موضوعها: 0
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2010-06-13 ساعت 19:35)alphabeta نوشته: (2010-06-13 ساعت 17:25)sanaz2010 نوشته: دوستان جديدا كسي هتل اوزيل هان رفته؟ اگر كسي قيمتش رو داره لطفا خبر بده؟
با تشكر
من هفته پيش ازيلهان بودم. از طريق آژانس آرسام سير. شبي 67 دلار براي اتاق 2 تخته از قرار دلاري 1000 تومان.
جاش عاليه. هتل خوبي نيست. اگه زياد هتل نمونيد خوبه. البته نسبتا تميزه و مشكل خاصي وجود نداره.
دوستان هتل اوزیل هان دو بلوک است حتما از آژانس بخواهید قسمت لوکس رو بهتون بده البته یه مقدار گرونتره . . . ولی از نظر دسترسی به سفارت و خرید و خیابونهای اطراف خوبه بعلاوه اینکه از سر و صدا و شلوغی خبری نیست ( برعکس بیوک ارشان) در مورد هتل اوزیل هان من در سفرنامم اطلاعات دقیق تری گذاشتم . بد نیست نگاهی بکنید. . .
هتل اوزیل هان:
http://mohajersara.com/attachment.php?aid=1072
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان اگه با تورمیرن،از سبزینه هم قیمت بگیرن،این هم شمارش:88510851-88517593
البته مرادی تور هم که دوستم با اون اومده بود آنکارا خیلی خوب بود،خدماتش خیلی خوب خوب بود،ولی متاسفانه شمارشو ندارم
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
من که برای خودم ترانسفرم رو تور پس داد و با همین اتوبوس ها میرم. با هاواش ها راحت میتونید برید من از خود هتل پرسیدم و اونام گفتن که این گزینه راحته.
البته بستگی به خودتون و وسایلتون داره.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای یکی از دوستان من یک مشکل پیش آمده. چند روز پیش همسرشون رفته آنکارا و ویزاهارو گرفته ولی مشخصات رو درست چک نکرده و اسم خانومشون اشتباه داره. حالا میخواستن بدونن کسی دیگه ای بجز خودشون و همسرشون میتونه بره آنکارا و درستش کنه یا باید حتما خودشون برن؟ درضمن عضو مهاجرسرا هم نیستن.
یک مشکل دیگه هم اینه که اونها باید تا 1 جولای ویزاهاشونو میگرفتن و آیا باید تا همین تاریخ ببرن اصلاحش کنن یا دیرتر هم میشه برد؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-14 ساعت 21:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-14 ساعت 21:51 توسط aadine.)
(2010-06-14 ساعت 00:10)nefarioos نوشته: elit palas دبل اش شبي 65 دلار بود يا سينگل؟
سینگل. دبل اش 85 دلار بود. برای همین یک زوج ایرانی که با ما از فرودگاه اومده بودن اون جا تصمیم گرفتن برن ددمان
بچه ها من نامه ی دوم که کلا نیومد دستم. مدارک لازم را از همین جا پیدا کردم و فرستادم. یه فرم دو صفحه ای مشخصات داشت که آدرس امریکا را هم می خواست. من هیچ آدرسی تو امریکا ندارم و اینو تو فرمم نوشتم. اما الان باز سفرنامه ها رو می خوندم دیدم انگار به این موضوع گیر میدن. اگه کسی میدونه بهم بگه که یه فکری براش بکنم.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشه،ولی تا زمان مصاحبه یه آدرسی از همین دوستان مهاجرسرائی بگیرید،که زمان مصاحبه میخوان بهشون بدین
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه براي مصاحبه انکارا رفتند آيا موضوع عوارض چیه؟
كجا بايد پرداخت كرد؟ در فرودگاه مي گيرند يا بايد در شماره حساب خاصي پرداخت نمود؟
مبلغ آن چقدر است؟
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2010-06-16 ساعت 07:37)fatemehtm نوشته: دوستاني كه براي مصاحبه انکارا رفتند آيا موضوع عوارض چیه؟
كجا بايد پرداخت كرد؟ در فرودگاه مي گيرند يا بايد در شماره حساب خاصي پرداخت نمود؟
مبلغ آن چقدر است؟
مبلغ پنجاه هزار تومان هر نفر باید پرداخت کنید که در همون سالن تحویل بار باجه مخصوص پرداخت عوارض خروج وجود دارد .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-16 ساعت 07:37)fatemehtm نوشته: دوستاني كه براي مصاحبه انکارا رفتند آيا موضوع عوارض چیه؟
مبلغ آن چقدر است؟
عوارض را توي فرودگاه پرداخت کنيد راحت تره. اگر قبل از پروازتون زمان کافي داشته باشيد تو فرودگاه يه سري باجه ي بانک ملي هست که اوني که سمت راست است عوارض را مي گيرد. به ازاي هر نفر 50 هزار تومان.و به شما يه فيش آماده ميده. تو مرحله chek in بليط و پاسپورت و برگه ي عوارض کنترل ميشه.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
مبلغ آن چقدر است؟
دوست عزیز، عوارض خروج از کشوره که باید به ازای هر نفر پنجاه هزار تومان در یکی از شعب بانک ملی پرداخت کنید. شماره حساب رو هم همونجا بهتون میدن! البته در بانک ملی شعبه فرودگاه هم می تونید اینکار رو انجام بدین! موفق باشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july