کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان درود!
عزیزانی که مصاحبه رفته اند چه هتلی رو پیشنهاد میکنند؟ هتل بیوک ارشان چطور هتلی؟
لطفا راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
(2009-12-31 ساعت 01:36)drkamrani1 نوشته:  دوستان درود!
لطفا راهنمایی کنید.

دوست عزیز پست های قبلی رو بخونید! و جدول این صفحه را مطالعه کنید:

http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=1220&pageکلیک کنید=13
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، R.F ، sh-b
لطفا راهنمایی کنید.

سلام
هتل نگو.مسافرخانه است.افتضاحه.من پیشنهادمیکنم اصلا" ازآژانسها تور ویا هتل رزرو نکنید.
اگرتوربگیرید 1-بچه هارو هم باید تمام بها بلیط بگیرید.2- درصورت نیازداشته باشید بیشتربمونید(شاید به چک نخورید)برای گرفتن ویزا باید جریمه پرداخت کنید.3- چون اکثر آژانسها دنبال منافع خودشون هستندعمدتا" هتل ها رو باقیمت گزاف به مسافرها میندازن.ویه اصطلاحا" تورلیدر که هیچ نیازی بهش نداریدرو به خرجاتون اضافه میکنن.
پیشنهاد میکنم خودتون ازطریق تلفن یا ایمیل هتل در نزدیکی سفارت پیداکنید و رزرو کنید.البته خوب چونه بزنید.همان کاری که من کردم و یه هتل بابهترین موقعیت و کیفیت را رزرو کردم که تاحالاندیدم کسی دراین سایت اسمی ازاون برده باشه. ودرزمان اقامت خالی از هرایرانی متخصص وباتجربه در...که این خودش بنظرمن دوتا ستاره به ستاره های هتل اظافه میکنه.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، R.F ، drkamrani1 ، Farshid22 ، viking
(2009-12-31 ساعت 14:08)mimi نوشته:  
لطفا راهنمایی کنید.

سلام
هتل نگو.مسافرخانه است.افتضاحه.من پیشنهادمیکنم اصلا" ازآژانسها تور ویا هتل رزرو نکنید.
اگرتوربگیرید 1-بچه هارو هم باید تمام بها بلیط بگیرید.2- درصورت نیازداشته باشید بیشتربمونید(شاید به چک نخورید)برای گرفتن ویزا باید جریمه پرداخت کنید.3- چون اکثر آژانسها دنبال منافع خودشون هستندعمدتا" هتل ها رو باقیمت گزاف به مسافرها میندازن.ویه اصطلاحا" تورلیدر که هیچ نیازی بهش نداریدرو به خرجاتون اضافه میکنن.
پیشنهاد میکنم خودتون ازطریق تلفن یا ایمیل هتل در نزدیکی سفارت پیداکنید و رزرو کنید.البته خوب چونه بزنید.همان کاری که من کردم و یه هتل بابهترین موقعیت و کیفیت را رزرو کردم که تاحالاندیدم کسی دراین سایت اسمی ازاون برده باشه. ودرزمان اقامت خالی از هرایرانی متخصص وباتجربه در...که این خودش بنظرمن دوتا ستاره به ستاره های هتل اظافه میکنه.

می شه لطفا اسم هتلی رو که رفتی بنویسی. ممنون می شم.
تشکر کنندگان:
(2009-12-31 ساعت 14:08)mimi نوشته:  2- درصورت نیازداشته باشید بیشتربمونید(شاید به چک نخورید)برای گرفتن ویزا باید جریمه پرداخت کنید.

کشور ترکیه برای اتباع ایرانی تا 3 ماه نیازی به هیچگونه ویزایی ندارد.

سفرنامه رضا22 عزیز به علاوه ترجمه عکس به اینجا منتقل شد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، reza22
(2009-12-31 ساعت 14:08)mimi نوشته:  2- درصورت نیازداشته باشید بیشتربمونید(شاید به چک نخورید)برای گرفتن ویزا باید جریمه پرداخت کنید.
(2009-12-31 ساعت 14:36)sadra_sepehr نوشته:  کشور ترکیه برای اتباع ایرانی تا 3 ماه نیازی به هیچگونه ویزایی ندارد.

سلام.
منظورمن جریمه ازطرف دولت ترکیه نبود.اگر به شما FBI چک نخوره که احتمال داره.شماباید بعدازمصاحبه 3تا5روز آنکارابمونید برای دریافت ویزا.که اگر تورگرفته باشید بایدبرگشت خودتان را به عقب بیندازید که باتوجه به اینکه اغلب تورها با ترکیش پروازدارند بایدجریمه تغییر زمان بلیط برگشت را بپردازید.همچنین احتمال دارد درچنین صورتی مجبورباشیدهتل خودرانیزعوض کنید.چون هتل هایی که باتورها کارمیکنند معمولا" پرهستند. امیدوارمطلب گویاباشهShy
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، kavoshgarnet ، drkamrani1 ، maryam5 ، viking
mimi جان درست می فرمایید من اشتباه منظورتون رو متوجه شده بودم.Wink
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
(2009-12-31 ساعت 14:08)mimi نوشته:  یه هتل بابهترین موقعیت و کیفیت را رزرو کردم که تاحالاندیدم کسی دراین سایت اسمی ازاون برده باشه. ودرزمان اقامت خالی از هرایرانی متخصص وباتجربه در...که این خودش بنظرمن دوتا ستاره به ستاره های هتل اظافه میکنه.

می شه لطفا اسم این هتل رو بنویسی؟
تشکر کنندگان:
ممنون میشم راهنمائی کنید.
لطفا راهنمایی کنید.

سلام

دوست عزیز البته ترانسفر فرودگاهی از سرویس های خیلی خوب تورهاست هزینه فرودگاه تا هتل ظاهرا خیلی بالاست...
بچه ها کسی در مورد هتل دنیز چیزی می دونه ؟
من امروز رفتم بلیط و هتل رزرو کردم ولی هتل دنیز رو بهم پیشنهاد دادن کسی هست رفته باشه اونجا و در موردش اطلاعاتی داشته باشه؟
بچه ها یه سوال دیگه هم دارم ...
چطور میتونم تعطیلات رسمی در ترکیه رو پیدا کنم؟
با تعطیلات رسمی سفارت آمریکا که تو سایتش هست مطابقت می کنه؟

http://turkey.usembassy.gov/holidays.html اینم سایت سفارت امریکا برای تعطیلات رسمی برای اونائیکه نمیدونستن ... Wink
تشکر کنندگان: Shahoo52
(2009-12-31 ساعت 19:48)Ziba نوشته:  ممنون میشم راهنمائی کنید.
لطفا راهنمایی کنید.

سلام

دوست عزیز البته ترانسفر فرودگاهی از سرویس های خیلی خوب تورهاست هزینه فرودگاه تا هتل ظاهرا خیلی بالاست...
بچه ها کسی در مورد هتل دنیز چیزی می دونه ؟
من امروز رفتم بلیط و هتل رزرو کردم ولی هتل دنیز رو بهم پیشنهاد دادن کسی هست رفته باشه اونجا و در موردش اطلاعاتی داشته باشه؟
بچه ها یه سوال دیگه هم دارم ...
چطور میتونم تعطیلات رسمی در ترکیه رو پیدا کنم؟
با تعطیلات رسمی سفارت آمریکا که تو سایتش هست مطابقت می کنه؟

http://turkey.usembassy.gov/holidays.html اینم سایت سفارت امریکا برای تعطیلات رسمی برای اونائیکه نمیدونستن ... Wink

=======================
زیبا خانم (آقا)
اولا" : آنکارا دوتا هتل به نام های دنیز و دنیز آتلانتا داره.که اینطوری که من چک کردم هردو آنها ازسفارت و مطب دکتر دور هستند و اگر بچه همراه داشته باشید بایدحتما" ازتاکسی استفاده کنید که هزینش خیلی زیاده.البته هتل دنیز آتلانتا نزدیکترو باکلاس تره واحتمالا"4ستاره باشه.ولی هتل دنیز بیشترشبیه هتل آپارتمانه.وهیچ اطلاعاتی روی سایتش نگذاشته.حتی ایمیلش هم به آدرس gmail داده که این نشان میده حتی وب سایت هم نداره.و ازسفارت خیلی فاصله داره.
ثانیا": تعطیلات سفارت همان تعطیلات ترکیه است.ضمن اینکه برای شما ملاک تعطیلات سفارته .
امیدوارم سفرزیبا وپرباری راداشته باشید
تشکر کنندگان: Ziba
mimi عزیز!
می شه لطفا! اسم اون هتل رو که شما رفتین با آدرس وبسایت و شماره تلفن مرحمت کنید و بگید.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
بچه ها من میخوام مدارکم رو برای سفارت بفرستم اما نمیدونم ادرسش رو تو دی اچ ال چی باید بدم
ممکن بهم بگید ادرسش رو.!
ممنون
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F
سلام

اين آدرس خدمت شما:
ImmigrantVisa Unit,
American Embassy,
110 Ataturk Blvd.
Kavaklidere,
Ankara 06100 Turkey

(2010-01-01 ساعت 16:22)sh-b نوشته:  بچه ها من میخوام مدارکم رو برای سفارت بفرستم اما نمیدونم ادرسش رو تو دی اچ ال چی باید بدم
ممکن بهم بگید ادرسش رو.!
ممنون
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Monica ، sh-b ، maryamjay ، maryam5 ، kavoshgarnet ، Ali Sepehr ، ShoMpeT ، drkamrani1 ، seravin ، Shahoo52 ، shahin82 ، f.o ، Farshid22
(2010-01-01 ساعت 16:22)sh-b نوشته:  بچه ها من میخوام مدارکم رو برای سفارت بفرستم اما نمیدونم ادرسش رو تو دی اچ ال چی باید بدم
ممکن بهم بگید ادرسش رو.!
ممنون

دوست خوب با TNT بفرست اطمینان دار تره
تشکر کنندگان: sh-b
بچه ها کسی هتل Ozilhan رفته تا حالا ؟
میدونید چقدر راه داره تا سفارت و یا مطب دکتر اونگان ؟

خیلی متشکر میشم اطلاعاتی در این زمینه بدید ...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان