کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
engar bazı ha daran maskhare mıkonan mano bebınıd man hamın alan cn amadam daram to mohajer sara post mıdam sobh amadam cn 2 lır gereft alan amadam 1 lır gereft har dafe yk ghymat dareh khılı jalebe bad bazı az shomaha mıgın nago dozdan ta vaghty chızı nemıdonı ezhare nazar nakon man alan ınjam
khılı narahat shodam ba ın harfaton vaghan motasefam hastam az kasane ke mano maskhare kardam va 2vom ınke hala havasamö nabod eshtebah type kardam keshvar bayad zod maskhare konıd vaghan ıranı hastın ım sorry for you
شماره کیس: 2010AS00022XXX
رد شدم در لاتاری 2010
----------------------------------
انشالا لاتاری 2012
تشکر کنندگان: Kaveh792004
مجید عزیز
زیاد به خودت عذاب نده, توی ایران هم از این مسائل زیاده, دلیل نداره راجبه همه مردم ایران نتیجه گیری کرد
بعد خواهشن اینقدر سعی نکن جواب دوستان رو بدین.تو نظرتو گفتی, اونها هم گفتن. الان تا 4 صفحه بحث و بگو مگو داریم که به تاپیک هم هیچ ربطی نداره .
پس خواهش میکنم شما که اینقدر به فکره دوستان هستی که پولشونو از دست ندن توی ترکیه یه لطفی بکن و بگذار این تاپیک اطلاعات درباره ترکیه باشه
شما هم از سفرت لذت ببر حیف سفرت نیست که تو کافی نت صرف کنی!!!Wink
مرسی از اطلاعاتی که دادی
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
(2010-06-21 ساعت 23:10)majid_229997 نوشته:  ..... khılı jalebe bad bazı az shomaha mıgın nago dozdan ta vaghty chızı nemıdonı ezhare nazar nakon man alan ınjam
خیلی از مام اونجا بودیم و دیدیم چه جوریه. باز هم شما حق ندارین به خاطر اشتباه یک شهروند, یک ملت رو زیر سوال ببرین و توهین کنید.

(2010-06-21 ساعت 23:10)majid_229997 نوشته:  .... vaghan ıranı hastın ım sorry for you
ما هم برای شما بسیار متاسف هستیم. شما اول اجازه بده اون ویزا تو پاسپورتت بخوره, بعد ملیت خودت رو فراموش کن! شما خودتون کجایی هستید؟؟! متولد امریکا هستید و به نظرتون ما ایرانی ها مشکل داریم؟!! مطمئن باشید ما هر جا که باشیم به ایرانی بودنمون افتخار می کنیم.
کلا براتون مثل اینکه خیلی راحته که به ملیت ها توهین کنید.
البته از شما این حرف ها اصلا عجیب نیست. با توجه به شناختی که از قبل ازتون داریم و ....!!!
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: laili ، seravin ، farzad24 ، ساشا ، azin ، Shahoo52 ، m.memari
ببخشید ما فکر نمیکردیم شما دیگه ایرانی نیستید.............
شما نباید به خاطر یک لیر کم و زیاد گرفتن یک نفر توی کافی نت دزدی رو به همه ی ترکها نسبت بدید .
و یا با جملات منفیتون استرس بچه ها رو دم مصاحبه زیاد کنید. چرا زیبائیهای اونجا رو نمیبینید ؟چرا مهربونی اکثر اون مردم باصفا رو نمیبینید؟ چرا کمکهائی که به شما میکنند رو نمیگید؟
در هر صورت گذشته ی شما توی این سایت جواب همه ی سوالها رو میده!!!!!!!!!!!!!!!
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: R.F ، seravin ، اليزا ، farzad24 ، ساشا ، azin ، Shahoo52 ، ساسان
دوستان به خاطر خودتون و دوستانتون دعوا رو خاتمه بدين.
به نظر من يه سوء تفاهم ساده بوده، وگر نه همه كساني كه اينجا مطلب نوشتن قصد كمك داشتن.
دليلي نداره كه يه نفر رو به خاطر يه اشتباه سرزنش كنيم و دعوا رو ادامه بديم.
همچنين توهين به ملت خودمون و ديگران هم دليل موجهي نداره.
به هر حال اگه اهل صلوات هستين، صلوات بفرستين.
اگر هم اهل سكوت هستين يك دقيقه سكوت.
دعوا تموم شد Smile
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: Jav3 ، farzad24 ، new king ، azin ، Shahoo52 ، Eskandari
(2010-06-21 ساعت 23:10)majid_229997 نوشته:  man hamın alan cn amadam daram to mohajer sara post mıdam sobh amadam cn 2 lır gereft alan amadam 1 lır gereft har dafe yk ghymat dareh

مجید جان حالا چرا فکر بد می کنی Smile

موضوع خیلی ساده است . صاحب کافی نت دفعه دوم دیده تو مشتری ثابت شدی ، خواسته بهت تخفیف بده Big Grin

البته از alphabeta عزیز معذرت می خوام که در این مورد بحث کردم . خواستم سوء تفاهم برطرف بشه Wink
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: laili ، ساشا ، azin ، Shahoo52 ، R.F
(2010-06-21 ساعت 17:23)majid_229997 نوشته:  turkey ham dozd hastan bazam begam

در برابر این توهین بی اساس شما به ملیت دیگه سکوت می کنم چون اینقدر مزخرفه که حتی ارزش جواب دادن هم نداره.

واقعا واست متاسفم آقا مجید.
(2010-06-21 ساعت 23:10)majid_229997 نوشته:  ta vaghty chızı nemıdonı ezhare nazar nakon man alan ınjam
k

اینو واسه شما که اونجایین می نویسم .

من تا حالا 10 بار ترکیه رفتم و جاهایی در ترکیه بودم که حتی خود ترکها هم نرفتن و مجموع اقامت من در ترکیه به بیش از یکسال می رسه. اما چون شما اونجایین دارم می گم که حتی یکبار یک لیره از من دزدی نشده اما در تهران خودمون که شما حتما اونجا هم بودین بارها و بارها برای من این اتفاق افتاده پس شمام سعی کن وقتی جایی هستی شناخت درستی نسبت به دور و برت پیدا کنی.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: farzad24 ، seravin ، azin ، afsan2010 ، Shahoo52 ، laili ، R.F ، hasti_banoo ، Farshid22 ، ساسان
چند سال پیش که آنکارا بودم، رفتم یک صرافی در خیابان آتاتورک. پولهامو که change کردم با عجله برمی گشتم سمت هتل. تو راه برگشت دیدم یک آقایی پشت سرم با عجله میاد و یه چیزایی به ترکی میگه. راستش با ذهنیتی که برام از ترکیه و ناامنیش ایجاد کرده بودن قدمهامو تندتر کردم و تقریبا به مرحله دویدن رسیده بودم! که اون آقا بالاخره خودشو بهم رسوند. دیدم دستش یک اسکناسه. بالاخره با ایما و اشاره بهم فهموند که موقع گذاشتن اسکناسها تو کیفم ( جلوی در صرافی) این اسکناس از دستم افتاده و متوجه نشدم. یادمه رقم اسکناس زیاد بود و من مات و مبهوت از این رفتارش نمی دونستم چی بگم ! هیچوقت این رفتارو فراموش نمی کنم چون خیلی راحت می تونست اسکناس رو برای خودش برداره
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، maryamjay ، laili ، Jav3 ، farzad24 ، ساشا ، Shahoo52 ، new king ، زهره ، R.F ، Eskandari ، Farshid22 ، ساسان ، azin ، seravin ، امیر مهاجر
چقدر گفتم بیاین مصاحبه تونو بندازین ابوظبی!! انقدر خوبه، انقدر خوش میگذره. فقط کلیرنسش یه 3-2 سالی طول می کشه،همین!Big Grin
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: maryamjay ، R.F ، N.D ، Farshid22 ، ساسان ، hamed_gh ، امیر مهاجر
(2010-06-22 ساعت 11:00)hasti_banoo نوشته:  چند سال پیش که آنکارا بودم، رفتم یک صرافی در خیابان آتاتورک. پولهامو که change کردم با عجله برمی گشتم سمت هتل. تو راه برگشت دیدم یک آقایی پشت سرم با عجله میاد و یه چیزایی به ترکی میگه. راستش با ذهنیتی که برام از ترکیه و ناامنیش ایجاد کرده بودن قدمهامو تندتر کردم و تقریبا به مرحله دویدن رسیده بودم! که اون آقا بالاخره خودشو بهم رسوند. دیدم دستش یک اسکناسه. بالاخره با ایما و اشاره بهم فهموند که موقع گذاشتن اسکناسها تو کیفم ( جلوی در صرافی) این اسکناس از دستم افتاده و متوجه نشدم. یادمه رقم اسکناس زیاد بود و من مات و مبهوت از این رفتارش نمی دونستم چی بگم ! هیچوقت این رفتارو فراموش نمی کنم چون خیلی راحت می تونست اسکناس رو برای خودش برداره

من هم حرف شما رو قبول دارم. ما هم وقتی آنکارا بودیم 2-3 موردی که نشون میداد ترکها آدمای خوبی هستن دیدیم. من توی مک دوناکد کیف دستیمو جا گذاشتم که وقتی از مغازه آمدیم بیرون شاگرد اونجا بدو بدو دنبالم آمد تا کیفمو پس بده. و یکی دو بار هم وقتی خرید میکردم و میخواستم پول رو با توجه به قیمتی که روی جنس نوشته بود پرداخت کنم و از تخفیفش بیخبر بودم برام تخفیفشو دادن.برخورد مغازه دارهاش هم از برخورد مغازه دارهای تهران خیلی بهتر بود.
تشکر کنندگان: R.F ، sam_hash ، Jav3 ، hasti_banoo ، ساشا ، Farshid22 ، ساسان ، laili ، azin ، seravin ، امیر مهاجر
راستش ما هم جز خوبی از این آنکارایی ها ندیدیم. با اینکه ما ترکی چند کلمه بیشتر بلند نبودیم ولی خیلی با حوصله و لبخند به سوالات ما دست و پا شکسته جواب میدادن و یا سعی میکردن یکی رو پیدا کنن که انگلیسی بلد باشه.
دوست خوبمون هم که آنکارا هستن فقط برداشت خودشون رو نوشتن و به نظرم هر کسی باید در بیان نظر خودش آزاد باشه. حداقل در فضای مجازی باید بتونیم با روی باز همدیگه رو تحمل کنیم.
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، sam_hash ، ساشا ، R.F ، sanaz2010 ، laili ، seravin ، امیر مهاجر
(2010-06-22 ساعت 13:40)Jav3 نوشته:  ....
دوست خوبمون هم که آنکارا هستن فقط برداشت خودشون رو نوشتن و به نظرم هر کسی باید در بیان نظر خودش آزاد باشه. حداقل در فضای مجازی باید بتونیم با روی باز همدیگه رو تحمل کنیم.

Jav3 جان نمی خوام باز بحث رو ادامه بدم, اما ببینید بله هر کس باید در بیان نظرش آزاد باشه اما نظری که توهین باشه نه! تو هیچ جای دنیای مجازی و غیر مجازی توهین به ملت و قومی جایز و مورد قبول نیست.

هر کس هر کاری میکنه باید فرهنگ استفاده اش رو هم یاد بگیره. وقتی کسی میاد تو سایتی عضو میشه و شروع میکنه به پست گذاشتن باید فرهنگ این کار رو داشته باشه. هر کاری آداب و مقرارات خودش رو داره.
دلیل نمیشه چون دنیای مجازی هست و کسی کسی رو نمیبینه شخص هر چی که به ذهنش میرسه رو بیان کنه و با برداشت غلطش باعث رنجش دیگران بشه. و باز به خاطر گسترده بودن دنیای مجازی و وجود افراد مختلف با ملیت های مختلف باید قبل از حرف زدن اول فکر کرد و سنجید بعد حرفی رو زد.

به نظرم دیگه بهتر به این بحث پایان بدیم. با توجه به شواهد هم مخالف نظر اون کاربر خیلی بیشتر هست و در واقع کسی با ایشون موافق نیست. امیدوارم ایشون هم از این به بعد سنجیده تر نظراتشون رو بیان کنند. و اینم از طرف من یادشون باشه که هیچ وقت با توهین به ملیت ها, به افراد و به ایرانی بودن, ارزش خودتون رو بالاتر نخواهید برد...
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: N.D ، sam_hash ، Jav3 ، ساشا ، hasti_banoo ، Shahoo52 ، laili ، azin ، seravin ، WIKIMAN ، امیر مهاجر
همه جا هم آدم خوب هست و هم آدم بد.ضرب المثلي هست كه مي گويد: مال خودتو سفت نگه دار باباتو دزد نكن.
من فكر مي كنم احتياط كردن در هر مسافرتي لازم است.(در هر سفري خطر است به قول خواجوي كرماني).بهتر است ما آداب احتياطCool را به جا بياوريم.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: ساشا ، R.F ، hasti_banoo ، Shahoo52 ، اليزا ، sanaz2010 ، ساسان ، seravin ، WIKIMAN ، امیر مهاجر
(2010-05-23 ساعت 16:43)fatemehtm نوشته:  دوستانی که ترکیه رفتند برای تماس تلفنی کدام مورد را توصیه می کنید:
1) بردن خط ایرانسل
2) خرید خط ترکسل
3) خرید کارت تلفن
با تشکر

خرید کارت تلفن.
با یک کارت 5 لیری(حدودا 3500 تومان) 20 دقیقه میتونید با ایران(چه ثابت چه همراه) مکالمه داشته باشید.
این هم اسم کارته :
IPC asia card
(2009-08-16 ساعت 21:24)seravin نوشته:  از دوستان کسی هست که تجربه سفر از آنکارا به استانبول رو با اتوبوس داشته باشه؟

من فردا خواهم داشت...میام بعدش تعریف میکنم.تنها چیزی که الان میدونم اینه که حدود 6 ساعت راهه...ولی با این وجود اگر کسی تجربش رو داره بگه قیمت بلیت چنده...چجوری میشه رفت ترمینال و ...
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: mary joon ، aadine ، امیر مهاجر
(2010-06-22 ساعت 09:05)ساشا نوشته:  
(2010-06-21 ساعت 17:23)majid_229997 نوشته:  turkey ham dozd hastan bazam begam

در برابر این توهین بی اساس شما به ملیت دیگه سکوت می کنم چون اینقدر مزخرفه که حتی ارزش جواب دادن هم نداره.

واقعا واست متاسفم آقا مجید.
(2010-06-21 ساعت 23:10)majid_229997 نوشته:  ta vaghty chızı nemıdonı ezhare nazar nakon man alan ınjam
k

اینو واسه شما که اونجایین می نویسم .

من تا حالا 10 بار ترکیه رفتم و جاهایی در ترکیه بودم که حتی خود ترکها هم نرفتن و مجموع اقامت من در ترکیه به بیش از یکسال می رسه. اما چون شما اونجایین دارم می گم که حتی یکبار یک لیره از من دزدی نشده اما در تهران خودمون که شما حتما اونجا هم بودین بارها و بارها برای من این اتفاق افتاده پس شمام سعی کن وقتی جایی هستی شناخت درستی نسبت به دور و برت پیدا کنی.

ساشا جون کاملاً درست میگه! من در هر بار سفرم به ترکیه، جز خوبی و مهربونی از این ملت چیزی ندیدم! فکر میکنم یکی از علت های اصلیشم اینه که مردم اونجا فرهنگ جذب توریست رو به خوبی یاد گرفتند! اینقدر که به آدم احترام میذارن، کمکت میکنن، راهنماییت می کنن، دفعه بعد باز هم دلت می خواد بری اونجا! کم نیستن تو همین ایران خودمون که تا می بینن در یک شهری غریبه ای، سریع سر کیسه ات می کنن!!! به قول دوستمون، همه جا هم خوب هست و هم بد!!! اما خدا وکیلی مردم ترکیه اکثریتشون فرهنگ خیلی بالایی دارند!ان شاءالله که این دوستمون هم تا اونجاست بتونه، این تفاوت و خوب بودن ترکها رو از نزدیک لمس کنه! به امید موفقیت هممون!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: mary joon ، seravin ، Shahoo52 ، R.F ، ساشا ، hasti_banoo ، farzad24 ، alii ، emadziaei ، m.memari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان