موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من الان با ان وی سی صحبت کردم برای کیس مادروپدرم. از من کپی شناسنامه و پاسپورت و عقدنامشون و خواستن با اینکه قبلا با uscis فرستاده بودم، ظاهرا ان وی سی هم جداگانه میخواد. پرسیدم ایا باید ترجمه رسمی کنم؟ گفت فکر نکنم و بدون ترجمه و فقط کپی شاید کافی باشه، ولی احساس کردم مطمین نبود!! می ترسم بفرستم دوباره بعدا بگن نه با ترجمه بفرست. کسی میدونه ایا ترجمه رسمی لازم هست در این مرحله برای ان وی سی یا نه؟
مرسیییی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-29 ساعت 20:10)NazilaTaba نوشته: سلام من الان با ان وی سی صحبت کردم برای کیس مادروپدرم. از من کپی شناسنامه و پاسپورت و عقدنامشون و خواستن با اینکه قبلا با uscis فرستاده بودم، ظاهرا ان وی سی هم جداگانه میخواد. پرسیدم ایا باید ترجمه رسمی کنم؟ گفت فکر نکنم و بدون ترجمه و فقط کپی شاید کافی باشه، ولی احساس کردم مطمین نبود!! می ترسم بفرستم دوباره بعدا بگن نه با ترجمه بفرست. کسی میدونه ایا ترجمه رسمی لازم هست در این مرحله برای ان وی سی یا نه؟
مرسیییی
بله حتماً ترجمه ی رسمی رو انجام بدین هر مدرکی که از شما بخوان و اصلش به زبان فارسی باشه ترجمه ی رسمي هم باید بهش پیوست شه
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام کسی می دونه چطور می شه سفارت رو از ترکیه تغییر داد به ارمنستان یا دبی در جریان باشید که کیس من الان تو nvc و قراره مدارک منو بفرستن به انکارا و می خواستم بدونم چه مدت زمانی باز طول می کشه؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-30 ساعت 00:10)clean_lovers نوشته: دوستان سلام کسی می دونه چطور می شه سفارت رو از ترکیه تغییر داد به ارمنستان یا دبی در جریان باشید که کیس من الان تو nvc و قراره مدارک منو بفرستن به انکارا و می خواستم بدونم چه مدت زمانی باز طول می کشه؟
فکرکنم تو یه قسمت از فرم DS260 میشد تغییر بدید ولی ممکنه زمانبر باشه ریسک داره دیگه حداقل یکماه اضافه تر که ممکنه تو نوبت باشید
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منبع یاسایتی هست که بشه بدونیم تا چه روزی وقت مصاحبه دادن تو سفارت ارمنستان؟
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اول بايد به سفارت مقصد ايميل بزنيد ببنيد كه اگه بخواهيد ترانسفر كنيد اونها مي پذيرند يا نه؟! و بعد از اينكه پذيرفتند به سفارت فعلي مثلاً انكارا ايميل ميدهيد كه در صورت امكان اگر شما قبول كنيد ترانسفر كنيد فلان سفارت مي پذيره و ازشون سوال كنيد كه چكار كنيد. ( دوستان من يه بار بخاطر اينكه ناراحت بودم ازشون رو در رو بهشون گفتم مي خوام سفرتمو عوض كنم و اونها گفتن از نظر ما مشكلي نيست درصورتيكه سفارت مقصد بپذيره ما مشكلي نداريم ، ولي وكيلم گفت طول مي كشه، كه در اون شرايك يك ماه هم براي من زيادي بود)، البته كسانيكه اين كار را انجام دادن خيلي دقيق مي تونن راهنمايي كنند...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-01 ساعت 15:01)nidaleonine نوشته: (2015-10-23 ساعت 21:09)Tolu IR نوشته: (2015-10-20 ساعت 16:43)nidaleonine نوشته: (2015-10-20 ساعت 15:54)inanna نوشته: (2015-10-20 ساعت 11:52)nidaleonine نوشته: آخرین بار چی چون ویزا بیاد باید امضا کنه برای خروج. آخرین بار چه بهونه ای بیارم؟
حالا ترکیه امضا نمیخواد
عزیزم کاش هر طور شده بتونید پدرتون رو راضی کنید , از نامزدتون بخواهید با پدرتون صحبت کنه , به هر حال خوشبختی شما برای پدرتون مهمه ,اگر بدونه واقعا با نامزدتون خوشحالید دلش نمیاد مخالفت کنه ! سفر هایی که باید انجام بدید فقط یک گوشه از این ماجراست ! این پروسه خودش به حد کافی استرس داره , این زمان انتظار تا کارتون انجام بشه , خون به جگر میشید اگر استرس خانوادتون هم بهش اضافه بشه ! البته اصلا قصد ندارم تو دلتون رو خالی کنم , نمیدونم چند سالتونه , ولی به نظر من , خیلی خوب میشد از نظر روحی هم که شده , حمایت خانوادتون پشتتون باشه .
پدر من محاله کوتاه بیاد
دیشب به همین خاطر با نامزدم هم بحثم شد
مادرم راضی شده اما پدرم نه اصلا
من 32 سالم هست شاید مسخره بنظر بیاد توی این سن سختگیری های پدر
از این فرهنگ و شرایط واقعا بیزارم
اینکه حس کنی نمی تونی با کسی که دوسش داری و یا اونطوری که دوست داری زندگی کنی، خیلی دردناکه
آره خوندم پست هارو که این مدت خیلی استرس زا هست برای بچه ها
من کنار دوری، استرس کارها، استرس یواشکی سفر رفتن، استرس خانواده و هزارتا استرس دیگه هم دارم.
ممکنه برای پی اچ دی بتونم پذیرش بگیرم؟ شاید در اون شرایط پدرم کوتاه بیاد
کسی هست دکترا پذیرش گرفته باشه آمریکا؟
چقدر زمان میبره؟
دوس عزيز نامزدتون ارمنيه؟
نه آشوری هستن
به هر حال دينش با شما متفاوته و خلاف مقررات كشور امروز ايرانه،تنها راهش ازدواج در كشور ثالث هست كِه ميتونيد به راحتى انجامش بديد و هيچ مشكلى پيش نمياد و توى شناسنامتونم ثبت نميشه
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ما ٣٢٠$ دلار رو هم پرداخت كرديم حالا بايد چقد صبر كنيم تا ان وي سي بگه مدارك تكميله؟! و كي به من وقت مصاحبه ميدن؟! بچه ها من خيلي خسته شدم چقد ديگه بايد منتظر باشم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-01 ساعت 13:20)NazilaTaba نوشته: سلام دوستان کسی می دونه برای فرستادن ترجمه شناسنامه و عقدنامه به ان وی سی ایا فقط ترجمه رسمی روی سربرگ دارالترجمه کافیه یا تایید دادگستری و وزارت خارجه هم نیاز هست؟ اخه فرق هزینش خیلی هست مرسی
من بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ارسال کردم و مشکلی نبود.
case:I 130 F2A WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $ 4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $ 22 AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.