کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
|
(2009-11-19 ساعت 10:18)RYRA نوشته:(2009-11-19 ساعت 00:18)m_s_1368 نوشته: سلام دوستان کاش دوستانی که برای دسامبر مصاحبه دارند اعلام کنند تا همه یه هتل را با تخفیف خوب رزو کنیم . دقیقاً کاری که آژانس ها می کنند.
2009-11-21 ساعت 03:52
سلام دوستان
داشتم تو گوگل موقعيت جغرافيايي سفارت آمريكا و هتل هاي اطرافش رو بررسي مي كردم، گفتم يه فايل ازش بسازم كه هر كس خواست ببينه -->
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font]
شماره کیس: 2010AS00017xxx تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01 تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01 کنسولگری: Ankara تاريخ كارنت شدن: 2010 June تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
سلام به همه بچه ها
نمی دونم چه صیغه ای هر بار من خواستم یه مطلب مفید برا دوستان بنویسم صفحم رفرش شده ) !!! جل الخالق ! بگذریم دوباره می نوسم داشتم سرچ می کردم بین هتل ها دیدم این deniz atlanta هم نسبت به قیمتش عالیه هم امکاناتش خوبه . به نظرم خیلی بهتر از اینه که بری مسافر خونه مث ارشان . همون قیمتم پول بدی برای 7 شب رزرو کردم شد 350 TL یا 2,318,634.4 ریال یا 234.7 USD امکاناتشو اینجا براتون میذارم ، در ضمن این هتل دو نوع اتاق داره ( Standart 80 TL , Corner 50 TL) به نظرم corner به نفع تره چون فکر کنم تنها تفاوتشون در AIR CONDITION , windows looking باشه Room and buffet breakfast
Room Views: Manzarasız فکر کنم یعنی منظره خیز دوستان اگه اشتباه گفتم اصلاح کنید، چون هیچ سر رشته ای از زبان ترکی ندارم Corner Room The rooms feature comfortable, contemporary furniture with modern amenities. With daily housekeeping service, 24 hrs. available room service, wireless internet connection, clean bathroom facilities, cable TV, direct telephone lines, you will feel right at home.CORNER ROOMS HAVE NO AIR CONDITION AND WINDOWS LOOK TO CORIDOR - Room for 2 People (at most 2 People can stay) - App. Room Size : 16 m2 Beds in the Room - 1 x Single or - 2 x Single or - 1 x Double اینم امکانات هتل : Phone, TV etc.
اینم سرویس ترانسفر هتل - Cable TV - Internet Access - Telephone By Bed - TV remote Control - Wireless Internet Domestic Appliances - MiniBar Amenities in Room - Bathrobes - Hairdryerقابل توجه کسانی که با سشوار هتل بست کلاس میذاشتند - Makeup Mirror - Newspaper - Room Safe
Hotel`s Approval is Required For the Confirmation of Reservation
Airport Transfer - Havaalanından Transfer (One Way Transfer) 80.00 TL Airport Transfer - Havaalanından Transfer (Two Way Transfer) 160.00 TL اینم قیمت شام هتل Dinner - Fix Menu ( soup + rice or pasta with any kind of meat meal + salad + desert)
8.00 TL اینم جواب ایمیلم از DENIZ atlanta dear M_s
our cheapest room is corner single room and it costs 25 euro per night open buffet breakfast and v.a.t are included note: corner rooms havent air condition and windows look to corridor we have free internet everywhere in the hotel so you can have it for free of charge if you want we can pick you up from infront of the airport to the hotel and it costs 40 euro we are so close to us embassy best wishes take care of you fatih salman deniz atlanta hotel sales and marketing manager
2009-11-22 ساعت 13:37
(2009-08-16 ساعت 21:24)seravin نوشته: از دوستان کسی هست که تجربه سفر از آنکارا به استانبول رو با اتوبوس داشته باشه؟2010AS00010200 من 2 بار با اتوبوس به استانبول رفتم اولی 1384 دو روز طول کشید و دومی سال 1387 که کمتر از 2 روز بود که اختلافش توی تشریفات گمرک است .البته بار دوم 5/1 روز هم تجربه کردم ساعت حرکت 2 بعد از ظهر است
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009 کنسولگری:ankara تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009 تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010 تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010 تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
2009-11-22 ساعت 14:19
جهت گرفتن ویزا همسرم داره به آنکارا سفر میکنه اینبار هتل الیت رو گرفتیم که برای سه شب برای یک نفر شدش 395000 تومان و اگه دونفری می رفتیم میشد نفری 350000 تومان هتلش هم سه ستارست و 500 متر تا سفارت فاصله داره فکر کنم از آیما بهتر باشه اینم سایتش: http://www.elitpalas.com.tr
راستی ما از ساحل گشت تور رو گرفتیم
شماره کیس: 2010AS5000
نامه اول: May-2009 کنسولگری:ankara تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 2009 ارسال مدارک: October 2009 تاریخ کارنت شدن کیس: August 2009 تاریخ دریافت نامه دوم: October 2009 تاریخ مصاحبه: 27th October تاریخ دریافت کلیرنس: 20th November تشکر کنندگان: Monica
2009-11-22 ساعت 15:56
بچه این لینک رو هم http://www.applyabroad.org/forum/archive...-2987.html همه پست ها شو بخونید از نظر اقتصادی خیلی می تونه تو انتخاب هتل کمکتون کنه
فعلاً تشکر کنندگان: admin ، fairwall ، سارا کوچولو ، pjfreeboy
2009-11-23 ساعت 08:49
سلام
بدنیست یه سری اطلاعات از هتل بست رو هم داشته باشین ما که خیلی راضی بودیم
شماره کیس:2010AS00007xxx
2009-11-23 ساعت 13:18
یه سئوال, بلیط ه من هم از این کاغذ های پرینت شده هست, میخواستم بدونم با همین پاشم برم فرودگاه مشکلی نیست؟ یا باید برم اصل ه بلیط رو هم بگیرم؟ ممنون
2009-11-23 ساعت 13:22
(2009-11-23 ساعت 13:18)ShoMpeT نوشته: یه سئوال, بلیط ه من هم از این کاغذ های پرینت شده هست, میخواستم بدونم با همین پاشم برم فرودگاه مشکلی نیست؟ یا باید برم اصل ه بلیط رو هم بگیرم؟ ممنون سلام برای ما هم همین جوری بود نگران نباش و با همون برو فرودگاه
شماره کیس:2010AS00007xxx
تشکر کنندگان: ShoMpeT ، سارا کوچولو
2009-11-24 ساعت 01:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-24 ساعت 02:04 توسط soheilbadami.)
دوستان لینک زیر شاید برای مسافران انکارا مفید باشد که شامل یکی از
هتل های بست و نیز بسیاری از هتلهای منطقه کاواک است با توضیحات و قیمت البته باید سایت خود هتل مربوطه را برای تماس پیدا کرد. امیدوارم مفید باشه http://www.icemtour.com/turkeyhotels/bes...urkey.html راستی مدتی است که دنبال تلفن یا میل هتل رویال میگردم که موفق نشدم هتل بسیار خوب و مناسبی است. اگر کسی از دوستان حاضر در انکارا زحمت بکشد و اطلاعات ان را بگیرد ممنون میشوم. اینم سایتش! http://www.ankararoyal.com.tr/?language=en
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
نقشه آنکارا رسید!
دوستای خوبم خیلی گشتم یه نقشه خوب آنکارا پیدا کنم که هتل هاش رو هم توش داشته باشه که پیدا نشد. خودم یکی درست کردم. از google maps استفاده کردم. اسم و آدرس و قیمت هتلها ( بر اساس اطلاعات گوگل البته )، محل سفارت، ایستگاههای اتوبوس و ... رو شامل میشه. دیگه خودتون ببخشید اگه ایرادی دیدید توش. اطلاعات هتل هایی که زیر نقشه نوشته شده مربوط به اوناییه که نزدیک سفارت هستن و حباب قرمز دارن. جای مطب دکتر رو نمی دونستم دقیقش کجاس اگه خواستین دوستان در آینده اضافه کنن با یک X ی چیزی. برای دیدن نقشه با کیفیت اصلی روی [View original image [3508x4961 کلیک کنید. اگر خواستید پرینت کنید روی دوتا A4 یا یک A3 پرینت بگیرید. لینک نقشه: http://pict.com/view/2049845/800/ankaramapssmall لینک نقشه [font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
2009-11-25 ساعت 03:41
زاستی این هتل King رو کسی آمارشو داره چجوریه؟ بغل سفارته! قیمتش که خوب بود.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
(2009-11-22 ساعت 14:19)Laya2010 نوشته: جهت گرفتن ویزا همسرم داره به آنکارا سفر میکنه اینبار هتل الیت رو گرفتیم که برای سه شب برای یک نفر شدش 395000 تومان و اگه دونفری می رفتیم میشد نفری 350000 تومان هتلش هم سه ستارست و 500 متر تا سفارت فاصله داره فکر کنم از آیما بهتر باشه اینم سایتش: http://www.elitpalas.com.tr من همين الان زنگ زدم ساحل گشت، ميگه هتل اليت براي 3 شب يك نفر 443 هزار تومان، 4 شب هم 482 هزار تومان! (پرواز تركيش) بهش ميگم يكي از بچه ها از خودتون اين قيمت گرفته ميگه نه، مال ما نبوده!!!! ارزون ترينش بيوك آرشانه ۳ شب ۳۷۰ هزار تومن، 4 شب 409 هزار تومن با پرواز ايران اير ، كه من ازش خوب نشنيدم!!! كسي تور ارزون سراغ نداره؟!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ... . |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان