کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
از آنكارا تا استانبول با اتوبوس 35$و بعد 6 ساعته مي رسه. تو ايستگاهي كه مسافر ها رو پياده مي كنه سرويس رايگان داره تا مركز شهر.
منم بايد بگم كه تركها خيلي مردم خوبين بخوصوص مردم آنكارا همشون مي خوان كمك كنن حتي تو فروشگاه ها اگر كسي انگليسي بلد بود خودش ميومد جلو تا كمك كنه من خودم حتي با يكي از فروشنده ها دوست شدم و ايميل هامونو به هم داديم خيلي دختر خوبي بود حتي وقتي ادرس جايي خواستيم ازش خودش كيفشو برداشت تا مارو ببره اونجا , دلارمون هم تو مغازش چنج كرد بهتر dovis
هيچ جايي هم كه قيمت ازشون مي پرسيديم يه لير كم و زياد نمي گفتن خيلي صادق هم بودند
خيلي هم شهر امني بود
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: seravin ، laili ، Shahoo52 ، R.F ، kianoush ، ساشا ، aadine ، azin ، sanaz2010 ، farzad24 ، Jav3 ، apoornaki
mary joon جمعه منتظریم با شیرینی البته موفق باشی
تشکر کنندگان: R.F ، mary joon
كاش مي تونستم بيام اما من تهران نيستم Sad خيلي دلم مي خواد بيام اما ....
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june

تشکر کنندگان: Shahoo52 ، aadine ، Jav3
[quote='mary joon' pid='58529' dateline='1277236540']
كاش مي تونستم بيام اما من تهران نيستم Sad خيلي دلم مي خواد بيام اما ....
[/quo
ایراد نداره ویزات خودش شیرینیه اونور ازت میگیریمCool
تشکر کنندگان: ساشا ، mary joon
اين مورد ربطي به اين تاپيك نداره، مديران در صورت صلاحديد پاكش كنن، اما چون بحث اينجا زياده نوشتم:
يه نفر از اروپا مياد ايران. وقتي وارد تهران ميشه، كيفش رو دزد ميزنه. ميره اونجا ميگه ايرانيها همه دزدن.
يه نفر ديگه از اونجا مياد اينجا. كيف پولش ميفته رو زمين، يه ايراني كيف رو پيدا ميكنه و بهش پس ميده. ميره ميگه ايرانيها چقدر آدماي خوبي هستن.
اين مشكل هميشه هست كه آدما برخوردهاي كوچيك رو تعميم ميدن به كل جمعيت. به خصوص اگه اون برخورد تكرار بشه. بنابراين بهتره به جاي ادامه اين بحث ايراني و تركيه اي و عربستاني، به بحث اين تاپيك راجع به سفر به تركيه بيشتر بپردازيم.
اينم براي اينكه فكر نكنيد الان قيافه گرفتم : Smile
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: ساسان ، azin ، new king ، Eskandari ، mary joon ، Shahoo52 ، alii ، پرستو ، Jav3
(2010-06-22 ساعت 17:15)pouya.pouya نوشته:  
(2010-05-23 ساعت 16:43)fatemehtm نوشته:  دوستانی که ترکیه رفتند برای تماس تلفنی کدام مورد را توصیه می کنید:
1) بردن خط ایرانسل
2) خرید خط ترکسل
3) خرید کارت تلفن
با تشکر

خرید کارت تلفن.
با یک کارت 5 لیری(حدودا 3500 تومان) 20 دقیقه میتونید با ایران(چه ثابت چه همراه) مکالمه داشته باشید.
این هم اسم کارته :
IPC asia card
(2009-08-16 ساعت 21:24)seravin نوشته:  از دوستان کسی هست که تجربه سفر از آنکارا به استانبول رو با اتوبوس داشته باشه؟

من فردا خواهم داشت...میام بعدش تعریف میکنم.تنها چیزی که الان میدونم اینه که حدود 6 ساعت راهه...ولی با این وجود اگر کسی تجربش رو داره بگه قیمت بلیت چنده...چجوری میشه رفت ترمینال و ...
خوب من الان استانبولم...خیلی شهر زیباییه.
برای رفتن به ترمینال با ید سوار مترو بشید و بگید میخواین بریت اوتوقار.اونجا اتواع و اقسام اتوبوس ها هر 15 یا 30 دقیقه به استانبول میرن...قیمت ها از 20 لیر به بالاست و حدود 6:30 تو راهین.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: mary joon ، اليزا ، Shahoo52 ، sanaz2010 ، kianoush ، aadine ، apoornaki
سلام به دوستان عزیز

من الان انکارا هستم..پنجشنبه سفارت پاسو گرفت و قبض UPS داد ولی کماکان منتظرم فکر کنم این تعطیلیهای آخر هفته وقفه ایجاد کنه..هر کی میخواذ بیاد هوا عالیه و بهاری تشریف دارهWink.(همه چی آرومه..)..هتلها شلوغن..یه سری بچه ها از ایران واسه ثبت نام دانشگاه اومدن یه سری ام تفریحی که برن استانبول.

خوش باشید.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: sam_hash ، pouya.pouya ، azin ، R.F ، balot ، اليزا ، Jav3 ، emadziaei ، ساشا ، Eskandari ، honareirani ، Shahoo52 ، kianoush ، aadine
درکل آنکارا همه چیز روی رواله. نگران هتل و بلیط نباشین . توی آنکارا همه چیز برای هر هزینه ای فراهمه Wink
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان: m.memari ، Jav3 ، ساشا ، azin
5000 دلار فروشی زیر قیمت بازار
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2010-06-25 ساعت 21:30)Hossein81 نوشته:  سلام به دوستان عزیز

من الان انکارا هستم..پنجشنبه سفارت پاسو گرفت و قبض UPS داد ولی کماکان منتظرم فکر کنم این تعطیلیهای آخر هفته وقفه ایجاد کنه..هر کی میخواذ بیاد هوا عالیه و بهاری تشریف دارهWink.(همه چی آرومه..)..هتلها شلوغن..یه سری بچه ها از ایران واسه ثبت نام دانشگاه اومدن یه سری ام تفریحی که برن استانبول.

خوش باشید.

خانوما آقایون دیروز ظهر طبق قرار ویزا و پاکت زرد و مدارک اضافی اومد هتل...به قول ترکها: تمام...قصه ویزا گرفتن ما هم بسر رسید...به امید موفقیت همه بچه های مهاجر سرا..Smile.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
(2010-06-27 ساعت 16:36)adl نوشته:  5000 دلار فروشی زیر قیمت بازار

دارین می فروشین یا می خرین؟!!
تشکر کنندگان:
خوب نوبت منم شدWinkمن امروز رسیدم آنکارا
ولی خیلی آنکارا دلگیرة بنظرمSad
هوا هم ابری بارونی هست
شماره کیس: 2010AS00016XXX
تشکر کنندگان:
(2010-06-28 ساعت 01:23)bluelady نوشته:  سلام میخواستم بدونم آیا امکانش هست که کی سی سی کنسولگری رو بر خلاف خواسته متقاضی که توی فرم نوشتن عوض کنه؟؟

بله من ارمنستان رو انتخاب کردم و عوض شد به ترکیه
بله من ارمنستان را انتخاب کردم والی آنها به ترکیه تغییرش دادند من هم الان امدم ترکیه برای مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2010-06-28 ساعت 01:02)N.D نوشته:  خوب نوبت منم شدWinkمن امروز رسیدم آنکارا
ولی خیلی آنکارا دلگیرة بنظرمSad
هوا هم ابری بارونی هست
یوهوووووووووو!Big Grin

خوب نامی جان از اول کاری غر نزن!Wink هر جا که باشی شب و تاریک و بارونم بباره, خوب میشه دلگیر دیگه! کاملا طبیعیه!
اما اصلا نذار همچین فکری صبح که آفتاب زد ادامه داشته باشهWink اینجوری باش:Smile

اینو با همه بچه هاییم که دارن میرن مصاحبه. شما قرار 1 هفته اونجا باشید و چون به جز روز پزشکی و چند ساعت تو سفارت کار دیگه ای ندارید, پس باید بقیه تایمتون رو خوووووووش بگذرونید. اصلا اجازه ندید هوای بد, یا یه برخورد بد, یا حرف های منفی که قبلا از کسی ممکن شنیده باشید, روتون اثر بذاره.
هر کشوری که برید جاهای دیدنی داره و همینطور فرهنگ و آیین متفاوت. پس بهتر کلی به خودتون خوش بگذرونید و با این چیزا آشنا بشید. اهل این چیزام اگه نیستید برید خرید کنید, قطعا برای خانوم های محترم کلی انرژی همراه داره!!WinkBig Grin

کلا اینو می خوام بگم نذارید هیچ انرژی منفی تو شما بمونه, مثبت باشید و سعی کنید مثبت بمونید .WinkSmile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تشکر کنندگان: azin ، Ashkan78 ، Jav3 ، seravin ، اليزا ، sam_hash ، babakped ، m.amjadi ، sanaz2010 ، N.D ، ساشا ، apoornaki ، Shahoo52 ، mary joon ، shgh57 ، shr.jafari ، Farshid22 ، aadine ، WIKIMAN ، kianoush ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان