موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-11 ساعت 12:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-11 ساعت 12:19 توسط simsimati.)
سلام دوستان من و نامزدم برای گرفتن ویزای نامزدی اقدام کردیم چند ماه پیش و همه مراحل رو هم تقریبا طی کردیم اما دیروز 20/3/91 با من از سفارت تماس گرفتن و گفتند ما شرایط ویزای نامزدی رو نداریم چون باید بعد از سن 18 سالگی همدیگرو بصورت پرسنال ملاقات کرده باشیم لطفا راهنمایی کنید که اگه نامزدم الان بیاد ایران و مدارک لازم رو براشون بفرستیم کافی هست یا نه ؟
ممنونم
سلام دوستان من و نامزدم برای گرفتن ویزای نامزدی استرالیا اقدام کردیم چند ماه پیش و همه مراحل رو هم تقریبا طی کردیم اما دیروز 20/3/91 با من از سفارت تماس گرفتن و گفتند ما شرایط ویزای نامزدی رو نداریم چون باید بعد از سن 18 سالگی همدیگرو بصورت پرسنال ملاقات کرده باشیم لطفا راهنمایی کنید که اگه نامزدم الان بیاد ایران و مدارک لازم رو براشون بفرستیم کافی هست یا نه ؟
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میخواستم بدونم با فوق مکانیک و 32 سال سن
3 سال سابقه نفت و گازی و ایلتس 6.5 میشه برای ویزای موقت کار ادلاید که شنیدم 6 ماهه میدن اقدام کرد.
ممنون میشم اگه جواب بدین و بگید از کجا باید شروع کنم.
مرسی
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-07-08 ساعت 21:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-08 ساعت 21:57 توسط ParsTrader.)
سلام
بله می تونید برای ادلاید اقدام کنید .
البته برای رشته های نفت و گاز شهر پرت خیلی بهتره که متاسفانه به حداقل 5 سال سابقه نیاز دارند
البته نمره ایلتس شما در هیچ یک از قسمتها نباید کمتر از 6 باشد
برای شروع باید ابتدا مدرک خود را اسسمنت بگیرید
برای اطلاعات بیشتر به سایت مایگرنت هلپ مراجعه نمایید .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من در یک دو راهی موندم، الان یک ساله که برای کبک اقدام کردم هنوز نامه ای برای مصاحبه دریافت نکردم، از طرف دیگه از مهاجرت به استرالیا هم با توجه به رشتم که کشاورزی هست تمایل بیشتری دارم آیا کسی میتونه بگه کدومش مسیر کوتاه تری داره؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-01 ساعت 12:59)ali.mehr58 نوشته: من در یک دو راهی موندم، الان یک ساله که برای کبک اقدام کردم هنوز نامه ای برای مصاحبه دریافت نکردم، از طرف دیگه از مهاجرت به استرالیا هم با توجه به رشتم که کشاورزی هست تمایل بیشتری دارم آیا کسی میتونه بگه کدومش مسیر کوتاه تری داره؟
سلام
کبک الان فقط رشته مکانیک کشاورزی را جزو رشته های امتیازی خود دارد و رشته شما دیمند نمی باشد و احتمالا بیش از 4 سال دیگر باید صبر کنید .
شما می توانید برای ایالت ویکتوریا ( ملبورن) استرالیا اقدام کنید و
فقط شرط ان داشتن ایلتس 6 در هر 4 قسمت می باشد .
پس قبل از هرکاری به فکر زبان باشید که در اینصورت در کمتر از 2 سال می توانید به استرالیا بروید .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هرچی سعی میکنم تا فرمهای مربوط به مهاجرت به استرالیا رو بگیریم نمی تونم . اگه لینکی بزارید یا فرمها رو بزارید که بشه راحت گرفتشون ممنون میشم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-26 ساعت 17:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-26 ساعت 17:52 توسط drkam.)
سلام دوستان
من هم لیسانس کشاورزی گیاهپزشکی دارم از دانشگاه دولتی معتبر و الان دارم فوق می خونم در زمینه آفات (pest) هست و ترم آخر هستم.مشکل سربازی هم ندارم .می خوام ببینم بهترین و سریعترین راه برای مهاجرت به استرالیاچیه ؟ ضمنا من سابقه کاری هم ندارم .
راستی کیس ازدواج دارم در ایران که دکتر دندانپزشک هستن ولی از مدرکشون رو از خارج از ایران گرفتند . در کل میخوایم از ایران بریم . از راهنمایی شما پیشاپیش سپاسگزارم
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-11-26 ساعت 20:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-26 ساعت 20:56 توسط ParsTrader.)
سلام
اگر همسر شما ایلتس 6 در هر 4 قسمت بگیرند به شما 5 امتیاز میدهند .
همان مدرک لیسانس مهم است و فوق لیسانس امتیازی برای شما ندارد .
اگر بتوانید ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید می توانید برای استرالیا اقدام کنید وگرنه باید 5 سال سابقه کار داشته باشید .
(2012-11-26 ساعت 17:47)drkam نوشته: سلام دوستان
من هم لیسانس کشاورزی گیاهپزشکی دارم از دانشگاه دولتی معتبر و الان دارم فوق می خونم در زمینه آفات (pest) هست و ترم آخر هستم.مشکل سربازی هم ندارم .می خوام ببینم بهترین و سریعترین راه برای مهاجرت به استرالیاچیه ؟ ضمنا من سابقه کاری هم ندارم .
راستی کیس ازدواج دارم در ایران که دکتر دندانپزشک هستن ولی از مدرکشون رو از خارج از ایران گرفتند . در کل میخوایم از ایران بریم . از راهنمایی شما پیشاپیش سپاسگزارم
.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-01 ساعت 05:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-01 ساعت 05:02 توسط maziyar.atashi.)
سلام من دانشجوی سال دوم برق والکترونیک دانشگاه آزادم هستم می خوام بدونم می تونم برای ادامه تحصیل تو استرالیا اقدام کنم ؟
یعنی شرایطش هست یا این که باید از صفر شروع کنم؟
ممنون می شم جواب بدین .
سلام من دانشجوی سال دوم برق والکترونیک دانشگاه آزادم هستم می خوام بدونم می تونم برای ادامه تحصیل تو استرالیا اقدام کنم ؟
ممنون می شم جواب بدین .
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-01 ساعت 05:01)maziyar.atashi نوشته: سلام من دانشجوی سال دوم برق والکترونیک دانشگاه آزادم هستم می خوام بدونم می تونم برای ادامه تحصیل تو استرالیا اقدام کنم ؟
ممنون می شم جواب بدین .
ممنون می شم جواب بدین .
سلام
باید از صفر شروع کنید که به صرفه نیست . البته این را هم در نظر بگیرید که هزینه تحصیل و شهریه و زندگی و... در مجموع سالانه حدود 50000 دلار می شود .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ميخواستم بدونم اين چه نوع ويزايي هست؟
شرايطش چيه؟
آيا اينکه با اين ويزا در جاهاي دور افتاده مي تونيد اقامت کنيد درسته؟
اين دور اقتادگي محل اقامت چي هست يعني توي کوره دهات؟:دي؟
اگر کسي امتياز لازم واسه گرفتن اين نوع ويزا را داشته باشه آيا امکان داره در مرحله اسسمنت رد بشه؟
ممنون