کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر در مورد رسیدن نامه قبولی در لاتاری
sazdahani خیلی خیلی باحال نوشتی. معلومه بر خلاف دیگران هنوز جون داری!
موفق میشی. مطمئن باش. راستش من به متافیزیک و راز و آنتونی رابینز و این خزعبلات اعتقاد ندارم، ولی واقعا عقیده دارم که هر چی زندگی را راحتتر بگیری اونم تو رو راحت تر میگیره Big Grin
به قولی: زندگی سخت گیرد بر مردمان سخت کوش.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
پیام جان تو آمریکا میبینمت
w
تشکر کنندگان:
دیگه این زندگی نیست .... فقط از زندگی اسمش مونده .
نه میخوام انرژی مثبت بدم نه منفی. جریان متافیزیک هم یک ساخته دست بشره. و البته فکر نمیکنم از امت ما مومن تر و با ایمان تر باشه. ولی نمیدونم چرا یکی از بدبخت ترین و خار ترین کشورهای دنیا ما هستیم. و البته بعضی ها این رو اینجوری نمیبینن و ایران رو سرور تمام کشورهایی که داره برشون حکومت میکنه میبینن.
لاتاری مثل یک قمار هست. زیاد سختش نگیرید البته هزینه ژتونش فقط یه عکسه. اگرم نبردی یه تجربه ای هست که تا تو باشی قمار نکنی و تلاش کنی زندگی رو خودت بسازی Smile
تشکر کنندگان: hoda
اقا من که نفهمیدم بالاخره برم امریکا یا نه ؟
از یک طرف همش دارن گیر میدن که جون خودت پاشو بیا اینجا توی مملکت ما که فقط جای تو خالیه !!! از طرف دیگه این نامه لاتاری منو نمیدن !
جلل خالق
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
تشکر کنندگان:
با عرض سلام اگر کسی هست به من کمک کنه که چه طور از سایته dvlottery و به وسیله ی confirm code نتایج را ببینم .با کماله تشکر.
تشکر کنندگان:
giantboy94 نوشته: اقا من که نفهمیدم بالاخره برم امریکا یا نه ؟
از یک طرف همش دارن گیر میدن که جون خودت پاشو بیا اینجا توی مملکت ما که فقط جای تو خالیه !!! از طرف دیگه این نامه لاتاری منو نمیدن !
جلل خالق

اینا کارشون حساب و کتاب نداره؛ یکی مثل شما، یکی هم مثل ما که تفنگ گذاشتن پس کله مون میگن باید بیای.
تشکر کنندگان:
به نام خدا
در نامیدی بسی جای امید است پایان شب سیه سپید است
سلام .
چرا انقدر زود مایوس شدید؟ میدونید چقدر دیگه هنوز امید هست که نامه برسه؟
جناب ساز دهنی بنده هم همینکارهایی که شما کردید رو انجام دادم. حال منتظر نتیجه هستم من نا امید نمیشم تا روزی که توی سایت کد رو بزنم و بگه قبول نشدی . البته احتمالش خیلی کمه.
حالا نمیدونم این احساس من درست هست یا فقط یک احساس پوچ و تهی هست؟
در ادامه میخواهم چیزهایی رو که دیرزو شنیدم رو مطرح کنم و اساتید با تجربه اونو تایید یا تکذیب کنند.
1-در حال حاضر تمامی افراد مشمول نمی توانند به کشورهای دیگر سفر کنند 15 میلیون هم فقط اجازه خروج به لیسانسه ها داده میشه.
دیپلم و فوق دیپلم نمیتواند چه زیارتی چه تفریحی.
2-در ابتدای ورود به آمریکا شما حداقل 6 ماه معلق هستید و نه میتوانید کار کنید و نه درآمدی داری.
با این حساب ماهانه خرج شما حدود 2 تا 3 هزار دلار هست. پول کافی دارید؟
3-برای کار کردن نیز شما نیاز به مدرک ایلتس یا تافل دارید.
فلا این موارد رو یادم بود .
ممنون میشم ما را مطلع فرمایید.
تشکر کنندگان:
درود بر دوستان قبول شده و قبول نشده ( مثل خودم )
یک مطلبی دارم که دوست دارم برای شما بگم. البته اگه مدیران تالار دوست نداشتن میتونن این پست رو پاک کنن.
بهترین زمان برای اینکه خود را اماده کنیم تا از این کشور مهاجرت کنیم همین الان هست چون وقت بسیار کم است چه برای قبول شدگان یا کسانی که مثل من به سال دیگه امید بستن. در مورد اطلاعات و تمام مشکلات همه ی دوستان خیلی بهتر از من اطلاعات دارند ( اگر غیر از این بود که من در این سایت عضوه نبودم ) که مطمئنن مشکلی همه در این مورد نداریم. ولی بحث دیگر بحث این هست که چقدر مردم دیگر کشور های دنیا به ایرانی بودن ما احترام دارند و از همه مهمتر چگونگی احترام گذاشتن به ما مخصوصا در سفارت خونه ها وبهتر ویزا گرفتن و کارنت شدن هستش. من خودم تا حالا سفارت خونه نرفتم و دیگر دوستان رو نمیدونم ولی تازگی ها عمه ی خودم که برای مهاجرت به امریکا به ترکیه سفر کرده حرف هایی میزد که خیلی نگران کننده هستش و میگفت که انگار که ما اصلا ادم نبودیم ( راست یا دروغش پای خودش) و همه ی اینها بر میگرده به سیاست های غلط خارجی ما که روز به روز ما رو بیش از پیش تروریست تر میکنه. عزیزانم نتایج لاتاری دست خداست و تمام تلاشی که ما میتونیم انجام بدیم ثبت نام درست و دعا کردن هستش و لی حداقل میتونیم با انتخاب خود فردی دگر را بر کرسی راست جمهوری بنشانیم تا حدالقل راه را برای داشتن احترامی بیشتر در سفارت خونه ها و مردم کشورهای دیگر هموار کنیم. اکنون باید فکر اینده را کرد.
و در اخر من این نوشته رو فقط به عنوان یک نظر شخصی دادم ( به همین خاطر موضوع جدیدی باز نکردم ) و میدانم همه ی شما بسیار روشنفکر و درک بسیار بالایی دارید. و بهتر هستش که به این موضوع پاسخی داده نشه چون نظم تاپیک مثل یک مورد قبل بهم نخوره

تشکر کنندگان: KHORZOOKHAN ، Ali Sepehr
سلام،

یکی بگه این Sadra_Sepehr کجاست؟!
چرا نمی یاد؟!

ممنون،
از طرف یکی از طرفداران پروپاقرص
تشکر کنندگان:
صدرا ناقلا کجائی کسر روحیه آوردیم بابا
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است

yes we can
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها امیدوارم امیدتونو از دست نداده باشید .
به هر چیزی که بیشتر فکر کنی بهش میرسی . قانون جاذبه
20 روز مانده به اعلام آنلاین نتایج
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان:
سلام به همه
بچه ها saeedhei درست میگه الکی ناامید نشید اگر قسمت بوده باشه که قبول بشین مطمئن باشید که اسمتون چند ماهه که دراومده و الانم نامتون تو راهه یا حتی اگر امسال هم قبول نشیم اهمیتی نداره چون میتونیم سال دیگه شرکت کنیم
من خودم جزو کسایی هستم که توی این 4سال گذشته شرایط زندگیم به طور وحشتناکی رو به نابودی رفته و شدیدا دنبال فرار هستم اما اگر بخوام همه زندگیمو بذارم روی این موضوع و خدای نکرده قبول نشده باشم حتما روانی میشم اما تمام تلاشم رو میکنم که راحت باهاش کنار بیام چون وقتی یک اتفاق که ما منتظرشیم نمی افته دیگه ناراحتی سودی نداره
پس تا اخر عمر امیدوار به رخ دادن اتفاقات خوب هستم
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
تشکر کنندگان: saeedhei ، soltan
سلام
بچه ها درست میگن

امیدتونو از دست ندین

امیدوار ترینها شایسته بهترینها هستند

هنوز تا 10 تیرخیلی مونده
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است

yes we can
تشکر کنندگان: saeedhei ، arashj666
با درود به همه بر و بچه های لاتاری آقا ما که مردیم از دست این آمریکا دیشب خواب می دیدم نامه ام امده جالبه در خواب هی خودمو نشگون می گرفتم که این خواب نیست در واقع خواب میدیدم که خودمو دارم نشگون می گیرم که خواب نیست و به راستی برنده شدم که چشمتون روز بد نبینه بیدار شدمو گفتم تف به این شانس.Sad اما لحظاتی که نامه در دستم بود خیلی حال داد دوستانی که برنده شدن قدرشو بدونن به امید برنده شدن همه مهاجر سرایی هاTongue
زندگی به امواج دریا مانند است چیزی با خود به ساحل می آورد و چیز دیگر را با خود می برد چون به سر کشی افتد انبوه ماسه ها را با خود می برد اما تواند بود که تخته پاره ای نیز با خود به ساحل آورد تا، کسی بام کلبه اش را بدان بپوشاند.
تشکر کنندگان:
دقیق 20 روز دیگه
w
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان