کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-01-06 ساعت 12:54)drkamrani1 نوشته:  
(2010-01-06 ساعت 12:17)POURIA RAHVARI نوشته:  
(2010-01-06 ساعت 11:25)pouya.pouya نوشته:  سلام دوستان آمریکایی
من چند روز قبل از مصاحبه ام باید ترکیه باشم؟

salam duste aziz....agar bacheye beyne 2-15 sal nadarıd khode doctor ungan mıge bayad 3 ruz ghabl az mosahebatun tashif biyarid baraye karaye pezeshkitun ke albate beyne 1-2 ruz karaye pezeshkitun hal mishe.
(2010-01-03 ساعت 10:44)Ziba نوشته:  
(2010-01-02 ساعت 16:59)shahin82 نوشته:  دوستانی که هتل best western 2000 رفتن:
1-آژانسی هست که بشه از طریق اون این هتل رو رزرو یا بوک کرد ؟
2-اگر نیست دوستانی که رفتن چه کار کردن؟ اگه می شه طریق رزرو و چونه زدنش رو به ما هم بگن.

و یک سوال غیر مربوط با پوزش از مدیران:
3- من دوشنبه مصاحبه دارم. چه روزی باید آنکارا باشم؟ (اگه 2 روز برای medical وقت بذاریم) چون نمی دونم دکتر شنبه هم هست یا نه!
------------------

شما اگر بچه 2 تا 14 سال ندارید (3 روز وقت لازمه برای گرفتن تست سل) و خودتون هستید همون یک روز کافی برای گرفتن جواب آزمایش و دکتر اونگان . نگران نباشید .
من هم دوشنبه مصاحبه دارم . و چهار شنبه دارم میرم ترکیه .

doctor shanbe ha ham hast...vali monteha shoma daghighan chandom mosahebe darid behem begin ta man khedmadetun option hayı ke daridro begam ke ba kodum parvaz va che tarikhi mitunid tashif biyarid.

آقا شما همون آقای راهواری جزیره بهشت هستید؟

man pesareshun hastam ghorban ke Ankara hastam....

من پسرشون هستم قربان که آنکارا هستم.-صدرا
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، ALIREZA205 ، MajidShirzadeh
سلام پوریا جان، دوستان از شما تو مهجرسرا خیلی تعریف کردند.من روز چهارشنبه مصاحبه دارم به نظر شما اگه با پرواز روز یکشنبه بیام آنکارا و دوشنبه وقت دکتر بگیرم میتونم به مصاحبه برسم؟( ضمنا من بچه ای هم ندارم.) ممنون
کیس نامبر: ###2
دریافت نامه اول:12 اگوست2009
ارسال نامه اول:16 اگوست2009
سفارت : آنکارا
تاریخ کارنت شدن:سپتامبر
دریافت نامه دوم: ژانویه 2010
تاریخ مصاحبه:نیمه اول فوریه2010
تشکر کنندگان:
(2010-01-07 ساعت 14:09)gmah نوشته:  سلام پوریا جان، دوستان از شما تو مهجرسرا خیلی تعریف کردند.من روز چهارشنبه مصاحبه دارم به نظر شما اگه با پرواز روز یکشنبه بیام آنکارا و دوشنبه وقت دکتر بگیرم میتونم به مصاحبه برسم؟( ضمنا من بچه ای هم ندارم.) ممنون

اره میرسیCool
تشکر کنندگان: gmah ، reza22
سلام دوستان، آنکارا تاریخ مصاحبه ها رو امروز آپدیت کرد:
http://turkey.usembassy.gov/schedule_dv.html
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ساسان ، drkamrani1
(2010-01-02 ساعت 12:07)Ziba نوشته:  بچه ها کسی هتل Ozilhan رفته تا حالا ؟
میدونید چقدر راه داره تا سفارت و یا مطب دکتر اونگان ؟

خیلی متشکر میشم اطلاعاتی در این زمینه بدید ...

نگران نباش با تاکسی 5 لیر بیشتر نمیشهCool
تشکر کنندگان:
از نظر من فاصله تا مطب دکتر مهمتره و فاصله از سفارت زیاد مهم نیست.
چون مسافت تا مطب دکتر را حداقل دوبار باید طی کنید و تا سفارت رو یکبار ! و مهمتر اینکه اصلا" به صلاح نیست که با یک کیف پر از کلی مدارک و مقداری پول نقد، مسافت (هرچند کوتاه) تا سفارت رو پیاده طی کنید.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: R.F ، honareirani ، m.memari
سلام

من به احتمال زياد اواخر هفته آينده براي يه مسافرت كاري مي رم يكي از شهرهاي تركيه به اسم آدانا. از دوستاني كه رفتن آنكارا واسه مصاحبه، كسي نيست سيم كارت اونجا رو داشته باشه و به دردش نخوره؟ هزينه اش رو هم در خدمتم. فقط برام مهم اينه كه شماره تلفن سيم كارت قبل از حركت همين جا دستم باشه.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
(2010-01-07 ساعت 19:14)Ashkan78 نوشته:  سلام

من به احتمال زياد اواخر هفته آينده براي يه مسافرت كاري مي رم يكي از شهرهاي تركيه به اسم آدانا. از دوستاني كه رفتن آنكارا واسه مصاحبه، كسي نيست سيم كارت اونجا رو داشته باشه و به دردش نخوره؟ هزينه اش رو هم در خدمتم. فقط برام مهم اينه كه شماره تلفن سيم كارت قبل از حركت همين جا دستم باشه.

من شنبه از دوستم میپرسم اگه خریده باشه برای شما میگیرم ازش.
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2010-01-07 ساعت 14:09)gmah نوشته:  سلام پوریا جان، دوستان از شما تو مهجرسرا خیلی تعریف کردند.من روز چهارشنبه مصاحبه دارم به نظر شما اگه با پرواز روز یکشنبه بیام آنکارا و دوشنبه وقت دکتر بگیرم میتونم به مصاحبه برسم؟( ضمنا من بچه ای هم ندارم.) ممنون

خواهش می‌کنم قربان...انشا‌الله که بتونم مفید باشم برای دوستان توی این سایت.....والا به نظر من که مشکلی‌ نیست و روز ۲ شنبه پزشکیتونو انجام بدین، دیگه تا ۳ شنبه ماکزیمم جوابتونو می‌گیرید....ولی‌ بازم اگر تردیدی چیزی داشتید یا نگران بودید راجب کارتون بمن بگین من براتون حل می‌کنم.

آقا اشکان سلام....اگر سیم کارت نو خواستید...بمن بگین براتون سیمکارت استفاده نشده بفرستم تهران اگر دوست داشته باشید.
تشکر کنندگان: babakped ، drkamrani1 ، Ashkan78 ، Ali Sepehr ، gmah
سلام

راجع به سيم كارت فعلا يك نفر يه قولي بهم داده. فكر مي كنم ديگه نيازي نباشه مزاحم بقيه دوستان بشم. به هر حال اگه لازم شد شنبه مزاحم Hnarirani و Pouria Rahvari عزيز خواهم شد.

مرسي
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: honareirani
دوستان عزیز Smile

کسی ایمیل هتل ارگن رو داره؟
میخوام سوال کنم ببینم قیمتش الانش همون 30$ مونده ؟

ضمنا" آژانسی رو میشانسی که با این هتل کار کنه؟

سپاس
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
تشکر کنندگان:
(2010-01-08 ساعت 15:30)meweadl نوشته:  دوستان عزیز Smile

سپاس

هتل ارگن زیاد هتل جالبی‌ نیستا Sad
تشکر کنندگان: sh-b ، meweadl
(2010-01-08 ساعت 16:06)POURIA RAHVARI نوشته:  
(2010-01-08 ساعت 15:30)meweadl نوشته:  دوستان عزیز Smile

سپاس

هتل ارگن زیاد هتل جالبی‌ نیستا Sad

پوریا جان، ضمن تشکر از راهنمایی شما، این حرف شما رو از چند نفر دیگه هم شنیدم. میگن تقریبا هم سطحه بیوک ارشانه.

ولی من که صبح ساعت6-7 میزنم بیرون و 9-10 (اونم از ترس خفت گیری) میام هتل، واسم زیاد فرقی نمیکنه و شخصا ترجیح میدم تا پولم رو صرف خرید و خوردن کنم (بخصوص شیرینی ها و باقلوای ترکیه) تا هتل.

بیوک هم که قبلا 30$ بوده، الان کرده 35$ !!
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
تشکر کنندگان:

من ایرانسل خریدم و همینجا فعال کردم که هم با من تماس میگرفتن از ایران وبالعکس اشکان جان
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 12:56)Shahoo52 نوشته:  

من ایرانسل خریدم و همینجا فعال کردم که هم با من تماس میگرفتن از ایران وبالعکس اشکان جان

قربان اگر سیم کارت فعال بخواین من می‌تونم براتون بفرستم تهران.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، drkamrani1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان