موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
تو نامهای که به من دادن هم اینو نوشته بودن ولی نیومد، مشکلی پیش نمیاد، شما یکم بیشتر صبر کن بعد دوباره تماس بگیر، البته امیدوارم زود برسه کیس نامبر تون برای من به نسبت بقیه خیلی طول کشید!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شما در بالا نوشتید با گرین کارت هم میشه برای ویزای نامزدی اقدام کرد ممنون میشم منم راهنمایی کنید
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-27 ساعت 19:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-27 ساعت 19:02 توسط Blaze.)
/quote]
یعنی شما عقد کردین و بعد اقدام کردین می تونم بپرسم چقدر زمان می بره تا گرفتن ویزا چون به من گفتن 4 الی 5 سالی طول می کشه؟؟؟؟؟
[/quote]
هنوز ویزا نگرفتیم
میخواستیم برا نامزدی اقدام کنیم که گفتن نمیشه ، سال 2009 اقدام کردیم هنوز کارنت نشدیم.
شما دست کم رو 3 سال تمام حساب کنید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من الان آنکارا هستم
دیروز صبح رفتم مطب دکتر و آزمایشگاه
اول آزمایش خون دادم و عصری رفتم پیش دکتر برای معاینه و عکس از قفسه سینه.
چند تا سوال کرد و معاینه کرد و بدون اینکه هییییچ واکسن اضافی ای بخورم اومدم بیرون
چند نفری که اونجا دیدم همگی اونجا واکسن خوردن و از 100دلار تا 200 دلار واسشون آب خورد!!
چه پولی در میاره این دکتر نامردددددد
مثلا یه خونواده 4نفری حدود 700 دلار فقط واسه واکسن دادن!! در صورتی که توی پاستور با 20 هزار تومان میشه همرو زد.
البته من کارت خودمو با مال چندتاشون مقایسه کردم و دیدم یا یه چیزیو کم زدن یا اینکه تاریخ زدن واکسنشون به من نمیخوره
من خیلی حساس بودم رو این مساله و خوشبختانه واکسنی هم نخوردم.
حالا قسمت شد، توی سفرنامم کاملا مینویسم چه واکسنی چه قدر مونده به مصاحبه زدم .
امروز هم رفتم جواب آزمایشو گرفتم که یه پاکته که نوشته باز نکنید و یه سی دی که توش عکس قفسه سینم هست.
الانم همه مدارکمو چک کردم تا فردا صبح برم سفارت واسه مصاحبه
دعا کنید با خبرای خوب برگردم.
التماس دعا
فعلا
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش می کنم یکی به من بگه جدیدا دقیقا پروسه ازدواج از ابتدا تا انتها چقدر زمان می بره ؟؟؟؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من صبح رفتم سفارت
همون پسر بوره کلی سوال چرت و پرت کرد
به من fbi chek هم نخورد و گفت تبریک میگم درخواست شما قبول شده ، اما گفت اسپانسرت طبق جدولی که ما داریم در آمدش کم هست و باید یه اسپانسر دیگه معرفی کنی
دست آخر هم برگه آبی داد و گفت هر وقت مدارک یه اسپانسر دیگه آوردی بیا ویزاتو بدم
حالا فردا بیار یا یک ماه دیگه ، هروقت اوردی بیا ویزاتو بدم
منم امشب میام تهران تا ببینم چه کار کنم
چون واقعا دیگه کسیو ندارم
تو حسابم هم هشتادهزار دلار داشتم که گفت از کیسهای ازدواج و نامزدی نمیتونیم قبول کنیم و فقط اسپانسر لازمه
بچه ها تورو خدا حواستون به مدارک اسپانسرتون باشه مثل من نشید.
یه سری ریزه کاری هم هست که اومدم تهران میگم بهتون.
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کورش تبریک داره؟؟
اول بدبختیه
اسپانسر از کجام بیارم؟