کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-06-16 ساعت 09:24)azin نوشته:  
(2010-06-16 ساعت 07:37)fatemehtm نوشته:  دوستاني كه براي مصاحبه انکارا رفتند آيا موضوع عوارض چیه؟
كجا بايد پرداخت كرد؟ در فرودگاه مي گيرند يا بايد در شماره حساب خاصي پرداخت نمود؟
مبلغ آن چقدر است؟
دوست عزیز، عوارض خروج از کشوره که باید به ازای هر نفر پنجاه هزار تومان در یکی از شعب بانک ملی پرداخت کنید. شماره حساب رو هم همونجا بهتون میدن! البته در بانک ملی شعبه فرودگاه هم می تونید اینکار رو انجام بدین! موفق باشید!

با تشکر از دوستانی که در زمینه عوارض پاسخ کامل دادند. راستی اگه پرواز شب باشه بانک ملی فرودگاه بازه؟
نکنه نتونیم عوارض بدیم و بریم و بعد مدوین بشیم؟Big Grin
تشکر کنندگان: aadine
بانك ملي فرودگاه هميشه بازه و اگر هم تعطيل باشه، هميشه يك نفر با تعداد كافي فيش بانكي آماده بدون نام اونجا نشسته. خيالت راحت باشه.

(2010-06-16 ساعت 17:58)fatemehtm نوشته:  با تشکر از دوستانی که در زمینه عوارض پاسخ کامل دادند. راستی اگه پرواز شب باشه بانک ملی فرودگاه بازه؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، balot ، mina_s ، aadine ، پرستو ، Eskandari ، fatemehtm
(2010-06-16 ساعت 18:02)Ashkan78 نوشته:  بانك ملي فرودگاه هميشه بازه و اگر هم تعطيل باشه، هميشه يك نفر با تعداد كافي فيش بانكي آماده بدون نام اونجا نشسته. خيالت راحت باشه.

(2010-06-16 ساعت 17:58)fatemehtm نوشته:  با تشکر از دوستانی که در زمینه عوارض پاسخ کامل دادند. راستی اگه پرواز شب باشه بانک ملی فرودگاه بازه؟
سلام در قسمت خروجی فرودگاه امام نیازی به بانک ملی نیست چون خودشان فیش خروجی اماده دارند.
تشکر کنندگان: پرستو
(2010-06-14 ساعت 15:16)زهره نوشته:  سلام
برای یکی از دوستان من یک مشکل پیش آمده. چند روز پیش همسرشون رفته آنکارا و ویزاهارو گرفته ولی مشخصات رو درست چک نکرده و اسم خانومشون اشتباه داره. حالا میخواستن بدونن کسی دیگه ای بجز خودشون و همسرشون میتونه بره آنکارا و درستش کنه یا باید حتما خودشون برن؟ درضمن عضو مهاجرسرا هم نیستن.
یک مشکل دیگه هم اینه که اونها باید تا 1 جولای ویزاهاشونو میگرفتن و آیا باید تا همین تاریخ ببرن اصلاحش کنن یا دیرتر هم میشه برد؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .

دوست عزیز سلام....اگر دوست داشتید با ما در تماس باشید شاید ما بتونیم بدون اینکه خودتون تشریف بیارین درستش کنیم.
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، R.F ، زهره
(2010-06-16 ساعت 09:24)azin نوشته:  
(2010-06-16 ساعت 07:37)fatemehtm نوشته:  دوستاني كه براي مصاحبه انکارا رفتند آيا موضوع عوارض چیه؟
كجا بايد پرداخت كرد؟ در فرودگاه مي گيرند يا بايد در شماره حساب خاصي پرداخت نمود؟
مبلغ آن چقدر است؟
دوست عزیز، عوارض خروج از کشوره که باید به ازای هر نفر پنجاه هزار تومان در یکی از شعب بانک ملی پرداخت کنید. شماره حساب رو هم همونجا بهتون میدن! البته در بانک ملی شعبه فرودگاه هم می تونید اینکار رو انجام بدین! موفق باشید!

سلام.صحبت تمام دوستان صحیحه...فقط میخوام تکرار کنم که نیازی نیست خودتون رو تو بانک معطل کنید....فرودگاه سیم ثانیه پرداخت میشه کرد و تموم
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: balot ، aadine
از دوستان کسی آنکارا هست با هم بریم بگردیم؟ من تا 4 شنبه اینجام

تشکر کنندگان:
(2010-06-17 ساعت 19:49)pouya.pouya نوشته:  از دوستان کسی آنکارا هست با هم بریم بگردیم؟ من تا 4 شنبه اینجام

من فردا مصاحبه دارم. بعدش تا يک شنبه اين جا علافم. بسته به اين که فردا نتيجه چي بشه.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: Jav3 ، pouya.pouya
سلام به همه
می خواستم ببینم از دوستان کسی هست که هتل توریست رفته باشه یا در موردش اطلاع داشته باشه ؟؟؟؟ مثلا اینترنت داره یا نه ؟ تا سفارت چقدر فاصله داره ... ؟؟
درضمن ما 6 جولای مصاحبه داریم ایا کسی هست که توی همین روز یا روزهای قبلی و بعدش مصاحبه داشته باشه ؟؟
با تشکر
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان:
(2010-06-18 ساعت 01:03)ramin2010 نوشته:  سلام به همه
می خواستم ببینم از دوستان کسی هست که هتل توریست رفته باشه یا در موردش اطلاع داشته باشه ؟؟؟؟ مثلا اینترنت داره یا نه ؟ تا سفارت چقدر فاصله داره ... ؟؟
درضمن ما 6 جولای مصاحبه داریم ایا کسی هست که توی همین روز یا روزهای قبلی و بعدش مصاحبه داشته باشه ؟؟
با تشکر

دوستمن بیشتر به کیفیت هتل توجه کن آنکارا هم کافی نت زیاده وهم تاکسی ارزون نگران این دومقوله نباشShy
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان: aadine ، ramin2010
سلام
از دوستان عزیزی که ویزاشون رو گرفتن چند تا سوال داشتم؟
1-تعداد پاکتهایی که میدن، به تعداد اعضای خانواده هست یا برای همه توی یک پاکته؟
2-تاریخ انقضای ویزا باید 6 ماه از روز دریافت ویزا باشه یا 6 ماه از تاریخ مدیکال؟
3-از یکی از دوستانم شنیدم که روی پاکتشون بجز اسم خودشون با فامیل خودش، اسمش با فامیل همسرش هم درج شده؟ اینجوری درسته؟ (برای هر یک از اعضای این خانواده یک پاکت جداگانه آمده)
4-DV2 , DV1,.... برای هر عضو خانواده یکی اختصاص میدن؟ چون همون دوستم گفت برای خودش و همسرش DV2 نوشته شده و برای دو تا بچه هاش DV3 .اینجوری درسته؟
تشکر کنندگان:
از دوستانی که کارنت شدند و مصاحبشون تو آنکاراست آیا از تاریخ مصاحبشون اطلاع دارند؟
من email زدم به kcc نمی دونم چرا تاریخ مصاحبرو نمی گن !!!!!!! نامردا
________________________________________________________________________________ ​_________________________________
شماره کیس : 2010AS27XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: June
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
(2010-06-19 ساعت 19:32)fatemehtm نوشته:  از دوستانی که کارنت شدند و مصاحبشون تو آنکاراست آیا از تاریخ مصاحبشون اطلاع دارند؟
من email زدم به kcc نمی دونم چرا تاریخ مصاحبرو نمی گن !!!!!!! نامردا
________________________________________________________________________________ ​_________________________________
شماره کیس : 2010AS27XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: June
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
نگران نباشید،مال من هم همینطوری شد،شما هر چند روز یه بار ایمیل بزنین،بالاخره تاریخ مصاحبتون میگن
تشکر کنندگان:
سلام از دوستانی که آنکارا هستن کسی پایه ی رفتن به استانبول هست؟من 3 شنبه مصاحبه دارم و میخوام اگر هم سفر داشته باشم فردا( یکشنبه) و دوشنبه برم استانبول رو سیاحت کنم.

تشکر کنندگان:
(2010-06-19 ساعت 19:21)زهره نوشته:  سلام
2-تاریخ انقضای ویزا باید 6 ماه از روز دریافت ویزا باشه یا 6 ماه از تاریخ مدیکال؟
3-از یکی از دوستانم شنیدم که روی پاکتشون بجز اسم خودشون با فامیل خودش، اسمش با فامیل همسرش هم درج شده؟ اینجوری درسته؟ (برای هر یک از اعضای این خانواده یک پاکت جداگانه آمده)
4-DV2 , DV1,.... برای هر عضو خانواده یکی اختصاص میدن؟ چون همون دوستم گفت برای خودش و همسرش DV2 نوشته شده و برای دو تا بچه هاش DV3 .اینجوری درسته؟

1- بله به ازای هر نفر یک پاکت میدند
2- راستش مطمئن نیستم اما فکر کنم از زمان مدیکاله
3- دقیقا همینطوریه
4- برنده اصلی DV1 همسرشون DV2 و بچه ها هم به ترتیب DV3 و 4 و...
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mina_s ، زهره ، m.amjadi
(2010-06-20 ساعت 15:17)shr.jafari نوشته:  
(2010-06-19 ساعت 19:21)زهره نوشته:  سلام

1- بله به ازای هر نفر یک پاکت میدند
2- راستش مطمئن نیستم اما فکر کنم از زمان مدیکاله
3- دقیقا همینطوریه
4- برنده اصلی DV1 همسرشون DV2 و بچه ها هم به ترتیب DV3 و 4 و...

2.تاریخ انقضا 6ماه بعد از تاریخ مدیکالتون هست. اما تاریخ شروع از وقتی که شما پاسپورت رو تحویل سفارت میدین هست (حالا همون روز یا فرداش. ماله من فرداش بود.)
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mina_s ، زهره ، m.amjadi ، shr.jafari ، hamed_gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان