کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر در مورد رسیدن نامه قبولی در لاتاری
mahh نوشته: صدرا جان من كانفيرميشن نامبرم رو دارم ، چطوري از اين طريق مشخصاتم رو ببينم ؟؟؟ ايشالا برنده بشي ننه زود جوابمو بدهTongue

ماه عزیز باید سایت فعال بشه قراره که یه گزینه ای بزارن از 10 تیر که بشه آنلاین وضعیت رو چک کرد .

rezam نوشته: دوستان
سايت http://www.dvlottery.state.gov باز ميشه ولي از نتايج خبري نيست.
فكر كنم امسال اين آمريكاييها قصد دارن نامه همه شركت كننده هاي ايروني رو يكجا بفرستن.
ولي نمي دونن كه ما ايرونيها صبورتر و اميدوارتر از اين حرفاييم كه بخوايم يهويي سورپرايزمون كنن !!!!!

رضا جان سایت کجا باز میشه ؟؟؟؟ والا من که روزی 20 بار دارم خودمو جر میدم ولی باز نمیشه !!!!

greencardholder جان نا امید نشو ، نا امید شیطانه ، صبر کن تا 10 تیر که آنلاین بتونی چک کنی و اونوقت خیالت راحت شه .
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
sadra_sepehr نوشته:
mahh نوشته: صدرا جان من كانفيرميشن نامبرم رو دارم ، چطوري از اين طريق مشخصاتم رو ببينم ؟؟؟ ايشالا برنده بشي ننه زود جوابمو بدهTongue

ماه عزیز باید سایت فعال بشه قراره که یه گزینه ای بزارن از 10 تیر که بشه آنلاین وضعیت رو چک کرد .

rezam نوشته: دوستان
سايت http://www.dvlottery.state.gov باز ميشه ولي از نتايج خبري نيست.
فكر كنم امسال اين آمريكاييها قصد دارن نامه همه شركت كننده هاي ايروني رو يكجا بفرستن.
ولي نمي دونن كه ما ايرونيها صبورتر و اميدوارتر از اين حرفاييم كه بخوايم يهويي سورپرايزمون كنن !!!!!

رضا جان سایت کجا باز میشه ؟؟؟؟ والا من که روزی 20 بار دارم خودمو جر میدم ولی باز نمیشه !!!!

greencardholder جان نا امید نشو ، نا امید شیطانه ، صبر کن تا 10 تیر که آنلاین بتونی چک کنی و اونوقت خیالت راحت شه .

صدرا جان من پرسيدم كه ««الان »» راهي وجود داره كه من بفهمم كه موقع ثبت نام آيا مشخصاتم رو درست وارد كردم يا نه كه اگر درست نبوده باشه يه نامه بنويسم يه kcc ، خب اينو خودم هم ميدونم كه مجبورييييييم تا تير صبر كنيم ، الااااااان راهي نداره عزيز؟؟
تشکر کنندگان:
الان هیچ راهی نداره.
w
تشکر کنندگان:
خب پس ماها که ادرس امریکا رو دادیم دیگه نباید منتظر باشیم؟
F2A
شماره کیس: ANK2009X
پر کردن فرم I-130 - اگوست 2006
اپرو شدن: May 2009
دریافت اولین نامه از NVC و: June 2009
نامه Choice of A:اپریل 2010
نامه مربوط به Affidavit of S:می 2010
نامه مربوط به DS230 :جولای 2010
نامه وقت سفارت: Dec 2010
مصاحبه: 24 JAN 2011
دریافت ویزا: 25 JAN
گرفتن پاکت پستی: 27 JAN
ورود به آمریکا:؟
تشکر کنندگان:
zoso جان مطمئن نیستم اما شنیدم حتی اونهایی که ادرس امریکا دادن هم بر اساس محل تولدشون نامه هاشون پخش میشه مثلا امسال که اول افریقا رو پخش کردن یه افریقایی با ادرس امریکا نامشو زودتر از شما که اسیایی هستی میگیره ( البته فقط شنیدم و مطمئن نیستم )
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
تشکر کنندگان:
ماه عزیز هیچ راهی وجود ندارهSad
دوستان عزیز طبق جستجو هایی که در اینترنت و غیر اینترنت داشتم همه ی آسیایی ها صبر باید داشته باشند چون که تعداد کمی اعلام وصول نامه ها صورت گرفته . من نمی دونم چرا شما ها می خواید زود همه چی رو تموم شده فرض کنید و دیگه خودتونه بازنده اعلام کنید . به نظر من همه باید تا تاریخ 1 جولای برابر با 10 تیر برای اعلام نتایج اینرنتی صبر کنند و اون وقت تکلیف خودشون رو بدونند. پس خواهش می کنم این قدر عجله نکنید.
سیدعلی سپهر

تشکر کنندگان:
Big Grin 
سلام بر دوستان عزيز
من نيز مدتيست كه مهاجرسرا را جز اولين الويت در استفاده روزانه از اينترنتم قرار داده ام ، حدودا چند ماه است جزوي از خانواده ام شده است
ولي به دليل اينكه بخش ثبت نام فيلتر بود نتوانستم عضو شوم و بالاخره فيلترشكني يافتم و امروز ثبت نام كردم.Big Grin
همگي شما را دوست دارم و با تمامي شما زندگي مي كنم .
من هم از آغاز روش ثبت نام اينترنتي لاتاري فكر مي كنم از DV2005 در لاتاري شركت كردم .
البته همسر من قبل از ازدواج بامن ، از برندگان لاتاري DV2003 بود . وليكن چون هنوز سيتيزن نشده اگر بخواهد براي من اقدام كن حدود 6 يا 7 سال طول مي كشد و چون مرتب به آمريكا مسافرت نداشته فكر نكنم به اين زودي سيتيزن شود پس سريعترين راه همين لاتاريست پس امسال نيز همانند سال هاي قبل شركت كردم و براي ارسال نامه قبولي هم آدرس USA را دادم و در كنار شما در انتظار دريافت نامه قبولي هستم .
به هر حال از عيسي مسيح خداوند براي تك تك شما دعا مي كنم كه آنچه از پدر آسماني مي خواهيد بر شما ببخشايد.
و براي ايجاد فضايي مثبت بخشي از انجيل متي 7 را در امضا خود قرار داده ام.

در پناه خداوند باشد.

GOD IS LOVE
بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او می‌دهد؟حال كه شما با همۀ بدي، می‌دانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.
تشکر کنندگان: greencardholder
سلام

من آدرس کانادا رو داده بودم و امروز نامم رو دریافت کردم فقط می خواستم بدونم کیس نامبر بزرگی و کوچیکیش چجوری معلوم میشه
با سپاس
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: usa.lover
seravin عزیز سلام
تبریک میگم که در لاتاری امسال برنده شدید ایشالا در بقیه مراحل هم موفق باشید
کیس نامبرتون هر چه پاین تر باشه زودتر واسه مصاحبه میرید
مثلا اگر زیر 2000 باشه حتما اکتبر میرید مصاحبه
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان: seravin
seravin گرامي تبريك تبريك شما اولين ايراني هستي كه ميشنوم برنده شده تا به امروز.خيلي مبارك باشه .ايشالا هميشه تو زندگيتون مثله اين لاتاري خوش شانس باشيد....Smile
راستي seravin اسمه دختره يا پسر؟
seravin خیلی بهت تبرییک میگم یعنی شما از اولین برنده های خوش شانس 2010 هستی؟ چرا انقدر بی سرو صداا؟ باید جشن بگیریییییییییییییم خیلی خوش حال شدم
سلام

دوستان ممنون از لطفتون
کیس نامبرم 3000 هستش.
سراوین اسم پسره
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
سلام دوست تازه وارد و خوش شانس.
لطفا مشخصاتی از نامه ذکر کنید تا به عنوان اولین نفر بتونین در قسمت برندگان لاتاری 2010 یه تاپیک باز کنید.
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
نامه ها داره میادددددددددددددددددددددددددددددددددد
آخ جوووووووووووووووووووووووووووووووووون
چقدر خوشحال شدم به خدا
seravin عزیز تبریک میگم بهت جدا . ایشالا نامه منم زودتر بیاد . کیس نامبرت منو کشته ! 3000 Smile پسر تو دیگه کی هستی عجب شانسی داریBig Grin
دعا کن نامه منم زودتر برسه بخدا وقتی خوندم پیامت رو یاد اول این بحث که پیام باهامون شوخی کرده بود افتادم و گفتم اینم سر کاریه ولی نه انگار واقعیه . بچه ها امشب دعای توسل تو مهدیه تهران برگزار میشه من که دارم میرم اونجا دعا کنم زودتر نامم بیاد شماهم اگه خواستید بیاید. سراوین تو اولین برنده ایرانی هستی که تو نت اعلام کرده پس برا همه ی ما چشم انتظارا دعا کن تورو خدا
بچه ها واقعا انگار دارند به ترتیب کیس نامبرا می فرستند خدا کنه زودتر نامه هامون بیاد که کیسمونم پایین باشهBig Grin

به دلم برات شده نامم میاد ، نامم میاد ، نامم میاد امشب
کیس من پایین تره یا کیس تو ، یا کیس تو ، یا کیس تو ؟؟؟؟

نامم تو دستمه تو دستمه تو دستمه
آخ جوووون شمارم خيلي پايينه خيلي پايينه خيلي پايينه
سیدعلی سپهر

سلام

ممنون از احساسات خوب همگی شما
من دقیقاً نمیدونم باید چیکار کنم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
2010AS3xxx