موضوعها: 0
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
جناب ParsTrader .
ممنون از پاسخهای مفید شما به کاربران.
من در حال حاظر دانشجوی کاردانی نرم افزار و تا تابستون 92 فارغ التحصیل میشم...
برای کارشناسی ناپیوسته هم میخوام یا نرم افزار و یا IT در دانشگاه ازاد تحصیل کنم....
و بعد از کارشناسی هم ، برای IELTS خودم را اماده کنم....
بدون سابقه کار میتونم برای استرالیا اقدام کنم؟
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من 2ماهه که عقد کردم. شوهرم استرالیاست تمام فرم ها(40SP-956A-47SP-888 )رو پر کردیم و هر چی عکس و فیلم و ایمیل مشترک داریمو آماده کردم شناسنامه هردومون وتمام اعضای خانواده+ سند ازدواج هم ترجمه شده. حالا من میخوام بدونم که چه مدارکی باید اضافه کنم و از چه طریق مدارکو به سفارت بدم؟ آیا نیازی به گرفتن وقت قبلی هست ؟ لطفا منو راهنمایی کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من عقد کردم شوهرم و تمام اعضای خانوادشون استرالیاهستن, چند روز پیش مدارکمو برای اخذ ویزای کلاس 309 فرستادم سفارت. قرار هستش به محض رسیدن من به استرالیا مراسم عروسی برگزار بشه. من میخوام مادر پیرم هم که اینجا( در ایران) هستش توی مراسمم در استرالیا حضور داشته باشه. حالا چند تا سوال دارم:
1- برای مادرم باید به چه صورت اقدام کنیم؟آیا حتما کسی باید از اونجا براش دعوت نامه بفرسته؟ در غیر این صورت چه راه دیگری هست؟
2- چه زمانی باید اقدام کنیم؟ بعد از اینکه من ویزا گرفتم یا از الان؟
3- اگر این کار شدنی هست, چقدر زمان میبره؟
خواهشا منو راهنمایی کنید,من به هیچ شخص یا منبع دیگری جز شما دسترسی ندارم.
با سپاس فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من عقد کردم شوهرم و تمام اعضای خانوادشون استرالیاهستن, چند روز پیش مدارکمو برای اخذ ویزای کلاس 309 فرستادم سفارت. قرار هستش به محض رسیدن من به استرالیا مراسم عروسی برگزار بشه. من میخوام مادر پیرم هم که اینجا( در ایران) هستش توی مراسمم در استرالیا حضور داشته باشه. حالا چند تا سوال دارم:
1- برای مادرم باید به چه صورت اقدام کنیم؟آیا حتما کسی باید از اونجا براش دعوت نامه بفرسته؟ در غیر این صورت چه راه دیگری هست؟
2- چه زمانی باید اقدام کنیم؟ بعد از اینکه من ویزا گرفتم یا از الان؟
3- اگر این کار شدنی هست, چقدر زمان میبره؟
خواهشا منو راهنمایی کنید,من به هیچ شخص یا منبع دیگری جز شما دسترسی ندارم.
با سپاس فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بنده لیسانس کامپیوتر هستم زبان انگلیسی هم ضعیفه
اگه کسی می تونه کمک کنه چه کار کنم برای رفتن به استرالیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز و گرامی سلام
اگر امکان دارد می خواستم بدانم افرادی که دارای مدرک فوق دیپلم پزشکی هستند می توانند برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند؟
با تشکر
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-03-29 ساعت 09:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-29 ساعت 19:14 توسط ParsTrader.)
(2013-03-28 ساعت 18:22)spiroz نوشته: سلام دوستان
بنده لیسانس کامپیوتر هستم زبان انگلیسی هم ضعیفه
اگه کسی می تونه کمک کنه چه کار کنم برای رفتن به استرالیا
سلام
برای رفتن به استرالیا نیاز به ایلتس 6 در هر 4 قسمت دارید . بازار کار کامپیوتر و آی تی در سیدنی خیلی خوبه ولی حتما باید زبانتون را قوی کنید .
(2013-03-29 ساعت 01:39)rezapanahy نوشته: دوستان عزیز و گرامی سلام
اگر امکان دارد می خواستم بدانم افرادی که دارای مدرک فوق دیپلم پزشکی هستند می توانند برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند؟
با تشکر
سلام
من تاحالا فوق دیپلم پزشکی نشنیده بودم !!
شاید منظورتون فوق دیپلم در رشته های پیراپزشکی باشه . مثل شنوایی سنجی . بیهوشی و علوم ازمایشگاهی و....
تا انجا که من میدونم برای این رشته ها حتما باید رجیستر شوید که بعید می دونم با فوق دیپلم بشه این کار را کرد ولی بهتره با افرادی که قبلا از این طریق رفتند و یا یک مشاور مهاجرت اگاه صحبت کنید و البته به نظر من بهتره ادامه تحصیل بدید و لیسانس خود را همین ایران بگیرید .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-29 ساعت 18:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-29 ساعت 18:54 توسط rezapanahy.)
ممنونم دوست و سرور گرامی
بله منظور بنده رشته پیراپزشکی بود. ببخشید چون تند نوشتم این مشکل بوجود امد. رشته من پرستاری اتاق عمل است (operation room Nursing). تصمیم به این کار داشتم اما به علت مشغله کاری و همچنین عدم ارائه لیسانس رشته در تهران (به جزء داشنگاه تهران ان هم به صورت محدود ) امکان ادامه را نداشتم. البته مشکل دیگری که در این میان است که دانشگاه ایران عنوان ادامه رشته ما را همان پرستار اتاق عمل گذاشتن و تا انجایی که می دانم اون ها عنوان پرستاری را برای لیسانس قبول دارند.
باز هم ممنونم از لطف شما
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-04-08 ساعت 13:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-09 ساعت 08:35 توسط ParsTrader.)
(2013-04-08 ساعت 13:08)niloofarr نوشته: سلام
میخواستم بدونم که چجوری میشه برای پناهندگی اقدام کرد اما از راه قانونی؟؟؟
چون شنیدم که دلال 40 میلیون پول میگیره و فانونی میبره و باید چند ماهی تو کمپ بمونن و زبان بخونن.
حقیقت داره؟
سلام
بهتر بود اول رشته تحصیلی و زبان و ... را می گفتید تا بتوان راهنمایی کرد .
اما حقیقت ندارد . در حال حاظر افرادی که با کشتی میروند را به یک کشور ثالث می فرستند و پرونده انها را در آن کشور بررسی می کنند این کشور یک جزیره کوچک است و احتمال گرفتن بیماری مالاریا بالاست . حداقل 2 سال هم طول میکشد تا پرونده بررسی شود . تازه اگر کیس را رد نکنند. شما رشته دانشگاهی خودتون را بگید تا بتونم برای اقامت دائم راهنمایی کنم .
با ارزوی موفقیت برای همه
(2013-04-08 ساعت 13:08)niloofarr نوشته: رشتم که کاردانی معماری هستش و زبان انگلیسیم خوبه اما آیلس ندارم.
کسایی که از راه غیر قانونی میرن چطور؟؟وضعیت اونا چجوریه؟
سلام
این راهی که به شما گفتند همان راه غیر قانونی است که به شما قانونی معرفی کرده اند و اگر قانونی بود که نیازی به کمپ رفتن نبود .
شما اگر ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید می توانید برای استرالیا اپلای کنید.
البته می توانید تا اعلام لیست جدید کانادا در ماه اینده منتظر بمانید اگر همچون دو سال قبل رشته شما جزو لیست باشد می توانید با ایلتس 6 در هر 4 باند برای کانادا اپلای کنید .
البته باید حداقل یکسال سابقه کار داشته باشید .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلم با تشكر ازدوستاني كه راهنمايي ميكنند اگر ممكن است ميشه به من بگيد چطوري مي تونم خانوادگي اقدام كنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من تا چند ماه دیگه سیتیزن می شم ولی چون اسم و فامیلیم طولانی هستن (۴ کلمه!) و ایجا اشتباه تلفظ میکنن تصمیم دارم که برای پاسپورت استرالیاییم قسمت دومشون رو حذف کنم و ۲ کلمه ای بشن. نایس اند ایزی!
می خواستم بدونم داشتن دو پاسپورت با دو اسم تقریبا متفاوت مشکلی ایجاد نمیکنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اینجا تاپیک گام به گامه ویزا استرالیا هست ولی اصلا هیچی نگفتید
من میخوام خودم اقدام کنم فرمهای درخواستو از کجا میتونم بگیرم