کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-06-13 ساعت 21:45)nefarioos نوشته:  
(2010-06-13 ساعت 19:35)alphabeta نوشته:  
(2010-06-13 ساعت 17:25)sanaz2010 نوشته:  دوستان جديدا كسي هتل اوزيل هان رفته؟ اگر كسي قيمتش رو داره لطفا خبر بده؟
با تشكر

من هفته پيش ازيلهان بودم. از طريق آژانس آرسام سير. شبي 67 دلار براي اتاق 2 تخته از قرار دلاري 1000 تومان.
جاش عاليه. هتل خوبي نيست. اگه زياد هتل نمونيد خوبه. البته نسبتا تميزه و مشكل خاصي وجود نداره.
اينترنت رايگان داشت؟
بعد ما 4نفريم.ميتونيم يه اتاق 3تخته بگيرم يا نه؟

فكر كنم اينترنتش تازه راه افتاده بود. من چون لپ تاپ نداشتم امتحان نكردم، اما ديدم يه تعدادي توي لابي، با لپ تاپ كار ميكنن. 30 متر بالاتر از هتل، كافي نت هست. البته با ويندوز تركي، كيبورد تركي و ... كه يه كم دردسر داره، ولي كار رو راه ميندازه و قيمتش خوبه.
در مورد اينكه 4 نفر برن توي اتاق 3 تخته چيزي نميدونم. احتمالا ميشه، اما با پول يه كم بيشتر.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: m.memari ، Eskandari ، Farshid22 ، aadine
(2010-06-13 ساعت 19:35)alphabeta نوشته:  
(2010-06-13 ساعت 17:25)sanaz2010 نوشته:  دوستان جديدا كسي هتل اوزيل هان رفته؟ اگر كسي قيمتش رو داره لطفا خبر بده؟
با تشكر

من هفته پيش ازيلهان بودم. از طريق آژانس آرسام سير. شبي 67 دلار براي اتاق 2 تخته از قرار دلاري 1000 تومان.
جاش عاليه. هتل خوبي نيست. اگه زياد هتل نمونيد خوبه. البته نسبتا تميزه و مشكل خاصي وجود نداره.

دوستان هتل اوزیل هان دو بلوک است حتما از آژانس بخواهید قسمت لوکس رو بهتون بده البته یه مقدار گرونتره . . . ولی از نظر دسترسی به سفارت و خرید و خیابونهای اطراف خوبه بعلاوه اینکه از سر و صدا و شلوغی خبری نیست ( برعکس بیوک ارشان) در مورد هتل اوزیل هان من در سفرنامم اطلاعات دقیق تری گذاشتم . بد نیست نگاهی بکنید. . .
هتل اوزیل هان:
http://mohajersara.com/attachment.php?aid=1072
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: farzad24 ، ساشا ، Eskandari ، mina_s ، aadine
سلام
دوستان اگه با تورمیرن،از سبزینه هم قیمت بگیرن،این هم شمارش:88510851-88517593
البته مرادی تور هم که دوستم با اون اومده بود آنکارا خیلی خوب بود،خدماتش خیلی خوب خوب بود،ولی متاسفانه شمارشو ندارم
تشکر کنندگان:
(2010-06-09 ساعت 01:08)ساشا نوشته:  
(2010-06-08 ساعت 23:07)Reyhan نوشته:  سلام
من یه سوالی در خصوص ترنسفر داشتم.
دیدم که تو تاپیک ها مطرح کردن اتوبوس از فرودگاه وجود داره. میخواستم بدونم کسی تا حالا استفاده کرده؟
میشه اطلاعات بیشتری بده؟
ما هتلمون احتمالا رویال هستش.

اگر شما ترانسفر ندارید و میخواهید با تاکسی برید هتل رویال 60 لیره باید بدید .
ولی راه ارزونتر اینه که در فرودگاه آنکارا یکسری اتوبوس هست به اسم " هاواش " که مستقیما از فرودگاه شما رو میبره نزدیک هتل رویال که اسم ایستگاه اونم " اولوس" هستش و قیمتش 12 لیره . اونجا باید پیاده بشین و بعد سوار تاکسی بشین به قیمت 5 لیره برید هتل رویال.
(2010-06-09 ساعت 00:07)nefarioos نوشته:  بچه ها در مورد هتل رويال كسي ميدونه شبي چنده؟

سینگل 75 دلار
دبل 100دلار

ممنون از پاسخ
خودم ترجیح میدم ترنسفر نگیرم.
ولی خواستم بدونم دردسر اتوبوس سوار شدن زیاده یا کم؟
اگه راحت باشه که واقعا نمیارزه آدم کلی پول ترنسفر بده
تشکر کنندگان: balot
من که برای خودم ترانسفرم رو تور پس داد و با همین اتوبوس ها میرم. با هاواش ها راحت میتونید برید من از خود هتل پرسیدم و اونام گفتن که این گزینه راحته.
البته بستگی به خودتون و وسایلتون داره.
سلام
برای یکی از دوستان من یک مشکل پیش آمده. چند روز پیش همسرشون رفته آنکارا و ویزاهارو گرفته ولی مشخصات رو درست چک نکرده و اسم خانومشون اشتباه داره. حالا میخواستن بدونن کسی دیگه ای بجز خودشون و همسرشون میتونه بره آنکارا و درستش کنه یا باید حتما خودشون برن؟ درضمن عضو مهاجرسرا هم نیستن.
یک مشکل دیگه هم اینه که اونها باید تا 1 جولای ویزاهاشونو میگرفتن و آیا باید تا همین تاریخ ببرن اصلاحش کنن یا دیرتر هم میشه برد؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
(2010-06-14 ساعت 15:16)زهره نوشته:  سلام
برای یکی از دوستان من یک مشکل پیش آمده. چند روز پیش همسرشون رفته آنکارا و ویزاهارو گرفته ولی مشخصات رو درست چک نکرده و اسم خانومشون اشتباه داره. حالا میخواستن بدونن کسی دیگه ای بجز خودشون و همسرشون میتونه بره آنکارا و درستش کنه یا باید حتما خودشون برن؟ درضمن عضو مهاجرسرا هم نیستن.
یک مشکل دیگه هم اینه که اونها باید تا 1 جولای ویزاهاشونو میگرفتن و آیا باید تا همین تاریخ ببرن اصلاحش کنن یا دیرتر هم میشه برد؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .

ویزای ما هم مشکل داشت. طی مکاتبه‌ای که با سفارت داشتم به ما گفتند که باید یکی از اعضای خانواده بیاد و ویزا‌ها را بیاره. برای اصلاح ویزا هم باید به سفارت بروید و بعد از اینکه همه افراد جلوی سفارت که منتظر ورود هستند وارد شدند مراجعه کنید و پاسپورت‌ها را تحویل بدهید. اگر آدرس هتل بدهید خودشان برایتان به درب هتل پست می‌کنند اگر نه می‌توانید بخواهید که خودتان بعداً (همان روز یا فردا) مراجعه کنید و پاسپورت‌ها را بگیرید. اونها ویزای‌های اولیه را مهر کنسل می‌زنند و ویزای جدید با اعتبار جدید صادر می کنند.(طبق تجربه خودم.)
تشکر کنندگان: lottery ، Eskandari ، mary joon ، زهره ، balot ، Jav3 ، shr.jafari ، farzad24 ، Ashkan78 ، Farshid22 ، aadine
(2010-06-14 ساعت 00:10)nefarioos نوشته:  elit palas دبل اش شبي 65 دلار بود يا سينگل؟

سینگل. دبل اش 85 دلار بود. برای همین یک زوج ایرانی که با ما از فرودگاه اومده بودن اون جا تصمیم گرفتن برن ددمان
بچه ها من نامه ی دوم که کلا نیومد دستم. مدارک لازم را از همین جا پیدا کردم و فرستادم. یه فرم دو صفحه ای مشخصات داشت که آدرس امریکا را هم می خواست. من هیچ آدرسی تو امریکا ندارم و اینو تو فرمم نوشتم. اما الان باز سفرنامه ها رو می خوندم دیدم انگار به این موضوع گیر میدن. اگه کسی میدونه بهم بگه که یه فکری براش بکنم.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشه،ولی تا زمان مصاحبه یه آدرسی از همین دوستان مهاجرسرائی بگیرید،که زمان مصاحبه میخوان بهشون بدین
تشکر کنندگان: aadine
(2010-06-14 ساعت 15:00)ساشا نوشته:  من که برای خودم ترانسفرم رو تور پس داد و با همین اتوبوس ها میرم. با هاواش ها راحت میتونید برید من از خود هتل پرسیدم و اونام گفتن که این گزینه راحته.
البته بستگی به خودتون و وسایلتون داره.

ساشا جان تا جایی که میدونم تو و افسانه دو هفته زودتر از ما مصاحبه دارید. حالا شما رفتید اگه راحت بود رفت و آمدش ما هم همون رو امتحان میکنیم. اگر نه که ترنسفر رو میگیریم دیگه.
فقط یه چمدون فکر کنم ببریم.
تشکر کنندگان: ساشا ، aadine
دوستاني كه براي مصاحبه انکارا رفتند آيا موضوع عوارض چیه؟
كجا بايد پرداخت كرد؟ در فرودگاه مي گيرند يا بايد در شماره حساب خاصي پرداخت نمود؟
مبلغ آن چقدر است؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-16 ساعت 07:37)fatemehtm نوشته:  دوستاني كه براي مصاحبه انکارا رفتند آيا موضوع عوارض چیه؟
كجا بايد پرداخت كرد؟ در فرودگاه مي گيرند يا بايد در شماره حساب خاصي پرداخت نمود؟
مبلغ آن چقدر است؟

مبلغ پنجاه هزار تومان هر نفر باید پرداخت کنید که در همون سالن تحویل بار باجه مخصوص پرداخت عوارض خروج وجود دارد .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: mina_s ، aadine
(2010-06-16 ساعت 07:37)fatemehtm نوشته:  دوستاني كه براي مصاحبه انکارا رفتند آيا موضوع عوارض چیه؟
مبلغ آن چقدر است؟

عوارض را توي فرودگاه پرداخت کنيد راحت تره. اگر قبل از پروازتون زمان کافي داشته باشيد تو فرودگاه يه سري باجه ي بانک ملي هست که اوني که سمت راست است عوارض را مي گيرد. به ازاي هر نفر 50 هزار تومان.و به شما يه فيش آماده ميده. تو مرحله chek in بليط و پاسپورت و برگه ي عوارض کنترل ميشه.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، m.memari
سلام

مبلغش 50 هزار تومان ناقابله و در تموم شعب بانك ملي در كشور قابل پرداخته. فقط دقت كنيد هر استان شماره حسابش فرق داره... مثلا اگه شما بريد توي يه بانك ملي در استان اصفهان، شماره حساب مربوط به تمركز عوارض خروج از كشور در استان اصفهان رو بهتون مي دن و فيشي كه صادر مي شه فقط براي خروج از فرودگاه اصفهان معتبره و مثلا فرودگاه مشهد قوبلش نداره.

بهترين، سريعترين و راحت ترين راه اينه كه موقع پرواز به جاي دو ساعت زودتر از پرواز در فرودگاه مبدأ بودن، دو و نيم ساعت زودتر تشريف ببريد (نيم ساعت براي عوارض). هميشه باجه بانك ملي توي هر فرودگاه، فيش آماده داره كه شما با پرداخت هزينه فيش رو تهيه مي كنيد و بعد فقط اسمتون رو روش مي نويسيد.

مبلغ آن چقدر است؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: aadine ، mina_s ، honareirani
مبلغ آن چقدر است؟
دوست عزیز، عوارض خروج از کشوره که باید به ازای هر نفر پنجاه هزار تومان در یکی از شعب بانک ملی پرداخت کنید. شماره حساب رو هم همونجا بهتون میدن! البته در بانک ملی شعبه فرودگاه هم می تونید اینکار رو انجام بدین! موفق باشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: aadine ، majid_229997 ، mina_s ، farzad24 ، balot

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان