کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-09-20 ساعت 15:25)Haghighat نوشته:  دوستان سلام
ویزاهای ازدواجی رو خودشون وقت مصاحبه میدن یا اینکه ما باید از سفارت وقت بگیریم؟ مصاحبه سفارت ارمنستان هست.
چند جای دیگه هم اینو پرسیدم ولی دوستان جواب ندادند. ممنون میشم پاسخ بدید.

سلام
من فکر کنم که خوده سفارت باید وقت بده تا اونجا که دیدم اینطوری بوده...
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، Haghighat ، Tolu IR ، tico ، mobydick
(2015-09-20 ساعت 15:28)behdad57 نوشته:  
(2015-09-20 ساعت 15:25)Haghighat نوشته:  دوستان سلام
ویزاهای ازدواجی رو خودشون وقت مصاحبه میدن یا اینکه ما باید از سفارت وقت بگیریم؟ مصاحبه سفارت ارمنستان هست.
چند جای دیگه هم اینو پرسیدم ولی دوستان جواب ندادند. ممنون میشم پاسخ بدید.

سلام
من فکر کنم که خوده سفارت باید وقت بده تا اونجا که دیدم اینطوری بوده...

بله دوست عزیز,کیس های ازدواجی روهمیشه خودشون وقت میدن .
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، amirsalehish ، Tolu IR ، tico ، mobydick
ممنون دوستان که جواب دادید.
پس ربطی به سفارت نداره؟ هر سفارتی باشه خودشون وقت رو تعیین میکنن؟

دوست عزیز inanna شما اینطور که امضائتون نشون میده هنوز به مصاحبه دعوت نشدید. من شنیده بودم یک ماه بعد از تکمیل پرونده نامه مصاحبه میادکه معمولا یک ماه بعدش تقریبا تاریخ مصاحبه هستش پس چطور برای شما هنوز نیامده؟!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، inanna ، mobydick
(2015-09-20 ساعت 16:34)Haghighat نوشته:  ممنون دوستان که جواب دادید.

دوست عزیز inanna شما اینطور که امضائتون نشون میده هنوز به مصاحبه دعوت نشدید. من شنیده بودم یک ماه بعد از تکمیل پرونده نامه مصاحبه میادکه معمولا یک ماه بعدش تقریبا تاریخ مصاحبه هستش پس چطور برای شما هنوز نیامده؟!
تعیین وقت مصاحبه ی ویزاهای ازدواجی در تمام سفارت ها به عهده ی خود سفارته ما کاری به جر انتظار نباید انجام بدیم!
از کامپلیت تا تعیین وقت بین 1تا2 ماه نرماله ولی با توجه به شلوغی سفارت و شرایطی که ان وی سی تو چند ماه اخیر داشت ممکنه خیلی بیشتر طول بکشه. ما تو هفته ی هفتم به سر می بریم!

تعیین وقت مصاحبه ی ویزاهای ازدواجی در تمام سفارت ها به عهده ی خود سفارته ما کاری به جر انتظار نباید انجام بدیم!
از کامپلیت تا تعیین وقت بین 1تا2 ماه نرماله ولی با توجه به شلوغی سفارت و شرایطی که ان وی سی تو چند ماه اخیر داشت ممکنه خیلی بیشتر طول بکشه. ما تو هفته ی هفتم به سر می بریم!

CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، Haghighat ، shadoow ، Tolu IR ، reasonable
دوستان سلام

من تازه اینجا عضو شدم و شروع به خوندن تمام پستها از اول کردم و رسیدم صفحه 77 . ولی یک سوال مهم دارم که پیشاپیش اگر تکراری هست عذر خواهی میکنم.
کیس ازدواجی من در مرحله پرداخت 120 دلار هست و من باید مدارک خودم رو هم برای IV جمع آوری و به زودی ارسال کنم. مشکل پاسپورت من هست که 9 ماه بیشتر اعتبار نداره و الان هم همسرم آمریکا هست و برای اینکه گذرنامه من تجدید بشه به اجازه محضری ایشون احتیاج دارم. ایا میشه من الان با همین پاس مدارک مرحله قبل از مصاحبه رو ارسال کنم و سپس تا زمانی که NVC اعلام کنه مدارک کامل هست یا نه برم و پاسپورتم رو عوض کنم ؟ و با پاسپورت جدید برم مصاحبه ؟ ( همسرم در این فاصله حتما به ایران سفر خواهد داشت ) آیا در زمان مصاحبه به پاسپورت جدید من ایراد نمیگیرن ؟ یا الان که میخوام بفرستم ایراد نمیگیرن که چیزی به تاریخ اعتبارش نمونده ؟

سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow ، mobydick
(2015-09-20 ساعت 22:14)atessa نوشته:  دوستان سلام

من تازه اینجا عضو شدم و شروع به خوندن تمام پستها از اول کردم و رسیدم صفحه 77 . ولی یک سوال مهم دارم که پیشاپیش اگر تکراری هست عذر خواهی میکنم.
کیس ازدواجی من در مرحله پرداخت 120 دلار هست و من باید مدارک خودم رو هم برای IV جمع آوری و به زودی ارسال کنم. مشکل پاسپورت من هست که ۹ ماه بیشتر اعتبار نداره و الان هم همسرم آمریکا هست و برای اینکه گذرنامه من تجدید بشه به اجازه محضری ایشون احتیاج دارم. ایا میشه من الان با همین پاس مدارک مرحله قبل از مصاحبه رو ارسال کنم و سپس تا زمانی که NVC اعلام کنه مدارک کامل هست یا نه برم و پاسپورتم رو عوض کنم ؟ و با پاسپورت جدید برم مصاحبه ؟ ( همسرم در این فاصله حتما به ایران سفر خواهد داشت ) آیا در زمان مصاحبه به پاسپورت جدید من ایراد نمیگیرن ؟ یا الان که میخوام بفرستم ایراد نمیگیرن که چیزی به تاریخ اعتبارش نمونده ؟

سپاس

سلام
تو همین صفحه یا صفحه ***ازدواج با کسی که گرین کارت دارد*** یکی از خانم ها همین مشکل رو داشتند و باید حتما پاس جدید می گرفتند. ولی گویا راهی پیدا کرده بودند که بدون حضور همسر هم پاس جدید بگیرند. اگر بگردید احتمالا پیدا میکنید.
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در          صبح میشه این شب          صبر داشته باش
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، atessafg ، tico ، mobydick

کیس ازدواجی من در مرحله پرداخت 120 دلار هست و من باید مدارک خودم رو هم برای IV جمع آوری و به زودی ارسال کنم. مشکل پاسپورت من هست که ۹ ماه بیشتر اعتبار نداره و الان هم همسرم آمریکا هست و برای اینکه گذرنامه من تجدید بشه به اجازه محضری ایشون احتیاج دارم. ایا میشه من الان با همین پاس مدارک مرحله قبل از مصاحبه رو ارسال کنم و سپس تا زمانی که NVC اعلام کنه مدارک کامل هست یا نه برم و پاسپورتم رو عوض کنم ؟ و با پاسپورت جدید برم مصاحبه ؟ ( همسرم در این فاصله حتما به ایران سفر خواهد داشت ) آیا در زمان مصاحبه به پاسپورت جدید من ایراد نمیگیرن ؟ یا الان که میخوام بفرستم ایراد نمیگیرن که چیزی به تاریخ اعتبارش نمونده ؟

سپاس

سلام
در مورد مشکلتون بگم که پاس خانم من هم همینطور بود البته من تمدید کردم و در مراحل بعدی ارسال مدارک کپی هردو پاس فرستادم و تا اینجا به مشکلی برنخوردم.و فقط روی کپی قدیمی نوشتم old...
راه دوم اینکه از طریق سایت انور خارجه و دفتر حافظ منافع ایران تو واشگتن میتونین پاس رو بدون امدن همسرتون تمدید کنین...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، reasonable ، mobydick
[/quote]

ممنون دوست عزیز امیدوارم به زودی به مصاحبه دعوت بشید و این انتظار به پایان برسه!Smile
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، Tolu IR ، mobydick
(2015-09-21 ساعت 10:10)behdad57 نوشته:  

سپاس

سلام
در مورد مشکلتون بگم که پاس خانم من هم همینطور بود البته من تمدید کردم و در مراحل بعدی ارسال مدارک کپی هردو پاس فرستادم و تا اینجا به مشکلی برنخوردم.و فقط روی کپی قدیمی نوشتم old...
راه دوم اینکه از طریق سایت انور خارجه و دفتر حافظ منافع ایران تو واشگتن میتونین پاس رو بدون امدن همسرتون تمدید کنین...
با سلام
سپاس دوست عزیز، بلی اینو میدانم که همسرم میتونه بره واشنگتن و این کارو انجام بده. سوالم این هست که الان من در مرحله هستم که میخوام مدارک 2 مرحله support of affidavit و Immigration Visa رو با هم بفرستم و اگر با اطلاعات همین پاس فرم آنلاین DS-260 رو پر کنم و کپی همین پاس رو برای بررسی NVC الان ارائه کنم ،مشکلی بعدا پیش نمیاد در روز مصاحبه که با پاسپورت تمدید شده میروم ؟ شماره پاسم عوض میشه . آیا اگر پاسپورت قدیمی ام را همراهم ببرم برای اینکه نشان بدهم تمدید شده پروسه به حالت نرمال پیش میره یا از همین الان بارید اطلاعات پاسپورتی در فرماها ذکر بشه که قراره توش ویزا رو بزنن؟

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، mobydick
(2015-09-20 ساعت 19:31)mobydick نوشته:  

از کامپلیت تا تعیین وقت بین ۱تا۲ ماه نرماله ولی با توجه به شلوغی سفارت و شرایطی که ان وی سی تو چند ماه اخیر داشت ممکنه خیلی بیشتر طول بکشه. ما تو هفته ی هفتم به سر می بریم!

بله دوست عزیز ما هم نمیدونیم واقعا چرا هنوز بهمون وقت ندادند , ایمیل هم چند بار براشون فرستادیم و هنوز جواب ندادند ! البته من هم در چند جا از تاپیک ها خوندم که زود تر از ۲ ماه به ندرت پیش اومده که وقت بدن , البته خوب کیس با کیس هم فرق داره , و همینطور که moby dick عزیز هم توضیح دادند با تمام اتفاقات عجیب غریب این چند وقته , هیچ چیزی بعید نیست ! امیدوارم حداقل دیگه تا کریسمس , در کنار همسرامون باشیم .
الهی آمین بلند ! Rolleyes
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: reasonable ، Tolu IR ، amirsalehish ، Haghighat ، atessafg ، tico ، mobydick ، عدلی
دوست عزيز سر هر قضيه حساس نباشيد شما پاست ٩ ماه اعتبار داره همين جوري بايد بري التماس كني و ١٠٠ تا دليل بياري تا برات عوضش كنن، شما ميتوني فرمتون و تكميل كني و بفرستي و بعد در وقت مصاحبه قبل از اينكه قسم بخوريد كپي قديم و پاس جديد را كه برده ايد نشون مي دهيد و اونا هم ١٠٠٪ ميبينند كه چونكه پاس قبلي اعتبار نداشته و شما مجبور بوديد كه پاس جديد بگيريد.
همچنين شما ميتونيد رنگ بزنيد ان وي سي و در اين مورد سوال كنيد و خودتان را از بلاتكليفي نجات دهيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، reasonable ، Tolu IR ، atessafg ، mobydick
دوست عزيز sam-90
بسيار از پاسختون سپاس گذارم همين كارو ميكنم
گرچه با ان وي سي هم تماس گرفتم نيم ساعت هم پشت خط موندم ولي كسي جواب نداد.
باز هم سپاس از راهنماييتون
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Sam-90 ، mobydick
(2015-09-21 ساعت 21:46)atessafg نوشته:  دوست عزيز sam-90
بهتون اطمینان میدم که جیزی که نگرانش هستین اصلاً مهم نیست همین که پاسپورت اصل باشه و قابل استعلام کافیه. یکم بیشتر رو هوش آفیسرهای سفارت و ان وی سی حساب کنید و شک نکنید که اونا در جریان هستن که پاسپورت ها اعتبار دارن و ممکنه در طی پروسه کسی مجبور به تمدیدش بشه! تو هر مرحله ای که بودید پاسپورت فعلی و قانونی خودتون رو ارائه بدین و نگران چیزی نباشین.
در مورد تماس با ان وی سی هم بالای 45 دقیقه باید صبر کنید تا به اوپراتور وصل شه

بهتون اطمینان میدم که جیزی که نگرانش هستین اصلاً مهم نیست همین که پاسپورت اصل باشه و قابل استعلام کافیه. یکم بیشتر رو هوش آفیسرهای سفارت و ان وی سی حساب کنید و شک نکنید که اونا در جریان هستن که پاسپورت ها اعتبار دارن و ممکنه در طی پروسه کسی مجبور به تمدیدش بشه! تو هر مرحله ای که بودید پاسپورت فعلی و قانونی خودتون رو ارائه بدین و نگران چیزی نباشین.

CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، Tolu IR ، Sam-90 ، atessafg
دوست عزيز mobydick
بسيا سپاس از راهنماييتون ، همين كارو ميكنم .
يك سوال سريع : آيا بايد فرمi -864 را پر كنيم يا فرم i-864EZ؟
ميدونم دومي كوتاهتر از اولي هست ولي من اسپانسرم فقط شوهرم هست و بر اساس حقوقش
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، mobydick
(2015-09-21 ساعت 22:44)atessafg نوشته:  دوست عزيز mobydick
بسيا سپاس از راهنماييتون ، همين كارو ميكنم .
يك سوال سريع : آيا بايد فرمi -864 را پر كنيم يا فرم i-864EZ؟
ميدونم دومي كوتاهتر از اولي هست ولي من اسپانسرم فقط شوهرم هست و بر اساس حقوقش

همسرتون بايد فرم i-864 را تكميل كنند. Oct 31 عزيز راهنماي تكميلش را به فارسي در صفحه ي قبل قرار داده،
كه واقعاً دستش درد نكنه ايشالا به مرادش برسه...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، atessafg ، oct 31 ، mohammadreza88 ، mobydick

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان