کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر در مورد رسیدن نامه قبولی در لاتاری
سلام
من دیروز رفتم صندوق پستیم رو چک کردم.
پر بود از خالی...
اما خودمونیم داریم خودمونا گول میزنیم ها...
ما اگه قبول شده بودیم نامه مون می رسید...
10 تیر هم یه امید واهیه...
بخشکی شانس...
تشکر کنندگان:
سلام البته قرار نامه من بزودی برسه
تشکر کنندگان:
سلام

بجای این دلسردی ها بیاین برای هم دعا کنیم اینطوری تعداد آدمهایی که دعا میکنن برای همدیگه زیاد می شه و خدا صدامون رو می شنوه و انوقته که در لاتاری رو برای همه مون باز می کنه

خدا می دونه که خودم آرامش ندارم و همش می گم این هفته هم گذشت و خبری نشد یعنی می شه منم برم

ولی .... بیایین فکر کنین شما همون آدم خوش شانسه هستین انوقت چیکار می کنین
وقتی نامه رو دیدین واقعا چیکار می کنین

من وقتی نامه ام رو دیدم و مطمئن شدم هرجا که باشم برای این لطف خداوند سجده خواهم کرد

امیدوارم برای یکبار هم شده امسال همه کسانی که در این انجمن هستن و هنوز جوابی نگرفتند قبول بشن و همگی با هم بریم

فقط یادتون نره وقتی رسیدیم اونجا همدیگه رو تنها نگذاریم
تشکر کنندگان: arashj666
تا 1 july بايد منتظر بمونيم يا تا 30 july
تشکر کنندگان:
سلام به همه
پارمیدا جان از 1 july به بعد
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
تشکر کنندگان:
14 روز تا اعلام آنلاین نتایج = 1 جولای
http://www.dvlottery.state.gov
موفق و پیروز باشید.
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز

یه سوالی چند روزه که برام پیش اومده و اون اینکه اگر کسی نامه اش به هر ترتیب به دستش نرسه (تو پست گم و گور بشه و یا خونشون عوض شده باشه و یا حتی یه همسایه بی حواس نامه طرف رو برداشته باش!!!) ولی اسمش رو اول جولای روی سایت ببینه و انتخاب شده باشه، اونوقت باید چی کار کنه؟ آیا باز هم شانسی داره؟

به امید موفقیت همه کسانی که براشون گرفتن گرین کارت واقعا اهمیت داره.
تشکر کنندگان:
arashj666 نوشته: سلام دوستان عزیز

یه سوالی چند روزه که برام پیش اومده و اون اینکه اگر کسی نامه اش به هر ترتیب به دستش نرسه (تو پست گم و گور بشه و یا خونشون عوض شده باشه و یا حتی یه همسایه بی حواس نامه طرف رو برداشته باش!!!) ولی اسمش رو اول جولای روی سایت ببینه و انتخاب شده باشه، اونوقت باید چی کار کنه؟ آیا باز هم شانسی داره؟

به امید موفقیت همه کسانی که براشون گرفتن گرین کارت واقعا اهمیت داره.

بله آرش جان مي توني فرمهاي لازم را از سايت دانلود كني و مدارك سري اول را آماده كني و در آن صورت اگر در اينترنت قبولي خودتون رو ديديد مدارك را سريعا پست كني با پست DHL و يا TNT كه به موقع به دستشون برسه و بعد در انتظار كارنت شدن و نامه دوم بشيني.

موفق باشي
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به امریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
تشکر کنندگان: arashj666
خب این مدارک سری اول را میشه کاملا معرفی کنید.
w
تشکر کنندگان:
با سلام و ادب خدمت همه دوستان عزیزSmile

دوستان هیچ وقت ناامید نشوید زیرا ناامیدی بسیار بد و مضر است و اصلا برنامه های زندگی انسان را به هم میریزد . تصور کنید شاید یک روز صبح از خواب بیدار شوید و نامه گرین کارت را زیر بالش خواب خود ببینید.Big Grin یا شاید پستچی در خیابان شما را صدا زد و آدرس خواست و یکهو دیدید ای بابا این نامه قبولی لاتاری برای مااست.Rolleyes اصلا این لاتاری و این همه بازی ها برای ما ساخته شده و خیلی خوشحال شوند که ما در لاتاری اشان شرکت کرده ایم Cool. این برای این بود که دوستان امیدوار و دیگر از ناامیدی و این جور چیزها صحبت نکنند. انشالله که همگی ما انتخاب شویم و برایمان ویزا صادر شود.
با تشکر
تشکر کنندگان: arashj666 ، soltan
با سلام به همگی و با آرزوی خوش شانسی برای شما و همچنین برای وطن !
چندتا سوال اساسی داشتم که مدتیه وقت نمیکنم مطرح کنم
اول اینکه چرا اعلام نتایج از لحاظ کتبی (نامه) و اینترنتی (سایت DV Lottery) هم زمان نیست و حدودن 1ماه اختلاف دارن؟
دوم اینکه آیا در روز یکم جولای همه نتایج به یکباره اعلام خواهند شد یا به مرور زمان حالت تکمیلی خواهند داشت و ما باید هر چند روز 1بار نتایج رو بررسی کنیم؟

و سوم اینکه تا جایی که یادم میاد و دیده بودم نتایج تا 1سال بر روی اینترنت (سایت DV Lottery) خواهد بود ،دلیلش چیه؟ آیا دلیلش مربوط به سوال دوم بنده هستش یا امکان اقدام برای کسانی که حتی تا 1سال بعد ممکنه مطلع بشن که قبول شدن فراهمه؟

ممنون میشم کمک کنید تا به جواب سوالاتم برسم متشکرم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز
ميشه من و راهنمايي كنيد كه من از كدام سايت ميتونم از نتيجه لاتاري با خبر شم ؟
او كپي تو ثبت نام به چه دردي ميخوره؟
مرسي ازشما.
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان و بخصوص پیش کسوتان عزیز
درباره سوال immigration عزیز:
1- والله ما هم نمی دونیم احتمالا بلاهت کردن! و یا اینکه میخواستن کسانی که نامه دریافت نکردن لا اقل مطمئن بشن که دیگه کارشون تمومه و یا اینکه برن و به اداره پستشون گیر بدن که نامه ما کوو؟
2- فکر می کنم 90-95% همه جواب ها رو یکجا می گذارن و مثل جواب کنکور می مونه و شما نمی تونین از جواب و confirmation number و شماره انتخاب شدن کسی خبر دار بشین مگر اینکه confirmation طرف رو داشته باشن.
3- تو خود سایتشون نوشته که تا یک سال تقریبا جواب ها میمونه و بعید می دونم به دلیل یواش یواش آپلود کردن اطلاعات باشه.

خدمت صدرا جان هم عرض کنم که نباید نا امید بشیم. من تا 3 هفته پیش انقدر کار داشتم که خوشبختانه یاد این گرین کارت و لاتاری نبودم (اگه نه تا حالا یه 3-4 سالی پیر شده بودم). و ضمنا تا 1 هفته پیش اصلا نمی دونستم که نامه ها اومده و با توجه به منطق خودم میگفتم (مثل کنکور و .... )جواب ها رو اول رو نت میزنن و بعد پست می کنن. اما وقتی پست ها رو دیدم که یه سری جوابهاشونو گرفتن کلی از دست خدای خودم شاکی شدم، که اصلا چرا یادم انداختی و چرا جواب من نیومده و اصلا چرا این آمریکایی ها قاطی اند و اول می فرستند و بعد رو نت اعلام میکنند و ...
سرتونو درد نیارم: بعدش یاد این افتادم که این همش باید یه بازی باشه. من همش به فکر رفتن به استرالیا و کانادا بودم (واسه ادامه تحصیل) اما با خدای خودم گفتم، اگه تو بخوای منو بفرستی امریکا (که شاید به نظر تو واسم بهتر باشه)، یه وسیله داشته باشی که اعجاز نکنی. خلاصه منظورم اینه که اگه خدا خواست بهمون میده و اگر نخواست نه! ضمنا تو زندگیم یاد گرفتم (حتما واسه شما هم پیش اومده) که هرچیزی رو که خدا بهمون نداده، آخز سر معلوم شده که اصلا چیز خوبی نیست و به دردمون که نمیخورده هیچ به ضررمون هم بوده(هر چند یه مدتی آرزومون بوده) اینم مثل اون.

آرمین جان، باید از اول july یا همون 10 تیر رو سایت : http://www.dvlottery.state.gov/ چک کنی- الان خبری نیست. با اون confirmation number ای که بعد ثبت نام بهت داده.

اما جمعا به همه اونهایی که تا حالا برنده شدن واقعا تبریک میگم
و برای خودمون و بخصوص اونهایی که رفتن به امریکا واقعا واسشون Passion است، دعا میکنم. امیدوارم اونهایی که این مساله واسشون مهمه حتما برنده بشن... به امید خدا
نا امید نشیم بهتره حداقل خیال پردازیش هم قشنگه!!!
تشکر کنندگان:
13 روز دیگه!
ای خدای من!
Smile Sad Rolleyes
http://mahdi.dvlotteryblog.com
شماره کیس: 2011ASXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:?
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:?
تاریخ کارنت شدن کیس:?
تاریخ دریافت نامه دوم:?
تاریخ مصاحبه:?
تاریخ دریافت کلیرنس:?
تاریخ دریافت ویزا:?
تاریخ پرواز به آمریکا:?
تاریخ دریافت SSN و گرین کارت:?
تاریخ دریافت پاسپورت آمریکا:?
تشکر کنندگان:
muhammadinfo نوشته: خب این مدارک سری اول را میشه کاملا معرفی کنید.

مدارک شامل فرمهای زیر هست:
1. DS-230 که برای خود شخص و تمامی افراد خانواده مرتبط با کیس نامبر شخص برنده
2. DSP-122 برای خود شخص

در Google جستجو کن و از سایت وزارت امورخارجه ایالات متحده آمریکا Download کن.

خدا نصیب تک تکمون کنه که برنده شیمو این فرمها رو پر کنیم و همچنین نصیب من Smile
http://mahdi.dvlotteryblog.com
شماره کیس: 2011ASXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:?
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:?
تاریخ کارنت شدن کیس:?
تاریخ دریافت نامه دوم:?
تاریخ مصاحبه:?
تاریخ دریافت کلیرنس:?
تاریخ دریافت ویزا:?
تاریخ پرواز به آمریکا:?
تاریخ دریافت SSN و گرین کارت:?