کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
عوارض خروجي زميني هم 10000 تومن هست.
و توي هر بانك ملي اي ميشه پرداخت كرد.
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: Shahoo52
(2010-05-31 ساعت 10:09)m.memari نوشته:  
(2010-05-30 ساعت 12:39)pouya.pouya نوشته:  
(2010-05-29 ساعت 17:06)msnazi نوشته:  من هم شاید اول جون هتل بیوک باشم. تلفنی رزرو کردم. تک خواب ۳۵ دلار Smile
برای من فقط اینترنت و صبحانه مهم بود که داره!

من هم همین هتل رو با ایمیل برای اوایل جولای رزرو کردم...ولی هرچقدر تلاش کردم نتونستم تخفیف بگیرم و نهایتا شبی 35 دلار (single room) رزرو کردم.

ما دیروز برگشتیم و هتل بیوک ارشان بودیم اتاق سه نفره شبی 77هزارتومن البته اینو فهمیدم اگر ایرانی ها نبودند این هتل سالها بود که باید تعطیل می شد یا یه بازسازی اساسی می کرد چون اصلا در قد و قواره هتل نبود. قدیمی و کثیف .
هتل اوزیل هان خیلی بهتر بود . . .

سلام. می تونید سایت این هتل (اوزیل هان) رو به بنده بدید؟
با احترام. لاتاری
تشکر کنندگان:
(2010-05-29 ساعت 17:06)msnazi نوشته:  من هم شاید اول جون هتل بیوک باشم. تلفنی رزرو کردم. تک خواب ۳۵ دلار Smile

من هم همین هتل رو با ایمیل برای اوایل جولای رزرو کردم...ولی هرچقدر تلاش کردم نتونستم تخفیف بگیرم و نهایتا شبی 35 دلار (single room) رزرو کردم.

ما دیروز برگشتیم و هتل بیوک ارشان بودیم اتاق سه نفره شبی 77هزارتومن البته اینو فهمیدم اگر ایرانی ها نبودند این هتل سالها بود که باید تعطیل می شد یا یه بازسازی اساسی می کرد چون اصلا در قد و قواره هتل نبود. قدیمی و کثیف .
من هتل ارک هم رزر کردم. شاید برم اونجا با این توصیف‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
از هر جا بليط و تور و ... ميخريد، از آرسام سير نخريد.
واقعا به جر اعصاب خرد كردن و بي احترامي و استرس هيچ چيز ديگه اي نداره.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: mary joon ، Shahoo52
(2010-05-31 ساعت 12:53)lottery نوشته:  سلام. می تونید سایت این هتل (اوزیل هان) رو به بنده بدید؟
با احترام. لاتاری

سایت هتل ازیلهان

http://www.ozilhanotel.com.tr/homepage.html
تشکر کنندگان: farzad24 ، امیر مهاجر
(2010-05-31 ساعت 15:13)hasti_banoo نوشته:  
(2010-05-31 ساعت 12:53)lottery نوشته:  سلام. می تونید سایت این هتل (اوزیل هان) رو به بنده بدید؟
با احترام. لاتاری

سایت هتل ازیلهان

http://www.ozilhanotel.com.tr/homepage.html
البته قیمت ها یه مقدار تغییر کرده . اطلاعات دقیقتر رو توسفرنامم نوشتم بخونید بد نیست هم موقعیت هتل رو نوشتم و مسیرها رو.راستی اینترنت وایرلست هم فعال شده در لابی
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid42923
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: lottery ، majid_229997 ، kianoush

salam agaye memari
che bad shod. manam hotel buyuk hastam vali laptop nayavordam o chand roozi hast ke internet sar nazadam. vase hamin nafahmidam ki oomade va ki rafte.
are. rast migid. dar hadde hotel nist. vali khob geimatesh paine.
rasti men farda mosahebe daram. vasam doa konid
------------------------------------------
bebakhshid az in ke natoonestam be farsi baresh gardoonam
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
آژانس به من يك برگه خريد اينترنتي بليط تركيش اير داد و گفت با همين ميتونم سوار هواپيما بشم؟
به نظرتون اصل بليط لازم نيست؟ و فقط همين برگه به جاي بليط كار ميكنه؟؟؟
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان:
(2010-05-31 ساعت 20:28)alphabeta نوشته:  آژانس به من يك برگه خريد اينترنتي بليط تركيش اير داد و گفت با همين ميتونم سوار هواپيما بشم؟
به نظرتون اصل بليط لازم نيست؟ و فقط همين برگه به جاي بليط كار ميكنه؟؟؟

بله 100% شک نکنین برای هممون همین جوری بودهSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: N.D ، alphabeta
من نمی دونم چیه جزیره بهشت رو انقدر تعریف میکنن همه!؟ قیمت هتل تنها بهم داد 565 تومن! دو بار هم پرسیدم هتل فقط؟؟ گفت بله. گرون شده. من از جای دیگه گرفتم کلا همون هتل رو +هواپیما 473! دم جزیره بهشت واقعا گرم که واقعا به فکره و %%%%10 تخفیف میده! |:
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: m.memari ، ساشا ، mary joon ، sam_hash ، Farshid22 ، honareirani ، Eskandari
(2010-06-01 ساعت 00:38)shahin82 نوشته:  من نمی دونم چیه جزیره بهشت رو انقدر تعریف میکنن همه!؟ قیمت هتل تنها بهم داد 565 تومن! دو بار هم پرسیدم هتل فقط؟؟ گفت بله. گرون شده. من از جای دیگه گرفتم کلا همون هتل رو +هواپیما 473! دم جزیره بهشت واقعا گرم که واقعا به فکره و %%%%10 تخفیف میده! |:

خب دوست عزيز لطف كن معرفی كن ساير دوستان هم استفاده كنن.خدا خيرت بده جوون .Cool
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: m.memari ، mary joon ، honareirani
سلام
من یکم بیکار بودم زنگ زدم هتلهای دور و بر سفارت محض فضولی هم شده قیمت گرفتم:
تمام قیمتها برای اقامت یک شب برای دو نفر و همه هتلها دارای اینترنت وایرلس و صبحانه هستند.
best western2000
150 لیره
رامادا (****)
210لیره
بویوک ارشان(***)
105 .با تخفیف 100 لیره
میداس (****)
193 لیره
seğmen (***)
140 لیره
ergen (**)
110 لیره. با تخفیف 80 لیره
starton (***)
120لیره
evkuran (***)
120 لیره
sembol otel (***)
110 لیره
ümit pembe köşk (***)
135 لیره. با تخفیف 125 تا
dedaman (*****)
230 لیره بلوک آ
165 لیره بلوک ب
قیمت استثنایی رزرو از اینترنت 155 لیره بلوک آ
ankara plaza (****)
192 لیره
metropol (***)
130 لیره
hotel royal (****)
سینگل 75 دلار
دبل 98 دلار

نگین چقدر بیکاری ها!!! Smile
(2010-06-01 ساعت 10:43)ساشا نوشته:  سلام
من یکم بیکار بودم زنگ زدم هتلهای دور و بر سفارت محض فضولی هم شده قیمت گرفتم:
تمام قیمتها برای اقامت یک شب برای دو نفر و همه هتلها دارای اینترنت وایرلس و صبحانه هستند.
best western2000
150 لیره
رامادا (****)
210لیره
بویوک ارشان(***)
105 .با تخفیف 100 لیره
میداس (****)
193 لیره
seğmen (***)
140 لیره
ergen (**)
110 لیره. با تخفیف 80 لیره
starton (***)
120لیره
evkuran (***)
120 لیره
sembol otel (***)
110 لیره
ümit pembe köşk (***)
135 لیره. با تخفیف 125 تا
dedaman (*****)
230 لیره بلوک آ
165 لیره بلوک ب
قیمت استثنایی رزرو از اینترنت 155 لیره بلوک آ
ankara plaza (****)
192 لیره
metropol (***)
130 لیره

نگین چقدر بیکاری ها!!! Smile

خیلی عالیه کارت ساشا. آفرین.
راستی هتل ارک هم خوبه؟ قیمت سینگل یک شبه ۳۵ دلاره. بقیه‌اش رو نمی‌دونم
تشکر کنندگان: ساشا ، honareirani ، ساسان ، rira1982
سلام ساشا جان، اتفاقا خيلي کار خوبي کردي و زحمت کشيدي. راستي ميدوني الان لير چنده؟ به لير پرداخت بشه به صرفه تره يا به دلار؟
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، ساشا
داستان سفر من به انکارا برای گرفتن ویزا
پس از 44روز از مصاحبه شماره من در سایت زده شد و من با هماهنگی با دو تن از دوستای گل مهاجرسرایی که در سفر اول هم افتخار این رو داشتم که در کنار این عزیزان باشم . برای سفر آماده شدیم ما بلیط ترکیش رو برای هرنفر282 هزار تومن و هتل بیوک ارشان اتاق ( تری پل) شبی 75 دلار گرفتیم . روز چهارشنبه ساعت 4صبح فرودگاه امام بودیم و پرواز سر وقت انجام شد.

ساعت 7.30 بوقت انکارا رسیدیم . با توجه به سفر قبل و دانستن زبان ترکی و سفرنامه بقیه دوستان . با اتوبوس ( از درب خروج به سمت راست 50 متر پایین تر قرار دارد . فقط کافیه بگید اتوبوسه ک, زیل آی 442) آمدیم میدان ( ک, زیل آی) قیمتش 3.75لیر . حدود 2700تومن . البته بخاطر ترافیک 1.5 ساعت طول کشید و 9.5 رسیدیم میدان

پیاده از میدان 10 دقیقه ای رسیدیم هتل و اتاق رو بهمون تحویل داد . چون سه نفر آقا بودیم یه جوری قابل تحمل بود و تنها خوبیش این بود پر از هموطنان عزیز بود . سروصدا زیاد بود چون کافه ها تا صبح یه بند می کوبیدند. . .

ساعت 12.5 رفتیم سفارت و تا ساعت 13 منتظر موندیم ( اصلا زودتر از یک نرید) پس از چند دقیقه معطلی رفتیم و طبق شماره . باجه 6 صدامون کردند برگه آبی و کسری مدارک را می گرفت و ups . . . همین راستی یو پی اس برای هر نفرتون 12 لیر میگیره . بهتره کارت هتل رو داشته باشید

خودمون رو برای جمعه آماده کرده بودیم که پاسپورت هارو می آرند ولی فرداش تو لابی بودیم و می خواستیم بریم بیرون که دیدم پستچی آمد و به دوستان گفتم بیاید ببیند چه شکلیه که دیدم اسم خودم اول از همه است و خیلی خوشحال شدم . پس از تحویل تمام مشخصات پاسپورت و ویزا و نامه روی پاکت زرد رو چک کردم و خدارو شکر هیچ مغایرتی نداشت.

اینجا بود که گفتم پروسه نفس گیر لاتاری تمام شد . بعد از چند دقیقه نمی دانم چرا حالم یه جوری شده بود چون تازه پروژه عظیم مهاجرت آغاز شده بود ( سرتون میاد می فهمید) کلیه مدارک رو گذاشتم تو سیو باکس هتل و تمام . البته برای یکی از دوستام مغایرت داشت که اونم داستانی بود که امیدوارم آقای صدرعاملی کامل توضیح بدن تا شاید بدرد بقیه هم بخوره.

اگر می دونستم همون فردا کارم حله برگشتمو پنجشنبه شب می گرفتم و یه روزه کارم تموم میشد.
چند روز بقیه رو هم با دوستان به خرید و گردش گذشت . . .
راستی یه اتفاقی هم افتاد که جا داره یه بار دیگه از متولیان سایت تشکر کنم . ما تو لابی بودیم که یه خانوم جون با دلهره و ترس وارد شد و دنبال یه هموطن میگشت پس از معرفی خودمون و صحبت با ایشون متوجه شدم از برندگان 2010 از شیراز است و عضو سایت هم نبود و هیچ اطلاعاتی در مورد انکارا . مردم و هتل ها و غیره نداشت . این طوری بگم 100 دلار تاکسی ازش گرفته بود بیاره هتل مرینم که ایرانی توش نبود و خیلی ترسیده بود . من تا اوجایی که تونستم راهنمایی شون کردم و چون فرداش می خواستم برگردم دیگه نفهمیدم چی شد. امیدوارم روز مصاحبه بدون مشکل ویزاشونو بگیرند.
با آرزوی موفقیت تمام جاموندهای 2010 و بقیه
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: اليزا ، ADONIS ، laili ، kianoush ، alphabeta ، adl ، Eskandari ، sam_hash ، m.amjadi ، farzad24 ، bahram_kg ، Jav3 ، Farshid22 ، Shahoo52 ، atm849 ، ساشا ، honareirani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان