موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-30 ساعت 17:55)inanna نوشته: (2016-03-30 ساعت 13:12)niceuser نوشته: (2016-03-30 ساعت 02:15)niceuser نوشته: سلام
دوستان لطفا راهنمائی کنید برای دریافت ویزای ازدواج
میدونم بعضی جاها توضیحاتی دادند اما اگر یه بار دیگر بطور کامل و قدم و قدم بگید ممنون میشوم
خوب قبل از هر کاری اول شخصی که در ایران است باید با شخصی که در آمریکا است و میخواهد ازدواج کند باید قبلش یک دیداری داشته باشند درسته ؟
و بعد بقیه کارها باید انجام بشه تا اینجا درسته ؟
خوب اگر درسته لطفا مرحله به مرحله بگید بعدش از دیدار کردن چکار باید بکنیم
دقیقا بگید اول کدام باید شروع به اقدام بکنه و چه فرمهائی نیاز است ممنون میشوم کامل توضیح دهید
خداحافظ
سلام
دوستان اگر لطف کنید ممنون میشوم
سلام دوست عزیز , پیشاپیش براتون آرزوی سلامت و خوشبختی میکنم , قبل از هرچیز باید تصمیم بگیرید که میخواهید از طریق نامزدی اقدام کنید یا ازدواج , اگر همسرتون سیتیزن نیستند , باید حتما ازدواجی اقدام کنید ! اگر سیتیزن هستند نامزدی هم میتونید اقدام کنید که پروسه یک کم متفاوت و ظاهرا کوتاه تره و وقتی شما رفتید آمریکا ۹۰ روز مهلت دارین که ازدواج کنید ,( اگر نه باید برگردین ) و باقی مراحل رو از اونجا پیگیری میکنید . به هر حال برای هر دو صورت خیلی مهمه که همدیگر رو از نزدیک ببینید و باهم عکس داشته باشید و مدارک اثبات رابطه محکم بهشون ارایه بدین که ازدواجتون واقعی و از روی علاقه هست , همینطور که از تجربه دوستان داریم میبینیم خیلی " مته به خشخاش " میذارن در این مورد و اذیت میکنند !
اگر همسرتون ایرانی نیست بهتره کشور سوم قرار بزارید برای دیدن همدیگه , بعد از اینکه مراسم نامزدی یا ازدواج انجام شد ,همسرتون باید برگردن آمریکا و از اونجا براتون اقدام کنند . برای این مورد میتونید به تاپیک " ازدواج در کشور ثالث " مراجعه کنید , چون پروسه خودش رو داره !
این هم لینک سایت اداره مهاجرته که تمام رو کامل براتون توضیح داده
https://travel.state.gov/content/visas/e...amily.html
و لینک فرم های لازم رو که باید مرحله به مرحله پرکنید از همینجا میتونید دانلود کنید .
یک نکته خیلی مهم اینکه , همینطور که از حال و روز ماها میبینید , این مسیر آسون نیست و انتظار و دلتنگی و بلاتکلیفی این پروسه طاقت فرسا هست , پس دوستانه بهتون میگم خیلی باید خیالتون از رابطه تون جمع باشه و رابطتون محکم باشه , چون فقط عشق و علاقه و صبر هست که کمک میکنه این زمان رو سپری کنید و به قول معروف کم نیارین ! من همسرم سیتیزن هست و تا الان ۲ سال شده که منتظریم و هفته دیگه تازه میرم مصاحبه . اصلا تو دلتون رو نمیخوام خالی کنم , فقط این رو گفتم که از نظر روحی به شدت خودتون رو آماده کنید ! الان که دارم این رو براتون مینویسم , این شعر " همینطور یهویی " اومد تو ذهنم " که " گر همسفر عشق شدی , مرد سفر باش ! " خلاصه دوست عزیز هفت کفش آهنین و هفت عصای آهنین تون رو آماده کنید براتون آرزوی موفقیت میکنم .
سلام
خیلی ممنون هستم از شما لطف کردید انشاالله شما هم موفق باشید
چند تا سوال
حقیقتش هنوز نمیدونم در مورد کدام باید اقدام کنم منظورم ازدواج یا نامزدی چون هنوز در این مورد تصمیمی نگرفتیم واسه همین سوال دارم
1 - گفته شده اگر کسی که در آمریکا است و گرین کارت داشته باشه اگر برای شخصی در ایران اقدام کنه باید لول آن شخص گرین کارتش تبدیل بشه به سیتیزن و بعد شروع به اقدام میشود که همین از گرین کارت به سیتیزن شدن حدودا 5 سال زمان میبره آیا درست گفتم ؟
2 - اگر همسر ایرانی نباشه مثلا خانمی که در آمریکا است آمریکائی باشه پس نمیتونه بیاد ایران درسته ؟ یعنی حتما باید در کشوری دیگری باشه بغیر از ایران ؟
3 - در هر مرحله چه نامزدی و چه ازدواج باید اولین قدم را اول همسر از آمریکا اقدام کنه درسته ؟
4 - سوال دیگر اینکه اگر همسر آمریکائی باشه یعنی سیتیزن یک خانم آمریکائی باشه اگر بیاد ایران اصلا قانونا میشود یک مرد ایرانی با یک خانم آمریکائی ازدواج کنه و در شناسنامه ثبت میشود یا خیر ؟
5 - چند تا سوال دیگر دارم که بعدا میپرسم
خیلی ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-30 ساعت 15:32)mani_badb0y نوشته: (2016-03-30 ساعت 14:16)armehraboon نوشته: (2016-03-30 ساعت 13:56)mani_badb0y نوشته: توی پرونده بود از قبل
معنی برگه سفید چی هست آیا نشانه خوبه یا بد ؟
معنیش همون پروسه کلیرنس هست که اکثرا درگیرش هستیم.
ترجمه های جدید رو پس برای چی خواستند ازتون؟
ظاهرا که اصل سند ازدواج رو هم روز مصاحبه تحویل دادید. درسته؟
توی این مدت سه سال و نیم همسر شما همیشه ا م ر ی ک ا بودند؟
فقط نگاه کرد بعد پس داد
بله اصل سند رو خواست مشاهده کرد بعد پس داد
1.5 سال ایران بود بعد رفت ا م ر ی ک ا
شما هم بعد مصاحبتون تو سایت سیس نوشته بود refused ؟ اگه بود بعد چه مدت تغییر کرد ؟ خیر برای من ننوشه بود ولی برای شما هم اشکالی نداره.
تا یک هفته صبر کنید. درست میشه.
شما اصلا نگران ریجکت شدن نباشید. فعلا نقص مدرک خوردید مثل خیلی از دوستات.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک : July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خداروشکر بعد از 6 ماه انتظار بالاخره به ما وقت مصاحبه MAY دادند . امیدوارم در این سال جدید همه زودتر خبرهای خوبی بشنویم.
ممنون میشم اگر دوستان جواب سوالات من رو دارند راهنمائی بفرمایند:
1- در نامه ای که از NVC مبنی بر دعوت به مصاحبه دریافت کردم هیچ مدرک جدیدی از ما نخواسته و فقط گفته که اوریجینال مدارک رو با خودتون ببرید و مابقی مدارک رو ما میفرستیم سفارت! اما من محض احتیاط مدارکی مثل شناسنامه، کارت پایان خدمت و سند ازدواج را 6-7 ماه پیش دوباره ترجمه رسمی کردم تا احیانا اگر سفارت درخواست کرد ارائه کنم. آیا تاریخ مدرک ترجمه جدیدم که مربوط به 6-7 ماه پیش هست رو قبول میکنن یا باید دوباره ترجمه چدید آماده کنم؟
2- زمانی که من میرم مصاحبه، تنها 5.5 ماه از اعتبار پاسپورتم باقی مانده آیا ایراد میگیرند (حداقل باید 6 ماه اعتبار داشته باشد)؟ (لازم به ذکر است که من ترجیح میدم با پاس قدیمی برم برا مصاحبه چون ویزای اروپا و آمریکا از قبل تو پاسم هست که فکر میکنم در فرایند کلیرنس تاثیر داشته باشه )
3- من که جمعه وقت مصاحبه دارم اگر سه شنبه برم آنکارا و همون روز وقت دکتر بگیرم تا 5 شنبه آماده میشه مدارک؟
سپاس از راهمائی دوستان
CR1
Ankara
AUG.2014: Priority Date
تکمیل مدارک: Oct.2015
ایمیل سفارت: Mar.2016
مصاحبه: May.2016
نتیجه: AP!
کلیرنس: Aug.2016 . ابتدا دوخطی، پس از 23 روز Or، و بعد از 3 روز ایمیل کلیر شدن
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-31 ساعت 13:07)رضام نوشته: دوستان خداروشکر بعد از 6 ماه انتظار بالاخره به ما وقت مصاحبه MAY دادند . امیدوارم در این سال جدید همه زودتر خبرهای خوبی بشنویم.
ممنون میشم اگر دوستان جواب سوالات من رو دارند راهنمائی بفرمایند:
1- در نامه ای که از NVC مبنی بر دعوت به مصاحبه دریافت کردم هیچ مدرک جدیدی از ما نخواسته و فقط گفته که اوریجینال مدارک رو با خودتون ببرید و مابقی مدارک رو ما میفرستیم سفارت! اما من محض احتیاط مدارکی مثل شناسنامه، کارت پایان خدمت و سند ازدواج را 6-7 ماه پیش دوباره ترجمه رسمی کردم تا احیانا اگر سفارت درخواست کرد ارائه کنم. آیا تاریخ مدرک ترجمه جدیدم که مربوط به 6-7 ماه پیش هست رو قبول میکنن یا باید دوباره ترجمه چدید آماده کنم؟
2- زمانی که من میرم مصاحبه، تنها 5.5 ماه از اعتبار پاسپورتم باقی مانده آیا ایراد میگیرند (حداقل باید 6 ماه اعتبار داشته باشد)؟ (لازم به ذکر است که من ترجیح میدم با پاس قدیمی برم برا مصاحبه چون ویزای اروپا و آمریکا از قبل تو پاسم هست که فکر میکنم در فرایند کلیرنس تاثیر داشته باشه )
3- من که جمعه وقت مصاحبه دارم اگر سه شنبه برم آنکارا و همون روز وقت دکتر بگیرم تا 5 شنبه آماده میشه مدارک؟
سپاس از راهمائی دوستان
سلام دوست عزيز مبارك باشه
١- من ترجمه قديمى بردم و ايرادى نگرفتن
٢- پاسپورتتون رو تمديد كنيد و لاشه پاس قبلى رو با خودتون ببريد، هم خودشون گفتن پاسپورت اعتبار داشته باشه، هم ممكنه تو گيت خروج ايران بهتون گير بدن
٣- اگر سه شنبه برين مديكال چهارشنبه جواب ميگيريد و در بدترين حالت پنج شنبه حتما جواب رو بهتون ميدن خيالتون راحت
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه
اصطلاحات سربازی
رتبه:
10
4 تشکر در 2 ارسال
(2016-03-30 ساعت 22:16)niceuser نوشته: (2016-03-30 ساعت 17:55)inanna نوشته: (2016-03-30 ساعت 13:12)niceuser نوشته: سلام
دوستان اگر لطف کنید ممنون میشوم
سلام دوست عزیز , پیشاپیش براتون آرزوی سلامت و خوشبختی میکنم , قبل از هرچیز باید تصمیم بگیرید که میخواهید از طریق نامزدی اقدام کنید یا ازدواج , اگر همسرتون سیتیزن نیستند , باید حتما ازدواجی اقدام کنید ! اگر سیتیزن هستند نامزدی هم میتونید اقدام کنید که پروسه یک کم متفاوت و ظاهرا کوتاه تره و وقتی شما رفتید آمریکا ۹۰ روز مهلت دارین که ازدواج کنید ,( اگر نه باید برگردین ) و باقی مراحل رو از اونجا پیگیری میکنید . به هر حال برای هر دو صورت خیلی مهمه که همدیگر رو از نزدیک ببینید و باهم عکس داشته باشید و مدارک اثبات رابطه محکم بهشون ارایه بدین که ازدواجتون واقعی و از روی علاقه هست , همینطور که از تجربه دوستان داریم میبینیم خیلی " مته به خشخاش " میذارن در این مورد و اذیت میکنند !
اگر همسرتون ایرانی نیست بهتره کشور سوم قرار بزارید برای دیدن همدیگه , بعد از اینکه مراسم نامزدی یا ازدواج انجام شد ,همسرتون باید برگردن آمریکا و از اونجا براتون اقدام کنند . برای این مورد میتونید به تاپیک " ازدواج در کشور ثالث " مراجعه کنید , چون پروسه خودش رو داره !
این هم لینک سایت اداره مهاجرته که تمام رو کامل براتون توضیح داده
https://travel.state.gov/content/visas/e...amily.html
و لینک فرم های لازم رو که باید مرحله به مرحله پرکنید از همینجا میتونید دانلود کنید .
یک نکته خیلی مهم اینکه , همینطور که از حال و روز ماها میبینید , این مسیر آسون نیست و انتظار و دلتنگی و بلاتکلیفی این پروسه طاقت فرسا هست , پس دوستانه بهتون میگم خیلی باید خیالتون از رابطه تون جمع باشه و رابطتون محکم باشه , چون فقط عشق و علاقه و صبر هست که کمک میکنه این زمان رو سپری کنید و به قول معروف کم نیارین ! من همسرم سیتیزن هست و تا الان ۲ سال شده که منتظریم و هفته دیگه تازه میرم مصاحبه . اصلا تو دلتون رو نمیخوام خالی کنم , فقط این رو گفتم که از نظر روحی به شدت خودتون رو آماده کنید ! الان که دارم این رو براتون مینویسم , این شعر " همینطور یهویی " اومد تو ذهنم " که " گر همسفر عشق شدی , مرد سفر باش ! " خلاصه دوست عزیز هفت کفش آهنین و هفت عصای آهنین تون رو آماده کنید براتون آرزوی موفقیت میکنم .
سلام
خیلی ممنون هستم از شما لطف کردید انشاالله شما هم موفق باشید
چند تا سوال
حقیقتش هنوز نمیدونم در مورد کدام باید اقدام کنم منظورم ازدواج یا نامزدی چون هنوز در این مورد تصمیمی نگرفتیم واسه همین سوال دارم
1 - گفته شده اگر کسی که در آمریکا است و گرین کارت داشته باشه اگر برای شخصی در ایران اقدام کنه باید لول آن شخص گرین کارتش تبدیل بشه به سیتیزن و بعد شروع به اقدام میشود که همین از گرین کارت به سیتیزن شدن حدودا 5 سال زمان میبره آیا درست گفتم ؟
2 - اگر همسر ایرانی نباشه مثلا خانمی که در آمریکا است آمریکائی باشه پس نمیتونه بیاد ایران درسته ؟ یعنی حتما باید در کشوری دیگری باشه بغیر از ایران ؟
3 - در هر مرحله چه نامزدی و چه ازدواج باید اولین قدم را اول همسر از آمریکا اقدام کنه درسته ؟
4 - سوال دیگر اینکه اگر همسر آمریکائی باشه یعنی سیتیزن یک خانم آمریکائی باشه اگر بیاد ایران اصلا قانونا میشود یک مرد ایرانی با یک خانم آمریکائی ازدواج کنه و در شناسنامه ثبت میشود یا خیر ؟
5 - چند تا سوال دیگر دارم که بعدا میپرسم
خیلی ممنون
سلام ,خواهش میکنم دوست عزیز
1. ببین بستگی داره , شخصی که با گرین کارت امریکا زندگی میکنه میتونه برای همسرش اقدام کنه و نیاز نیست صبر کنه تا سیتیزن بشه ! ولی برای نامزد نه ! حتما باید ازدواج کنند اول ! ولی اگر شخص گرین کارتی بخواد برای باقی افراد خانواده ,مثل خواهر و برادر اقدام کنه ,باید صبر کنه تا سیتیزن بشه !
اگر همسرتون already سیتیزن هست , ۳ سال طول میکشه تا شما هم سیتیزن بشین ! بر خلاف کیس های دیگه که مدت زمان سیتیزن شدنشون ۵ سال هست .
2. بله , من حد اقل خودم این ریسک رو نکردم که همسرم بیاد ایران , میتونید ترکیه یا گرجستان رو انتخاب کنید برای کار های ازدواجتون .
3. بله هر دو مورد باید از امریکا اقدام بشه !
4. اگر همسرتون بخواد مسلمون بشه فکر کنم موردی نباشه ولی ممکنه دوندگی و کاغذ بازی زیاد داشته باشه ,مطمئن نیستم , ولی به هر حال ترکیه هم ازدواج کنید میتونید بعد از ثبت ازدواج بین المللی , برین سفارت ایران و ازدواجتون رو ثبت ایرانی هم بکنید ,( باید مسلمون بشن حتما ) میتونید دقیقترش رو باز از کنسولگری ایران در استانبول یا آنکارا سؤال کنید که چقدر طول میکشه پروسه !
CR1/IR1
ارسال مدارک April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا
: May 15th رسیدن مدارک به NVC
: June 19th تکمیل پرونده
Interview : Finally ! April11th 2016
مقصد : Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
رتبه:
10
4 تشکر در 2 ارسال
(2016-03-30 ساعت 00:39)Jomilim نوشته: دوست عزيز منظورم از زمان در خصوص مدت زماني هست كه به طور مثال در كشور تركيه صرف ميشود و همچنين مراحل از جمله ازمايش خون و غيره كه ما در مورد جزءيات اطلاع نداريم مثل در مورد مدركي كه ثابت مي كند ما هردو مجرد هستيم
با سپاس فراوان
دوست عزیز تا جایی که متوجه شدم در گرجستان زمان کمتری میبره تا کار های ثبت ازدواجتون انجام بشه , و کلا کاغذ بازیش کمتره ,فکر کنم در حد ۲ ,۳ روز انجام میشه کارتون ,دوستانی که ترکیه ازدواج کردند یک هفته تا ۱۰ روز هم شده تا کار هاشون انجام بشه ( یعنی همان آزمایش خون و معاینه پزشکی و خود کار های محضری ) تا ازدواج ثبت بشه , برای ما در استانبول ۳ روزه انجام شد , چون یکی از دفاتر " wedding planner " از خود ترکیه کارمون رو انجام داد که خوب هزینه خودش رو داشت ولی ما راضی بودیم از کارشون خیلی ... وقتی ازدواجتون ثبت شد , همسرتون بر میگرده امریکا براتون اقدام میکنه و این مدت یک سال و نیم تا ۲ سال انتظار که دوستان گفتند از این به بعد تازه شروع میشه .
برای برگه تجرد , من فقط مراحل استانبول رو میدونم که بهتون میگم ! برگه تجرد رو که از ایران ببریم قبول نمیکنند , پس شما باید شناسنامه و کارت ملی و عکس ببری کنسولگری ایران در استانبول و برگه تجرد رو اونجا براتون صادر میکنند , اگر خانوم هستید اجازه محضری پدر هم لازم دارین . همسرت هم مدارک شناسایی و " birth certificate " باید ببره کنسولگری امریکا در استانبول و اون هم همونجا براش صادر میشه .
برگه تجرد رو از ایران اگه بخواهید بگیری این لینکش , توضیحات رو داده , شاید گرجستان همین رو بپذیره ازتون , چک کنید خودتون حتما که مطمئن باشید .
https://www.sabteahval.ir/default.aspx?tabid=87
CR1/IR1
ارسال مدارک April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا
: May 15th رسیدن مدارک به NVC
: June 19th تکمیل پرونده
Interview : Finally ! April11th 2016
مقصد : Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون inanna جان
میشود لطفا بگید این مراکز wedding planner چقدر هزینه میگیرند که همه کارها را خودشون انجام بدهند و نیازی به دوئندگی نباشه و میشود اسم یکی از این wedding planner که کارش خوبه را معرفی کنید که اگر سوالی بود بپرسیم ازشون ؟
و ببخشید همسرتون شما در آمریکا گرین کارت داشتند یا سیتیزن بودند که حدودا تا سال برای شما زمان برد که به آمریکا بروید
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود مجدد
دوست عزيز
از انجايي كه دوست دختر امريكايي بنده ازطرف پدري بومي امريكا (سرخ پوست) هستند و ايراني امريكايي نيستند ايا تفاوتي ميكند يا خير
شما در مورد اين كه ايا امكان ثبت ازدواج در ايران بعد از گرفتن ويزاي توريستي امكان پذير هست يا خير اطلاعي داريد؟
ايا تفاوت زماني بين ويزاي نامزدي و ازدواج وجود دارد ؟
اگر ازدواج بين الملي ثبت گردد اياامكان اقدام و دريافت ويزاي نامزدي در دسترس نخواهد بود ؟
با تشكر از شما دوست عزيز كه به سوالات اينجانب پاسخ داديد اميدوارم كه به سوالات مجدد اينجانب پاسخ دهيد
باسپاس فراوان
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-01 ساعت 09:11)Jomilim نوشته: با درود مجدد
دوست عزيز
از انجايي كه دوست دختر امريكايي بنده ازطرف پدري بومي امريكا (سرخ پوست) هستند و ايراني امريكايي نيستند ايا تفاوتي ميكند يا خير
شما در مورد اين كه ايا امكان ثبت ازدواج در ايران بعد از گرفتن ويزاي توريستي امكان پذير هست يا خير اطلاعي داريد؟
ايا تفاوت زماني بين ويزاي نامزدي و ازدواج وجود دارد ؟
اگر ازدواج بين الملي ثبت گردد اياامكان اقدام و دريافت ويزاي نامزدي در دسترس نخواهد بود ؟
با تشكر از شما دوست عزيز كه به سوالات اينجانب پاسخ داديد اميدوارم كه به سوالات مجدد اينجانب پاسخ دهيد
باسپاس فراوان
من جواب سوالهايى كه ميدونم رو ميگم
بومى بودن پدر ايشون تاثيرى روى پرونده نداره
بين ويزاى نامزدى و ازدواج اختلاف زمان هيت ولى در نظر بگيريد كه ممكنه با اضافه شدن پروسه كليرنس ويزاى نامزدى هم طولانى بشه ولى در كل ويزاى نامزدى پروسه كوتاهترى داره
ازدواج چه داخل ايران باشه چه بين المللى ازدواجه، از حالت نامزدى خارج ميشه
در مورد ويزاى توريستى هم متوجه سوالتون نشدم
اين رو هم اضافه كنم كه در ويزاى نامزدى بعد از اينكه وارد آمريكا شديد تا سه ماه بايد ازدواج كنيد و تا يه مدت حالت بلا تكليف داريد چون اجازه كار و يه سرى حقوق ديگه تا زمان صدورشون نداريد ولى براى ويزاى ازدواج از بدو ورود گرين كارت ميگيريد. پيشنهاد ميكنم دو تاپيك ويزاى نامزدى و ادامه ويزاى نامزدى بعد از ورود به آمريكا رو مطالعه كنيد تا تجربه دوستان رو ببينيد
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه
اصطلاحات سربازی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از پاسخگويي شما عزيز منظورم از ويزاي توريستي اين بود كه براي ثبت ازدواج در ايران من بايد چه نوع ويزايي براي نامزدم اقدام كنم ايا با ويزاي توريستي ما ميتونيم ازدواجمون رو در ايران ثبت كنيم ؟
با سپاس فراوان
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-01 ساعت 15:32)Jomilim نوشته: ممنونم از پاسخگويي شما عزيز منظورم از ويزاي توريستي اين بود كه براي ثبت ازدواج در ايران من بايد چه نوع ويزايي براي نامزدم اقدام كنم ايا با ويزاي توريستي ما ميتونيم ازدواجمون رو در ايران ثبت كنيم ؟
با سپاس فراوان
با سلام به شما دوست عزیز
بله ویزای توریستی باید بگیرند.
البته ثبت ازدواج در ایران باید با مسلمان شدن ایشون باشه( حتی به صورت صوری).
که البته پروسه بسیار ساده ای هست و زمان نمیبره.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک : July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-01 ساعت 20:46)armehraboon نوشته: (2016-04-01 ساعت 15:32)Jomilim نوشته: ممنونم از پاسخگويي شما عزيز منظورم از ويزاي توريستي اين بود كه براي ثبت ازدواج در ايران من بايد چه نوع ويزايي براي نامزدم اقدام كنم ايا با ويزاي توريستي ما ميتونيم ازدواجمون رو در ايران ثبت كنيم ؟
با سپاس فراوان
با سلام به شما دوست عزیز
بله ویزای توریستی باید بگیرند.
البته ثبت ازدواج در ایران باید با مسلمان شدن ایشون باشه( حتی به صورت صوری).
که البته پروسه بسیار ساده ای هست و زمان نمیبره.
سلام دوست عزیز
شما برای ویزا توریستی شهروند آمریکایی باید به وزارت امور خارجه در تهران برید و آنجا درخواست بدین الان زمان کوتاه شده و یک هفته ای بهتون برگه رسمی میدن که میتونید ارسال کنید تا براشون مراحل ویزا توریستی 3 هفتهای صادر بشه اما اگر هر دو با هم مثلا به سفارت یا کنسولی ایران در ترکیه مراجعه کنید کارتون راحت انجام میشه.
کیس ir1
درخواست اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94 _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc -فبریه 26-2016
90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا یه ضرب چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه
.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
خدا کنه سال خوبی باشه
امیدوارم مشکل آقا مانی حل شده و مدارک اثبات رابطه رو پزیرفته باشن و همینطور خبرای خوب از خانم قربانی عزیز برامون بیاد.
دوستان الان وقت ماه می رو در چند تایپیک دیدم فکر کنم یکیشون 15 می بود و البته چند تا آپریل از جمله inanna عزیز که 11 آپریل است و دوستی دیگر 25 آپریل و....
فکر میکنم ماه منتظرین وقت سفارت که ایمیل تکمیل مدارک تا فوریه داریم تو آپریل منتظر ایمیل باشیم و در ماه می یا ژوئن وقت بهمون بدن.
لطفا کسانی که براشون ایمیل وقت سفارت منتظرن اعلام کنن تا لیست منتظرین مشخص بشه و اینکه هنوز کسی از سال 2015 منتظر وقت هستش یا نه. آگه میدونین لطفا بگین و در آخر ممنونم که هستین و اینقدر خوب همو درک میکنید.
کیس ir1
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه
.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-02 ساعت 20:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-02 ساعت 21:24 توسط Jomilim.)
با درود
دوست عزيز من قبلا تجربه گرفتن ويزاي ايران را براي يك امريكايي تبار رادارم از طريق وزارت خارجه اقدام كردم كه بهم يه اژانس معرفي كردم كه از طريق اون اژانس كدي براي صدور ويزا هست را گرفتم البته نه از خود اژانس بلكه از راهنمايي كه باهاش هماهنگ كردم ومبلغ توافق شده رو پرداخت كردم بعدش اون شخص هم از طريق دفتر حافظ منافع ايران در واشنگتن ويزاشو دريافت كرد .
مشكل اين كه من مي خوام هزينه اي به راهنما پرداخت نكنم چون ما مي خواهيم در ايران ازدواجمونو ثبت كنيم
با سپاس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-02 ساعت 20:59)Jomilim نوشته: با درود
دوست عزيز من قبلا تجربه گرفتن ويزاي ايران را براي يك امريكايي تبار رادارم از طريق وزارت خارجه اقدام كردم كه بهم يه اژانس معرفي كردم كه از طريق اون اژانس كدي براي صدور ويزا هست را گرفتم البته نه از خود اژانس بلكه از راهنمايي كه باهاش هماهنگ كردم ومبلغ توافق شده رو پرداخت كردم بعدش اون شخص هم از طريق دفتر حافظ منافع ايران در واشنگتن ويزاشو دريافت كرد .
مشكل اين كه من مي خوام هزينه اي به راهنما پرداخت نكنم چون ما مي خواهيم در ايران ازدواجمونو ثبت كنيم
با سپاس
سلام دوست عزیز
اگر در فرم وزارت خارجه به عنوان بستگان باشه آژانس معرفی نمیکنن برای غریبه آژانس معرفی میشه ولی قوانین الان بهتر شده. نسبت خانوادگی مثل همسر خواهر غیر ایرانی به راحتی یک هفته ای برگه صادر میشه
کیس ir1
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ورود به آمریکا 2 سپتامبر