موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من اولین باره که وارد این سایت شدم و سوالم در زمینه ازدواجه .. من ویزای توریستی دارم و دارم به آمریکا سفر میکنم .. دوستی دارم که برنده لاتاری شده و اگه ویزاش رو بگیره با هم سفر میکنیم.سوال من اینه که آیا ما میتونیم تو آمریکا ازدواج کنیم و من هم از این مسیر گرین کارت بگیرم؟
ممنون از لطف شما
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-09-10 ساعت 19:12)علی51 نوشته: سلام
من اولین باره که وارد این سایت شدم و سوالم در زمینه ازدواجه .. من ویزای توریستی دارم و دارم به آمریکا سفر میکنم .. دوستی دارم که برنده لاتاری شده و اگه ویزاش رو بگیره با هم سفر میکنیم.سوال من اینه که آیا ما میتونیم تو آمریکا ازدواج کنیم و من هم از این مسیر گرین کارت بگیرم؟
ممنون از لطف شما
چرا که نه؟! اما قبل از این که ویزای توریستی تون تموم بشه باید خاک آمریکا رو ترک کنین تا ناقض قانون شناخته نشین و بعد مراحل دریافت ویزای ازدواج رو مثل بقیه از بیرون از آمریکا دنبال کنین.
البته این احتمال هم وجود داره که بتونین ویزای توریستی تونو تمدید کنین. اما این که این احتمال چقدره، نمی دونم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای شروع پروسه ویزای نامزدی ، حتما نامزدی که سیتیزن هستش باید تو خاک آمریکا باشه ؟؟ باید از اونجا اقدام کنه ؟ میشه یکی از اقوامش که امریکاست فرم ها و مدارک مالیاتی شو واسش کامل کنه و اقدام کنه؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی میدونه چقدر طول میکشه تا بعد از approve شدن توسط uscis شماره پرونده case number از اداره nvc به دست ما میرسه؟ نامه تایید uscis من در تاریخ 2 September اومده ولی امروز20 September هست هنوز شماره پرونده توسط nvc بدستم نرسیده . نکته نگران کننده این جاست که وقتی با تلفن nvc تماس میگیرم و شماره رسید uscis رو وارد میکنم میگه پرونده ای با این شماره به این اداره نرسیده.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز نگران نباش، برای ما بعد از حدود ۲۵روز اومد
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه
و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من فردا میرم آنکارا واسه مدیکال و مصاحبه
دعا کنید دست پر برگردم
لااقل این تاپیک هم یه تکونی بخوره از این خلوتی بیاد بیرون!
پیروز باشید.
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
مسعود جان خیالت راحت ویزاتو 1 ضرب میگیریم. نا سلامتی ما همه 1 ضربیما.شک نداشته باش.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، منم مثل شما f2a بودم و 1 جون پروندم رفت nvc ولی تا چند روز پیش هیچ نامهای نیومد که کیس نامبر توش باشه،بد از اینکه همسرم سیتیزن شد چند روز پیش همسرم با nvc تماس گرفت و کیس نامبر رو گفتن، باید صبر کنید، البته همه مثل هم نیستن، شاید به شما زودتر بگن کیس نامبرتونو
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!