کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
سلام من که کیسم ۳۰ جون ۲۰۱۵ تکمیل شده و هنوز خبری نیست، تازه الان باید ازcr1 هم بشم اir1, من حامله هم هستمو بچه گفتن می به دنیا میاد، واقعا نمی‌دونم چکار کنم، دارم دیونه میشم همینطوری ۵ ماه صبر کردیم، جالبه آنکارا اصلا وقت interview که از اکتبر به بد داده روی وبسیت نمیذاره، چه کار کنیم؟من که دکترام گفت افسردگی گرفتم، تازه وقت مصاحبه بدن شوهر من سربازی رفته یعنی‌ بازم میخوان طول بدن واسه clearance؟؟؟تازه باید tax ۲۰۱۵ رو هم فایل کنیم هم من هم co اسپانسر که برسونیم دست همسرم چونtax ۳ سال قبلو میخوان، آخه یعنی‌ چی‌ اینقد طول میکش!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-03 ساعت 22:46)lupyien نوشته:  سلام من که کیسم ۳۰ جون ۲۰۱۵ تکمیل شده و هنوز خبری نیست، تازه الان باید ازcr1 هم بشم اir1, من حامله هم هستمو بچه گفتن می به دنیا میاد، واقعا نمی‌دونم چکار کنم، دارم دیونه میشم همینطوری ۵ ماه صبر کردیم، جالبه آنکارا اصلا وقت interview که از اکتبر به بد داده روی وبسیت نمیذاره، چه کار کنیم؟من که دکترام گفت افسردگی گرفتم، تازه وقت مصاحبه بدن شوهر من سربازی رفته یعنی‌ بازم میخوان طول بدن واسه clearance؟؟؟تازه باید tax ۲۰۱۵ رو هم فایل کنیم هم من هم co اسپانسر که برسونیم دست همسرم چونtax ۳ سال قبلو میخوان، آخه یعنی‌ چی‌ اینقد طول میکش!!!!
تبدیل شدن cr1 به ir1 فقط به یه مهر ختم میشه هیچ روند خاصی نداره... بقیه ی مواردم به زودی حل میشه. همیشه ممکنه همه چیز اونجوری که باید پیش نره.زندگی همینه به احساسات خودتون مسلط باشین . همه درگیر این احساسات هستیم و مود مناسبی نداریم.ولی امید بک گراند تمام این احساسات ماست چیزی که باعث میشه ادامه بدیم و به اون چیزی که میخوایم برسیم.

CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1
(2015-12-03 ساعت 22:46)lupyien نوشته:  سلام من که کیسم ۳۰ جون ۲۰۱۵ تکمیل شده و هنوز خبری نیست، تازه الان باید ازcr1 هم بشم اir1, من حامله هم هستمو بچه گفتن می به دنیا میاد، واقعا نمی‌دونم چکار کنم، دارم دیونه میشم همینطوری ۵ ماه صبر کردیم، جالبه آنکارا اصلا وقت interview که از اکتبر به بد داده روی وبسیت نمیذاره، چه کار کنیم؟من که دکترام گفت افسردگی گرفتم، تازه وقت مصاحبه بدن شوهر من سربازی رفته یعنی‌ بازم میخوان طول بدن واسه clearance؟؟؟تازه باید tax ۲۰۱۵ رو هم فایل کنیم هم من هم co اسپانسر که برسونیم دست همسرم چونtax ۳ سال قبلو میخوان، آخه یعنی‌ چی‌ اینقد طول میکش!!!!

30 جون تکمیل شده یعنی از NVC به شما ای میل زدن که پرونده تکمیل شده و ما دارم می فرستیم به ترکیه ؟
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
در این وب سایت وضعیت پرونده شما چی هست ؟
به قول دوستان هر وقت اینجا نوشت در ترانزیت تازه پرونده داره می ره سفارت

تمام دوستانی که کیس ازدواجی دارن همین مشکل رو دارن
توکل به خدا و صبر و شکیبایی و قسمت و نصیب هر چی باشه
تو این مراحل اگر آدم به خودش اینطور فشار عصبی بیاره و مریض بشه چه فایده ای داره ، همه بچه ها دوست دارن به آمریکا برن که برن پیش عشق و همسرشون، تازه رسیدن اول راه هستش و باید با انگیزه سلام و بدن سلام و فکر سالم زندگی سالمی رو بسازین.
شرایط هر کسی برای خودش سخت و دشوار هست
امید به خدا همه کارشون مشخص و معین بشه
CR1 PD:27OCT2014
Approve : 7 Jan 2015
دریافت کیس نامبر : Jan 2015
دریافت اینویس نامبر : march  2015
فرم DS-261 , پرداخت 320$ 120 $: March 2015
ارسال مدارک نهایی : Jun 2015
اعلام نقص مدارک : Dec 2015 رفع dec 2015
تکمیل پرونده از NVC به سفارت 19 feb
تکمیل تا مصاحبه 120روز
مصاحبه : آنکارا یکضرب
آرامش-خوشحالی-کودتا-ترس-نگرانی-آرامش
خوشحال بودیم ویزا گرفتیم حالا خوشحالیم که زنده ایم.
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر

==============
همیشه معجزه ای در حال اتفاق هست گوش بزنگ باش.
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2015-12-03 ساعت 14:40)armehraboon نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 14:22)aida123 نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 13:53)mohammadreza88 نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 12:54)Haghighat نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 11:30)mobydick نوشته:  به هیچ وجه همچین ریسکی نکنین و به قوانین و تجربه ی دیگران اهمیت بدین. سیب عزیز خودشون به عنوان پتیشینر آمریکا بودن و همسرشون ایران بود... روز مصاحبه پتیشنر حتماً باید آمریکا باشه وگرنه تو اثبات دامیسایل به مشکل جدی بر می خوره . تو همین تاپیک چند نفر به مشکل برخورده بودن و کارشون به تعویق افتاده بود

به نظر من اگر همسرتون تمام این مدت آمریکا بودن برای آفیسر اونقدر هم مهم نیست که حالا روز مصاحبه در ایران باشند. قضیه دمسایل یعنی اینکه ثابت کنی که میخواهید آمریکا زندگی کنید و تا اون مدت ( زمان مصاحبه) هم همسر در آمریکا زندگی کرده و مقدمات یک زندگی در آمریکا را هم در آنجا فراهم کرده مثل اجاره منزل، استخدام شدن در کاری یا اقدام به این کار، گردش مالی و .... وگرنه که این سوال که "همسر الان کجا هستند؟" یا " کجا زندگی میکنند؟" فقط برای راستی آزمایی شماست وگرنه که با سیستم هایی که اونها برای کنترل همه چیز دارند میدونند که همسر شما در آمریکا زندگی میکنند و کی و چه مدت از آمریکا خارج یا وارد شدند. چیزی که مسلم است همه باید مدارکی برای اثبات دمسایل با خود همراه داشته باشند که فراهم کردنش برای شما که همسر در این مورد آمریکا بودند نباید کار سختی باشه!
روز مصاحبه من، آفیسر اسم تمام اقوام من رو هم که در آمریکا بود می دونست ..
حالا باز دوستان ریسک نمیکنند و برای اینکه هیچ مورد منفی و یا ایرادی به کارشون نباشه و آفیسر هوس نقص مدرک به سرش نزنه روز مصاحبه هم احتیاط میکنند و همسر در آمریکا ماندگار میشود تا همه چیز بدون نقص انجام شود!
دقیقا همسر من هم همین شرایط رو دارند و از روز اولی که وارد آمریکا شدند فقط ۵ ماه ایران اومدند و کار و ماشین و تحصیل و .. خلاصه دامسیل قوی دارند برای اثبات این موضوع و حتی در زمان مقرر اقدام به سیتیزن شدن کردند.
این موضوع هم فقط برای بررسی شرایط پیش رو و اینکه اگر مشکلی پیش اومد پرسیدم و من هم تا جایی که امکان داشته باشه ریسک این کار رو نمیکنم. ایشالا که کار به اونجا ها نمیکشه و سفارت ها کمی خلوت تر میشند.
منم با اقا یا خانم حقیقت موافقم
یکی که فقط واسه ۲ ۳ ماه میره آمریکا محض اینکه موقع مصاحبه همسرش آمریکا باشه با اونی که کلا زندیگش تو آمریکا هست و حالا چند روزی اومده ایران خیلی فرق میکنه
من از یکی از وکلا هم پرسیدم همین نظر رو داشتن ، من هم احتمالا همسرم ایران باشند اما خوب دامیسایل قوی واسه چند سالی که آمریکا بودند داریم
اونها با این سوال فقط صحت حرفاتونو محک میزنند وگرنه که واسه اونا کاری نداره ی شماره پاسپورت یا گرین کارت و بزنند و ریز سفرهای طرف رو در بیارند

در تاییر صحبت دوستان ، اخیرا آقای ناصریان وکیل هم در کانال تلویزیونی پارس همین مطلب رو گفتند برای کسی که در آمریکا دانشجو بود.
خیلی از دوستان از جمله خود من شرایطمون متفاوت بود و همسرمون چند ماه قبل مصاحبه رفته بودند آمریکا. پس دامیسل خیلی قوی در کار نبود.
ولی خلاصه اگه دوست ندارید ریسک نکنید، چون بعضی ها اعتقاد دارند در هر حال ریسکه.
در مورد دوست عزیمونsib هم باید بگم که همسر ایشون اپلیکنت بودند و مصاحبه شدند و خودشون پتیشنر و زمان مصاحبه آمریکا بودند.

ببینید دوستان منابع اطلاعاتی در مورد مهاجرت دو دسته س یکی قوانین رسمی و مدون که میشه نمونه ش رو تو سایت های رسمی مهاجرت دید و دوم رویه های غیر رسمی هست که معمولاً به طور علنی مطرح نمیشن و با بررسی تجربیات دیگران میشه تا حدی از چند و چون شون مطلع شد مثل روند بک گراند چک امنیتی یا ملاحظات امنیتی و غیر امنیتی که در مورد افراد با تابعیت مختلف در نظر گرفته میشه این مقدمه رو گفتم که بگم به جز قوانین رسمی بهتره از اطلاعاتی که تو فروم های مختلف هست بهترین استفاده رو بکنین.مثلاً در مورد مسئله ی بالا تو همین فروم و همین تاپیک دو مورد از دوستان که همسرشون روز مصاحبه آمریکا نبودن به مشکل برخوردن... اما اینکه دقیقاً مشکل کارشون چی بوده و چرا آفیسر رو عدم حضورشون تو آمریکا حساس شده چیزیه که نمیشه در موردش نظر قطعی داد اما در مورد یکی از اونا خانمی بودن که همسرشون کار و منزل مسکونی داشتن و ظاهراً همه چی شون اوکی بود و فقط چند هفته قبل از مصاحبه میان ایران! حالا اینکه چرا آفیسر حساس شده حتی یادمه خودشونم دلیلش رو نمی دونستن! به هر حال توصیه کلی من خوندن دقیق تجربیات شخصی دیگران هست. تو این مورد من منبع دست اول نیستم ولی با خوندن تاپیک می تونید به منبع اصلی برسین
CR1
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، mohammadreza88
یه نکته ی کلی هم در مورد دامیسایل بگم ... تو این مسئله چیزی که مهمه وضعیت حال و آینده ی پتیشنر هست نه گذشته! این که همسر من سال های سال آمریکا بوده و به اصلاح دامیسایل قوی داشته( قوی بودن رو در مورد رزومه میشه به کاربرد ولی دامیسایل!!) اصلاً ملاک نیست. مهم اینه که شما مدارکی رو نشون بدین که در زمان حال و آینده توانایی و قصد اسکان دائمی در آمریکا رو.دارین و به خصوص اگه همسرتون به تنهایی ساپورت میکنه شما رو ( بدون کو.اسپانسر) علاوه بر اون باید نشون بده که وضعیت اشتغال و درآمد مشخصی داره.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، armehraboon ، mohammadreza88
با سلام دوستان عزیزمن 16 دسامبر وقت مصاحبه دارم این نامه را از csc دریافت کرده ام منظور این نامه چیست لطفا راهنمایی کنید.
A new user account was created on the U.S. Department of State Visa Appointment and Information system.

You can access your account at https://ais.usvisa-info.com/

Your unique user account identification number is ********. This number can be used to access account information through our automated phone service.

Best regards,
The CSC Visa Appointment and Information Service Team

یک حساب کاربری جدید در سیستم قرار مصاحبه و اطلاعات ویزای وزارت امور خارجه ایالات متحده ایجاد شده است.

شما می‌توانید به حساب خود را در نشانی https://ais.usvisa-info.com/ دسترسی پیدا کنید

شماره شناسایی منحصر به فرد حساب عبارت است از********. از این شماره می‌توان برای دسترسی به اطلاعات حساب از طریق خدمات تلفن خودکار ما استفاده نمود.

با تقدیم احترام،
تیم خدمات قرار مصاحبه و اطلاعات ویزای CSC
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
ارسال مدارک به nvcژانویه 2015
تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015
سفارت: ابوظبی
مصاحبه 16 دسامبر
ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ)
پاسخ
تشکر کنندگان: mobydick ، Hamid_rr
(2015-12-05 ساعت 00:14)barfi1 نوشته:  با سلام دوستان عزیزمن 16 دسامبر وقت مصاحبه دارم این نامه را از csc دریافت کرده ام منظور این نامه چیست لطفا راهنمایی کنید.
A new user account was created on the U.S. Department of State Visa Appointment and Information system.

Your unique user account identification number is ********. This number can be used to access account information through our automated phone service.

Best regards,

یک حساب کاربری جدید در سیستم قرار مصاحبه و اطلاعات ویزای وزارت امور خارجه ایالات متحده ایجاد شده است.

شما می‌توانید به حساب خود را در نشانی https://ais.usvisa-info.com/ دسترسی پیدا کنید

شماره شناسایی منحصر به فرد حساب عبارت است از********. از این شماره می‌توان برای دسترسی به اطلاعات حساب از طریق خدمات تلفن خودکار ما استفاده نمود.

با تقدیم احترام،

شما مصاحبتون ابوظبى هست و نياز نبود تو csc اكانت درست كنيد. اين اكانت براى آنكارايى ها مهمه تا بتونن از اونجا ptt مورد نظرشون رو انتخاب كنن
سفرنامه ابوظبى رو بخونيد تا اطلاعاتتون رو تكميل كنيد

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، barfi1
Salam bacheha , hich khabari nis ? ezdevaji CR1 ankara hanoz hich kas vaght nagerefte?? male man chand rooz dige mishe 4 mah ke montazerim , midonam baziha inja 6 mahe montazeranSad Engar faghat ham turkey injorie va bagheie keshvara dadan
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-02 ساعت 10:41)armehraboon نوشته:  
(2015-12-02 ساعت 00:54)nazila joon نوشته:  سلام بچه ها من از زماني كه همسرم پرداخت دوم رو انجام داده و فرم ds-260 رو پر كرديم دقيقاً امروز ٣٠ روز شده خودشون نوشته بودن در ٣٠ روز اينده به شما خبر ميديم كه مداركتون كامله يا نه....ولي هنوز خبر ندادن بايد چيكار كنيم؟! چقد ديگه بايد منتظر بمونم ويزاي ازدواج با سيتيزن

با سلام

مدارکتون رو کی ارسال کردید برای ان وی سی؟
ایا ایمیل ان وی سی برای تایید دریافت مدارک رو گرفتید؟

اره ٢٩ اكتبر nvc ايميل زده كه ما مدارك شما را دريافت كرديم و ٣٠ روز منتظر بماتيد تا به شما از تكميل يا ناقص بودن خبر دهيم....ولي هنوز خبر ندادن???????
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-05 ساعت 08:31)nazila joon نوشته:  
(2015-12-02 ساعت 00:54)nazila joon نوشته:  سلام بچه ها من از زماني كه همسرم پرداخت دوم رو انجام داده و فرم ds-260 رو پر كرديم دقيقاً امروز ٣٠ روز شده خودشون نوشته بودن در ٣٠ روز اينده به شما خبر ميديم كه مداركتون كامله يا نه....ولي هنوز خبر ندادن بايد چيكار كنيم؟! چقد ديگه بايد منتظر بمونم ويزاي ازدواج با سيتيزن

با سلام

اره ٢٩ اكتبر nvc ايميل زده كه ما مدارك شما را دريافت كرديم و ٣٠ روز منتظر بماتيد تا به شما از تكميل يا ناقص بودن خبر دهيم....ولي هنوز خبر ندادن???????

با سلام

نگران نباشید دیر نشده.
حدود 30 روزه جواب میدند. ممکنه یه خورده زودتر یا دیر تر بشه.
برای بعضی از دوستان دیر تر از 30 روز بوده ، برای خود من هم حدود 30 روزه جواب دادند.
priority date شما کی هست؟
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-04 ساعت 23:09)mobydick نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 14:40)armehraboon نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 14:22)aida123 نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 13:53)mohammadreza88 نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 12:54)Haghighat نوشته:  به نظر من اگر همسرتون تمام این مدت آمریکا بودن برای آفیسر اونقدر هم مهم نیست که حالا روز مصاحبه در ایران باشند. قضیه دمسایل یعنی اینکه ثابت کنی که میخواهید آمریکا زندگی کنید و تا اون مدت ( زمان مصاحبه) هم همسر در آمریکا زندگی کرده و مقدمات یک زندگی در آمریکا را هم در آنجا فراهم کرده مثل اجاره منزل، استخدام شدن در کاری یا اقدام به این کار، گردش مالی و .... وگرنه که این سوال که "همسر الان کجا هستند؟" یا " کجا زندگی میکنند؟" فقط برای راستی آزمایی شماست وگرنه که با سیستم هایی که اونها برای کنترل همه چیز دارند میدونند که همسر شما در آمریکا زندگی میکنند و کی و چه مدت از آمریکا خارج یا وارد شدند. چیزی که مسلم است همه باید مدارکی برای اثبات دمسایل با خود همراه داشته باشند که فراهم کردنش برای شما که همسر در این مورد آمریکا بودند نباید کار سختی باشه!
روز مصاحبه من، آفیسر اسم تمام اقوام من رو هم که در آمریکا بود می دونست ..
حالا باز دوستان ریسک نمیکنند و برای اینکه هیچ مورد منفی و یا ایرادی به کارشون نباشه و آفیسر هوس نقص مدرک به سرش نزنه روز مصاحبه هم احتیاط میکنند و همسر در آمریکا ماندگار میشود تا همه چیز بدون نقص انجام شود!
دقیقا همسر من هم همین شرایط رو دارند و از روز اولی که وارد آمریکا شدند فقط ۵ ماه ایران اومدند و کار و ماشین و تحصیل و .. خلاصه دامسیل قوی دارند برای اثبات این موضوع و حتی در زمان مقرر اقدام به سیتیزن شدن کردند.
این موضوع هم فقط برای بررسی شرایط پیش رو و اینکه اگر مشکلی پیش اومد پرسیدم و من هم تا جایی که امکان داشته باشه ریسک این کار رو نمیکنم. ایشالا که کار به اونجا ها نمیکشه و سفارت ها کمی خلوت تر میشند.
منم با اقا یا خانم حقیقت موافقم
یکی که فقط واسه ۲ ۳ ماه میره آمریکا محض اینکه موقع مصاحبه همسرش آمریکا باشه با اونی که کلا زندیگش تو آمریکا هست و حالا چند روزی اومده ایران خیلی فرق میکنه
من از یکی از وکلا هم پرسیدم همین نظر رو داشتن ، من هم احتمالا همسرم ایران باشند اما خوب دامیسایل قوی واسه چند سالی که آمریکا بودند داریم
اونها با این سوال فقط صحت حرفاتونو محک میزنند وگرنه که واسه اونا کاری نداره ی شماره پاسپورت یا گرین کارت و بزنند و ریز سفرهای طرف رو در بیارند

در تاییر صحبت دوستان ، اخیرا آقای ناصریان وکیل هم در کانال تلویزیونی پارس همین مطلب رو گفتند برای کسی که در آمریکا دانشجو بود.
خیلی از دوستان از جمله خود من شرایطمون متفاوت بود و همسرمون چند ماه قبل مصاحبه رفته بودند آمریکا. پس دامیسل خیلی قوی در کار نبود.
ولی خلاصه اگه دوست ندارید ریسک نکنید، چون بعضی ها اعتقاد دارند در هر حال ریسکه.
در مورد دوست عزیمونsib هم باید بگم که همسر ایشون اپلیکنت بودند و مصاحبه شدند و خودشون پتیشنر و زمان مصاحبه آمریکا بودند.

ببینید دوستان منابع اطلاعاتی در مورد مهاجرت دو دسته س یکی قوانین رسمی و مدون که میشه نمونه ش رو تو سایت های رسمی مهاجرت دید و دوم رویه های غیر رسمی هست که معمولاً به طور علنی مطرح نمیشن و با بررسی تجربیات دیگران میشه تا حدی از چند و چون شون مطلع شد مثل روند بک گراند چک امنیتی یا ملاحظات امنیتی و غیر امنیتی که در مورد افراد با تابعیت مختلف در نظر گرفته میشه این مقدمه رو گفتم که بگم به جز قوانین رسمی بهتره از اطلاعاتی که تو فروم های مختلف هست بهترین استفاده رو بکنین.مثلاً در مورد مسئله ی بالا تو همین فروم و همین تاپیک دو مورد از دوستان که همسرشون روز مصاحبه آمریکا نبودن به مشکل برخوردن... اما اینکه دقیقاً مشکل کارشون چی بوده و چرا آفیسر رو عدم حضورشون تو آمریکا حساس شده چیزیه که نمیشه در موردش نظر قطعی داد اما در مورد یکی از اونا خانمی بودن که همسرشون کار و منزل مسکونی داشتن و ظاهراً همه چی شون اوکی بود و فقط چند هفته قبل از مصاحبه میان ایران! حالا اینکه چرا آفیسر حساس شده حتی یادمه خودشونم دلیلش رو نمی دونستن! به هر حال توصیه کلی من خوندن دقیق تجربیات شخصی دیگران هست. تو این مورد من منبع دست اول نیستم ولی با خوندن تاپیک می تونید به منبع اصلی برسین
ممنون از همه دوستان که نظرات رو گفتند، من هم تا جایی که مشکلی پیش نیاد ریسک این رو نمی کنم که همسرم ایران باشند. ولی از روز اولی که وارد این پروسه شدم چیز های عجیب و غریب کم ندیدیم و فقط می خواستم خودم رو آماده کنم واسه آینده.
ایشالا که کار به اونجا نکشه و زود تر این جدایی ها تموم بشه برای همه دوستان
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در          صبح میشه این شب          صبر داشته باش
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2015-12-05 ساعت 08:53)armehraboon نوشته:  

با سلام

با سلام

نگران نباشید دیر نشده.
برای بعضی از دوستان دیر تر از 30 روز بوده ، برای خود من هم حدود 30 روزه جواب دادند.

من ازدواج با سيتيزن بودم اينو كه ميگين نداشتم ولي از روز اولي كه واسه كارام اقدام كردن از ٣ اكتبر ٢٠١٤ بوده تا الان يك سال و دوماه گذشته
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-06 ساعت 10:04)nazila joon نوشته:  
(2015-12-05 ساعت 08:53)armehraboon نوشته:  

با سلام

با سلام

نگران نباشید دیر نشده.

من ازدواج با سيتيزن بودم اينو كه ميگين نداشتم ولي از روز اولي كه واسه كارام اقدام كردن از ٣ اكتبر ٢٠١٤ بوده تا الان يك سال و دوماه گذشته

بله درسته شامل حال شما نمیشه.
ولی زیاد دیر نشده نگران نباشید.
سفارت آنکارا هستید؟
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-12-05 ساعت 02:00)hamidoo_b نوشته:  
(2015-12-05 ساعت 00:14)barfi1 نوشته:  با سلام دوستان عزیزمن 16 دسامبر وقت مصاحبه دارم این نامه را از csc دریافت کرده ام منظور این نامه چیست لطفا راهنمایی کنید.

Best regards,

با تقدیم احترام،

شما مصاحبتون ابوظبى هست و نياز نبود تو csc اكانت درست كنيد. اين اكانت براى آنكارايى ها مهمه تا بتونن از اونجا ptt مورد نظرشون رو انتخاب كنن

با سلام ممنون از پاسختان دوست عزیز شما مطمئن هستید.اگر مطمئن هستید باید بگویم این شاهکار وکیل است.متاسفانه دقتشان بسیار پایین هست!!!
باید از موسسین و تمام دوستان دلسوز مهاجرسرا تشکر کنم.اگر این سایت نبود من بسیار دچار مشکل میشدم اما این اشتباهشون دیگه نوبره!!!
به عنوان نمونه اصلا ایشان چیزی در مورد گرفتن کارت واکسن به من نگفتند من با استفاده از این سایت به پاستور مراجعه کردم اتفاقا چندین واکسن تزریق کردم به موقع کارت را گرفتم ان وقت ایشان دیشب یعنی 8 روز مانده به پروازمان به دبی میگوید شما باید کارت واکسن بگیرید من هم گفتم به لطف سایت مهاجر سرا بعد از دریافت نامه مصاحبه کارت کامل کردم و گرفتم.دوستان پیشکسوت وفعال و دلسوز مهاجرسرا از صدتا وکیل بهتر هستند.
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
ارسال مدارک به nvcژانویه 2015
تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015
سفارت: ابوظبی
مصاحبه 16 دسامبر
ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ)
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، armehraboon ، Sam-90
(2015-12-06 ساعت 17:12)barfi1 نوشته:  
(2015-12-05 ساعت 02:00)hamidoo_b نوشته:  

Best regards,

با تقدیم احترام،

با سلام ممنون از پاسختان دوست عزیز شما مطمئن هستید.اگر مطمئن هستید باید بگویم این شاهکار وکیل است.متاسفانه دقتشان بسیار پایین هست!!!
باید از موسسین و تمام دوستان دلسوز مهاجرسرا تشکر کنم.اگر این سایت نبود من بسیار دچار مشکل میشدم اما این اشتباهشون دیگه نوبره!!!
به عنوان نمونه اصلا ایشان چیزی در مورد گرفتن کارت واکسن به من نگفتند من با استفاده از این سایت به پاستور مراجعه کردم اتفاقا چندین واکسن تزریق کردم به موقع کارت را گرفتم ان وقت ایشان دیشب یعنی ۸ روز مانده به پروازمان به دبی میگوید شما باید کارت واکسن بگیرید من هم گفتم به لطف سایت مهاجر سرا بعد از دریافت نامه مصاحبه کارت کامل کردم و گرفتم.دوستان پیشکسوت وفعال و دلسوز مهاجرسرا از صدتا وکیل بهتر هستند.

باز هم تاکید میکنم، حداقل 5 تا از سفرنامه های ابوظبی رو بخونید همه چیز دستگیرتون شه
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی