کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان سیم کارت ایرانسل در ترکیه آنتن میده ! Smile
برای فعال سازی رومینگ بین المللی ایرانسل به لینک زیر مراجعه کنید.
http://irancell.ir/Layer2/?id=336
جهت مشاهده فهرست کشورها و شرکتهای طرف قرارداد رومینگ به لینک زیر مراجعه نمایید.
http://irancell.ir/Layer3/?id=83
تشکر کنندگان: sh-b ، maryam5 ، Shahoo52
دوستان من دارم میرم ترکیه Big Grin ملتمسانه التماس دعا Big Grin
از همه بچه های مهاجر سرا تشکر می کنم که تو این مدت اطلاعاتشون رو به هم دیگه منتقل کردند ، من آرزو می کنم همه دوستان ویزا شونو بگیرند . از جمله خودم Tongue

دعا یادتون نره Big Grin
تشکر کنندگان: Monica ، reza22 ، ShoMpeT ، babakped ، hamed_gh ، fairwall ، merdax ، WIKIMAN ، sh-b ، ALIREZA205 ، seravin ، kash ، kavoshgarnet ، N.D ، Ashkan78 ، سارا کوچولو ، Hamid55 ، Farshid22
بچه ها بنظرم اطلاعات این هتل ها رو دسته بندی کنیم
1.از نظر تمیزی
2.از نظر قیمت
3.نزدیکی به سفارت و مطب
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا

به پیشنهاد دوست عزیز N.D ، جدول مشخصات هتل های آنکارا که نزدیک سفارت هستن و قیمتشون معقوله رو درست کردم. پر کردن مشخصاتش با اونایی که اطلاع دقیق دارن دیگه.
برای اینکار کسانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن شماره جلوی اسم هتل رو بنویسن و جلوی شماره اطلاعات رو یادداشت و ارسال کنن تا من وارد لیست کنم. برای رتیه دادن با 1-3 ستاره مشخص کنید. فاصله میتونه به "دقیقه پیاده روی" هم باشه. قیمت ها به تومان یا دلار باشه. سعی کنید آژانس هایی رو که با این هتلها در ارتباط هستند رو هم معرفی کنید. میتونین شماره تلفن آژانس رو فقط بنویسین.
یاران همت کنید.

[عکس: hotels.jpg]

لینک دانلود جدول - فایل تصویری
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: seravin ، babakped ، R.F ، mohsen324 ، اليزا ، sh-b ، honareirani ، N.D ، MajidShirzadeh ، WIKIMAN ، drkamrani1
این 3 هتل هم میتواند اضافه شود
city hotel residence
gold hotel
tunali hotel
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان:
سلام . من سری دوم در هتل بیوک آرشان بودم واقعا به تمام معنا افتضاحه به زودی عکس اتاقاشو براتون آپلود میکنم .همیشه تو لابیش پر ایرانی هست که در حال مشاوره دادن های کاملا تخصصی Smile (از اون نظر)به هم هستند و استرس آدم رو 100 برابر می کنند.به هر حال اصلا به خانواده ها پیشنهاد نمیکنم که این هتل رو انتخاب کنند .اما اگر یه نفر تنها باشید و بخواهید کم هزینه سفر کنید می تونید این هتل رو انتخاب کنید. ولی بدونید که در اتاقش بیشتر از 1 ساعت نمیشه موند ...
سشوار نداره ..... ستاره هاش الکی هست (به نظر من یه مسافر خونه معمولی میتونید حسابش کنید نه یه هتل 3 ستاره)........ صبحانه اش پنیر و گوجه و خیار و چایی و زیتونه .......... فقط تو لابی اینترنت داره که تا بیاد استفاده کنید ازش یه ایرانی پیداتون میکنه و شروع میکنه به حرف زدن .....

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، N.D ، merdax ، kash ، MajidShirzadeh ، reza22 ، pjfreeboy
(2009-12-13 ساعت 10:04)ALIREZA205 نوشته:  سلام . من سری دوم در هتل بیوک آرشان بودم واقعا به تمام معنا افتضاحه به زودی عکس اتاقاشو براتون آپلود میکنم .همیشه تو لابیش پر ایرانی هست که در حال مشاوره دادن های کاملا تخصصی Smile (از اون نظر)به هم هستند و استرس آدم رو 100 برابر می کنند.به هر حال اصلا به خانواده ها پیشنهاد نمیکنم که این هتل رو انتخاب کنند .اما اگر یه نفر تنها باشید و بخواهید کم هزینه سفر کنید می تونید این هتل رو انتخاب کنید. ولی بدونید که در اتاقش بیشتر از 1 ساعت نمیشه موند ...
سشوار نداره ..... ستاره هاش الکی هست (به نظر من یه مسافر خونه معمولی میتونید حسابش کنید نه یه هتل 3 ستاره)........ صبحانه اش پنیر و گوجه و خیار و چایی و زیتونه .......... فقط تو لابی اینترنت داره که تا بیاد استفاده کنید ازش یه ایرانی پیداتون میکنه و شروع میکنه به حرف زدن .....
ممنون علیرضا جان از توضیحاتت ولی قرار شده از این به بعد یک مقدار دقیقتر و اصولی تر با موضوع برخورد بشه. شما که اونجا بودین و جدیدا هم اونجا بودین می تونین قسمت مربوط به این هتل رو دقیق پر کنین. بازم ممنون.
تشکر کنندگان: ALIREZA205 ، N.D
قیمت هتل برای هر نفر شبی 30000 تومن . من یک نفر بودم شبی 30000 تومن دادم و یه خانواده 4 نفری هم اونجا بودن که از اون ها هم به ازائ هر نفر 30000 تومن گرفته بود .. فاصله اش تا در اونگان و سفارت از هتل های ددمان و بست و بست وسترن و الیت بیشتره و تقریبا پیاده تا دکتر اونگان باید 30دقیقه تقریبا راه برید. در مورد فضا و تمیزی اتاق واژه ای در خور تر از یه مسافر خونه پیدا نمیکنید .آژانسش هم جزیره بهشت هست .برخورد کارمنداشم که کاملا بی ادبانه است. شب ها ساعت 1 چراغ لابی خاموش میشود و همه چیز تعطیل و اصولا کارمندانش احساس میکنند که خیلی لطف کردند که به ایرانی ها با شبی 30 دلار اتاق میدن .من یه روز ساعت 12 رفتم تو نهارخوری که چایی و کیک بخورم کارمندش اومد گفت برو بیرون چایی و کیکت و بخور منم گوش ندادم دوباره گفت باز گوش ندادم و دفعه آخر دیگه قاطی کردم گفتم بابا من چایی و کیکمو که خوردم خودم میزو مثل اولش میکنم خلاصه ما بعد از چایی و کیک رفتیم لیوان و پلاستیک کیک رو تحویل آشپزخانه دادیم Smile
----------
مزیت های این مسافر خونه هم به این قراره
1. رسپشن فارسی صحبت میکنه .. (پس اگه اینگلیسی بلد نیستید خیالتون راحت) ... اما یادتون باشه که در حد کارهای روزمره فارسی بلد هستند اگه ازشون سوالای سخت بپرسید هنگ می کنن . مثلا یه اهوازیه از اهواز خرما آورده بود که تو آنکارا بفروشه Smile رفت به رسپشن گفت آقا خرما فروشی اینجا کجاست که رسپشن هنگ کرد و فک کرد طرف میخواد بره قمار کنه ....به هر حال ما ایرانی ها یه سفر 4 روزه هم که بریم جایی یه بیزینسی میکنیم و بر میگردیم .
2.اگه عاشق تعریف کردن و شنیدن 100 باره یه موضوع هستید ..اگه دوست دارید یه جایی باشید که پر آدم بیکاره که دنبال یه مغز آکبند میگردن که کارش بگیرند لابی این هتل همون جاییه که دنبالشین.

3. اگه فکر میکنید که از اینترنت لابی بیشتر از 20 دقیقه به صورت مفید در روز میتونید استفاده کنید کور خوندید . چون خیلی ها برای به کار گیری مغز شما در کمین هستند . مثلا من داشتم با لپ تاپ کار میکردم یکی امد گفت آقا این لپ تاپ صدا هم داره ؟ گفتم آره ...گفت فیلم هم پخش میکنه .... خلاصه یه برنامه آموزشی گذاشتم اونجا ....... یکی دیگه از نخبگان مسافر به یکی از دوستان پیشنهاد کرد که لپ تاپ مثل مسواک میمونه بنابراین لپ تاپتون رو دست کسی غیر خودتون ندید چون ویروس میگیرید و مریض میشید Smile
4.در ضمن اگه دنبال آدم های آنتیک و عجیب و غریب هستید که واقعا کم یاب و نا یاب هستند این هتل نیاز شما رو صد در صد برآورده میسازه

تشکر کنندگان: mohsen324 ، N.D ، merdax ، kash ، shahin82 ، MajidShirzadeh ، seravin ، reza22 ، alphabeta ، shadi ، drkamrani1 ، Farshid22
آقای شاهین من برای مصاحبه رفتم هتل رامادا یعنی شماره 5 .اتاقش خیلی کوچیک بود . فاصله تا دکتر اونگان هم 10 دقیقه پیاده روی بود . فاصله تا سفارت 20 دقیقه پیاده بود که با تاکسی 8 لیر میشد. تمیزی اتاق ها و سرویس دهی عالی بود .دسترسی به اینترنت داشت. صبحانه هم خیلی خوب بود . اما با توجه به اینکه ما برای اتاق دو نفره یه شب 130 دلار شد خیلی بهتر بود جای دیگه می رفتیم .چون 6 شب اونجا بودیم و انقدر اتاق کوچیک بود که دیوونه شده بودیم انگار تو قفس بودیم . در ضمن اتاقش درست بر تونالی بود و سروصدا زیاد داشت .به نظر من مزیت هتل رامادا تمیزی و امنیتش بود و کارکنان مودب .
تشکر کنندگان: N.D ، shahin82
فهرست هتلها UPDATE شد!

ممنون از همکاری اونایی که کمک کردن!
نشستم 500 تا پست خوندم تا انقدرشو درست کردم. 600 تا قیمت هم واسه هر کدوم دیدم. میانگین قیمتا ایناییه که نوشتم. بازم اگه نیاز به اصلاح داره بگین و اونایی که کامل نیست رو "لــــــــــطــــــــفــــــــــــــا" کامل کنید. واسه امسال میخوایما!
به نظرم بهتره با ابن فرم بنویسید (مثل مشخصات پیشرفت کار) که هم کار خودتون راحتتر باشه و هم من:

نام هتل:
قیمت اتاق یک نفره (هر شب):
قیمت اتاق دو نفره (هر شب):
فاصله تا دکتر اونگان:
فاصله تا سفارت:
رتبه اتاق ها:
رتبه برخورد با مشتری:
اینترنت:
آژانس مرتبط:
توضیح:

* قیمت به دلار یا تومان
* فاصله به دقیقه پیاده روی یا متر
* رتبه از 3-0 (امکانات-تمیزی-مساحت)-> هر کدام مطلوب بود یک سناره
* اینترنت: دارد/ندارد
* اسم آژانسی که رزرو کردین و یا شماره تلفنش و یا اگر با خود هتل مستقیما در ارتباط بودین قید شود "ارتباط مستقیم"
* اگه توضیح اضافه لازم دیدید قید کنید که خوبه!

[عکس: 13dec.jpg]

برای دانلود اینجا کلیک کنید
(2009-12-13 ساعت 16:50)sara77 نوشته:  آقای شاهین من برای مصاحبه رفتم هتل رامادا یعنی شماره 5 .اتاقش خیلی کوچیک بود . فاصله تا دکتر اونگان هم 10 دقیقه پیاده روی بود . فاصله تا سفارت 20 دقیقه پیاده بود که با تاکسی 8 لیر میشد. تمیزی اتاق ها و سرویس دهی عالی بود .دسترسی به اینترنت داشت. صبحانه هم خیلی خوب بود . اما با توجه به اینکه ما برای اتاق دو نفره یه شب 130 دلار شد خیلی بهتر بود جای دیگه می رفتیم .چون 6 شب اونجا بودیم و انقدر اتاق کوچیک بود که دیوونه شده بودیم انگار تو قفس بودیم . در ضمن اتاقش درست بر تونالی بود و سروصدا زیاد داشت .به نظر من مزیت هتل رامادا تمیزی و امنیتش بود و کارکنان مودب .

خیلی ممنون از همکاریتون سارا خانم. از کدوم آژانس رزرو کرده بودین هتل رو؟
تشکر کنندگان: sh-b ، R.F ، N.D ، Ashkan78 ، Ali Sepehr ، honareirani ، shadi ، Jav3
شاهین عزیز از وقتی که گزاشتی ممنون کاش دوستانی که خیلی نکته سنج هستند مثله مونیکا وشبنم king علیرضا عزیز کمک کنن که این جدول هم مثل فهرست وضعیت محسن تکمیل شه
از شاهین عزیز باز هم ممنون بابته این جدول
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
هیلتن تا مطب دکتر اونگان پیاده حدود 5 دقیقه و تا سفارت حدود 30 دقیقه است اتاق ها از لحاظ کیفیت خیلی خوب ولی از لحاظ اندازه نسبتا" کوچکند. سرویس دهی و برخورد پرسنل متوسط بود. لابیش در حال تغییر دکوراسیون بود البته دیده نمی شد ولی فضای لابی تغریبا" وجود نداشت. اینترنت رایگان نیست (حدود ساعتی 7000 تومان و حداقل یک ساعت).
ددمان تا مطب حدود 25 دقیقه و تا سفارت حدود 10 دقیقه است اتاق ها از لحاظ کیفیت تقریبا" خوب ابعاد اتاق خوب اینترنت مجانی در لابی و اتاق ها برقرار. برخورد خوب.
در کل ددمان بلوک A بهتر از هیلتن بود ولی فکر کنم شبی 50 - 40 دلار ارزونتر بود! هر دو را از طریق آژانس وحید گرفتیم ولی اونها از تور جزیره بهشت گرفته بودن.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: shahin82 ، mitr.p
(2009-12-13 ساعت 20:46)babakped نوشته:  من 6 روز هیلتن و یکبار هم 4-5 روز ددمان بودم
هیلتن تا مطب دکتر اونگان پیاده حدود 5 دقیقه و تا سفارت حدود 30 دقیقه است اتاق ها از لحاظ کیفیت خیلی خوب ولی از لحاظ اندازه نسبتا" کوچکند. سرویس دهی و برخورد پرسنل متوسط بود. لابیش در حال تغییر دکوراسیون بود البته دیده نمی شد ولی فضای لابی تغریبا" وجود نداشت. اینترنت رایگان نیست (حدود ساعتی 7000 تومان و حداقل یک ساعت).
ددمان تا مطب حدود 25 دقیقه و تا سفارت حدود 10 دقیقه است اتاق ها از لحاظ کیفیت تقریبا" خوب ابعاد اتاق خوب اینترنت مجانی در لابی و اتاق ها برقرار. برخورد خوب.
در کل ددمان بلوک A بهتر از هیلتن بود ولی فکر کنم شبی 50 - 40 دلار ارزونتر بود! هر دو را از طریق آژانس وحید گرفتیم ولی اونها از تور جزیره بهشت گرفته بودن.

بابک جان خیلی خیلی لطف کردی. فقط قیمت هیلتون رو نگفتی که چند بود شبی که ددمان هم ازش 40 دلار ارزونتر باشه...؟
فاصله تا دکتر اونگان:
فاصله تا سفارت:
رتبه اتاق ها:
رتبه برخورد با مشتری:
اینترنت:
آژانس مرتبط:
توضیح:

* قیمت به دلار یا تومان
* فاصله به دقیقه پیاده روی یا متر
* رتبه از 3-0 (امکانات-تمیزی-مساحت)-> هر کدام مطلوب بود یک سناره
* اینترنت: دارد/ندارد
* اسم آژانسی که رزرو کردین و یا شماره تلفنش و یا اگر با خود هتل مستقیما در ارتباط بودین قید شود "ارتباط مستقیم"
* اگه توضیح اضافه لازم دیدید قید کنید که خوبه!
تشکر کنندگان: mitr.p
(2009-12-13 ساعت 23:11)shahin82 نوشته:  
(2009-12-13 ساعت 20:46)babakped نوشته:  من 6 روز هیلتن و یکبار هم 4-5 روز ددمان بودم

بابک جان خیلی خیلی لطف کردی. فقط قیمت هیلتون رو نگفتی که چند بود شبی که ددمان هم ازش 40 دلار ارزونتر باشه...؟

فاصله تا دکتر اونگان:
فاصله تا سفارت:
رتبه اتاق ها:
رتبه برخورد با مشتری:
اینترنت:
آژانس مرتبط:
توضیح:

دوست عزیز
ما هیلتن رو برای 7 شب با تور شامل بلیط و ترانسفر و هتل با صبحانه حساب کردیم ولی ما روز آخر رو اومدیم ددمان و ما به التفاوتش رو یادمه 40 دلار حساب کردن و چون راضی بودیم دفعه دوم هم رفتیم ددمان ولی متاسفانه قیمت اتاق رو جدا از تور نمی دونم
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: shahin82
هتل رو از آژانس یونا رزرو کرده بودم که فکر کنم تو خیابون سمیه هست .
تشکر کنندگان: shahin82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان