کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-12-08 ساعت 19:35)mobydick نوشته:  
(2015-12-08 ساعت 18:35)Babak.T نوشته:  سلام
شنيديد دارن شرايط ويزارو واسه كسايى كه به ايران سفر كردن سخت ميكنن!
پس واسه مايى كه ايرانى هستيم ميخوان چيكار كنن!؟
یه قانون قراره تو کنگره تصویب شه که کسایی که تابعیت دو گانه ی آمریکایی-(ایرانی،عراقی و...) دارن واسه سفر به کشورهایی که به واسطه ی داشتن تابعیت آمریکا قبلاً میشد بدون ویزا رفت باید درخواست ویزا بدن! این قانون واسه کسایی که تابعیت دوگانه اروپایی-(ایرانی،عراقی و..) و قصد سفر به آمریکا رو دارن هم صادقه! این ینی بلا استفاده شدن تقریبی تابعیت آمریکا واسه ما... قبلاً سیتیزن هام هم مثل همه ی آمریکایی ها می تونستن به اکثر کشور ها مثل کشورهای اروپایی بدون ویزا سفر کنن...
خب این از این! حالا فرض کنین ترامپ هم رییس جمهور شه!! آمریکا دیگه عملاً جای ما نخواهد بود

اينم گفتن كسايى كه تو چند سال اخير به ايران سفر كردن واسه صدور ويزاشون به آمريكا سخت گيرىِ بيشترى ميشه.
ضمناً اون خانومى كه چند روزِ پيش تو كاليفرنيا مردمُ به رگبار بست با ويزاى k1 اومده بود آمريكا!
كتگورى : CR1
ارسال به USCIS: اكتبر ٢٠١٤
RFE : آپريل ٢٠١٥
اپرو : مى ٢٠١٥
كامپليت NVC : اكتبر ٢٠١٥
تاريخ مصاحبه : ژانويه ٢٠١٦
محل مصاحبه : ابوظبى

ceac updates : 14 jan , 20 jan (email) , 21 jan , 25 jan , 28 jan , 10 apr (email) , 18 jul (email) , 19 jul , 1 Agu OR

پاسخ
تشکر کنندگان: mobydick
(2015-12-07 ساعت 20:45)mani_badb0y نوشته:  
(2015-12-07 ساعت 20:34)ep30lon نوشته:  
(2015-12-07 ساعت 17:31)mani_badb0y نوشته:  سلام دوستان من دو روز پیش به انکارا بابت وقت مصاحبه و وضعیت پیش امده ایمیل دادم که چرا به ما نوبت مصاحبه نمیدید و اینکه nvc میگه شما باید وقت بدید و در جواب ایمیل من این متن فرستادم که براتون میزارم خیلی جالبه و فکر میکنم تا چند ماه دیگه به هیچکی نوبت مصاحبه نمیدن

Your case folder is not transmitted to Ankara yet. It is still at NVC, and waiting in the line to receive an appointment date. Ankara informs NVC every month on how many interviews will be done at post and NVC schedules interview dates according to the numbers we provide them and dates the files were completed at their office. There are more than 500 applicants awaiting interview dates in Ankara at this moment. Depending where you are in the line you might receive an appointment within the next few months.

اینچا می گه کیس شما کجاست ؟
در جواب چی مینویسه ؟
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx

می نویسه at nvc
پس طبق دستور العملی که دوستان در اینمورد گفتند هنوز شما به سفارت انتقال داده نشدید.
""" در حالت كلى بعد از اينكه نامه مصاحبه براتون بياد تبديل ميشه به in transit ، وقتي مدارك تو سفارت باشه ميشه ready، اگر ويزا يكضرب باشه ميشه issued و اگر خداى نكرده كليرنس بخوريد ميشه administrative process"""

حالا باید بازم چک کنید.
من فکر کنم اوضاع سفارت در ترکیه کمی نابسامان شده

یا کلن دارن کارهای عقب افتاده امسال رو تکمیل می کنند

اگه خبری از NVC نشه که من کلا برنامه سال 2016 رو می گذارم رو 6 ماه
اینطوری نمیشه زندگی کرد.
CR1 PD:27OCT2014
Approve : 7 Jan 2015
دریافت کیس نامبر : Jan 2015
دریافت اینویس نامبر : march  2015
فرم DS-261 , پرداخت 320$ 120 $: March 2015
ارسال مدارک نهایی : Jun 2015
اعلام نقص مدارک : Dec 2015 رفع dec 2015
تکمیل پرونده از NVC به سفارت 19 feb
تکمیل تا مصاحبه 120روز
مصاحبه : آنکارا یکضرب
آرامش-خوشحالی-کودتا-ترس-نگرانی-آرامش
خوشحال بودیم ویزا گرفتیم حالا خوشحالیم که زنده ایم.
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر

==============
همیشه معجزه ای در حال اتفاق هست گوش بزنگ باش.
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y
(2015-12-02 ساعت 17:00)atessafg نوشته:  
(2015-12-02 ساعت 13:29)negarbahrami نوشته:  سلام

دوستان من چندین ماهه که Case N و Invoive برای شوهرمو گرفتم ولی سایت باز نمیشه و زنگ می زنم و ایمیل می زنم جواب خاصی نمی دهند و باید صبر کنی، کسی مشکل من رو داره ؟

دوست عزيز سلام
معمولا پس از دريافت اينويس شما بايد بتونيد پرداخت رو انجام بديد كه زمانش بصورت تقريبي ٦ ماه پس از رسيدن مدارك دست ان وي سي است. حتما بهشون زنگ بزنيد ، اگر آنلاين نميتونيد پرداخت كنيد ميتونيد با چك پرداخت رو انجام بديد.
موفق باشيد .

سلام
چند بار زنگ زدم و ایمیل زدم ولی جوابی نمی دهند

وقتی CN , Inovice رو تو سایت می زنم این ارور رو میده:
Summary Information

Please be advised that the case that you have attempted to access is not eligible for further processing by the National Visa Center at this time. Please contact the National Visa Center if you believe that you have received this message in error.

الان چند ماهه همینه
ارسال مدارک 05May2015
دریافت مدارک 11May2015
اپروو 4June2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر (تلفنی) : 17 aug
سفارت ارمنستان
...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-08 ساعت 20:11)Babak.T نوشته:  
یه قانون قراره تو کنگره تصویب شه که کسایی که تابعیت دو گانه ی آمریکایی-(ایرانی،عراقی و...) دارن واسه سفر به کشورهایی که به واسطه ی داشتن تابعیت آمریکا قبلاً میشد بدون ویزا رفت باید درخواست ویزا بدن! این قانون واسه کسایی که تابعیت دوگانه اروپایی-(ایرانی،عراقی و..) و قصد سفر به آمریکا رو دارن هم صادقه! این ینی بلا استفاده شدن تقریبی تابعیت آمریکا واسه ما... قبلاً سیتیزن هام هم مثل همه ی آمریکایی ها می تونستن به اکثر کشور ها مثل کشورهای اروپایی بدون ویزا سفر کنن...
خب این از این! حالا فرض کنین ترامپ هم رییس جمهور شه!! آمریکا دیگه عملاً جای ما نخواهد بود

اينم گفتن كسايى كه تو چند سال اخير به ايران سفر كردن واسه صدور ويزاشون به آمريكا سخت گيرىِ بيشترى ميشه.
ضمناً اون خانومى كه چند روزِ پيش تو كاليفرنيا مردمُ به رگبار بست با ويزاى k1 اومده بود آمريكا!
درسته در این موردم سخت گیری هایی قراره داشته باشن.... در مورد ماهام تو ap از خجالت مون درمیان!

خدای من قانون تصویب شد!!! من تو شوکم
وای خدای من.... از اونی که فکر می کردم بدتره ! .... اصلاً به ما ویزا میدن؟
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-27 ساعت 10:41)شهلا 1346 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 22:04)Gamed khan نوشته:  سلام خدمت دوستان
بنده با اينكه مطالعه كردم باز هم متوجه نشدم كسي كه با ويزاي k1 به امريكا مياد ازدواج مي كنه وتقريبا يك سال ٣ ماه طول ميكشه تا گرين كارتش بياد كي ميتونه براي سيتيزن شيپي اپلاي كنه
براي من مهم هست بدونم اين زمان ٣ سال از زمان ازدواج شروع ميشه يا از زماني كه گرين كارت براي من اماده ٣ سال بايد صبر كنم
از اينكه من راهنمايي كنيد ممنون ميشم

از زمان ثبت ازدواج در آمریکا

دوستی با استناد به این پست به من زنگ زده بود و سوال میکرد در این زمینه و من ضمن توضیح به خودشون تصمیم گرفتم اینجا هم مطلب رو اصلاح کنم که باعث سر در گمی تازه واردین نشه.
حوصله نکردم بقیه تاپیک رو بخونم ببینم اصلاح شده بعدا یا نه، دیگه به بزرگی خودتان ببخشید.

سیتیزنی بر اساس ازدواج سه سال بعد از تاریخ صدور گرین کارت می باشد.
فرد متقاضی دقیقا دو سال و نه ماه بعد از تاریخ صدور گرین کارتش میتونه مدارک رو ارسال کنه و برای من پارسال حدود چهار پنج ماه پروسه اش طول کشید.
گرین کارت من هم کمتر از پنج ماه بعد از ارسال مدارک ازدواج در داخل آمریکا به دستم رسید که البته این قضیه مربوط به زمان تیرکمان شاه 2011 می باشد!
از دیدن اینکه جدیدا یک سال و سه ماه باید برای رسیدن گرین کارت صبر کنند، بسی متعجب شدم.

متاسفانه افرادی که به هر دلیل از نقص مدارک گرفته تا طولانی شده بک گراند چک یا حتی شلوغ بودن سر اداره مهاجرت رسیدن گرین کارتشان به تاخیر میوفتد، حسابی در حقشان اجحاف میشه.

هم اینکه کل اون مدت جزو زمان انتظار سیتیزنی حساب نمیشه و هم اینکه مسافرتشان به خارج آمریکا مسئله دار میشه و هم صرفا با در دست داشتن کارت موقت اجازه کار، هر کسی بهشون کار نمیده.

من به همه آمدن از طریق ویزای ازدواج رو توصیه میکنم که موقع ورود گرین کارت دستشون باشه. مخصوصا آقایان محترم که انتظار میره که سریع برن کار کنن و خرج زن و بچه بدن!!
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh
(2015-12-08 ساعت 22:18)mobydick نوشته:  
(2015-12-08 ساعت 20:11)Babak.T نوشته:  

درسته در این موردم سخت گیری هایی قراره داشته باشن.... در مورد ماهام تو ap از خجالت مون درمیان!

خدای من قانون تصویب شد!!! من تو شوکم
وای خدای من.... از اونی که فکر می کردم بدتره ! یه شهروند دو تابعیتی آمریکایی اگه از بعد از ۲۰۱۱ به ایران،عراق،*******ه سفر کنه واسه برگشتن به خود آمریکا باید ویزا بگیره!!! وای چه اتفاقی داره میوفته!!! ینی به ما ویزا هم بدن یه سفر بخوایم بیام ایران خانواده ها رو ببینیم بازم باید درخواست ویزا بدیم.... اصلاً به ما ویزا میدن؟

لینک بدید دوست عزیز لطفا، همچین خبری نیست.
آزادی ورود و خروج به آمریکا برای اتباع آمریکا در بالاترین سطوح قانونی تضمین شده. یک شبه همچین حقی رو ضایع نمیکنند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
CR1
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
پاسخ
تشکر کنندگان:
http://edition.cnn.com/2015/12/08/politi...index.html
لینک سی ان ان
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-09 ساعت 08:47)mobydick نوشته:  http://edition.cnn.com/۲۰۱۵/12/08/politi...index.html
لینک سی ان ان

لینک مرده
من فکر میکنم جریان یک چیز دیگری هست که شما درست متوجه نشده اید احتمالا.
اینها قانون تصویب کرده اند یا میخوان بکنن که اونایی که تابعیت دوگانه کشورهای بدون ویزا به آمریکا رو در کنار تابعیت کشورهای تروریست پرور رو دارند، کماکان برای ورود به آمریکا نیاز به ویزا داشته باشند.
مثلا یک فرانسوی-عراقی یا یک ایرانی-بریتانیایی برای آمریکا آمدن کماکان ویزا لازم داشته باشه. عدم نیاز به ویزا برای اتباع یک کشور هیچوقت تضمین ورود به آن کشور نیست و ماموران مهاجرت کماکان میتوانند بدلایل متفاوت مانع ورود بشوند مثلا نداشتن بلیط بازگشت یا رزرو هتل یا نداشتن پول کافی. احتمالا اینا میخوان این شرط جدید رو از حالت کیس به کیس و در اختیار ماموران مهاجرت به شکل قانون تبدیل کنند.
من همین الانش هم خیلی شنیدم که ایرانیان تبعه کانادا یا اروپا موقع آمدن به آمریکا گاها در مرز حسابی سین جیم میشن. یا مثلا اسرائیل آنقدر آمریکاییان با بک گراند مسلمان رو از ورود به اسرائیل بازداشته و دیپورت کرده که کماکان آمریکا حاضر نیست به اسرائیلیها اجازه بده بدون ویزا به آمریکا سفر کنند.
آمریکا میگه اسرائیل باید دست از این کارش برداره و اسرائیل هم میگه من به صرف داشتن پاسپورت آمریکایی به این راحتی ها اجازه سفر بدون ویزا به آمریکاییان مسلمان زاده یا دو تابعیتی یا متولد از/در کشورهای مسلمان را نخواهم داد.
چنین شرایطی در خیلی از کشورهای به اشکال مختلف در زمانهای مختلف اعمال شده.
مثلا آلمانی هایی که متولد سال 1928 یا ماقبل هستند، البته اگه درست یادم باشه، کماکان برای ورود به اسرائیل نیاز به ویزا دارند.
پاسخ
تشکر کنندگان: mobydick ، ep30lon
House overwhelmingly passes legislation that would overhaul federal visa waiver program.
شما اینو تو.گوگل سرچ کن
قسمتی که درست متوجه نشدم.رو ادیت کردم ولی قانون مشخصه و تصویب شده
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-09 ساعت 08:55)mobydick نوشته:  House overwhelmingly passes legislation that would overhaul federal visa waiver program.
شما اینو تو.گوگل سرچ کن

ممنون از بابت لینک
حدسم درست بوده، همانی هست که در بالا توضیح دادم
شرایط سفر ایرانیان و عراقی هاو .... تبعه کشورهای بدون ویزا به آمریکا برای سفر به آمریکا سخت تر شده
پاسخ
(2015-12-09 ساعت 08:59)yami نوشته:  
(2015-12-09 ساعت 08:55)mobydick نوشته:  House overwhelmingly passes legislation that would overhaul federal visa waiver program.
شما اینو تو.گوگل سرچ کن

ممنون از بابت لینک
شرایط سفر ایرانیان و عراقی هاو .... تبعه کشورهای بدون ویزا به آمریکا برای سفر به آمریکا سخت تر شده
متأسفانه لینک درست ثبت نمیشه!!!
پس حدس قبلی من درست بود... مثلاً اروپایی -ایرانی ها دیگه بدون ویزا نمي تونن بیان آمریکا درسته؟

CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-09 ساعت 09:06)mobydick نوشته:  
(2015-12-09 ساعت 08:59)yami نوشته:  
شما اینو تو.گوگل سرچ کن

ممنون از بابت لینک
متأسفانه لینک درست ثبت نمیشه!!!
پس حدس قبلی من درست بود... مثلاً اروپایی -ایرانی ها دیگه بدون ویزا نمي تونن بیان آمریکا درسته؟

درسته و همچنین هر تبعه کشوری که اصلا دو تابعتی هم نیست ولی در 5 سال گذشته به یکی از این کشورها سفر کرده، هم نمیتونه از برنامه ورود به آمریکا بدون ویزا استفاده کنه و باید ویزا بگیره.
یعنی مثلا یک بریتانیایی که سه و نیم سال گذشته یک بار به ایران آمده، برای ورود به آمریکا تا یک و نیم سال آینده باید ویزا بگیره.

لینک سالم و کوتاه شده:

http://yon.ir/wA6J

.
پاسخ
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، mobydick

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان