موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
دوست عزيز ممنونم از پاسخگويي شما ، متاسفانه هنوز ما مدرك رسمي براي اينكه نشان دهنده رابطه ي رسمي ما باشد وجود ندارد از اين رو ما قصد داريم اين كار را در ايران انجام دهيم منظورم ثبت ازدواج است
ممنونم در اين باره بيشتر بنده را راهنمايي بفرماييد
باسپاس فراوان از شما و تمامي دوستان كه با بنده و ديگر دوستان اطلاعاتشان را به اشتراك مي گذارند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها .... من گفتم بزار مصاحبم رو كابل بزارم بهم زودتر وقت مصاحبه ميدن ...خلاصه محل مصاحبه كابل شد ٢٢ مارچ وقت مصاحبه داشتم واسه ١٤ مارچ ازمايشگاه بهم وقت داد گفتم زود نيست؟! ازمايشگاه ايميل زِد كه ٧ روز لازمه تا جواب اماده شه...خلاصه شوهرمم إز أمريكا اومد هتل گرفتيم شيئ ٤٠ دلار ديگه ١٤ رفتم واسه ازمايش با هزينه واكسن ها ٤٦٥ دلار شد....٢٢ مارچ هم رفتم واسه. مصاحبه همون سوالايي كه إز همه كيس هاي ازدواجي ميكنن پرسيد و گفت قسم بخور و پاسپورت و عكس و مدارك اصلي رو آزم خواست بعد گفت قسم بخور و بعد يه برگه زرد بهم داد گفت همه چي درست فقط جواب ازمايشت هنوز نيومده أين چند هفته زمان ميبره گفتم يعني چند هفته گفت يا يك هفته يا دو يا سه هفته و عقدنامه و شناسنامم رو پس داد و باسپورتم رو نداد إز ٢٢ مارچ كه همون روز كيس ان آپديت شده تا الان يه بار ٢٨ يه بار ٣٠ يه بار ٣١ مارچ هم آپديت شده و ٣١ هم در جواب ايميلي كه ما به اونا داده بوديم٣١ مارچ زدن كه ما جواب ازمايش رو دريافت كرديم در اسرع وقت خبرتون ميكنيم...شوهرم ميگه من ديگه اينجا نميمونم خسته شدم...به نظرتون چيكار كنيم بچه ها؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام متاسفانه منم مشکل دوست عزیز jomilim رو دارم, برای اینکه خانوادم ایشون رو میخوان در ایران ببینند و در ایران ازدواج کنیم, باید درخواست ویزا برای شخص آمریکایی بدیم و هزینه.. از طرف دیگه مشکل دوست عزیز خانم قربانی رو که خوندم که در ایران ازدواج کرده بدون هیچ عیب و نقصی و قبولشون نکردن, موندم که چیکار کنم , خانوادمو راضی کنم که آنکار همدیگرو ببینیم و عقد کنیم یا ایران عقد کنیم بهتره
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-03 ساعت 23:09)hodaras نوشته: با سلام متاسفانه منم مشکل دوست عزیز jomilim رو دارم, برای اینکه خانوادم ایشون رو میخوان در ایران ببینند و در ایران ازدواج کنیم, باید درخواست ویزا برای شخص آمریکایی بدیم و هزینه.. از طرف دیگه مشکل دوست عزیز خانم قربانی رو که خوندم که در ایران ازدواج کرده بدون هیچ عیب و نقصی و قبولشون نکردن, موندم که چیکار کنم , خانوادمو راضی کنم که آنکار همدیگرو ببینیم و عقد کنیم یا ایران عقد کنیم بهتره
----------------------
سلام
دوست عزيز مشكل من ربطي به ايران عقد كردنم نداره
شما هرجا كه خواستين عقد كنيد
مشكل من اين بود مدارك اثبات رابطه ام كم بود مثل پريينت خط و چت
(IR1)
شروع كيس اكتبر ٢٠١٣
اولين مصاحبه ژانويه ٢٠١٥
نتيجه مصاحبه: به علت نداشتن پرينت از خط و برنامه هاي اينترني كيس مرجوع شد براي review مجدد
بعد از نه ماه ٢٠اكتبر ٢٠١٦ از سرويس سنتر تكزاس اپرو شديم ٩نوامبر تازه فرستادن nvc
اينم بدونيد تو مرحله review مجدد يا همون reaffirmed بعد از اپرو nvc بهتون نامه و ايميل و حتي آپديت نميده كيس رو از uscic تحويل مي گيره و بدون اطلاع شما به سفارت مي فرسته
مصاحبه ١٠ ژانويه و نتيجه ويزاي يه ضرب
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-03 ساعت 22:30)نازيلا١٩٩٣ نوشته: سلام بچه ها .... من گفتم بزار مصاحبم رو كابل بزارم بهم زودتر وقت مصاحبه ميدن ...خلاصه محل مصاحبه كابل شد ٢٢ مارچ وقت مصاحبه داشتم واسه ١٤ مارچ ازمايشگاه بهم وقت داد گفتم زود نيست؟! ازمايشگاه ايميل زِد كه ٧ روز لازمه تا جواب اماده شه...خلاصه شوهرمم إز أمريكا اومد هتل گرفتيم شيئ ٤٠ دلار ديگه ١٤ رفتم واسه ازمايش با هزينه واكسن ها ٤٦٥ دلار شد....٢٢ مارچ هم رفتم واسه. مصاحبه همون سوالايي كه إز همه كيس هاي ازدواجي ميكنن پرسيد و گفت قسم بخور و پاسپورت و عكس و مدارك اصلي رو آزم خواست بعد گفت قسم بخور و بعد يه برگه زرد بهم داد گفت همه چي درست فقط جواب ازمايشت هنوز نيومده أين چند هفته زمان ميبره گفتم يعني چند هفته گفت يا يك هفته يا دو يا سه هفته و عقدنامه و شناسنامم رو پس داد و باسپورتم رو نداد إز ٢٢ مارچ كه همون روز كيس ان آپديت شده تا الان يه بار ٢٨ يه بار ٣٠ يه بار ٣١ مارچ هم آپديت شده و ٣١ هم در جواب ايميلي كه ما به اونا داده بوديم٣١ مارچ زدن كه ما جواب ازمايش رو دريافت كرديم در اسرع وقت خبرتون ميكنيم...شوهرم ميگه من ديگه اينجا نميمونم خسته شدم...به نظرتون چيكار كنيم بچه ها؟!
سلام دوست عزیز
اگر پاسپورت شما در سفارت است احتمالا طی یک هفته ویزا را میدن اگر شامل ap شده بودین که پاسپورت را بهتون میدادن صبور باشین تا ویزا را بگیرین در واقع راهی ندارین
موفق باشین منتظر خبر خوب از شما دوست عزیز لطفا امضا خودتان را کامل بزارین و اینکه خیلی خوبه که به ایمیل جواب میدن.
کیس ir1
درخواست اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94 _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc -فبریه 26-2016
90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا یه ضرب چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه
.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
روزي ١٠ بار ميگم چه اشتباهي كردم كه كابل رو انتخاب كردم واسه يه ازمايش لعنتي إز چند وقت منتظرم؟؟؟؟؟ شوهرمم همش غرغر ميزنه كه تو منو اوردي اينجا....بچه ها واسم دعا كنين ازين بلاتكليفي در بيايم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شروع پروسه : ٣ أكتبر ٢٠١٤
اپروو : ٢٧ آگوست ٢٠١٥
پرونده در nvc: ٤ سپتانبر ٢٠١٥
مصاحبه: ٢٢ مارچ
هنوز كه منتظرم به خاطر مديكال
كل مراحل يك سال و هشت ماه
ازدواج با سيتيزن cr1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من مدارک اثبات رابطه را روز بعد مصاحبه فرستادم سفارت چندبار هم ایمیل زدم که مدارکم دستتون رسیده یا نه .الان بعد چند روز برام ایمیل فرستادن
Your documents are still being reviewed by the consular office, please wait until we contact you regarding the status of your case.
دوستان کسی تجربه ای داره ؟ چند وقت بعد خبر میدن اوکی هست یا نه ؟
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی NOV.07.2016
اپدیت اور(or) NOV.16.2016
تاریخ دریافت ایمیل کلیری NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-04 ساعت 12:47)نازيلا١٩٩٣ نوشته: روزي ١٠ بار ميگم چه اشتباهي كردم كه كابل رو انتخاب كردم واسه يه ازمايش لعنتي إز چند وقت منتظرم؟؟؟؟؟ شوهرمم همش غرغر ميزنه كه تو منو اوردي اينجا....بچه ها واسم دعا كنين ازين بلاتكليفي در بيايم
سلام دوست عزیز امیدوارم که ویزا یه ضرب رو گرفته باشی همه برات دعا میکنیم اگر چه واقعا تعجب کردیم نگران نباش زندگی از این سورپرایز ها زیاد داره خوبه که همسرت کنارته. منتظر خبر خوب هستیم.
کیس ir1
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
.......
میدونم که میگذره
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-05 ساعت 16:29)mani_badb0y نوشته: دوستان من مدارک اثبات رابطه را روز بعد مصاحبه فرستادم سفارت چندبار هم ایمیل زدم که مدارکم دستتون رسیده یا نه .الان بعد چند روز برام ایمیل فرستادن
Your documents are still being reviewed by the consular office, please wait until we contact you regarding the status of your case.
دوستان کسی تجربه ای داره ؟ چند وقت بعد خبر میدن اوکی هست یا نه ؟
دوست عزیز مسلما مدارک جدید به پرونده اضافه شده که کنسول کیس شما رو ببینه پیگیریتون خوب بود.
نگران نباشین این مرحله اضافی هم طی میشه و وارد فاز نهایی کلیرنس میشی و خدا رو شکر به خیر گذشت. پرونده هنوز سفارت است شاید آگه هفته آینده براشون یه ایمیل بفرستین خوب باشه. موفق باشین به امید خبر های خوب.
کیس ir1
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
.......
میدونم که میگذره
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به مهاجرسرايي ها
دوستان نمي دونم بتونيد حال و روز من رو درك كنيد يا نه
از اكتبر ٢٠١٣ كيس من شروع شده والان مارچ ٢٠١٦ هستيم هنوز خبري نيس
وقتي كه از تحويل سال مدام سعي مي كردم قوي باشم
و به مردمو نگاها و حرفاشون توجه نكنم و همش خودمو اميدواري ميدادم كه تا تابستون همه چي اوكي ميشه
ديروز وكيلم آب پاكي رو ريخت رو دستمون
همون طور كه خيلياتون در جريانيد مدارك من براي بار دوم در uscis هست
و من الان منتظر بودم تا مثل سري اول approved شه وبه nvc بره
اما خيلي طول كشيد خبري نشد همسرم باهاشون تماس گرفت گفتن اصلا ما كيس شمارو هنوز باز نكرديم و ممكن تا دو سال هم طول بكشه :-|
و همسرم به وكيل مون زنگ زد اونم گفت هيچي كيس شما برا من قابل قبول نيس اينكه بدون دليل منطقي با وحود اين همه مدرك گفتن refused و الانم كه باز مدرك داديم جواب نمي دن يعني انتظار بي فايده اس
بهتره دولت رو سوو كنيم يعني شكايت كنيم و بفرستيم دادگاه
حالا ما مونديم اينكار فايده داره يا نه
شكايت كنيم؟ نكنه چند سال طول بكشه
منتظر uscis بمونيم؟؟؟
رسما دارم رواني ميشم عمرم كه همينجوري با ناراحتي مي گذره يه ذره اعصاب برام نمونده :-(((
(IR1)
شروع كيس اكتبر ٢٠١٣
اولين مصاحبه ژانويه ٢٠١٥
نتيجه مصاحبه: به علت نداشتن پرينت از خط و برنامه هاي اينترني كيس مرجوع شد براي review مجدد
بعد از نه ماه ٢٠اكتبر ٢٠١٦ از سرويس سنتر تكزاس اپرو شديم ٩نوامبر تازه فرستادن nvc
اينم بدونيد تو مرحله review مجدد يا همون reaffirmed بعد از اپرو nvc بهتون نامه و ايميل و حتي آپديت نميده كيس رو از uscic تحويل مي گيره و بدون اطلاع شما به سفارت مي فرسته
مصاحبه ١٠ ژانويه و نتيجه ويزاي يه ضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام, برای مصاحبه سفارت در آنکارا اگر ترجمه ها بیشتر از یک سال از زمانش گذشته باشه آیا باید مجدد ترجمه کرد مدارک رو؟
ممنون
CR1
سفارت: انکارا
ارسال مدارک: 4/2/2015
نامه تایید مدارک: 11/2/2015
نامه تایید درخواست : 25/6/2015
دریافت کیس نامبر: 26/07/2015
تحویل مدارک ان وی سی: 7/08/2015
ایمیل تکمیل مدارک: 26/08/2015
ایمیل مصاحبه: 30/03/2016
زمان مصاحبه: 9/05/2016
دریافت ویزا: یکضرب! 11/05/2016