کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-11-21 ساعت 15:47)ep30lon نوشته:  
(2015-11-21 ساعت 15:42)sepdar نوشته:  
(2015-11-21 ساعت 14:41)ep30lon نوشته:  
(2015-11-21 ساعت 12:52)sepdar نوشته:  سلام به همه دوستان
من و همسرم حدود ۵ سال صبر کردیم تا همسرم سیتیزن بشه ، بعد اقدام کردیم برای CR1 بعد از ۲ سال وقت سفارت دادند که 27 جولای ۲۰۱۵ بود در ابوظبی
۲ تا مدرک ناقص بود یکی ترجمه کارت معافیت و نامه domicile که آفیسر گفت موقع گرفتن ویزا تحویل بدم
البته آفیسر گفت بعد از ۲ ماه ویزا رو میدن !! ولی الان بیشتر از ۳ ماهه که از مصاحبه گذشته
با توجه به اعتبار مدارک پزشکی نگران شدم
به نظر شما از طریق وکیل یا مستقیم پیگیری کنم؟ تاثیری داره؟؟

سلام چرا ۲ سال طول کشید ؟ نباید انقدر طول بکشه میشه مراحل رو بگی ؟
اعتبار مدارک پزشکی ۶ ماه است. بدیهیه قبل از ورود باید تمدید بشه ولی اگه تاخیر زیاد شده به خاطر مشکلات صدور ویزا برای ایرانی ها بوده که در سراسر دنیا اتفاق افتاده و مشکلات آخر سال میلادی.
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
از سایت پیگیری مراحل ویزا رو با کد پیگیری خود USCIS انجام بده می نویسه در چه مرحله ای هست.

ممنون جواب دادید
مدارک ارسالیمون یه ایرادی داشت که دارالترجمه این اشتباه رو مرتکب شده بود و مجبور شدیم مدارک رو دوباره بفرستیم به همین دلیل طول کشید
بعد از NVC مراحل نرمال بود و مشکلی نبود اما بعد از مصاحبه با توجه به اعتبار فرم ds260 و اعتبار مدارک پزشکی نگران شدم

بعد از پرداخت دوم تا اعلام تکمیل پرونده چقدر طول کشید ؟
و بعد از اعلام تکمیل پرونده تا وقت سفارت چقدر طول کشید ؟

من الان ۹ ماه هست که پرداخت دوم زدم ولی هیچ خبری نیست

دقیق یادم نیست ولی کمتر از 9 ماه بود چون حدود بهمن ماه پرداخت دوم رو انجام دادم و اردیبهشت یا خرداد بود که جواب اومد و وقت سفارت مشخص شد.
وقت سفارت هم 27 جولای بود
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، shadoow ، mobydick
2 سال واقعا و از پرداخت دوم 6تا9 ماه تا وقت سفارت و الان که 5 ماه وقت سفارت آنکارا برای کیش ازدواج.شوکه شدم دیگه چی میتونم بگم دلم برای خودمون سوخت. اخه پس بهترین سالهای زندگی مشترک اینجوریه مگه ما از کجاییم. لطفا کمی خبرای خوب بدین من 2 روز دیگه تولد همسرمه امروز بعد کلی گریه وقتی اروم شدم بهش زنگ زدم قول داد کیک تولد بگیره. من دیگه فقط این جا رو دارم ببخشید .وقتی دوستان آدم میگن میری راحت میشی یادم میاد اینها درد رو میدونن. یا 5 سالی که حداقل طول میکشه تا خودمون رو آنجا پیدا کنیم. یا حتی شرایط الان رو. باور کنید گاهی از آشپزی که خیلی دوس دارم بیزار میشم تغذیه رو که اصلا فراموش کردم. با هر نگرانی اشکم سرازیر میشه.دیگه روحیه داغون. اون وقت خانواده میپرسن چی شد پس برنامه هاتون. ولی گاهی دوست با مرامی حتی یکی وقتی میگه میفهمم انتظار چیه .مهاجرت چیه. این ترازو کمی حرکت میکنه درد مشترک همین. ببخشید وسط گریه و دلتنگی بود. .
کیس  ir1
درخواست   اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94  _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc   -فبریه 26-2016

90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا   یه ضرب   چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه

.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
پاسخ
تشکر کنندگان: mobydick ، tico
میدونم شرایطمون مثل پناه جوها نیست ولی 18 ماه 2 سال و......این زمانها وحشتناکه. دوستان عزیز لطفا فقط خبر خوب. همسرم پیشنهاد کاری از سیاتل داشته و برخی مدارک رو باید از اینجا بفرستم مثل لیست نمرات. میگن 2 هفته طول میکشه و ترجمه و تایید مجدد و ارسال از آموزش عالی. امیدوارم تا اخرژانویه انجام بشه قرار داد از اول سال آینده است. و گرنه 1 ماه دیرتر. .ظاهرا شرایط کار آنجا بهتره. چند جای دیگه هم دعوت کردن حتی شرایط و امتیازات ویژه مثل خانه وبیمه و... شما از شرایط کار چه خبر دارین؟
کیس  ir1
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94

ورود به آمریکا 2 سپتامبر

.......
میدونم که میگذره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-24 ساعت 03:26)عدلی نوشته:  میدونم شرایطمون مثل پناه جوها نیست ولی 18 ماه ۲ سال و......این زمانها وحشتناکه. دوستان عزیز لطفا فقط خبر خوب. همسرم پیشنهاد کاری از سیاتل داشته و برخی مدارک رو باید از اینجا بفرستم مثل لیست نمرات. میگن ۲ هفته طول میکشه و ترجمه و تایید مجدد و ارسال از آموزش عالی. امیدوارم تا اخرژانویه انجام بشه قرار داد از اول سال آینده است. و گرنه ۱ ماه دیرتر. .ظاهرا شرایط کار آنجا بهتره. چند جای دیگه هم دعوت کردن حتی شرایط و امتیازات ویژه مثل خانه وبیمه و... شما از شرایط کار چه خبر دارین؟
امیدوارم اتفاق های خوبی در راه باشن. پیشنهاد کار مسلماً تو این شرایط اقتصادی خوبه به خصوص اگه تو شهر زیبای سیاتل باشه.
راستش در مورد بازار کار و شرایط کار بسته به اینکه چه تخصص و مهارتی داشته باشین با سابقه کار یا بدون اون و با چه رشته و مدرک تحصیلی و در کدوم شهر و ایالت باشین خیلی کلی و پیچیده س! به نظرم یه سر به تاپیک کار و زندگی در آمریکا بزنین...
اما در مورد ترجمه ی مدارک تحصیلی و گرفتن تأییدیه ی وزارت علوم خبری داشتین بگین منم تازه میخوام.پروسه ش رو شروع کنم و کار رو با گرفتن تأییدیه از وزارت علوم.واسه ریز نمرات و گواهی فارغ التحصیلی شروع می کنم.
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
قرار خبر خوب بدیم برای مصاحبه کاری همسرم ازش اسم من رو هم خواسته بودن تا بلیط هواپیما و هتل رزرو بدن و همسرم گفته من الان آنجا نیستم جالب گفته بودن مطمینی همسرت با پیشنهاد کار در این ایالت اگر به توافق برسیم و اینجا رو ندیده موافق خواهد بود ضمنا خودشون هزینه کل سفر حتی غذا و...و انتخاب نوع اتومبیل در فرودگاه جهت گردش در شهر رو دادن و هزینه اخذ پروانه کار در اون ایالت وحتی هزینه شرکت مسئول پیگیری جهت سرعت در اخذ پروانه کار و......
کیس  ir1
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94

ورود به آمریکا 2 سپتامبر

.......
میدونم که میگذره
پاسخ
تشکر کنندگان:
در مورد مدرک پزشکی باید به اداره در بلوار کشاورز نبش قدس برین مدرک دانشنامه رو نشان میدین شماره پرونده رو پیدا میکنن و در زیر زمین طبقه 2 پرونده رو در میارن لیست نمرات رو میفرستن دانشگاه تهران تا به روز و تایید بشه البته یه فرم 12 هم هست که کامل پر میکنید وی پاسپورت ایرانی و اگر طرف ایران نیست کپی صفحه که مهر خروج خرده. آدرس ایمیل میدن میتونه از آنجا براشون ایمیل کنه. این فرم میره وزارت بهداشت تایید میشه ویژه پزشکان خارج از کشور است. بعد هفته خودشون با حضور ما همه چی میره برای ترجمه و بعد تایید ومهر از طرف خودشون و ارسال به نظام پزشکی همان ایالت توسط پست داخل همان ساختمان. البته هر چند جایی که بخواهی و هر چند سری هم به خودمون. آنجا هم فقط از پست دانشگاه قبول میکنن. .
کیس  ir1
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94

ورود به آمریکا 2 سپتامبر

.......
میدونم که میگذره
پاسخ
تشکر کنندگان: mobydick
(2015-11-24 ساعت 03:40)عدلی نوشته:  قرار خبر خوب بدیم برای مصاحبه کاری همسرم ازش اسم من رو هم خواسته بودن تا بلیط هواپیما و هتل رزرو بدن و همسرم گفته من الان آنجا نیستم جالب گفته بودن مطمینی همسرت با پیشنهاد کار در این ایالت اگر به توافق برسیم و اینجا رو ندیده موافق خواهد بود ضمنا خودشون هزینه کل سفر حتی غذا و...و انتخاب نوع اتومبیل در فرودگاه جهت گردش در شهر رو دادن و هزینه اخذ پروانه کار در اون ایالت وحتی هزینه شرکت مسئول پیگیری جهت سرعت در اخذ پروانه کار و......
خبر خوبیه تبریک میگم. شرایط پیشنهادی شون خوبه و معمولاً کم پیش میاد همچین مزایایی در نظر بگیرن . امیدوارم کار رو بتونین با حقوق و شرایط مناسب بگیرین و شما هم بتونین همراهشون باشین. کاش همه مون زودتر بتونیم پیش خانواده مون باشیم.
CR1
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
برای پزشکا یه نامه هم از نظام پزشکی میخوان که فرمها رو پر میکنید خیابان کارگر شمالی و خودشون پست دارن میفرستن به آدرسی که میدین. Good standing بهش میگن. 3 تا تاییه از پزشکان همکار که فرمش توی اینترنت نظام پزشکی هر ایالت هست پرینت بگیرین بدین پر کنن و هر کدام در پاکت رو هم مهر کنن در واقع فرم امتیاز دادن است. هر چقدر هم امتیاز باز اموزی دارین هم از نظام پزشکی بگیرن از سایت طبق کد خودتون و فقط ترجمه رسمی کافی است. بقیه مدارک آنجا در فرمها خودشونه. هر ما ه جلسه برد دارن.

پروانه پزشکی گرفتن آنجا حداقل 6 ماه کار داره ولی مدارک کامل باشه انجام میشه.
کیس  ir1
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94

ورود به آمریکا 2 سپتامبر

.......
میدونم که میگذره
پاسخ
دوستان من منتظر وقت مصاحبه هستم قبلاتوی سیس که کیس نامبرمو میزدم یه متنی نوشته بود که مدارک در ان وی سی هست واگر مکاتبه میخوایند بکنید در سایت فلان برید ولی امروز که زدم متن طولانی تر شده بود و در مورد 6 مرحله نوشته بود حالا اینجا متن رومیزارم دوستان کمک کنید این طبیعی چرا متنش عوض شده؟یعنی چی شده
Please follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) that list the six steps you must take before NVC can schedule your visa interview appointment. This includes submitting to NVC various fees, forms and documents. Once NVC has received all the required items, they will let you know if anything is missing or incomplete. You can also find these instructions online at http://nvc.state.gov (English) and http://nvc.state.gov/espanol (Spanish). You will find contact information for NVC at http://nvc.state.gov/ask.
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان...
خیلی از دوستان اشاره کردن که با همسرشون حساب بانکی دارن, میشه راهنمایی بکنند چجوری حساب باز کردن؟ فکر نکنم تو ایران بشه, تو آمریکا هم که فکر نکنم بشه... یه توضیحی بدن دوستان, ممنون میشم
کیس CR1
بیشتر از 2 سال در پروسه AP!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-24 ساعت 13:32)tico نوشته:  دوستان من منتظر وقت مصاحبه هستم قبلاتوی سیس که کیس نامبرمو میزدم یه متنی نوشته بود که مدارک در ان وی سی هست واگر مکاتبه میخوایند بکنید در سایت فلان برید ولی امروز که زدم متن طولانی تر شده بود و در مورد ۶ مرحله نوشته بود حالا اینجا متن رومیزارم دوستان کمک کنید این طبیعی چرا متنش عوض شده؟یعنی چی شده
Please follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) that list the six steps you must take before NVC can schedule your visa interview appointment. This includes submitting to NVC various fees, forms and documents. Once NVC has received all the required items, they will let you know if anything is missing or incomplete. You can also find these instructions online at http://nvc.state.gov (English) and http://nvc.state.gov/espanol (Spanish). You will find contact information for NVC at http://nvc.state.gov/ask.

به نظر میاد که منظورش مراحل nvc هست که شما همرو گذروندید
به نظرم با nvc تماس بگیرید حتما
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tico
(2015-11-24 ساعت 13:32)tico نوشته:  دوستان من منتظر وقت مصاحبه هستم قبلاتوی سیس که کیس نامبرمو میزدم یه متنی نوشته بود که مدارک در ان وی سی هست واگر مکاتبه میخوایند بکنید در سایت فلان برید ولی امروز که زدم متن طولانی تر شده بود و در مورد ۶ مرحله نوشته بود حالا اینجا متن رومیزارم دوستان کمک کنید این طبیعی چرا متنش عوض شده؟یعنی چی شده
هیچ تغییری ایجاد نشده فقط کلمات و جمله ها عوض شدن واسه تنوع لابد!

CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: tico
(2015-11-24 ساعت 19:12)tamoko89 نوشته:  با سلام خدمت دوستان...
خیلی از دوستان اشاره کردن که با همسرشون حساب بانکی دارن, میشه راهنمایی بکنند چجوری حساب باز کردن؟ فکر نکنم تو ایران بشه, تو آمریکا هم که فکر نکنم بشه... یه توضیحی بدن دوستان, ممنون میشم

تو آمریکا نمیشه چون هنوز خبری از مدارک هویتی و سوشیال سکیوریتی نیست ولی تو ایران میشه فقط هر دو طرف باید حضورن با مدارک هویتی به یه بانک مراجعه کنن و حساب باز کنن همین!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، tico ، tamoko89
هیچ تغییری ایجاد نشده فقط کلمات و جمله ها عوض شدن واسه تنوع لابد!

[/quote]
منم فکرکنم همونه فقط خواستن یه تغییری بدن چون چند تا کیس نامبردیگه هم همینطوری زدم دیدم همین رو نوشته بود باز دلم آروم نگرفت دیروز به سفارت ارمنستان ایمیل زدم که چرا نامه مصاحبه نمیدین ما که هم کامپلیت شدیم هم خیلی وقته کارنتیم در عرض 2 ساعت بهم جواب دادن که
Dear inquirer,

You need to wait for MVC notification.
حالا من نمیدونم این منظورش nvc که به اشتباه زده mvc یا معنی دیگه ای داره یعنی میشه اشتباه زده باشن اونم سفارت؟ کلا یک خطم بیشتر جواب ندادن دوستان آیا مورد مشابه بوده من الان باید منتظر چی باشم ازکجا بفهمیم که مدارک ازnvc رفته سفارت تلفنی که نمیگن چون ازnvc پرسیدیم گفتن ما اطلاع نداریم
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: mobydick
(2015-11-25 ساعت 09:44)tico نوشته:  هیچ تغییری ایجاد نشده فقط کلمات و جمله ها عوض شدن واسه تنوع لابد!

منم فکرکنم همونه فقط خواستن یه تغییری بدن چون چند تا کیس نامبردیگه هم همینطوری زدم دیدم همین رو نوشته بود باز دلم آروم نگرفت دیروز به سفارت ارمنستان ایمیل زدم که چرا نامه مصاحبه نمیدین ما که هم کامپلیت شدیم هم خیلی وقته کارنتیم در عرض ۲ ساعت بهم جواب دادن که
Dear inquirer,

You need to wait for MVC notification.
حالا من نمیدونم این منظورش nvc که به اشتباه زده mvc یا معنی دیگه ای داره یعنی میشه اشتباه زده باشن اونم سفارت؟ کلا یک خطم بیشتر جواب ندادن دوستان آیا مورد مشابه بوده من الان باید منتظر چی باشم ازکجا بفهمیم که مدارک ازnvc رفته سفارت تلفنی که نمیگن چون ازnvc پرسیدیم گفتن ما اطلاع نداریم
[/quote]

Tico اميدوارم كه خيلي زود بهت وقت سفارت بدن . منم كه سفارت رفتم ap خوردم
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان