(2015-12-22 ساعت 14:37)hamidoo_b نوشته:دوستان حالا یک نکته ! ممکنه تا الان ویزای نامزدی سریع تر بوده باشه ولی با توجه به این که زوج پاکستانی که حمله " ت.رو.ریس.T " رو در کالیفرنیا انجام داد , سال قبل از طریق ویزای نامزدی وارد امریکا شده بوده , میخوان سیستم ویزای K1-Fiance رو بازنگری کنند , من این رو چند جا خوندم , این یکی از لینک هاش !(2015-12-22 ساعت 14:10)armehraboon نوشته:(2015-12-22 ساعت 13:38)rahbari نوشته:(2015-12-22 ساعت 13:16)armehraboon نوشته:(2015-12-22 ساعت 12:29)rahbari نوشته: سلامبا سلام
با این قانون جدید ایا تغییری در مدت زمان پروسه ویزای ازدواج ایجاد شده
ما تازه میخوایم عقد کنیم و فرم هامونو پر کنیم
ظاهرا ربطی به این موضوع نداره ولی خوب ممکنه توی روند کلیر شدن که مرحله بعد از مصاحبه هست تاخیر بیشتری ایجاد کنه.
البته اینها همه حدس و گمان هست و واقعا از سیاستهای اداره مهاجرت کسی خبر دقیقی نداره.
شما سریعتر درخواست رو بدید زودتر کارتون توی مراحل اداری میفته.
اخه میخواستیم از طریق نامزدی بریم
از یه وکیل پرسیدیم گفت نامزدی ممکنه تا ۵ سال هم طول بکشه
مارو کلی ترسوند
راستش تا اونجا که من میدونم نامزدی خیلی سریعتر از ازدواج هست( البته تا اونجا که میدونم) فقط شما وقتی وارد آمریکا میشید باید ازدواج کنید و بعدا گرین کارت رو به همسرتون میدند.
ویزای ازدواج با گرین کارتی ( از جمله خودم) در حال حاضر کمتر از دو سال نوبت مصاحبه بیشتر دوستان شده.
ویزای ازدواج با سیتزن رو دقیقا نمیدونم ولی به نظر میاد اخیرا نوبت مصاحبه هاشون با تاخیر زیاد مواجه شده و حتی از ازدواج با گرین کارتی ها یه خورده نوبت مصاحبشون دیر تر شده( البته این برداشت شخصی خودم از پستهای دوستان هست).
ولی کلا خیلی بعید میدونم ویزای نامزدی ۵ سال!!!!طول بکشه.
به تاپیک ویزای نامزدی مراجعه کنید قطعا دوستان اظلاعات مفیدی به شما میدند.
ويزاى نامزدى مورد ٦ ماهه داشتيم ٤ماهه هم داشتيم. باكليرنس ٢ ساله هم داشتيم.
تحقيقاتتون رو كامل كنيد، اگر شرايط غير عادى تو پروندتون نيست دنبال وكيل نريد و از طريق تحقيق و مطالعه تو سايت اداره مهاجرت و همين سايت و سايتهاى مشابه ميتونيد بدون وكيل كارتون رو انجام بديد
http://news.yahoo.com/obama-asks-review-...iness.html
در این شرایط فکر میکنم هیچ جور نمیشه در مورد هیچ زمان بندی مطمئن بود , یک کم بیشتر تحقیق کنید که بعد تو ذوقتون نخوره ! پیشاپیش براتون آرزوی خوشبختی میکنم
CR1/IR1
ارسال مدارک April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا
: May 15th رسیدن مدارک به NVC
: June 19th تکمیل پرونده
Interview : Finally ! April11th 2016
مقصد : Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :