم فقط شوهرم هست و بر اساس حقوقش