کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر در مورد رسیدن نامه قبولی در لاتاری
melika_usa نوشته: سلام
لاتاری بولی که در انگلیس یا جاهای دیگه برگزار میشه جریانش چیه؟
از ایران هم میشه شرکت کرد؟
شرایطش چیه؟
چه جوری ثبت نام کنیم؟
کسی در این مورد چیزی میدونه؟

لاتاری به هر نوع بخت آرمایی می گن ، تو ایران خودمون هم از این مسابقات بعضی وقتها برگزار می شه ، شما یه کارت می خرید که توش یه عدده ، بعد اگر توی قرعه کشی اون عدد درباید به فرض شما 1 میلیون می برید !
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
پس چرا این نامه لعنتی نمیاد.
w
تشکر کنندگان:
سلام
نامه های آسیا داره می رسه. کسانی در نپال و اسرائیل نامه دریافت کردند. امیدوارم نامه های ما هم برسه. ظاهرا سایت لاتاری بعد از اتمام نامه ها باز می شه. پس قبل از چک کردن کانفرم نامبر تون منتظر نامه باشید. با آرزوی موفقیت.
دلیل اینکه نامه های ایران دیر میرسه اینه که نامه ها باید در دومرحله به ایران و از طریق کشور ثالث ارسال بشه. مظمئن باشین تا هفته دیگه اولین نامه ها خواهد اومد.
ایشالا همه مهاجر سرائیها قبول میشن
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است

yes we can
به نام خدا

سلام دوستان؛ با امید به موفقیت روز افزون همگی؛ به عنوان تجربه و ابراز نظری شخصی، عرض کنم که:

من در اینجا(آمریکا)برای افراد زیادی ثبت نام لاتاری را انجام داده ام و نیز با چند تن ازدوستان دیگه ای هم که مثل من در ثبت نام هموطنانم نقشی داشته اند در ارتباط هستم و حتی آدرس نامه ها را در خود آمریکا داده ایم و هنوز هیچ خبری نیست

همانطورکه میدانید جواب قبولی براساس منطقه ای(مثلا شرق،غرب آسیا؛ اروپا و ....)ارسال میشود و حتی بعضی دوستانی که متولد ترکیه و یا کویت هم بوده اند هنوز هیچ خبری ندارند

لذا همگی شما را دعوت به آرامش میکنم و مطمئن باشید هنوز ارسال نامه ها به سمت منطقه ی ایرانیان، شروع نشده و جای نگرانی نیست.
نکته ی دیگه اینکه درحق دیگران خیر بخواهید و دعا کنید؛ تا در حق خودتان هم روا شود.

از خدا موفقیت همگی ایرانیان ؛ مخصوصا این دوستان «مهاجرسرایی» را میطلبم. پیروز باشید ارادتمند :حمید نجببادی ایالت میزوری
دوستان گرامی، برای خواندن نوشته های بیشتری از اینجانب، میتوانید با کلیک کردن در«اینجــا- از دیار نجف آباد تا آمریکای جهانخوار»به وبلاگ شخصی ام تشریف بیاورند تا بیشتر درخدمتتان باشم..... موفق و پیروز باشید. ارادتمند حمید
تشکر کنندگان: soltan ، Ali Sepehr
اینم یه خبر داغ داغ

بین 9 تا 13 می 2010 24 نفر از نپال نامه های خودشون رو دریافت کردند . اینم لینک منبع : http://forums.immigration.com/showthread.php?t=297643

یک آسیایی دیگه هم تو این لینک اعلام وصول کرده : http://forums.immigration.com/showthread.php?t=297379

Hi All,

I live in California and was slected for DV2010. Here's my case as of today.

4/17/09 NL from KCC 2010SA000004xx
5/13/09 sent DSP 122 + barcode to KCC

Please share past experience, as guidance will be very helpful to navigate this apparently complex timing of when and where to file things.

Thanks,
حدس می زنم دارند به ترتیب کیس نامبر ارسال می کنند چون این 400 هست کیسش Smile (حال کنید شانسو) در ضمن این یارو رو نامشو 13 روز قبل از 1 می ارسال کردند!!!

یه چیز جالب دیگه :
اداره پست نپال تو این آدرس برنده های کشورش رو اعلام می کنه : http://www.gpo.gov.np/DvSrchResult.aspx توصیه می کنم سال دیگه یه آدرس تو نپال پیدا کنید تا دیگه برا رسیدن نامه ها انتظار نکشید. Big Grin ( قابل توجه دوستانی که از ترس نرسیدن نامه ها آدرس آمریکا رو میدن )
بخدا مخ اداره پست اینا خوب کار می کنه Smile
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
آهان اين شد حرف مربوط به موضوع انجمن!Big Grin
ممنون آقاي صدرا هميشه خوش خبر باشي...
تشکر کنندگان:
سلام.علیرضا هستم از تهران و مثل باقی بچه ها منتظر دریافت نامه هستم. امیدوارم بتونم اینجا در بین شما اخبار نامه ها رو پیگیری کنم و اگر خودم هم خبری کسب کردم با شما در میون بذارم. با امید روزهایی بهتر. علیرضا
دوستان عزیز،

من در همین جا اعلام می کنم که دیگه فکر نمی کنم امیدی برای کسایی که مثل من در آمریکا زندگی می کنن و هنوز منتظر دریافت نامه هاشون هستن باشه.

بنابراین باز در همین جا اعلام می کنم که از دور مسابقات خارج شدم Big Grin (ناخواستهWink) و برای همه دوستان دیگه ای که هنوز منتظر دریافت نامه قبولی هستن آرزوی خوش شانسی می کنم.

من هم اتفاقا فروم immigration portal رو دنبال می کردم و با توجه به اینکه خیلی ها نامه گرفت این برداشت رو می کنم که اگر قرار باشه توی ایران تا یک ماه دیگه نامه ها برسه- طبق روال هر سال- پس حتما همه کسایی که توی آمریکا هستن نامه هاشون رو باید تا به حال گرفته باشن (مثل همه کسایی که گفتن کرفتن و یه چند نفری هم از آسیا بودن) چون اینجا رسیدن نامه بیشتر از دو سه روز طول نمی کشه.

ارادتمند
کسی که به انرژی مثبت اعتقادی نداشت و در انتها هم نتیجه بی اعتقادی اش را گرفت!WinkTongue

ب
تشکر کنندگان:
greencardholder نوشته: دوستان عزیز،

من در همین جا اعلام می کنم که دیگه فکر نمی کنم امیدی برای کسایی که مثل من در آمریکا زندگی می کنن و هنوز منتظر دریافت نامه هاشون هستن باشه.

بنابراین باز در همین جا اعلام می کنم که از دور مسابقات خارج شدم Big Grin (ناخواستهWink) و برای همه دوستان دیگه ای که هنوز منتظر دریافت نامه قبولی هستن آرزوی خوش شانسی می کنم.

من هم اتفاقا فروم immigration portal رو دنبال می کردم و با توجه به اینکه خیلی ها نامه گرفت این برداشت رو می کنم که اگر قرار باشه توی ایران تا یک ماه دیگه نامه ها برسه- طبق روال هر سال- پس حتما همه کسایی که توی آمریکا هستن نامه هاشون رو باید تا به حال گرفته باشن (مثل همه کسایی که گفتن کرفتن و یه چند نفری هم از آسیا بودن) چون اینجا رسیدن نامه بیشتر از دو سه روز طول نمی کشه.

ارادتمند
کسی که به انرژی مثبت اعتقادی نداشت و در انتها هم نتیجه بی اعتقادی اش را گرفت!WinkTongue

ب

درود
هم شما در امریکا هستین و هم دوستمون lexington . ولی شما یه نظر دارین در مورد اومدن نامه ها و lexington عزیز یه نظر دیگه. ولی خوب شاید حق با lexington باشه و نامه ی هر 3 تای ما بیادشBig Grin که باید گفت خیلی بعید هستشSad
فکر کنم حالا حالاها باید پشت این لاتاری وایستیم.
تشکر کنندگان:
دوستان
سايت http://www.dvlottery.state.gov باز ميشه ولي از نتايج خبري نيست.
فكر كنم امسال اين آمريكاييها قصد دارن نامه همه شركت كننده هاي ايروني رو يكجا بفرستن.
ولي نمي دونن كه ما ايرونيها صبورتر و اميدوارتر از اين حرفاييم كه بخوايم يهويي سورپرايزمون كنن !!!!!
پشت درياها شهري است!
قايقي بايد ساخت.
---------------------------------
شماره کیس:
تاریخ دریافت نامه قبولی:
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
Tongue
payam_prz نوشته: دلیل اینکه نامه های ایران دیر میرسه اینه که نامه ها باید در دومرحله به ایران و از طریق کشور ثالث ارسال بشه. مظمئن باشین تا هفته دیگه اولین نامه ها خواهد اومد.
پيام جان شما پارسال برنده شدي ؟؟ يعني الان داري كاراتو انجام ميدي كه ايشاالا راهي بشي ؟؟؟ با شماره 34000 ؟؟ كمي اسپند دود كن بابا!!!TongueRolleyes
تشکر کنندگان:
بله همینطوره.
یک سال با اعصابم یه قل دو قل بازی کردن تا کارنت شدم.
در ضمن نامه من اوایل تیر رسید. این موضوع ارسال نامه ها بر اساس شماره کیس را تا حدی تایید میکنه.
تشکر کنندگان:
payam_prz نوشته: بله همینطوره.
یک سال با اعصابم یه قل دو قل بازی کردن تا کارنت شدم.
در ضمن نامه من اوایل تیر رسید. این موضوع ارسال نامه ها بر اساس شماره کیس را تا حدی تایید میکنه.

منظورت از اينكه با اعصابت بازي كردن يعني چيييي؟؟؟ ولي واقعا" منو اميدوار كردي با اين شمارت !! امسال هم شركت كردي پيام جان؟؟ آخه تو 2010 ها مطلب مينويسي كنجكاو شدمTongue
مجددا" تبريك ميگم روحيه خوبي داشتي!مجددا" اسپند دود كن Tongue
واسه ما هم دعا كن ، موفق باشيWink
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان