موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
پس چرا این نامه لعنتی نمیاد.
w
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
نامه های آسیا داره می رسه. کسانی در نپال و اسرائیل نامه دریافت کردند. امیدوارم نامه های ما هم برسه. ظاهرا سایت لاتاری بعد از اتمام نامه ها باز می شه. پس قبل از چک کردن کانفرم نامبر تون منتظر نامه باشید. با آرزوی موفقیت.
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
دلیل اینکه نامه های ایران دیر میرسه اینه که نامه ها باید در دومرحله به ایران و از طریق کشور ثالث ارسال بشه. مظمئن باشین تا هفته دیگه اولین نامه ها خواهد اومد.
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالا همه مهاجر سرائیها قبول میشن
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است
yes we can
موضوعها: 13
رتبه:
50
1 تشکر در 0 ارسال
به نام خدا
سلام دوستان؛ با امید به موفقیت روز افزون همگی؛ به عنوان تجربه و ابراز نظری شخصی، عرض کنم که:
من در اینجا(آمریکا)برای افراد زیادی ثبت نام لاتاری را انجام داده ام و نیز با چند تن ازدوستان دیگه ای هم که مثل من در ثبت نام هموطنانم نقشی داشته اند در ارتباط هستم و حتی آدرس نامه ها را در خود آمریکا داده ایم و هنوز هیچ خبری نیست
همانطورکه میدانید جواب قبولی براساس منطقه ای(مثلا شرق،غرب آسیا؛ اروپا و ....)ارسال میشود و حتی بعضی دوستانی که متولد ترکیه و یا کویت هم بوده اند هنوز هیچ خبری ندارند
لذا همگی شما را دعوت به آرامش میکنم و مطمئن باشید هنوز ارسال نامه ها به سمت منطقه ی ایرانیان، شروع نشده و جای نگرانی نیست.
نکته ی دیگه اینکه درحق دیگران خیر بخواهید و دعا کنید؛ تا در حق خودتان هم روا شود.
از خدا موفقیت همگی ایرانیان ؛ مخصوصا این دوستان «مهاجرسرایی» را میطلبم. پیروز باشید ارادتمند :حمید نجببادی ایالت میزوری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.علیرضا هستم از تهران و مثل باقی بچه ها منتظر دریافت نامه هستم. امیدوارم بتونم اینجا در بین شما اخبار نامه ها رو پیگیری کنم و اگر خودم هم خبری کسب کردم با شما در میون بذارم. با امید روزهایی بهتر. علیرضا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
سايت http://www.dvlottery.state.gov باز ميشه ولي از نتايج خبري نيست.
فكر كنم امسال اين آمريكاييها قصد دارن نامه همه شركت كننده هاي ايروني رو يكجا بفرستن.
ولي نمي دونن كه ما ايرونيها صبورتر و اميدوارتر از اين حرفاييم كه بخوايم يهويي سورپرايزمون كنن !!!!!
پشت درياها شهري است!
قايقي بايد ساخت.
---------------------------------
شماره کیس:
تاریخ دریافت نامه قبولی:
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
2009-05-16 ساعت 09:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-05-16 ساعت 09:10 توسط payam_prz.)
بله همینطوره.
یک سال با اعصابم یه قل دو قل بازی کردن تا کارنت شدم.
در ضمن نامه من اوایل تیر رسید. این موضوع ارسال نامه ها بر اساس شماره کیس را تا حدی تایید میکنه.