کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
ممنون ساشا جون كاش هتل رويال هم تو ليستت مي گذاشتي Big Grin
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: amirhessam ، new king ، ساشا
(2010-06-01 ساعت 11:05)اليزا نوشته:  سلام ساشا جان، اتفاقا خيلي کار خوبي کردي و زحمت کشيدي. راستي ميدوني الان لير چنده؟ به لير پرداخت بشه به صرفه تره يا به دلار؟

سلام.
راستش ارزش لیر نسبت به دلار تو این چند روزه اینجا یه کم اومد پایین.
اگه همینجوری باشه بهتره دلار بیارین.
نسبت چنج کردنش با ایران خیلی فرق نداشت. الان نسبتش 1.56 هستش.
اینو هم اضافه کنم که پول ایران اینجا متاسفانه مفت نمی ارزه. به فکر آوردن ریال اصلن نباشین. هر لیر که ایران زیر 700 تومنه اینجا خیلی خوب بدن بالای 850 تومنه.
من یه کم یورو هم داشتم که بعد از چنج مقایسه کردم دیدم ضرر کردم. نرخ یورو به لیر 1.92 شده.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: اليزا ، m.memari ، mary joon ، Jav3 ، farzad24
سلام به همه دوستان

امروز من رفتم مصاحبه و خدا رو شکر مشکل خاصی نبود.
من با گواهی 18 میلیونی اومده بودم و فقط میترسیدم قبولش نکنه.
اما مصاحبه اونقدر راحت بود که فکرش رو هم نمی کردم. کمتر از 2 دقیقه طول کشید. هر چند قبلش 1.5 ساعت منتظر بودم.
برگه 9 سوالی رو بهم داد تا بفرستمش و پروسه کلیرنس شروع بشه.

از تک تک شماها که کمکم کردین واقعا تشکر میکنم. کمک هاتون طوری بود که قبل از مصاحبه مطمئن یودم همه مدارکم کامله و هیچ مشکلی حداقل امروز نخواهم داشت.
عذر میخوام از اینکه مختصر می نویسم. الان توی کافی نت هستم و امروز هم از آنکارا میزنم بیرون. انشاللا بعدا مفصل تر توضیح میدم.

به امید موفقیت همه تون
Wink
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
من ديروز رفتم از جزيره بهشت بليط ايران اير گرفتم 346 هزار تومان كه اگر روز قبل تر گرفته بودم باز هم 20 هزار تومان ارزان تر گير مي آيد يكشنبه 11 جولاي ساعت 5 بعداز ظهر مي رود و يكشنبه بعدي ساعت 19:40 شب بر مي گردد. مصاحبه من 15 جولاي است اگر اتفاقي نيافتد.
به آژانس سعادت آباد كه امير حسام شماره اش را داد امروز زنگ زدم88690109 كه گفت پرواز ايران اير 436 هزار تومان امروز جا مي دهد.من فكر مي كنم سريع تر بليط بگيريد. به نظرم ساعت پرواز هاي ايران اير مناسب است و اين پرواز هم خيلي طولاني نيست كه به تفاوت قيمتش با تركيش بيارزد. يك نكته اي كه من از صحبت با اسپانسرم متوجه شدم اين است كه بهتر است پول بيشتري براي راه اندازي كسب و كار خودمان داشته باشيم .
ولي من هنوز هتل نگرفته ام و چون تنها مي روم راهنمايي كنيد كدام هتل بهتر است(خودم رويال را در نظر دارم)
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: majid_229997 ، m.memari ، amirhessam ، new king ، mary joon ، ساشا ، Eskandari
اعصابم خورد شده همه بیلیط های برای 24 June گرون است اه کاش زودتر به فکر می افتادم مجبورم با قطار سفر کنم
تشکر کنندگان: amirhessam ، mary joon ، Farshid22
(2010-06-01 ساعت 14:01)Eskandari نوشته:  سلام به همه دوستان

امروز من رفتم مصاحبه و خدا رو شکر مشکل خاصی نبود.
من با گواهی 18 میلیونی اومده بودم و فقط میترسیدم قبولش نکنه.
اما مصاحبه اونقدر راحت بود که فکرش رو هم نمی کردم. کمتر از 2 دقیقه طول کشید. هر چند قبلش 1.5 ساعت منتظر بودم.
برگه 9 سوالی رو بهم داد تا بفرستمش و پروسه کلیرنس شروع بشه.

از تک تک شماها که کمکم کردین واقعا تشکر میکنم. کمک هاتون طوری بود که قبل از مصاحبه مطمئن یودم همه مدارکم کامله و هیچ مشکلی حداقل امروز نخواهم داشت.
عذر میخوام از اینکه مختصر می نویسم. الان توی کافی نت هستم و امروز هم از آنکارا میزنم بیرون. انشاللا بعدا مفصل تر توضیح میدم.

به امید موفقیت همه تون
Wink
سلام خیلی تبریک میگم. یه سوال داشتم همه باید برگه کلیرنس رو پر کنن؟ توی سفارت نمیگن کلیرنس چقدر طول میکشه؟
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان: majid_229997 ، Farshid22 ، Eskandari
amir hessam جان نميگن كليرنس چقدر طول مي كشه چون بستگي به اين داره كه چقدر طول بكشه اونها بتونن بگراند شما را چك كنند
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: amirhessam ، m.memari
(2010-06-01 ساعت 16:42)mary joon نوشته:  amir hessam جان نميگن كليرنس چقدر طول مي كشه چون بستگي به اين داره كه چقدر طول بكشه اونها بتونن بگراند شما را چك كنند
خوب پس منظورم اینه: نمیگن حدوداً چقدر طول میکشه بتونن بک گراند من رو چک کنن؟
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان: mary joon
چرا معمولا آفیسر بهتون میگه از چند هفته دیگه سایت رو چک کنین، اما این هم کاملا تخمینی هستش...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: mary joon
(2010-06-01 ساعت 15:09)afsan2010 نوشته:  من ديروز رفتم از جزيره بهشت بليط ايران اير گرفتم 346 هزار تومان كه اگر روز قبل تر گرفته بودم باز هم 20 هزار تومان ارزان تر گير مي آيد يكشنبه 11 جولاي ساعت 5 بعداز ظهر مي رود و يكشنبه بعدي ساعت 19:40 شب بر مي گردد. مصاحبه من 15 جولاي است اگر اتفاقي نيافتد.
به آژانس سعادت آباد كه امير حسام شماره اش را داد امروز زنگ زدم88690109 كه گفت پرواز ايران اير 436 هزار تومان امروز جا مي دهد.من فكر مي كنم سريع تر بليط بگيريد. به نظرم ساعت پرواز هاي ايران اير مناسب است و اين پرواز هم خيلي طولاني نيست كه به تفاوت قيمتش با تركيش بيارزد. يك نكته اي كه من از صحبت با اسپانسرم متوجه شدم اين است كه بهتر است پول بيشتري براي راه اندازي كسب و كار خودمان داشته باشيم .
ولي من هنوز هتل نگرفته ام و چون تنها مي روم راهنمايي كنيد كدام هتل بهتر است(خودم رويال را در نظر دارم)

Elit Palas
Best western 2000
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: afsan2010
(2010-06-01 ساعت 11:05)اليزا نوشته:  سلام ساشا جان، اتفاقا خيلي کار خوبي کردي و زحمت کشيدي. راستي ميدوني الان لير چنده؟ به لير پرداخت بشه به صرفه تره يا به دلار؟

سلام الیزا جان

اینم یک سایت ترکی که نرخ پولهای کشورها را به لیره اعلام می کند و خودش هم هر چند دقیقه آپدیت می شود. معمولا شما به دلار پرداخت کنید به صرفه تره براتون.

http://www.doviz.com

توضیح : ستون اول قیمت خرید
ستون دوم قیمت فروش
ستون سوم مقایسه یورو و دلار
ستون آخر وضعیت ( افزایش یا کاهش ) را مشخص می کند.

Serbest Piyasa Döviz Kurları
نرخ های change در بازار های آزاد

Bankaların döviz kurları
نرخ های change در بانک ها

TC Merkez Bankası Döviz Kurları
نرخ های change در بانک مرکزی TC (مخفف کلمه تجارت)

برای بدست آوردن نرخ لیره به تومان می توانید نرخ بروز معادل یک دلار به لیره ترک (مثلا 1.4830 ) را تقسیم بر نرخ بروز یک دلار به ریال (مثلا 10.134 ) بکنید.
(2010-06-01 ساعت 12:47)mary joon نوشته:  ممنون ساشا جون كاش هتل رويال هم تو ليستت مي گذاشتي Big Grin

بله ماری جون راست میگید یادم رفته. امروز بعدازظهر زنگ می زنم می پرسم و لیست رو اصلاح می کنم.

در ضمن چون الان فصل "های سیزن" هست زیاد تخفیف نمی دن. ولی با اینحال شما حضورا که رفتید چونه بزنید اگر جای تخفیف داشته باشن برای اینکه شما رو نگه دارن حتما تخفیف میدن.
تشکر کنندگان: farzad24 ، اليزا ، m.amjadi ، mary joon ، m.memari ، ساسان
(2010-06-01 ساعت 15:09)afsan2010 نوشته:  من ديروز رفتم از جزيره بهشت بليط ايران اير گرفتم 346 هزار تومان كه اگر روز قبل تر گرفته بودم باز هم 20 هزار تومان ارزان تر گير مي آيد يكشنبه 11 جولاي ساعت 5 بعداز ظهر مي رود و يكشنبه بعدي ساعت 19:40 شب بر مي گردد. مصاحبه من 15 جولاي است اگر اتفاقي نيافتد.

افسانه جان منم تنها میرم اگه منو بعنوان همسفر بپذیری با هم هماهنگ میشیم.بابت هتل هم نگران نباش Smile
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، m.memari ، afsan2010 ، ساسان
سلام

دوستان كسی برای 10 تا 17 جولای هست برای آنكارا؟
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان:
سلام به همگي
من براي 10يا11جولاي بليط هواپيما قيمت مناسب ميخوام وبا توجه به اينكه شهرستان هستم ومي خوام بليط از تهران بگيرم براي آنكارا از دوستاني كه تجربه دارند خواهشمندم راهنمايي كنند

با تشكر
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

تشکر کنندگان:
سلام بچه ها

به ما هتل ددمان رو گفتن شبی ۴۹۰۰۰ و ۵۹۰۰۰ تومان.به نظرتون خوبه؟خیلی فرق بین بلوکA و بلوکB هست؟یه سوال دیگه از فرودگاه تا هتل چقدر حدودا طول میکشه برسیم؟با اتوبوس و تاکسی‌؟چون ما احتمالا باید هامون روز که میرسیم بریم مطب دکتر
(2010-06-02 ساعت 09:59)dr4mir نوشته:  سلام

دوستان كسی برای 10 تا 17 جولای هست برای آنكارا؟

ما هستيم اون موقع.شما هتل گرفتين؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان