موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-18 ساعت 16:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-18 ساعت 16:48 توسط mobydick.)
(2015-11-18 ساعت 16:33)NazilaTaba نوشته: بچه ها به خدا منم دارم دیوونه میشم، اخه یعنی چی که تا اخر ژانویه هم هیچی !!!!! فایل ما ۲ سال ونیم داره میشه که در جریانه!
خوب اگه میشه با congressman تماس بگیریم بیاین همه این کارو بکنیم.
همچین خبری هم نیست و اثر خاصی هم نداره... اگه بتونی حرفت رو به گاورنر یا کنگرس من برسونی تازه اونم اگه طرف ریپابلیکن یا کانسرواتیو نباشه و دموکرات باشه شاید نامه،درخواست یا پیامت به دفترش دلیور شه اونم شاید! اما در مورد اثر داشتنش بیشتر به یه جوک شبیه هست! اینکه هرکاری که ازت بربیاد واسه آرامش درونیت انجام بدی یه حرفه و اینکه اثر داره اون کار یا نه یه حرف دیگه!
به شخصه بهتون اطمینان میدم اینجور کارا بی فایده و نمادین هست و اثر خاصی رو کیس نداره... حتی بوده که یه پتیشن با هزاران امضاء به دست یه سناتور یا کنگرس من رسیده و طبیعتاً اتفاقی هم نیوفتاده چون طومار و پتیشن امضاء کردن یه حرکت نمادین هست برای رسوندن صدای امضاء کننده ها به مقصد
در مورد درخواست های شخصی هم چیزی نگم که بهتره چون واقعاً خنده داره! اصولاً سفارش شخصی از یه نماینده یا فرماندار به بخش دیگه ای از دولت منع قانونی داره! حالا اینکه چقدر محتمله که یه کنگرس من ،سناتور یا گاورنر به خاطر شما حاضره یه عمل خلاف قانون انجام بده بماند!
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
حالا که دارن مصاحبه میدن چرا اون لینک اپدیت نمیشه؟؟ چرا وقتای جدید رو تو سایت نمیذارن؟ شاید لینک عوض شده کسی میدونه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-18 ساعت 16:41)mobydick نوشته: (2015-11-18 ساعت 16:33)NazilaTaba نوشته: بچه ها به خدا منم دارم دیوونه میشم، اخه یعنی چی که تا اخر ژانویه هم هیچی !!!!! فایل ما ۲ سال ونیم داره میشه که در جریانه!
خوب اگه میشه با congressman تماس بگیریم بیاین همه این کارو بکنیم.
همچین خبری هم نیست و اثر خاصی هم نداره... اگه بتونی حرفت رو به گاورنر یا کنگرس من برسونی تازه اونم اگه طرف ریپابلیکن یا کانسرواتیو نباشه و دموکرات باشه شاید نامه،درخواست یا پیامت به دفترش دلیور شه اونم شاید! اما در مورد اثر داشتنش بیشتر به یه جوک شبیه هست! اینکه هرکاری که ازت بربیاد واسه آرامش درونیت انجام بدی یه حرفه و اینکه اثر داره اون کار یا نه یه حرف دیگه!
به شخصه بهتون اطمینان میدم اینجور کارا بی فایده و نمادین هست و اثر خاصی رو کیس نداره... حتی بوده که یه پتیشن با هزاران امضاء به دست یه سناتور یا کنگرس من رسیده و طبیعتاً اتفاقی هم نیوفتاده چون طومار و پتیشن امضاء کردن یه حرکت نمادین هست برای رسوندن صدای امضاء کننده ها به مقصد
الان کدوم از اینها پرداخت اول هست و کدوم پرداخت دوم ؟
Transaction ........................Date..................Service..........Amount.............Payment Status
......Select...........12-MAY-۲۰۱۵ ....15:19.............. IV............$325.00.....................PAID
......Select.......12-MAY-۲۰۱۵ ....15:24 ..............AOS .........$120.00.................... PAID
من الان بعد از 6 ماه هنوز هیچ خبری ندارم ....
می خواستم بدونم وقتی پرونده در NVC تکمیل میشه خبر می دن که پرونده تکمیل شده و پرونده رو می فرستن به سفارت ؟ یا سفارت خبر می ده ؟
کسانی که آنکارا هستن نامه از آنکارا دریافت می کنند که خبری شده یا مدارک رو باید پست کنند ؟ یا ای میل می گیرند؟
CR1 PD:27OCT2014
Approve : 7 Jan 2015
دریافت کیس نامبر : Jan 2015
دریافت اینویس نامبر : march 2015
فرم DS-261 , پرداخت 320$ 120 $: March 2015
ارسال مدارک نهایی : Jun 2015
اعلام نقص مدارک : Dec 2015 رفع dec 2015
تکمیل پرونده از NVC به سفارت 19 feb
تکمیل تا مصاحبه 120روز
مصاحبه : آنکارا یکضرب
آرامش-خوشحالی-کودتا-ترس-نگرانی-آرامش
خوشحال بودیم ویزا گرفتیم حالا خوشحالیم که زنده ایم.
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر
==============
همیشه معجزه ای در حال اتفاق هست گوش بزنگ باش.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی هست جدیدا وقت مصاحبه داشته باشه . میخوام تو سفارت ارمنستان برای من وقت مصاحبه بگیره .
یک نفر رفته سفارت جلو در بهش گفتن شما اصلا وقت ندارین . بعد از وقت گرفتن براتون ایمل میاد ولی واسه اون ایمل نیامده بود مثل اینکه تایید نهایی را نکرده بود ولی همونجا برای دو روز دیگه بهش وقت دادن .
با توجه باینکه وقتها بسته هست مثل اینکه جلو سفارت کارسازتره .
case:I 130 F2A WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $ 4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $ 22 AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-18 ساعت 22:11)Haghighat نوشته: (2015-11-18 ساعت 20:58)oct 31 نوشته: دوستان کسی هست جدیدا وقت مصاحبه داشته باشه . میخوام تو سفارت ارمنستان برای من وقت مصاحبه بگیره .
یک نفر رفته سفارت جلو در بهش گفتن شما اصلا وقت ندارین . بعد از وقت گرفتن براتون ایمل میاد ولی واسه اون ایمل نیامده بود مثل اینکه تایید نهایی را نکرده بود ولی همونجا برای دو روز دیگه بهش وقت دادن .
با توجه باینکه وقتها بسته هست مثل اینکه جلو سفارت کارسازتره .
فکر نکنم این کار درست باشه..... یاد کاری که بچه های لاتاری تو روزهای آخر سپتامبر وقتی که جواب کلرنسشون نیومده بود انجام دادند افتادم! و تبعات این کار گریبانگیر برندگان سالهای بعد شد!
گیرم که این دوستمون وقت مصاحبه گرفتن... ما که واقعا نمیدونیم شرایط ایشون چی بوده!
وحالا فرض بر این بگذاریم که با شرایط مشابه شما وقت مصاحبه گرفتن. اگه همه گیر بشه و همه هجوم ببرن سمت سفارت که وقت مصاحبه میخواهیم فکر میکنید بهشون وقت میدن؟
من سختی انتظاری که میکشید رو درک میکنم چون همه ما تو همین وضعیت گرفتار هستیم ولی حداقل میدونیم این کار دیرو زود داره سوخت و سوز نداره!
باز هم خود دانید!
من به خصوص در مورد ازدواجی ها میگم یکم صبور باشین و بیشتر تحمل کنین همه مون تو یه شرایط هستیم. به هر حال راهیه که انتخاب کردیم و باید عواقبش رو هم بپذیریم. به نظرم واکنش های هیجانی نداشته باشیم و هزینه و دردسر واسه خودتون ایجاد نکنین
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بله، تازه من بده امیل سفارت آنکارا به نوک زنگ زدم گفتم من چنین امیلی از آنکارا دریافت کردم گفت من شنیدم ماه دسامبر پره ولی برای ژانویه هنوز چیزی نشنیدم، گفتم ولی آنکارا اینطوری گفت، گفت نمیدونم شاید آنکارا بدون من هنوز برای ژانویه چیزیschedule بشه. بد گفتم پس چرا ف۲ا که بده تاریخ ما کامل شده وقت مصاحبه گرفتن، گفتن اونم باید schedule بشن. by law
بدم امیل سفارت آنکارا باید برین تواین website سفارت آنکارا قسمت contact usآمریکا، بد نوشته immigration ویزا ایمیل، یه فرم باید اونو پر کنین بفرستین من که آمریکا هستم خودم بین ۵ روز همیشه جواب دادن بهم اینم جواب امیلی که واسه من فرستادن:
The interview slots for December and January are provided to NVC and both months are completely booked up. You may contact NVC to inquire if your case has been scheduled for an interview.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
تازه گفتن حتا حامله بودنتم دلیل نمیشه کارو زودتر بندازیم، سیتیزن هستی میخواهی بچهرو باباش هست به دنیا بیاری میتونی بری اگه تا اون موقع وقت ندشتینم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .بچه ها بياييد اگه AP خورديد تو جدول منتظران وارد كنيد ببينم مي تونيم بفهيم كه هر ماه چند نفر كلير ميشن .ببينيم اين كه مي گن واسه كلير در ماه سهميه دارن مثل ويزا درسته يا نه و بطور متوسط چند نفر در يك ماه كلير مي شن .
http://bit.ly/1azkr92 ورود منتظران
http://bit.ly/1a2331N جدول منتظران
Itex عزيز زحمت كشيدن و درست كردن .
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان صبور باشیم آرزوی 120 سال زندگی براتون دارم چی میشه چند ماه به انتظار .من نقاشی میکنم میخوام بیشتر جاهای دور ایران رو ببینم بیشتر عکس بگیرم و به همسرم انرژی بدم بی خیال عزیزان. اخرش همه انجاییم و حالا بیشتر مردمان خوب نقاط دور را بشناسیم به موزه ها بریم .گالری ها .دیدن اساتید فرهنگ و هنر که فراموش شدن خودمون رو خسته نکنیم کمی جون میخواهیم مهاجرت ساده نیست آنجا خیلی کار داریم. روحیه مون رو حفظ کنیم .میدونم یه روز هم سخته ولی ما میتونیم . به امید روزای خوب
کیس ir1
درخواست اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94 _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc -فبریه 26-2016
90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا یه ضرب چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه
.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من و همسرم حدود 5 سال صبر کردیم تا همسرم سیتیزن بشه ، بعد اقدام کردیم برای CR1 بعد از 2 سال وقت سفارت دادند که 27 جولای 2015 بود در ابوظبی
2 تا مدرک ناقص بود یکی ترجمه کارت معافیت و نامه domicile که آفیسر گفت موقع گرفتن ویزا تحویل بدم
البته آفیسر گفت بعد از 2 ماه ویزا رو میدن !! ولی الان بیشتر از 3 ماهه که از مصاحبه گذشته
با توجه به اعتبار مدارک پزشکی نگران شدم
به نظر شما از طریق وکیل یا مستقیم پیگیری کنم؟ تاثیری داره؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-21 ساعت 12:52)sepdar نوشته: سلام به همه دوستان
من و همسرم حدود ۵ سال صبر کردیم تا همسرم سیتیزن بشه ، بعد اقدام کردیم برای CR1 بعد از ۲ سال وقت سفارت دادند که 27 جولای ۲۰۱۵ بود در ابوظبی
۲ تا مدرک ناقص بود یکی ترجمه کارت معافیت و نامه domicile که آفیسر گفت موقع گرفتن ویزا تحویل بدم
البته آفیسر گفت بعد از ۲ ماه ویزا رو میدن !! ولی الان بیشتر از ۳ ماهه که از مصاحبه گذشته
سلام چرا 2 سال طول کشید ؟ نباید انقدر طول بکشه میشه مراحل رو بگی ؟
اعتبار مدارک پزشکی 6 ماه است. بدیهیه قبل از ورود باید تمدید بشه ولی اگه تاخیر زیاد شده به خاطر مشکلات صدور ویزا برای ایرانی ها بوده که در سراسر دنیا اتفاق افتاده و مشکلات آخر سال میلادی.
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
از سایت پیگیری مراحل ویزا رو با کد پیگیری خود USCIS انجام بده می نویسه در چه مرحله ای هست.
تکمیل تا مصاحبه 120روز
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر
==============
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-21 ساعت 15:42)sepdar نوشته: (2015-11-21 ساعت 14:41)ep30lon نوشته: (2015-11-21 ساعت 12:52)sepdar نوشته: سلام به همه دوستان
من و همسرم حدود ۵ سال صبر کردیم تا همسرم سیتیزن بشه ، بعد اقدام کردیم برای CR1 بعد از ۲ سال وقت سفارت دادند که 27 جولای ۲۰۱۵ بود در ابوظبی
۲ تا مدرک ناقص بود یکی ترجمه کارت معافیت و نامه domicile که آفیسر گفت موقع گرفتن ویزا تحویل بدم
البته آفیسر گفت بعد از ۲ ماه ویزا رو میدن !! ولی الان بیشتر از ۳ ماهه که از مصاحبه گذشته
سلام چرا ۲ سال طول کشید ؟ نباید انقدر طول بکشه میشه مراحل رو بگی ؟
اعتبار مدارک پزشکی ۶ ماه است. بدیهیه قبل از ورود باید تمدید بشه ولی اگه تاخیر زیاد شده به خاطر مشکلات صدور ویزا برای ایرانی ها بوده که در سراسر دنیا اتفاق افتاده و مشکلات آخر سال میلادی.
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
از سایت پیگیری مراحل ویزا رو با کد پیگیری خود USCIS انجام بده می نویسه در چه مرحله ای هست.
ممنون جواب دادید
مدارک ارسالیمون یه ایرادی داشت که دارالترجمه این اشتباه رو مرتکب شده بود و مجبور شدیم مدارک رو دوباره بفرستیم به همین دلیل طول کشید
بعد از NVC مراحل نرمال بود و مشکلی نبود اما بعد از مصاحبه با توجه به اعتبار فرم ds260 و اعتبار مدارک پزشکی نگران شدم
بعد از پرداخت دوم تا اعلام تکمیل پرونده چقدر طول کشید ؟
و بعد از اعلام تکمیل پرونده تا وقت سفارت چقدر طول کشید ؟
من الان 9 ماه هست که پرداخت دوم زدم ولی هیچ خبری نیست
تکمیل تا مصاحبه 120روز
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر
==============