کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
سلام. انصافا خودشون فکر نمیکنن چقدر به خانواده و روحیه ما صدمه میزنن این همه انتظار. واقعا این همه دوری. سفارت و nvc حتی اپرو شدن مثلا کامپیوتر و سیستم دارن چه خبره. مگر پناهجو هستیم که اینجوری باهامون برخورد میشه. سلامت روانی خانوادهای ما اهمیت نداره.
کیس  ir1
درخواست   اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94  _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc   -فبریه 26-2016

90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا   یه ضرب   چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه

.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Tolu IR ، reasonable ، mohammadlove ، inanna
(2015-10-24 ساعت 10:12)عدلی نوشته:  سلام. انصافا خودشون فکر نمیکنن چقدر به خانواده و روحیه ما صدمه میزنن این همه انتظار. واقعا این همه دوری. سفارت و nvc حتی اپرو شدن مثلا کامپیوتر و سیستم دارن چه خبره. مگر پناهجو هستیم که اینجوری باهامون برخورد میشه. سلامت روانی خانوادهای ما اهمیت نداره.
دوست عزیز هیچ انسانی نمی تونه مارو درک بکنه. حتی نزدیک ترین آدمای اطرافمون نمی تونن بفهمن ما چه شرایط سخت و طاقت فرسایی داریم. من 16 ماهه خانمم رو ندیدم!! وضعیت اون صد برابر سخت تر از من. اینا نمی فهمن یه زن مطلقاً تنها چقدر کشش و تحمل داره؟!! باور کن یه وقتایی می گیم قید همه چیزو بزنیم و اون برگرده ایران زندگی مون رو بکنیم! چقدر آسیب ؟ چقدر تحمل؟ شرم آوره این شکل برخورد واسه یه کشور مدعی بشر دوستی. قطعاً اونا به ما بدهکار نیستن می تونن ما رو.راه ندن یا مثلاً بگن ده سال باید منتظر باشین این حق شونه ولی برخوردشون درست نیست. بلاتکلیفی و اضطراب و فشار روحی که به دنبال داره انسانی نیست.
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، inanna ، Tolu IR ، NazilaTaba ، reasonable
سلام دوستان
من چند عدد سوال داشتم خدمت دوستانم عرض کنم من کیسم IR1 هست سپتامبر 2014 همسرم که سیتیزن هست اقدام کرد برای k3 ولی بعد از یه مدت کوتاه کتگوری عوض شد به IR1 خواستم بپرسم ir1 با cr1 چه فرقی می کنه چرا کیس من رو ir1 کردند؟ واینکه الان نقص مدرک خوردیم پدر همسرم اسپانسر من هست فرم i864 رو پر کرده ولی الان از همسرم هم که petitioner هست خواستند که i 864 رو پر کنه و ارسال کنیم حالا سوالم اینه که i864a رو هم باید همسرم پر کنه یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Tolu IR
(2015-10-24 ساعت 19:35)clean_lovers نوشته:  سلام دوستان
من چند عدد سوال داشتم خدمت دوستانم عرض کنم من کیسم IR1 هست سپتامبر ۲۰۱۴ همسرم که سیتیزن هست اقدام کرد برای k3 ولی بعد از یه مدت کوتاه کتگوری عوض شد به IR1 خواستم بپرسم ir1 با cr1 چه فرقی می کنه چرا کیس من رو ir1 کردند؟ واینکه الان نقص مدرک خوردیم پدر همسرم اسپانسر من هست فرم i864 رو پر کرده ولی الان از همسرم هم که petitioner هست خواستند که i 864 رو پر کنه و ارسال کنیم حالا سوالم اینه که i864a رو هم باید همسرم پر کنه یا نه؟

اسپانسر يعني پدرهمسر شما رو هوسهلد خودش در نظر گرفته؟؟؟و یا اینکه تو فرم i864 درامدشو با همسرش یا کسی دیگه ای درنظر گرفته؟
اگر پدر همسر شما جوین اسپانسر یا کواسپانسر هستند اسپانسر اصلی (همسرتون)وجوین اسپانسرهردو فرم i864 باید پرکنند
اگر مقدار درامد هوسهلدها هم محاسبه شده i-864a هم باید بین اسپانسر و هوسهلدهاپر بشه

اگر پدر همسرتون به عنوان هوسهلد همسرتون در نظرگرفته باید i864a هم پرکنند
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Tolu IR
سلام مجدد اسپانسر اصلی که پدر خانمم هست و خانمم بعنوان petitioner معرفی شده پدر خانمم 864 رو پر کرده و ایرادی نگرفتند از همسر من خواستند که i864 رو پر کنه در صورتیکه همسر من 3 ساله با من تو ایران زندگی می کنه و اینجا مشغول به کار بوده و مالیات به طبع نمی تونسته بده ولی داخل فرم 864مدارک مالیاتی 3 سال گذشته رو می خوان البته همسر من همه اینها رو بصورت کتبی نوشت و امضا کرد و فرستادیم nvc حالا سوالم اینه که همسرم i 864 رو باید پرکنه ولی قسمتهایی که مربوط به federal income tax return هست رو پر نکنه به چه صورتی عمل کنیم؟ ممنونم که راهنمایی می کنی
پاسخ
(2015-10-24 ساعت 20:49)clean_lovers نوشته:  سلام مجدد اسپانسر اصلی که پدر خانمم هست و خانمم بعنوان petitioner معرفی شده پدر خانمم 864 رو پر کرده و ایرادی نگرفتند از همسر من خواستند که i864 رو پر کنه در صورتیکه همسر من ۳ ساله با من تو ایران زندگی می کنه و اینجا مشغول به کار بوده و مالیات به طبع نمی تونسته بده ولی داخل فرم 864مدارک مالیاتی ۳ سال گذشته رو می خوان البته همسر من همه اینها رو بصورت کتبی نوشت و امضا کرد و فرستادیم nvc حالا سوالم اینه که همسرم i 864 رو باید پرکنه ولی قسمتهایی که مربوط به federal income tax return هست رو پر نکنه به چه صورتی عمل کنیم؟ ممنونم که راهنمایی می کنی

توضیح دادم که هردونفرباید فرم پرکنند همسرشما به عنوان اسپانسر اصلی شما باید پرکنه فقط همسر شما میزان درامد صفرمیزنه و اون قسمت ها پرنمیکنند پدر همسرتون هم به عنوان جوین اسپانسر یا کو یا...پرمیکنه که درامد خودشونو میزنندو
یک نامه هم همسرتون می نویسه که چرا کارنکرده توضیح میده که مثلا نبوده بصورت قانونی خارج از ایالت متحده بوده و...
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR ، armehraboon
عزیز ممنونم از راهنماییت یه مطلب دیگه همانطور که قبلا گفتم خانومم ایران هست تو پستهای قبل گفته شده بود که زمان مصاحبه فردpetitioner بهتره که امریکا باشه و مدارک اثبات امریکا بودن petitioner رو باید ارسال کرد به nvc حالا خواستم بپرسم این قانون برای گرین کارتیهاست یا سیتی زنیها هم جزو این قانون هستند چون خانوم من نمی خواد تنها بره و می خواد که با هم بریم این مشکلی بوجود می اره یا نه؟ بازم تشکر می کنم ازت که پیگیری
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Nightsky007
کیس ir1 برای ازدواجهای بالای دو سال تشکیل میشه و cr1برای زیر دو سال. و معنی ir میشه اینکاندیشنال یعنی گرین کارت بدون شرط 10 ساله بهتون میدن و لی cr میشه کاندیشنال و گرین کارت دو ساله با شرط به شما میدن و در این صورت بعد از دو سال باید مدارک ببرین که هنوز در حال زندگی هستین و گرین کارت 10 ساله بگیرین.
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Tolu IR ، Sam-90 ، Nightsky007 ، barfi1
(2015-10-25 ساعت 14:34)clean_lovers نوشته:  عزیز ممنونم از راهنماییت یه مطلب دیگه همانطور که قبلا گفتم خانومم ایران هست تو پستهای قبل گفته شده بود که زمان مصاحبه فردpetitioner بهتره که آمریکا باشه و مدارک اثبات آمریکا بودن petitioner رو باید ارسال کرد به nvc حالا خواستم بپرسم این قانون برای گرین کارتیهاست یا سیتی زنیها هم جزو این قانون هستند چون خانوم من نمی خواد تنها بره و می خواد که با هم بریم این مشکلی بوجود می اره یا نه؟ بازم تشکر می کنم ازت که پیگیری
این قانون برای همه هست هم گرین کارتی ها هم سیتیزن ها هم اونهایی که با پاس سفید در ایران هستند.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، armehraboon ، shadoow ، Nightsky007 ، barfi1
(2008-10-08 ساعت 03:17)perasteh نوشته:  سلام عزیزان من سوالی داشتم در باره گرفتن گرین کارت خانم من آمریکا هست و من و پسرم ایران هستیم از مدت گرینکارت خانمم ۱۰ سال می گذره و الان می خواهد گرین کارتش را تمدید کنه ایا من و پسرم که 15 سال داره میتوانیم بریم تونوبت گرین کارت از طریق خانمم و چه مدت طول میکشه

سلام دوست عزیز
مشکلی نیست میتونید در صورت اعتبار داشتن گرین کارت برای شما اقدام کنه ولی بین 2 تا 3 سال طول میکشه یک سوالی تو این 10 سال ایشون رفت اومد داشتند؟؟میدونید ممکنه برای اداره مهاجرت سوال باشه چرا ایشون تو این 10 سال برای سیتیزنی اقدام نکردند!!!
خوب درهرصورت ایشون میخواد که شما بهش ملحق بشید برای زندگی در امریکا چون زندگی در امریکا انتخاب کردند منظورم این بود اگه از گرین کارت برای فقط فقط ویزا استفاده میکرده تاثیر خوبی رو اداره مهاجرت قطعا نداره!
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-10-25 ساعت 20:43)Haghighat نوشته:  
(2015-10-25 ساعت 14:34)clean_lovers نوشته:  عزیز ممنونم از راهنماییت یه مطلب دیگه همانطور که قبلا گفتم خانومم ایران هست تو پستهای قبل گفته شده بود که زمان مصاحبه فردpetitioner بهتره که آمریکا باشه و مدارک اثبات آمریکا بودن petitioner رو باید ارسال کرد به nvc حالا خواستم بپرسم این قانون برای گرین کارتیهاست یا سیتی زنیها هم جزو این قانون هستند چون خانوم من نمی خواد تنها بره و می خواد که با هم بریم این مشکلی بوجود می اره یا نه؟ بازم تشکر می کنم ازت که پیگیری
این قانون برای همه هست هم گرین کارتی ها هم سیتیزن ها هم اونهایی که با پاس سفید در ایران هستند.
پس اگر ابران بمونه یا با من بخواد بیاد ترکیه چه اتفاقی می افته راستش نگران شدم یا افسر بپرسه چرا تو این 3-4 سال برنگشته نمی دونم چی بگم چون همسرم واقعا به من وابسته است
پاسخ
(2015-10-26 ساعت 00:34)clean_lovers نوشته:  
پس اگر ابران بمونه یا با من بخواد بیاد ترکیه چه اتفاقی می افته راستش نگران شدم یا افسر بپرسه چرا تو این ۳-۴ سال برنگشته نمی دونم چی بگم چون همسرم واقعا به من وابسته است

اتفاقی که ممکنه بیوفته اینکه ایراد بگیرند بگند خانمت باید برگرده کار کنه یا خونه ای اجاره کنه نشون بده واقعا قصد داره تو امریکا زندگی کنه

دوست عزیز من تو صفحات قبل هم نوشتم مواردی من دیدم پرسیدم که همسراشون همراشون موقع مصاحبه بود و ایرادی نگرفتن پاس سفید هم داشت
ولی موردی هم دیدم که ایراد گرفتند باور کنید به ریسکش نمیارزه خود من هم همسرم با مدرک قانونی از امریکا خارج بود ولی دوماه قبل مصاحبه برگشتند که اما و اگری پیش نیاد متوجه منظورم هستید حداقل سعی کنید موقع مصاحبه امریکا باشند که ریسک کارتون کمتر بشه
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، armehraboon
(2015-10-26 ساعت 01:16)Nightsky007 نوشته:  
(2015-10-26 ساعت 00:34)clean_lovers نوشته:  
پس اگر ابران بمونه یا با من بخواد بیاد ترکیه چه اتفاقی می افته راستش نگران شدم یا افسر بپرسه چرا تو این ۳-۴ سال برنگشته نمی دونم چی بگم چون همسرم واقعا به من وابسته است

اتفاقی که ممکنه بیوفته اینکه ایراد بگیرند بگند خانمت باید برگرده کار کنه یا خونه ای اجاره کنه نشون بده واقعا قصد داره تو آمریکا زندگی کنه

دوست عزیز من تو صفحات قبل هم نوشتم مواردی من دیدم پرسیدم که همسراشون همراشون موقع مصاحبه بود و ایرادی نگرفتن پاس سفید هم داشت
ولی موردی هم دیدم که ایراد گرفتند باور کنید به ریسکش نمیارزه خود من هم همسرم با مدرک قانونی از آمریکا خارج بود ولی دوماه قبل مصاحبه برگشتند که اما و اگری پیش نیاد متوجه منظورم هستید حداقل سعی کنید موقع مصاحبه آمریکا باشند که ریسک کارتون کمتر بشه
دوست عزیز این تجربه خود من هست: همسر من سیتیزن هست و هرچی هم بهش میگفتم حداقل یک ماه قبل از مصاحبه آمریکا باشه گوشش بدهکار نبود! همش میگفت اونهایی که گرین کارتی هستند ویا پاس سفید دارن آفیسر بهشون گیر میده من سیتیزن هستم و هیچ مشکلی پیش نمیاد!. خلاصه من هم همه مدارک رو کامل بردم به غیر از همین دمسایل که چیزی برای ارائه نداشتم. آفیسر اون روز خیلی واضح و محکم و روشن گفت که تا همسرتون به آمریکا نروند و اونجا زندگی را آغاز نکنند و شما مدارکی برای اثبات این قضیه نیارید به شما ویزایی تعلق نمیگیره!!!! به همین روشنی گفت. هیچ جای سوالی هم نگذاشت. به هر حال با این همه هزینه سفر و صرف وقت حیفه که بخواید ریسک کنید.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، armehraboon ، amirsalehish ، Tolu IR ، barfi1 ، reasonable ، inanna
سلام دوست عزيز. من و همسرم نزديك به يكساله كه ازدواج كرديم و هنوز منتظر اپرو شدن هستيم. مي خواستم اگر امكانش هست بهم ياد بديد كه جطوري پيامهايي را كه در تلگرام به هم ميديم براي روز مصاحبه و اثبات رابطه پرينت بگيرم يا اينكه فايل pdf آنرا داشته باشم . تا بحال پيامهامو ذخيره نكردم اما فكر مي كنم بايد انجام بدم. ضمنا ما روزهاي تعطيل هم در اسكايپ صحبت مي كنيم . آيا مي شود از آن هم يك بكاپ گرفت؟ البته تقريبا همه تماسمون صوتي و تصويري است و نه متني. ممنون مي شوم كه راهنمايي كنيد. منتظر پيام شما هستم و براي شما آرزوي موفقيت مي كنم.

مولان

(2015-10-13 ساعت 11:58)vahid4573 نوشته:  سلام دوست عزيز شما وقتي تشريف ميبرين مصاحبه نكته اول بايد رابطه ثابت بشه كه عكس ميتونه باشه پرينت تماس ها ايميل فيس بوك چت بليط هواپيما عكس خانوادگي اگه هتل رفتين مسافرت رفتين رسيد خريد مثلا حلقه يا هرچيزي كه بتونه ثابت كنه شما با هم هستين فقط چند تا عكس كافي نيست.بقيه مدارك كه معلومه پاسپورت شناسنامه و پايان خدمت اصل ترجمه و ...... كه كاملا تو نامه دعوت مصاحبه سفارت مياد چون ابوظبي هستين زمان مصاحبه رو خودشون مشخص ميكنن البته دوستان بودن كه قبل نامه وقت گرفتن ولي چند روز بعد ايميل امده بستگي داره چند وقت از ان. وي سي گذشته..
٢- اين سوال شخصي هست چرا اونجا ميخواين ازدواج كنين؟
٣- دومين چيزي كه مهمه مدارك مالي هست كه با توجه به سال مالي بايد به روز باشه فرم مالياتي درامد و ماليات كه نشون بده شما ساپورت ميشين و سربار دولت نيستين. براي ٢ نفر بايد بالاي ٢٠ هزار باشه البته ايالت هاي مختلف فرق داره من جدول گذاشتم صفحات قبلي هست
سوالي بود بگين راستي چت منظورم وايبر و .... كه بلد نبودين بگم چه جوري پرينت بگيرين

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، Nightsky007 ، Tolu IR ، reasonable
[quote='mulan1979' pid='676118' dateline='1445853569']
سلام دوست عزيز. من و همسرم نزديك به يكساله كه ازدواج كرديم و هنوز منتظر اپرو شدن هستيم. مي خواستم اگر امكانش هست بهم ياد بديد كه جطوري پيامهايي را كه در تلگرام به هم ميديم براي روز مصاحبه و اثبات رابطه پرينت بگيرم يا اينكه فايل pdf آنرا داشته باشم . تا بحال پيامهامو ذخيره نكردم اما فكر مي كنم بايد انجام بدم. ضمنا ما روزهاي تعطيل هم در اسكايپ صحبت مي كنيم . آيا مي شود از آن هم يك بكاپ گرفت؟ البته تقريبا همه تماسمون صوتي و تصويري است و نه متني. ممنون مي شوم كه راهنمايي كنيد. منتظر پيام شما هستم و براي شما آرزوي موفقيت مي كنم.

مولان

دوست عزیز کیس ازدواجی احتیاجی به اثبات رابطه به این شکل نداره مهمترین مدرک همون سند ازدواجه دیگه لازم به این کارا نیست
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Tolu IR ، armehraboon ، barfi1 ، inanna ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان